23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#835 OFF:
Ha nem tetszik a fórum, senki nem hívott ide titeket!!! Nyissatok az istenített fórumaitokon egy Prison Break topicot, és írkáljatok oda.
A hozzászólásaitokból is látszik, hogy nem ismeritek az sg fórumát, mert ezek a témák már ezerszer át lettek már rágva a saját topikjaikban, nem kéne itt offolni, flémet kelteni.
Ez a fórum a sorozatnak nyílt. Nem arra nyílt, hogy megbeszéljük, hogy miben kéne változtatni, és miben nem... Rohadtúl be kéne fejezni a nem ide illő beszélgetést. Igaz még sok idő van hátra az új részig, de nem kötelező ide írni, ide járni.
On:
Megnéztem a 4. részt is. Elején az álom elég valóságosnak tünt számomra. Rohadtúl bejön, hogy így bontakozik ki részről részre a cselekmény...
Lost monjuk meg azért jön be mert szinte részről részre bonyolódik! :D
-
#834 PH! -
ruma #833 hát sorolhatok neked itt 50 fórumot is...pl a sniperelite fórum, a HOK fórum, a Eurosport fórum és még sok más is...
Szerintem ennek alapnak kéne lennie, mert pl ha rosszu ír valamit az ember, vagy elírvalamit akkor lehet javítani...és persze ahogy más fórumon is úgy van kiírja alá, hogy szerkesztve: és dátum... Persze néha lehet hátrányos is, de sazerintem hasznos dolog lenne alapból...dehát mindenki abból keres pénzt amiből tud... -
#832 fú én is megnéztem az első részt, marhára tetszett, ezt fogom nezni a Lost mellett -
#831 nézd csak bőszen tovább, egyre jobb lesz :) -
winnie #830 melyik fórumokon is? -
#829 első három rész megnéztem, rohadtúl bejön! -
ruma #828 egyépként nem értemhogy miért csak viptag tudja szerkesztenia hozzászólását ésazt issak 4 percen belül...ez nagyon sok fórumon alapból van...mind1 -
ruma #827 hja kicsit offtopicok lettünk! -
#826 gépagyú! :D -
#825 najó, azt a szutyok wow-ot ne akarjad már belekeverni :D -
#824 sokáig vaciláltam, de aztán eléggé felnyomták a gázsit... -
#823 Hűűű! Nebasszatok föl h ez lesz a Prison Breakban?!
SG VIP csillagok vs. Málykül Szkotfild.
Grínpísz kivégzi a bratyót, fifi meg nyiri Grínpíszt!
Wow! -
#822 OFF
csak nem tudod, ha a csillagokban kimerül szted a dolog. -
#821 tudom, hogy miről beszélek, mivel elolvastam...
-
ruma #820 Én nem fikázom a vipeket, mert pl hódítóban énis vip vagyok ,de ezen a fórumon nekem nem számítanak nagyon a vipttagság előnyei...Éncsak ezért a szobáért járokide, persze ezzel vki másként van, de nekem nem éri meg... -
Nyiri #819 Igen? Akkor orul hogy nem vagy az es huzzal megmenteni a balnakat. -
#818 "Ne haragudjon meg senki, de iszonyat nagy kockafejű lehet az, aki azért fizet, hogy az SG-n csillagocskái legyenek..."
az is iszonyat nagy kockafejű aki úgy fikáz valamit, hogy közben azt sem tudja miről beszél...
lol -
#817 1. kaptál most ingyen karácsony alkalmából 1 hónapos vipet, csak olvass privit :)
2. hidd el nem csak a csillagok vannak benne, hanem még jópár fícsör, ami azért érdekelhet pár embert cirka 80-100 forintért havonta :) -
#816 lol megnéztem
Ezért fizetni kell!
Ne haragudjon meg senki, de iszonyat nagy kockafejű lehet az, aki azért fizet, hogy az SG-n csillagocskái legyenek...
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ
Sérültek.... -
#815 miaz hogy kitenni? nemértek semmit... :P -
#814 ha kitennéd akkor neked is ilyen vadító koronád lenne :) -
#813 nekem hány csillagom van? -
#812 a háromcsillagosokkal nem érdemes kekeckedni :DDDD
-
#811 Off:
VIP bővebben. Csillagok pedig a megkezdett éveket jelentik. Akinek korona + egy csillag, van az a legrégebbi fórumozó... -
winnie #810 Jó figy nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam...
most kérlek harmadjára, hogy adj linket. gondolom a sok más minimum 3.
én elhiszek mindent, de akkor a fórumok linkjeit add meg. -
ruma #809 Hja látom most már tudom szerkeszteni is utólag az üzeneteimet....még vmi egyéb?
És akinek már 3csillagja van az kibaszottul VIP?? -
ruma #808 Meg mondaná vki hogy mivel jár a VIP tagság? -
ruma #807 Jó figy nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam....Lehet hogy igazatok van és nem lesz, nem igazán érdekel, nem kell elhinni.... -
#806 az internetről...
amúgy meg torrent. -
#805 Honnan töltöd le??? -
#804 ez a sorozat is kimaradt idáig az életemből... most töltöm a részeket, a leírtak alapján, már rohadt kiváncsi vagyok. :) -
HoldMyPocket #803 *röhög* :))))) igen, ez egy jó tanács. -
#802 Fox-on, meg pl a mininován :) -
winnie #801 olvasd el az első hozzászólást, de egyszerűbb, ha megnézed az első részt. és utána a többi 12-őt -
#800 Hol adják??? -
#799 kérlekszépen, ez egy jó sorozat...nézd meg az első részt, és garantáltan nem állsz meg a 13dikig :) -
#798 "Ez meg milyen sorozat?"
erre a kérdésre mégis milyen választ vársz???
ha annyit kibogoztál a fórumból, hogy jó, akkor kis időráfordítással az is menni fog, hogy miről szól ugye? -
#797 Ez meg milyen sorozat?Elég jókat írtok róla! -
#796 én már csak a legvégét láttam