23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
HoldMyPocket #755 Hát Rtl Klub jó kis reklámkampányt indított a nyáron a LOST-nak.. lehetséges hogy pár hét és az ország tele lesz PB-s plakátokkal.. Nem tudom mondjuk, hogy mennyire nagy a felhajtás PB körül.. van-e akkor mint a LOST körül volt.. -
HoldMyPocket #754 Kár hogy igazad van.. bár akkor már olcsóbb a feliratozás, nem?... tudom.. sok hülye nem akar olvasni.. -
qper #753 Arra is kiváncsi leszek, hogy mekkora médiakampány fogja megelőzni a sorozatot.
TAvaly ősszel a TV2 indította útjára Spielberg minisorozatát, a számomra máig kedvenc Taken-t, ami a szerdai 9 órás kezdéssel indult, majd három hétre rá áttették péntek 23.30-ra a tetvek, mert a nuku előzetes kampánynak hála senki nem nézte a sorozatot :( -
qper #752 miért csinálnának jobbat?
jó szinkronhoz idő és pénz kell. ha szar szinkronnal is le tudják hétről-hétre ültetni az embereket úgy, hogy ott legyen a legjobb 10-ben, nem nagyon fogják törni magukat a minőségi munkáért :(((
-
HoldMyPocket #751 whoa.. hát már előre félek a szinkrontól. Remélem nem fogják annyira elcseszni mint anno a LOST szinkront. -
#750 erre adnal vmi hivatalos forrast. lehet h en vagyok lama ,de rtl klub oldalan nem igazan talaltam semmit. elore is thx. -
#749 WOW! -
qper #748 milyen kedvesek, hogy a névnapomhoz igazítják :D
bár igaz ami igaz, egyet megnézek szinkronosan kíváncsíságból, oszt' annyi. -
ruma #747 kész! Aki ezt megnézi az már másképp fog gondolkodni a folytatásról...hát igencsak olyan képek vannak benne amire nem gondoltam...
SPOILER!
Vazzeg én idegbajt kaptam az előzetes végénél, amikor Lincoln a villamosszékben ül már! -
ruma #746 hja érdemes megnézni a www.prisonbreak.fw.hu oldalt mert le lehet szedni a 14. rész előzetesét!!!! Igen durva!!!! -
winnie #744 mert? -
Dawe91 #743 www.prisonbreak.fw.hu
NÉZZÉTEK MEG!
-
HoldMyPocket #742 Ha találsz angolt, és még nincs lefordítva, szívesen megcsinálom. -
#741 Találtam egy Behind the walls feliratot, csak éppen számomra teljesen érthetetlen nyelven van. :-) -
HoldMyPocket #740 Igen, ezért beszéltem E/1 személyben.. -
#739 Azért mert te vagy én nem találkoztunk vele, más még belebotolhatott. -
HoldMyPocket #738 Létezik angol felirat? Én azzal sem találkoztam.. -
#737 Pár hónapja már volt a kérdés, de ha jól látom pozitív válasz nem volt rá.
Létezik vhol magyar felirat a Behind the walls című részhez, amiben a kulisszatitkokról van szó? -
HoldMyPocket #736 ízlések és pofonok.. ;) -
Szolnokboy #735 ez egy ökörség -
HoldMyPocket #734 Olyan is van, ebben biztos vagyok. Azt a műfajt Femslash-nek nevezik. :)) Szerintem itt nézz körül, hátha találsz valamit:
http://www.prisonbreakfic.com
http://www.livejournal.com/userinfo.bml?user=prisonbreak_fic
http://www.livejournal.com/userinfo.bml?user=prisonbreak100 -
#733 öö lehet kérni egy Veronica/Dokinénit? -
HoldMyPocket #732 Slash meg HET? huhh.. röviden: mindkettő fanfiction (rajongók által írt sztorik), csak az egyik azonos neműek közötti "romantikus" (vagy nem túl romantikus..) kapcsolatról (slash), addig a másik heteroszexuális kapcsolatokról szól.
Pl:
Slash --> egy sztori T-Bag-ről és Michael-ről. :))
Het --> Lincoln/Veronica párosítás.. -
Lyan Kyj #731 Tök jó az a fórum! Asszem állandó tagja leszek:P Mi az a Slash meg HET? -
forum --> bookmark :) -
HoldMyPocket #729 Hi! Gondoltam csatlakozok hozzátok. (meg reklámozok --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi) Tiszta szívás hogy csak márciusban lesznek új részek. >:/ -
#728 :D -
pepecske #727 bocs, nem tudom miért ment 2* -
#726 sztem hihetetlenül jól eltalált karakter, és a faszi is eszméletlenül jól játsza el... -
#725 "fogd meg a zsebem és sétáljunk" -
pepecske #724 felismeritek ?
-
Lyan Kyj #723 Wow, a két véglet..............a film és ez!:DDDDD -
pepecske #722 felismeritek ?
-
#721 jah, gumiszobában találkozunk :D -
#720 üdv a klubban. :D -
Lyan Kyj #719 Ja, egyébként a véleményem a sorozatról:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ha nem adják gyorsan elém a folytatást, megőrülők! Kíváncsi voltam, mert érdekesnek találtam az alapszitut, de egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ennyire addiktív! Koleszben egyik este megnéztem 4 részt, és hajnali 3kor felkeltem, hogy tovább nézzem!!!ÁÁÁÁÁÁÁ! Hihetetlenül ÜT!!!!!! -
#718 nem, nem mondtad,de én csak magamból indulok ki,mert nem tudom,hogy írjam ki,de lehet úgy fogom csinálni mint Szolnokboy.
Lyan Kyj:A special epizódba bele bele nézegettem, igazából a sorozat szinészeivel és a stábbal beszélgetnek, már amit láttam.Bemutatják a börtönt is ami már bezárt,stb. Tudod, ilyen kedvcsináló rész.:) -
Szolnokboy #717 én 12-t irtam 1 dvdre , a 13at majd a másik 9cel együtt annak idején + a special -
Lyan Kyj #716 Mit takar a special epizód? -
qper #715 Mondtam én egy szóval is, hogy egy DVD-re írtam fel az összes epizódot?