23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • HoldMyPocket
    Hát Rtl Klub jó kis reklámkampányt indított a nyáron a LOST-nak.. lehetséges hogy pár hét és az ország tele lesz PB-s plakátokkal.. Nem tudom mondjuk, hogy mennyire nagy a felhajtás PB körül.. van-e akkor mint a LOST körül volt..
  • HoldMyPocket
    Kár hogy igazad van.. bár akkor már olcsóbb a feliratozás, nem?... tudom.. sok hülye nem akar olvasni..
  • qper
    Arra is kiváncsi leszek, hogy mekkora médiakampány fogja megelőzni a sorozatot.

TAvaly ősszel a TV2 indította útjára Spielberg minisorozatát, a számomra máig kedvenc Taken-t, ami a szerdai 9 órás kezdéssel indult, majd három hétre rá áttették péntek 23.30-ra a tetvek, mert a nuku előzetes kampánynak hála senki nem nézte a sorozatot :(
  • qper
    miért csinálnának jobbat?

jó szinkronhoz idő és pénz kell. ha szar szinkronnal is le tudják hétről-hétre ültetni az embereket úgy, hogy ott legyen a legjobb 10-ben, nem nagyon fogják törni magukat a minőségi munkáért :(((

• HoldMyPocket
    whoa.. hát már előre félek a szinkrontól. Remélem nem fogják annyira elcseszni mint anno a LOST szinkront.
  • Geeryy
    erre adnal vmi hivatalos forrast. lehet h en vagyok lama ,de rtl klub oldalan nem igazan talaltam semmit. elore is thx.
  • Vaxi
    WOW!
  • qper
    milyen kedvesek, hogy a névnapomhoz igazítják :D

bár igaz ami igaz, egyet megnézek szinkronosan kíváncsíságból, oszt' annyi.
  • ruma
    kész! Aki ezt megnézi az már másképp fog gondolkodni a folytatásról...hát igencsak olyan képek vannak benne amire nem gondoltam...
    SPOILER!
    Vazzeg én idegbajt kaptam az előzetes végénél, amikor Lincoln a villamosszékben ül már!
  • ruma
    hja érdemes megnézni a www.prisonbreak.fw.hu oldalt mert le lehet szedni a 14. rész előzetesét!!!! Igen durva!!!!
  • winnie
    mert?
  • Dawe91
    www.prisonbreak.fw.hu
    NÉZZÉTEK MEG!
  • HoldMyPocket
    Ha találsz angolt, és még nincs lefordítva, szívesen megcsinálom.
  • Papirzacsi
    Találtam egy Behind the walls feliratot, csak éppen számomra teljesen érthetetlen nyelven van. :-)
  • HoldMyPocket
    Igen, ezért beszéltem E/1 személyben..
  • Papirzacsi
    Azért mert te vagy én nem találkoztunk vele, más még belebotolhatott.
  • HoldMyPocket
    Létezik angol felirat? Én azzal sem találkoztam..
  • Papirzacsi
    Pár hónapja már volt a kérdés, de ha jól látom pozitív válasz nem volt rá.
    Létezik vhol magyar felirat a Behind the walls című részhez, amiben a kulisszatitkokról van szó?
  • HoldMyPocket
    ízlések és pofonok.. ;)
  • Szolnokboy
    ez egy ökörség
  • HoldMyPocket
    Olyan is van, ebben biztos vagyok. Azt a műfajt Femslash-nek nevezik. :)) Szerintem itt nézz körül, hátha találsz valamit:
    http://www.prisonbreakfic.com
    http://www.livejournal.com/userinfo.bml?user=prisonbreak_fic
    http://www.livejournal.com/userinfo.bml?user=prisonbreak100
  • joebacsi
    öö lehet kérni egy Veronica/Dokinénit?
  • HoldMyPocket
    Slash meg HET? huhh.. röviden: mindkettő fanfiction (rajongók által írt sztorik), csak az egyik azonos neműek közötti "romantikus" (vagy nem túl romantikus..) kapcsolatról (slash), addig a másik heteroszexuális kapcsolatokról szól.

Pl:
    Slash --> egy sztori T-Bag-ről és Michael-ről. :))
    Het --> Lincoln/Veronica párosítás..
  • Lyan Kyj
    Tök jó az a fórum! Asszem állandó tagja leszek:P Mi az a Slash meg HET?
  • joebacsi

forum --> bookmark :)
  • HoldMyPocket
    Hi! Gondoltam csatlakozok hozzátok. (meg reklámozok --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi) Tiszta szívás hogy csak márciusban lesznek új részek. >:/
  • Rafaelo
    :D
  • pepecske
    bocs, nem tudom miért ment 2*
  • fifi
    sztem hihetetlenül jól eltalált karakter, és a faszi is eszméletlenül jól játsza el...
  • joebacsi
    "fogd meg a zsebem és sétáljunk"
  • pepecske
    felismeritek ?

• Lyan Kyj
    Wow, a két véglet..............a film és ez!:DDDDD
  • pepecske
    felismeritek ?

• joebacsi
    jah, gumiszobában találkozunk :D
  • Vaxi
    üdv a klubban. :D
  • Lyan Kyj
    Ja, egyébként a véleményem a sorozatról:
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Ha nem adják gyorsan elém a folytatást, megőrülők! Kíváncsi voltam, mert érdekesnek találtam az alapszitut, de egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ennyire addiktív! Koleszben egyik este megnéztem 4 részt, és hajnali 3kor felkeltem, hogy tovább nézzem!!!ÁÁÁÁÁÁÁ! Hihetetlenül ÜT!!!!!!
  • petee
    nem, nem mondtad,de én csak magamból indulok ki,mert nem tudom,hogy írjam ki,de lehet úgy fogom csinálni mint Szolnokboy.
    Lyan Kyj:A special epizódba bele bele nézegettem, igazából a sorozat szinészeivel és a stábbal beszélgetnek, már amit láttam.Bemutatják a börtönt is ami már bezárt,stb. Tudod, ilyen kedvcsináló rész.:)
  • Szolnokboy
    én 12-t irtam 1 dvdre , a 13at majd a másik 9cel együtt annak idején + a special
  • Lyan Kyj
    Mit takar a special epizód?
  • qper
    Mondtam én egy szóval is, hogy egy DVD-re írtam fel az összes epizódot?