23171
![11866197451219315601.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1186619745/11866197451219315601.jpg)
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
thiefpaper #434 SPOILER
[szín=white]Aki látta az Alias korábbi szezonjait, akkor hangról felismerhette az alelnöknőt. ;). Számomra meglepő volt, hogy milyen agresszívak voltak az ügynökök, de persze drukkolok a srácnak, hogy elérjen valamit a mobiljával. :)[/szín] -
#433 Ezért RESPECT nekik! -
qper #432 abszolute egyetértek, csak hát ők is a szabadidejükből készítik ezeket a fordításokat. -
#431 Jó lenne ha minden felirat ilyen gyors lenne. -
Phat Smoker #430 jaja..nekem is nagyon tetszett! -
No, én is megnéztem a 8. rész, kurva jó volt, nem semmi...
SPOILER!
Rohadtul sajnáltam viszont, hogy kicsinálták a kiscsávó muterját. Meg érdekes volt látni így először az alelnök asszony arcát. Érdekes megoldás volt az a forgatókönyvírók részéről, hogy a másik csávót kapták el T-bag helyett. -
North #428 Nagyon ütős lett a 8.rész. Számomra az eddigi legmeglepőbb/legjobb. -
hétfőn asszem -
Ja, meg a barátnőjének is :) -
Szolnokboy #425 mikor jön a köv rész ? -
aztamindenit! ez hamar kész lett, örök hála a fordítónak!!! :)
na, már csak gyorsan leszedem a 8.részt aviban, és már nézem is :) (tegnap nem volt időm rá :)) -
#423 Kész a felirat! -
qper #422 Nem mondom hogy hihetetlen színészi magasságokban játszik, de sokkal jobban nem lehetne előadni nála
Lehet hogy ezen a fórumon, lehet hol máshol olvastam egy rajongói hsz-t. A srác Scofield-ről csak annyit írt, hogy így tv-n keresztül is átüt az A++-os aurája.
SZvsz teljesen igaza van. Gondolom nem a sínész szar maga, hanem egy qrvára magabiztos "cool" szerepet kell eljátszania. Semmi gond nincs a színészi játékával. -
Én már rohadtul várom a magyar feliratot, addig is leszedem a 8. részt :) -
winnie #420 13 részes a szezon első fele. utána még lesz 9, csak éppen a műsornak nincs igazán helye, hiszen januértól indul a 24. -
WTH #419 > Nem mondom hogy hihetetlen színészi magasságokban játszik, de sokkal jobban nem lehetne előadni nála
Egyetértek.
> Pelenkát! 10/10, kötelező!!
Zsír!
> nálam úgysem tud feljebb lépni:)
Tényleg nagyon jó ez a sorozat.
> még 5 rész és novemberben vége is az első 13-nak. uténa asszem hosszú szünetünk lesz
Szóval 13 részes az első szezon? Az nem valami sok. A szezon végére, talán még meg sem szöknek a börtönből...? -
_Vegeta_ #418 Winnie tudja mirol beszel. :)
En viszont varom mig teljes a prison break 1seasonja, ilyet csak 1be lehet nezni. :] -
thiefpaper #417 Szerintem is abszolút érdemes volt várni, hogy mi lesz a szünet után, én legalábbis nem csalódtam belőle, és ahogy elnézem itt sem sokan. :-) Az meg különösebb nem érdekel, hogy a kritikusok mit írnak róla, mert nagy ívben letojom őket. Érdekes soha nem írják oda azt a szót, hogy "szerintem". :) -
pedro870 #416 jó volt ez a rész is, ha egyben megkaphatnám a prison break vagy a lost összes hátralevő részét, asszem most már az előbbit választanám :). bár ki tudja melyikből mennyi van még... egyébként sztem jogos a főszereplő visszafogott arcmimikájára vonatkozó kritika, tényleg túl gyakran van az arcán a minden kvára rendben van állapot, mondjuk kezd beleszokni a "na ez se jött be" árnyalat, de azért ez még nem sok. Viszont azért annyira nem zavaró. A mellékszereplőket tényleg nagyon jól válogatták, persze gondolom nem egy olcsó produkció, szóval volt miből. -
hehe
de jól megérezted a sikert -
winnie #414 neeem, nem úgy értettem:) tartja az eddigi magas színvonalat, semmi lassulás - nálam úgysem tud feljebb lépni:) -
akkor szünet miatt lehetett a nagyobb hatás.. mind1, én szkeptikus voltam, eddig annyira nem vártam az új részeket, de most már igen ^^ -
winnie #412 absz marad a szinten. erre mondják, hogy "it's good television"
még 5 rész és novemberben vége is az első 13-nak. uténa asszem hosszú szünetünk lesz. -
nem írok, ezt látni kell! lényeg hogy sokminden történt, sziklát bedobták az állóvízbe, főleg így hogy szünet volt... -
#410 Ne bosszants.
Nézném de várom a feliratot :)
Spoilert kirakni ha írsz róla :) -
1x08
Pelenkát! 10/10, kötelező!! -
Cvd #408 Szvsz megleshetett volna egy olyan jelenetet amikor valami hirtelen nem a tervek alapján alakul (volt egy-két eset). Teljesen élethűen leolvasható az arcáról ahogy átfut rajta először a meglepetés, aztán az ijedtség, majd rögtön érezni az arcán hogy emellett már azonnal agyal hogy hogyan oldhatja meg a helyzetet. Nem mondom hogy hihetetlen színészi magasságokban játszik, de sokkal jobban nem lehetne előadni nála. Gondolom a kritikus kolléga is leragad a tekinteténél, és nem figyel másra. Azt el kell ismerni hogy eléggé érdekes "átható" tekintete van, nagyon megragadja az ember figyelmét. -
#407 Ha Michael az a `én mindent tudok, felkészültem mindenre, szuperman vagyok` lenne,akkor már rég vége lenne a sorozatnak.
Épp ez adja a lényegét,hogy számításai nem mindig jönnek be. -
Idézet a cikkből:
"...A mellékszereplőket jó színészek alakítják bár véleményem szerint a főszereplő adhatna egy kicsit többet magából. Nem mindig ezt az `én mindent tudok, felkészültem mindenre, szuperman vagyok` arcot nyújtaná...."
Szvsz az az arc kell is a börtönbe,nem vihoghat meg jópofizhat mindenkivel a sitten. Épp ezért jó a főszereplő is, hogy ezt élethűen el tudja játszani.Szerintetek? -
winnie #405 persze hülyeséget nem kéne írni:)
"Tekintve, hogy ő tervezte a börtönt, az esély elég számottevő"
-
winnie #404 ízlések és pofonok.
innentől kezdve sokkal több lesz a f*ka. hype van, sokan sokat várnak és óhatatlanul is fognak csalódni olykor.
mint a lost, amikor valaki az első rtl-es rész után beírta a fórumba, hogy mennyi divatmajom élteti a sorozatot, meg, hogy reklám így meg úgy meg amerikai sz*rság (lehet, hogy az, de a jelentősége elvitathatatlan) - fel sem tűnt neki, hogy aki 1 éve elkezdte nézni a lostot, akkor még azt sem tudta, hogy mi lesz belőle:)
-
mastertime #403 Kissé lehúzó kritika
Nem hittem, hogy van aki hibát talál ebben a soriban is.... -
FLeK0 #402 jol -
#401 Jól emlékszem?
Ma este újra Prison Break? -
Attol függ mit csinalsz.
A Medicopter rendezöje heti(!) 6000 (hatezer) eurot keresett, persze bruttoban :-) -
Igen, nekem is az almaim nöje volt sokaig, ezert is akartam mindenkepp "jatszani" a filmben vele egy szep jelenetet.
Meg en sem lattam sajna, mert mindig elcseszem, ha jatsszak a TV-ben.
Amugy ket reszes es nem lehet sehonnan letölteni, mert tul intellektualis es az atlag netfelhasznalot nem erdekli.
A szakma erdekes es imadom. Mast nem is szeretnek csinalni. Viszont itt europaban ritkan van olyan film, amit valoban erdemes csinalni :-(
Szar sorozatokon kivül alig van valami. Es amig egy atlag europai filmnel a csapat max letszama 35-40, addig egy nagy nemzetközi produkcional 150-200 is lehet az allando tagletszam, majd ez bövül a napi specialitasokkal (statisztakat nem szamitva).
Szoval az mar lenyegesen elvezetesebb.
Amugy a legjobb benne, hogy rengeteg erdekes embert megismersz es olyan helyekre eljutsz, ahova egy "halando" sosem fogja betenni a labat. -
winnie #398 fél kar ide vagy oda, gondolom nem abból a keresetből fog az ember házat építeni és megélni:) -
winnie #397 mert elblurr-ölték. ott van az:) -
Roll #396 Azért gondoltam hogy másik csatorna mert a lol vezióba nem látom a fox emblémát. -
qper #395 SZerintem baromi érdekes szakmád van. A fél karomat odaadnám, ha ilyen helyen dolgozhatnék :) Így outsider-ként az egészet átszövi valami misztikum és romantika :) Aztán gondolom belsősként nézve nem így fest a dolog, de hát én ezt látom :D
Megnézem a filmet, mert imádom Catherine Deneuve-öt :) Annak ellenére is hogy már jócskán elmúlt ötven, még mindig gyönyörű nő. Le lehet tölteni valahonnan a filmet? DC? valamelyik torrent (mininován, torrentspy-on nicnsen) ?