23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • petee
    Hogy bírtad kiírni egy dvd-re?13-rész pont nem fér rá egyre és még ott a "special" epizód:)))
  • fifi
    na én egy haverom rábeszélésére csak megszereztem a részeket...
    egy ültő helyemben megnéztem 8 részt. Nekem nagyon tetszik, nagyon jól ki van dolgozva, ötletes trükközések, kellően arányban adagolva a külön szálak cselekményét. Mindegyikre ráfekszik, de egyiket sem viszi túlzásba/időben/ a másik rovására. Bár azt gyanítom, hogy lesznek még itt ledöbbenések, mert sztem nem mindenki az igazi arcát mutatja, és nem mindenki azon az oldalon áll, ahová való :D
    Nagyon jó, nagyon tetszik...
  • ruma
    na énis nézegetem újra...tesóm leült és egyhuzamban végignézte az egészet!!!
  • Jimbo
    Miért? Attól h nála a levél, még semmi sincs lefutva, azt át is kell adni, találni kell vkit akiben bízhatsz stb...
    Ebben a sorozatban semmi sem az aminek látszik:-DDD
  • Szolnokboy
    én ugy terveztem,hogy beosztom a részeket márciusig...nem jött be
  • qper

Én tegnap írtam ki DVD-re a részeket, és töröltem a vinyórol, ne foglalja már azt a rahedli sok helyet. Március elején viszont tutira tartok majd egy PB maratont, és kifulladásig nézem a sorozatot :)
  • Szolnokboy
    Végignéztem ujra az egészet.
    Még 3 hónap !!!!!!!!!!
  • ruma
    Hja és reagálva egy korábbi hozzászólásra: Ha odaadta volna neki a levelet akkor nem lenne semmi izgalom abban hogy bebizonyítsa az igazat!Akkor aza szál már le lenne zárva...és még azért valahogy meg kell tölteni azt a maradék 11 epizódot!
  • ruma
    Ezt az elmefuttatást!
  • a
    to spoil stg - elrontani vmit

spoiler "rontó" (nyersen), vagyis egy olyan "dolog" ami elronthatja az élményt (vagy akármit)
  • ruma
    Ja, de egyébként miért Spoiler??? Ezt ki találta ki?
  • ruma
    Heh! mondtam tn haveromnak hogy van egy fasza sorozat nézze meg...odaadtam neki és együltében végignézte mind a 13 részt!!!
  • joebacsi
    nm
  • ruma
    oks vágom már, thx!
  • joebacsi
    nem, hanem pl előfordulhat, hogy valaki olyan olvassa a fórumot, aki nem látta az összes részt, és mi épp azt tárgyaljuk ki, olyan információkkal, amikkel esetleg "lelőhetjük a poént".
    De ez leginkább olyan sorozatoknál számít, amit adnak tvben is (Stargate, Lost), ott nagyobb a spoiler veszély, itt azért feltételezve van az emberekről, hogy látták már az összes részt.

SPOILER!
    Ez itt a spoiler szövege, amit csak akkor tudsz elolvasni, ha kijelölöd.
  • ruma
    Hja én új vagyok ezen a fórumon,és láttam itt ezt a spoileres dolgot....szal mi ez tulajdon képpen? Akkor kell beírnom ha valami cselekményt írok le asorozatról vagy mi?
  • ruma
    Kössz!
  • joebacsi
    tess :)
  • ruma
    Nem tudja vki a hivatalos honlapját a sorozatak?
  • NeoMaN
    üdv a klubban! :P
  • Rafaelo
    :)
  • ruma
    Üdv mindenkinek!
    Múlt hétvégén haverom azt mondta hogy van vmi jókicsamcsi sorozat...gondoltam vmi szargagyi...mondta hogy nézzemmeg az első részt! Hát mondom nincs jobb dolgom leszedem, megnéztem, onnantól kezdve nem volt megállás! Másnap elhúztam haveromhoz a többi részért,aztán néztem és néztem! Egyszerűen olyan hogy nem lehet abbahagyni! Kibaszottul megvanírva az egész! És nagyon jó színészek játszanak benne:Dominic Purcel-t és Peter Storemore-t már láttam egy-két filmben, de ez a Wenworth Miller iszonyatosan penge egy színész,pedig ez az első sorozat amiben láttam! Nagyon nagyot játszik benne szerintem! A Doki egy istennő! Most fejeztem be a 13. részt! Nem hiszem el hogy 3 hónapot kell várnom a folytatáshoz!!! Igen csak bassza az agyam! Lényeg az hogy én eddig ilyen típusú és ilyen jó minőségű sorozatot még nem láttam! Minden elismerésem a rendezőké!
  • Rafaelo
    ja valami kastingon
  • joebacsi
    alsó kép lol :D
  • Rafaelo

• Vaxi
    Nem rossz :D
  • FtranX
    szpojler:

Na ez egy nagyon jó ötlet! Amúgy hogy húznák ki a sztorit a 2x részig? :D

• qper
    Vadítóan gyönyörű az a nő!!!

Receptre kéne adni! :D
  • qper
    Akkor biztos az ő közbenjárására (és helyi élményei miatt) került be az 1x12-ben elhangzott mondat, hogy "You're from Budapest, right?" :)
  • joebacsi
    áhh nemértetek ti ehhez :D
    dokinéni rájön hogy már 29 éves, és még nemcsinált semmi vagesz dolgot, ezért bejön combfixben, ostorral, és megoldja a helyzetet :)
  • Cvd
    Spoiler

Azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy a bátyja kiszabadul (a bizonyíték a borítékkal elveszett, cserébe megismerték a kapcsolatot az ügynök személyében, őt követve szerezhetnek újjat), az öcsi viszont lebukik, átkerül egy durvább börtönbe, ahonnan előzetes terv és segítség nélkül a nulláról kell újra terveznie mindent a szökéshez. Így továbbra is pontos maradhat a cím, és még izgalmasabb lehet a folytatás, ha elég okosan írják.:)
  • Cvd
    Kösz, de ismerem és használom is rendszeresen az adatbázist.:) Csak nem szoktam minden egyes színészre ránézni, így meglepetésként ért a felismerés. Főleg úgy hogy újkorában is láttam a filmet (mondjuk akkor Miller még "ismeretlen" volt), meg múlt héten is valamikor ugyanitt, de még akkor sem tűnt fel valahogy, csak tegnap.
  • FtranX
    Szpojler!

szerintem az őrt megöli a pedofil, a csőhöz meg találnak egy csavarkulcsot. :)
  • FtranX
    én még a Dinotopiából() emléxem rá.
    http://www.imdb.com/name/nm0589505/

Eddigi munkái
  • Vaxi
    én meg most fejeztem be. Hát beszarok...
    Spoiler!!!!

Szerintetek hogy vágják le a csövet, hulla halkan? és az őrrel mi lesz? :D
  • Rafaelo
    váoo :D
  • Cvd
    Tegnap nézem az HBO-n az Underworld-ot, az egyik mellékszereplő piszkosul hasonlított rá. Nézem a stáblistát, tényleg ő az, csak hajjal meg SZTK-szemüvegben alig lehetett felismerni.:) Ezek szerint akkor járt már Mo-n is.
  • FtranX
    áá basszus :)

először kerestem a 14. rész torrent-en és nem találtam, aszittem, hogy még csak most járnak ott és a héten leadják. :(
  • joebacsi
    csak nem tetszett a sorozat? :D