23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rafaelo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD it iz
  • FtranX
    most néztem meg a 13. részt és most olvastam, hogy csak hónapok múlva lesz folytatás!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • qper
    Wentworth Miller-t(Scoifeld)pedi a legjobb ffiszínész a TV kat-ban jelölték.
  • qper
    Qrva jó! :)))

A Prison Break nominálták a Golden Globe-ra!!!!!

Mi ez, ha nem egy hatalmas elismerés a sorozatnak??
  • Jimbo
    Hát nem tudom, párszor már mondta neki h kinyírja h nem segíti, úgyh Én nem bíztam volna benne az biztos...
    Úgyis látta már mindenki:-DDD
  • joebacsi
    azt gondolta, hogy ki tudja dumálni magát, mert sokévnyi barátság etc...csak kicsit ráb@szott, meg kicsusszant a levél is, amire nem számított :)
    amúgy eléggé spoilergyanus hozzászólás :)
  • shevy
    azt én sem értem
  • Jimbo
    Egy dolgot nem értek, utolsó részben Hale ügynök miért nem adta oda a borítékot Veronicának, amikor a köcsi mögé küldte? Tudta h AgentKöcsög jön, nem?
  • winnie
    csak ősszel. kult évi 1-2, ha lesz. így a 13 és a heist, plusz esetleg a kidnapped tűnik befutónak.
  • NeoMaN
    Kösz!
    :)

Várható valami -szerinted- kult sorozat a közelebbi időszakban? Vagy mindig aug környékén nyitnak az újak?
  • Bandee1987
    színezgesd és akkor csak az olvassa el aki akarja. :)
  • winnie
    a legnépszerűbb sorozatok között olyanok vannak, mint a 24, smallville, a stargate vagy a family guy - ezek sosem voltak túl nézett sorozatok.

a pb-t is simán veri az idősávban, mind a two and a half men charlie sheen-nel, mind az amerikai foci, mind az nbc-s las vegas.

ennek ellenére nincs miért aggódni, mert 18-49-ban elég erős a sorozat
  • joebacsi
    amúgy pont kicentizték, hogy az első 13 rész rippje épphogy ne férjen ki 1 dvdre :/
  • joebacsi
    hát torrenteken iszonyat forgalmat generál, nemhiszem, hogy olyan nagyon alacsony lenne a nezettsege tvben is :)
  • winnie
    nem.
  • NeoMaN
    Nézettségi adatokat hol lehet találni? Ugye nem fenyegeti a sorozatot a leállítás veszélye??
  • qper
    jobb, mint a május (először május végére akarták tolni)
  • joebacsi
    nah az mégjobb :/
  • winnie
    nem március 6, hanem március 20:(
  • joebacsi
    nah, én most végeztem az első 13 résszel...éshát huhh, nagyon jó sorozat sztem...
    dokinő zabálnivaló, történet meg van csavargatva rendesen, annak ellenére, hogy az alapötlet nemépp a legeredetibb. Pár (kevés) dolog kicsit erőltetettnek tűnt (pl tormelékszórás szépen benne volt már a Remény rabjaiba is - ez utóbbit direkt megnéztem mégegyszer a pilot előtt, hogy kicsit belehangolódjak a témába :))
    márcis 6 meg ehh..még így is sok, hogy kicsit csuszva nezegettem meg a részeket :)
    amúgy ebben a topikban hogy megy a spoiler? mert én speciel direkt nem olvastam bele a topikba, amíg meg nem néztem az összes részt, mert addig ugyse nagyon tudnék mit hozzászólni...szóval kell szinezgetni?
    Lehet engem se:)
  • qper
    Hmmm.... Ha a Lost-ot tolták volna el márciusra, sokkal kevésbé zavart volna a dolog... Sőt, egyáltalán nem.
    Jól felhúztak ezzel a márciusi bemutatóval :(
  • Rafaelo
    mét nem?
  • WTH
    Lehet. Egyébként én igazán szeretem ezt a sorozatot, ez nálam a No1, de speciel az élethűség nem igazán jellemző rá, szvsz. Legalábbis nem azért kedvelem...
  • Rafaelo
    de élethübb lett volna :)
  • WTH
    Én sajnáltam volna szegényt. Talán meg is ölték volna. Arról nem is beszélve, hogy a kormányzó is mérges lett volna egy kicsit...
  • Rafaelo
    ja azthittem legalább megerőszakolják :)
  • WTH
    Szegény, itt épp' eléggé be volt parázva.
  • Rafaelo

dokinéni :)

• Szolnokboy
    ezért kell ujranézni, sztem én 2x is ujranézem addig...
  • Joey_The_Man
    Adigra el fogom feljteni.. te úristen mennyi dolgon túl lwszek addigra..
  • a
    Mocskos FOX
  • Szolnokboy
    dejó...
  • Dynamic
    pláne...
  • winnie
    A MAI HIVATALOS HÍR: - PRISON BREAK 1X14 - 2006. 03.20.
  • WTH
    Szép volt, jó volt, várom a folytatást!
  • Dynamic
    A befejezésre és a március 6-ra reagálva, én meg csak egy szót mondok:ANYÁTOK!
  • Szolnokboy
    Megnéztem én is...és csak ennyit mondok : MÁR CSAK 4 hónap
  • Bandee1987
    Megnéztem a 13. részt jó volt, csak ne így lett volna vége...

SPOILER!

Na, azt a csövet márpedig vhogy le kell szedniük...meg hogy mi lesz azzal az őrrel, aki meghallotta a csörömpölést...