23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#594 !SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Na nehogy már meghalljon Abruzzi, ráadásul pont az a köcsög buzi öli meg.Mondjuk papírforma szerint várható volt, mert ha megszökik akkor Michaelnek fel kellett volna neki adnia a koronatanút.Mellesleg szerintem az "áruló" ügynök is meg fog halni.Már az első részeknél látszott, hogy nem olyan hidegvérű mint a másik.Gondolom az a másik fogja elintézni.Mindenesetre furcsa, hogy elvileg a következő részben szöknek és még van 6(?) rész.
-
#593 meglessz :)) -
qper #592 Látom magam előtt, hogy ahogy két hét múlva bemondják a FOX-on: egy magát Bandee1987-nek nevező személy által indított világméretű petícióaláírás nyomásának eleget téve folytatjuk a Prison Break-et ;)) -
qper #591 mit fog tudni ez a Heist??
bár kétlem hogy a listámon a PB lejjebb csúszna.
Penge sztori, még pengébb karakterekkel. Nekem az első rész óta a kedvencem. -
#590 jó lenne, ha nem lenne 6 hónapos szünet. Petíciót kéne inditani és elküldeni a fox-nak -
winnie #589 én, mint magát tudornak hívő valaki azt mondom, hogy ebben is fogsz:)
már most mondom, hogy szeptemberben mindenki figyelme a heist c. sorozatra vetüljön:) -
#588 igen de lostban csalodtam :( -
Szolnokboy #587 te ugyis otthon vagy ezekben a sorozatokban...nem tudnád elintézni hogy ne legyen szünet ? -
WTH #586 Soha! PB forever! -
winnie #585 jövőre meg lesz megint egy olyan sorozat, amire azt mondjátok, hogy jobb, mint a PB:) -
qper #584 egyetértek :D -
qper #583 köszi, mára megjavult. gondolom rossz időben lehettem fent tegnap este, ezért volt 0 seeder :(
most egész jól jönnek le a cuccok -
WTH #582 Szerintem is! -
#581 :D -
#580 Simán jobb! -
#579 a prison break jobb mint a lost szerintem :) -
Roll #578 Ez a 12-es rész, tényleg baromi izgalmas volt. -
winnie #577 mellesleg, ha 2500 seederre jut 1300 leecher, akkor jó sok idő kell, hogy normálisan jöjjön. a 25400-bóül jó, ha 100-hoz kapcsolódsz, és lehet, hogy olyanokhoz, akik 1-2k-val uppolnak 8 másik embrnek. -
winnie #576 atudom hogy OFF, de az utóbbi napokban egyszerűen nem tudok tölteni a mininovás trackerekről
pontosabban írd le. a mininova egy kereső oldal, nincs trackere. -
qper #575 valaki help nekem pls.
atudom hogy OFF, de az utóbbi napokban egyszerűen nem tudok tölteni a mininovás trackerekről. Ha valami jön is lefele, akkor az 1-2 kb/s-el csorog lefele. A 12-es PB egész egyszerűen 0 Kb/s-el "jön", pedig az oldal szerint 2500-an seedelnek.
Most mézem, az úraindulás után szinte az összes letöltésem áll...
először azt hittem az Azureus-om szrt be, de ezt csinálja a Bitcomet is..
tapasztalat más is ilyet, vagy csak nálam van valami gebasz? -
#574 Megnéztem a 12. részt jó volt
SPOILER!
Na, hogy ezt hogy oldják meg Scofieldék, arra kiváncsi leszek. Mert Lincoln ezzel most jó nagy szaba került. Abruzzi meg remélem nem vérzik el. Most aztán minden össze van kuszálva rendesen :)
-
#573 Ja, nem SPOILER-ezek. Aki nem akar az aktualis reszröl olvasni, az ne jöjjön addig ide, amig meg nem nezte.
En sem teszem. -
#572 Na epp megneztem a 12-t. Nagyon kiraly resz volt.
Nem vagyok kezdö tv/mozi/sorozatnezö, de esküszöm ebben a filmben meg engem is meg tudnak lepni rendesen. Nagyon fordulatos.
Ezt a sorozatot csak dicserni lehet.
Talan az volt egy kicsit olcso megoldas, hogy az egyik ügynök jo utra ter, bar nem volt annyira olcso, mint a 24 elsö evadjaban, hogy a "jo" csaj az arulo, mikor sosem adtak ra utalast.
Majd meglatjuk, mi jön ki belöle. -
winnie #571 6 hónap -
okineee #570 A 12-es szerintem nagyon király volt!
SPOILER!
Kiváncsi leszek, hogy ezek után mit fognak csinálni a bátyával!
Abból perverzből nem néztem volna ki úgy sírva, hogy megöli a másikat! -
North #569 Lent is van a 12. Csak míg felirat lesz hozzá...:(
A 13. rész után mekkora szünet lesz? -
#568 melyi verziohoz hdtv loloshoz van ez?????????????
? -
#567 ígyvan -
WTH #566 SPOILER
Lehet, hogy beégek, most nem tudom újranézni, de a következőre emlékszem. Talán a 10-es epizód? Amikor jön a szuper-szuper ügynök. Akkor ugye a nem-annyira-szuper ügynökpárosból a magasabbik elmegy a nyanyához, a nyanya épp' valami beszédet készül tartani. Félrevonulnak, a nyanya pattog, hogy ő az alelnök, mire az ügynök közli, hogy nem, mert ő Mrs. akárki nem-tudom-honnan. A nyanya erre mindjárt visszavesz. Én azt vontam le ebből, hogy az igazi alelnököt kinyírhatták, és a helyére tettek egy hasonmást. Ennyi. Persze, papíron ő az alelnök, és persze, indul az elnöki székért. -
qper #565 Spoiler!
Dede, ő maga az alelnök. Ez egészen biztos,ráadásul az elnöki székért is indul :) -
#564 Spoiler
Jaja! Én is így vettem ki... Személy szerint jobban örülnék ha a buzie menne a picsába :D
-
WTH #563 SPOILER
Michael megmondta, hogy Fibonacci jó ember, úgyhogy tényleg nem eshet baja... :) Ami az alelnököt illeti, az egyik ügynök vagy mi a bánat, a magasabbik, a főnök a kettő közül, mintha a szemébe vágta volna, hogy ő nem is az alelnök, csak valami imposztor!? -
#562 Szpolyler!
Szerintem ő túl nagy karakter ahhoz, hogykitegyék, ám érv mellette, hogy akkor Fibonocci megmenekülne mindentől...
Az alelnök szerintem sem az akinek mondja magát.
De lesz még bonyodalom, hiszen láttuk, hogy a kissrác elküldte a képet egy mail címre, amit a telójával csinált... szal. :D
-
WTH #561 SPOILER
Szerintem az a nő nem is az alelnök, hanem csak annak adja ki magát. Vagy félreértettem valamit? -
WTH #560 SPOILER
Vannak találgatások, hogy esetleg Abruzzi-nak kell mennie a csapatból. Nem is úgy, hogy a többiek "kirúgják", hanem Falzone bosszút áll... -
#559 Szerintem a zsebesbuzi vagy az újfeka közül lesz valamelyik (a neveket még nemnagyon tudom) -
winnie #558 inkább az előző. -
ZXer #557 Itt is van egy másfajta felirat:
http://www.prisonbreak.hu/subtitles/magyar/Prison.Break.S01E11.HDTV.XviD-LOL.srt -
#556 És természetesen köszönöm nektek is a feliratot -
#555 Köszönöm.