23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#674 :DDDDDDDDDDDDDDDDD it iz -
#673 most néztem meg a 13. részt és most olvastam, hogy csak hónapok múlva lesz folytatás!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
qper #672 Wentworth Miller-t(Scoifeld)pedi a legjobb ffiszínész a TV kat-ban jelölték. -
qper #671 Qrva jó! :)))
A Prison Break nominálták a Golden Globe-ra!!!!!
Mi ez, ha nem egy hatalmas elismerés a sorozatnak?? -
Jimbo #670 Hát nem tudom, párszor már mondta neki h kinyírja h nem segíti, úgyh Én nem bíztam volna benne az biztos...
Úgyis látta már mindenki:-DDD -
#669 azt gondolta, hogy ki tudja dumálni magát, mert sokévnyi barátság etc...csak kicsit ráb@szott, meg kicsusszant a levél is, amire nem számított :)
amúgy eléggé spoilergyanus hozzászólás :) -
#668 azt én sem értem -
Jimbo #667 Egy dolgot nem értek, utolsó részben Hale ügynök miért nem adta oda a borítékot Veronicának, amikor a köcsi mögé küldte? Tudta h AgentKöcsög jön, nem? -
winnie #666 csak ősszel. kult évi 1-2, ha lesz. így a 13 és a heist, plusz esetleg a kidnapped tűnik befutónak. -
#665 Kösz!
:)
Várható valami -szerinted- kult sorozat a közelebbi időszakban? Vagy mindig aug környékén nyitnak az újak? -
#664 színezgesd és akkor csak az olvassa el aki akarja. :) -
winnie #663 a legnépszerűbb sorozatok között olyanok vannak, mint a 24, smallville, a stargate vagy a family guy - ezek sosem voltak túl nézett sorozatok.
a pb-t is simán veri az idősávban, mind a two and a half men charlie sheen-nel, mind az amerikai foci, mind az nbc-s las vegas.
ennek ellenére nincs miért aggódni, mert 18-49-ban elég erős a sorozat -
#662 amúgy pont kicentizték, hogy az első 13 rész rippje épphogy ne férjen ki 1 dvdre :/ -
#661 hát torrenteken iszonyat forgalmat generál, nemhiszem, hogy olyan nagyon alacsony lenne a nezettsege tvben is :) -
winnie #660 nem. -
#659 Nézettségi adatokat hol lehet találni? Ugye nem fenyegeti a sorozatot a leállítás veszélye?? -
qper #658 jobb, mint a május (először május végére akarták tolni) -
#657 nah az mégjobb :/ -
winnie #656 nem március 6, hanem március 20:( -
#655 nah, én most végeztem az első 13 résszel...éshát huhh, nagyon jó sorozat sztem...
dokinő zabálnivaló, történet meg van csavargatva rendesen, annak ellenére, hogy az alapötlet nemépp a legeredetibb. Pár (kevés) dolog kicsit erőltetettnek tűnt (pl tormelékszórás szépen benne volt már a Remény rabjaiba is - ez utóbbit direkt megnéztem mégegyszer a pilot előtt, hogy kicsit belehangolódjak a témába :))
márcis 6 meg ehh..még így is sok, hogy kicsit csuszva nezegettem meg a részeket :)
amúgy ebben a topikban hogy megy a spoiler? mert én speciel direkt nem olvastam bele a topikba, amíg meg nem néztem az összes részt, mert addig ugyse nagyon tudnék mit hozzászólni...szóval kell szinezgetni? -
#654 Lehet engem se:) -
qper #653 Hmmm.... Ha a Lost-ot tolták volna el márciusra, sokkal kevésbé zavart volna a dolog... Sőt, egyáltalán nem. -
#652 Jól felhúztak ezzel a márciusi bemutatóval :( -
#651 mét nem? -
WTH #650 Lehet. Egyébként én igazán szeretem ezt a sorozatot, ez nálam a No1, de speciel az élethűség nem igazán jellemző rá, szvsz. Legalábbis nem azért kedvelem... -
#649 de élethübb lett volna :) -
WTH #648 Én sajnáltam volna szegényt. Talán meg is ölték volna. Arról nem is beszélve, hogy a kormányzó is mérges lett volna egy kicsit... -
#647 ja azthittem legalább megerőszakolják :) -
WTH #646 Szegény, itt épp' eléggé be volt parázva. -
dokinéni :)
-
Szolnokboy #644 ezért kell ujranézni, sztem én 2x is ujranézem addig... -
#643 Adigra el fogom feljteni.. te úristen mennyi dolgon túl lwszek addigra.. -
#642 Mocskos FOX -
Szolnokboy #641 dejó... -
#640 pláne... -
winnie #639 A MAI HIVATALOS HÍR: - PRISON BREAK 1X14 - 2006. 03.20. -
WTH #638 Szép volt, jó volt, várom a folytatást! -
#637 A befejezésre és a március 6-ra reagálva, én meg csak egy szót mondok:ANYÁTOK!
-
Szolnokboy #636 Megnéztem én is...és csak ennyit mondok : MÁR CSAK 4 hónap -
#635 Megnéztem a 13. részt jó volt, csak ne így lett volna vége...
SPOILER!
Na, azt a csövet márpedig vhogy le kell szedniük...meg hogy mi lesz azzal az őrrel, aki meghallotta a csörömpölést...