23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
winnie #474 jaj, gázolt a haláls a lelkivilágomban - itt vagyok vagy 30 sorozattal, egy ide vagy oda...
egynémelyik sorozat (pölö Lost) sorsára jutna és lenne egy rétestészta
ez offtopik és felesleges ezen vitatkozni, de a magánvélemény, az magánvélemény. a lost sikeresebb, mint valaha letöltésileg és nézettségileg is magasan veru az 1. évadot - és az, hogy te most rétestésztának nevezed azt, ami egy sorozat esetében műfaji jellemző, vagyis hogy egy sorozatnak 50-100-200-500 rész van, azt nem is tudom értelmezni.
(egyszerűen hibás a gondolkodásod, vagy nem néztél meg elég sorozatot. egy sorozatnak az a lényege, hogy több éven keresztül hétről-hétre nézőket ültessen le a tévé elé. éveken keresztül. hétről hétre. ez nem többrészes film, mint műfaj. van minisorozat is, ami egy hosszú történetet mond el pár részben. ezt eleve párórásra tervezik. a lost-ot vagy a prison break-et eleve több évre tervezték.)
lost. ennyire nem lehetsz zombi (sorry, nem sértés, csak nem jut más eszembe), hogy még évekig fogod azt nézni, ami nem tetszik? :O rétestészta? minden sorozata az, akkor - egyrészt azért fura, mert engem pl. épp az döbbent le, hogy mennyi mindenre választ kapunk (én az hittem, hogy feleennyi kérdést sem válaszolnak meg a lost-ban) - az hihetetlen naiv, aki azt gondolta, hogy a lost fő rejtélyét neki megoldják 30-50-80 rész alatt. nagyon naiv.
és sztem nem leszek vele egyedül...
nem. biztos nem. a sorozatok sorsa, hogy évről évre csökken a nézettségük, majd egyszer csak megszüntetik őket. ennyi.
most komolyan téged nem zavarna ?
már miért zavarna? ha sz*r egy sorozat, akkor nem nézem
Egyébként pl. ott volt a john doe igaz nem volt olyan szonvonalas mint ez de 1 évad volt belöle és szép kerek lett az egész.
ezt nem is értem - lol, baromi kerek lett. az alkotók éppen elkezdték volna a 2. évadban kifejteni a történetet, doe eredetét és kiderült, hogy..., amikor a csatorna lelőtte a sorozatot.
(számtalan sorozat volt, amit addig néztem, amíg tetszett. tudok szabadon dönteni) -
Szolnokboy #473 bocsmá hogy a lelkivilágodba gázoltam, én csak nem szeretném ha az egynémelyik sorozat (pölö Lost) sorsára jutna és lenne egy rétestészta , eröltetett második évad. ha most lesz 2. évad akkor nézni fogom ahogy a lost-ot is nézem mert ezt nem lehet csak ugy abbahagyni, egyszerüen csak bökné a csöröm (ez csak feltételezés) ha a 2. évad alacsonyabb színvonalú lesz mint ez. és sztem nem leszek vele egyedül...
most komolyan téged nem zavarna ?
Egyébként pl. ott volt a john doe igaz nem volt olyan szonvonalas mint ez de 1 évad volt belöle és szép kerek lett az egész.
thiefpaper: elöbb utóbb ök is kifogynak az ötletekböl föleg ha olyan szük határokon belül kell dolgozniuk mint ahogyan azt teszik (börtön)
-
thiefpaper #472 Látom nagy a bizalom a készít, írók, rendezők iránt...
Tényleg nocomment... :( -
winnie #471 lol, hát ez nagyon nokomment.
te csak ne drukkol ellen. mekkora durva mentalitás már ez? ha neked nem tetszik, akkor másnak se legyen?
99%, hogy lesz 2. évad, de mondok valamit. nem kötelező nézni. ha nem tetszik, akkor elrakod magadnak az eéső évadot és kész. (ha megszűnne, az ugyanaz lenne, minrha nem szűnne meg, csak nem néznéd) -
béricsi #470 hát amíg nézett, addig biztos folytatják.
ez üzlet :) -
Szolnokboy #469 mellesleg remélem nem lesz 2. évad sem, csak egy jóképű első évadatot rittenysenek össze és ne próbálják meg elrontani egy 2.ikkal... -
Szolnokboy #468 nem 13 részes az 1. szezon hanem 22. a 13. rész után lesz a szünet a maradék 9et meg tavasszal adják le -
vg #467 "Szóval 13 részes az első szezon? Az nem valami sok. A szezon végére, talán még meg sem szöknek a börtönből...?"
Szerintem még az ötödik évadban is a börtönben lesznek, hiszen miért Prison Break a sorozat címe... -
#466 Hat szokas szerint szemet modon ott hagytak abba, amikor a legizgibb. Bar az "izgi" itt relativ, mert ebben a reszben valahogy nem igazan volt valoban izgalmas dolog.
A batty fiaert valo rettegeset meg azert mintha kicsit eltuloztak volna. Jollehet szar dolog lehet tehetetlennek lenni, de azert akkor is... -
Roll #465 Mindkettőbe volt. -
#464 08ba se wolt mar.talan mar a 07be se. -
Roll #463 Én már le is szedtem,a megszokott lol-os verziót. Kicsit mérgelődtem is, mert nincs ki blur-olva a fox embléma, mint eddig. -
#462 Ja, amúgy már fennt vann délelőtt óta torrenten a Prison Break 9! -
Roll #461 Már megelőztelek. :D -
#460 Én szívesen elküldöm az e-mail címedre, de akkor mondd meg mi az e-mail címed :) -
#459 szevasztok!Valaki el tudná küldeni az első rész(Prison.Break.S01E01.HDTV.XviD-LOL) feliratát a mailemre? -
#458 Ma este lesz a 9. rész (mármint amerikában este...nálunk ugyebár hajnal), úgyhogy figyelni a torrenteket! :) -
#457 Köszi szepen!
Biztos küztük lesz.
Ez az "Extras" nagyon durva lehet, mert minden reszben jatszik egy hiresseg. Ben Stiller, Patrick Stewart, Kate Winslet etc.
Mar töltöm is az elsö reszet :-)) -
winnie #456 over there, az iraki háborús és fent van a torrentkeresőkön -
Szolnokboy #455 nekem is van egy hasonló kérdésem :
az a sorozat érdekelne amelyik az iraki háborúról, azon belül is egy csapat katonáról szól, a címét elfeljtettem. tudsz róla valamit lehet tölteni ? -
winnie #454 ilyen sorozat volt az unscripted, például. az színészekről szól (hasonló insider sorozat volt a comeback nemrég, lisa kiudrow-val, vagy most az extras ricky gervais-szal)
lehet, hogy nem ezekre gondolsz, de most ezek ugranak be a közelmúltból. -
#453 Most neztem meg a 8. reszt. Nagyon kiraly lett! Alig varom a folytatast! Kar, hogy szünet lesz...
Winni, bocs, hogy itt kerdem, tudom off topic, de azert megis:
Nem tudod, mi annak a sorozatnak a cime, ami Hollywood-rol szol es ilyen kezdö szineszek, meg forgatokönyvirok eletet mutatja be, persze humoros formaban? Elegge cinikus sorozatnak nezett ki es csak a bemutatot lattam, meg egy reszt, aztan eltünt itt nalunk a tv-böl a cucc....
Nagyon erdekelne, es te ugy latom koronazatlan kiraly vagy ebben :-))
Megegyszer bocsi az offert! -
#452 kíváncsi vagyok, mi lesz a fiúval a köv részben :) -
Phat Smoker #451 epizódrol epizódra egyre jobb lesz! -
vg #450 Nagyon jó ez a sorozat! Éppen a hamradik résznél tartok, de nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz! :) -
qper #449 Szerintem sem annyira durvák az FBI emberei.
Viszont ezek valszeg az NSA/CIA emberei voltak, nekik pedig köztudott hogy a kínzás is megengedett :) -
#448 Szerintem az FBI emberei azért annyira nem akartak durvák lenni, simán el akarták vinni a fiút vagy csak megfélemlíteni, de máshogy sült el a dolog :) de azé kezd durvulni a sztori, kíváncsi vagyok hogy csinálják meg a 2 esemény szálat ! -
#447 Ez szívás..
Addig újre lehet nézni a régebbi részeket. -
qper #446 b*sszák meg :(((
ez szemét dolog :( -
winnie #445 nem igazán - amúgy mindegy, hisz inkább egybe menjen, minthogy újabb 3-4 hetes szünet legyen a részek között, szerintem. (az arrested development és a kitchen confidential is szív emiatt)
hétfő:
- house
- 24
kedd:
- american idol
- bones
szerda:
- stacked
- that 70's show
- american idol
- loop
csüt:
- narancsvidék
- reunion
péntek - ez temető, ide nem szabad:
- killer instinct
- bernie mac show
- malcolm in the middle
vasárnap:
- simpsons
- family guy
- american dad
- the war at home
- king of the hill -
Szolnokboy #444 megoldhatnák ugy is hogy ne menjen egyik rovására sem -
Roll #443 Hát nagyon nem szimpatikus ez a +9-es megszakítás. :-( -
winnie #442 miért?:) amúgy meg a 24-rajongók tüntetnének. -
Szolnokboy #441 ez de genyaság ! -
winnie #440 úgy, hogy most vége lesz november 28-án egy időre a sorozatnak, mivel a fox téli műsorrendjében nincs hely a PB-nek.
a maradék 9-et valamikor tavasszal fogják szerintem leadni. -
FLeK0 #439 igen -
#438 Mármint az értem hogy 22 rész lesz,de miiért igy írtad?
13 ez éven 9 meg jövőre? -
#437 13+9?
Ez hogyan?
-
winnie #436 13+9 -
Roll #435 Egyre jobb ez a sorozat. Hány rész lesz az első évad?