23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mukika
    tudom én, a kedvenc szereplőm pl. Avocado.
  • HoldMyPocket
    Mindenki magából indul ki..
  • joebacsi
    nem, neki az a baja, hogy nem tbag-el kavar a májköl :)
  • j0nNyKa
    :DDDD
  • mukika
    szerintem te féltékeny vagy a dokinőre, mert Michael vele kavar és nem veled...
  • Lada
    Szerintem marad Sara. A fater elég kemény volt vele az uccsó beszélgetéskor. Kezdetnek a 2. évadra jó szál lesz az, hogy lássuk, szereti-e valamennyire a lányát.
    Meg különben is, amellett hogy jól néz ki, tetszik a kisugárzása. Szerintem érdekes szereplő.
  • HoldMyPocket
    Figy, ha azt fogja hazudni a zsaruknak, hogy kikényszerítették belőle a dolgot (esetleg apuci egy picit segít is neki), akkor tapsolok egyet, és örülni fogok, mert végre valamit önállóan - értsd: Michael-től és a tervtől függetlenül - tenne.
  • Phat Smoker
    Sarah nem halt meg, csak némi altatóra volt szüksége, hogy kipihenhesse magát a 2. évadra
  • Hunnenkoenig
    Jo, annyiban igazad van, hogy nem volt kötelezö ez a szal. Legelöször en is elhuztam egy kicsit a szamat, de vegülis nem volt zavaro... meg en amugy is a romantikus fajta vagyok (es igen, amerika rajongo, de legalabbis nem divatbol amerika gyülölö)

Amugy Sara meg azt is mondhatja, hogy valaki beadta neki a drogot es rafoghatja a Scofield bratyok valami cinkosara, hogy kenyszeritettek (azoknak pillanatnyilag ugyis mindegy, mit varrnak meg a nyakukba). Magyarazatot mindenre lehet adni es apuci miatt meg talan jobban el is nezik neki.

Szoval en nem "felek" hogy meghal. Ha most kiirnak, nem lett volna ertelme elinditani a dolgot es nem hiszem, hogy egy esetleges közvelemenykutataskor a nep 80%-a azt mondta, hogy irjak ki, mert nem szeretik.
  • Serpa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a menetrendszerinti járatot csak lekésték ...
    a sarkukban vannak már a zsaruk, ebből hogy lehet kimászni!?
    "B" terv?

Sara csak elvitte és beadta magának a morfiumot; aminek következtében elég hullaszíne lett.

ahogy Abruzzi megjelent azzal a hatalmas baltával, én is összeszartam volna magam :)
  • HoldMyPocket
    Leszarom, őszintén, hogy mennyire reális az, ami a PB-ben történik mindaddig, míg nem szúrja ki a szemem a dolog. Nem tehetek róla, Sara karaktere márpedig szúrja a szemem. Túlságosan bűzlik az "egy drámába kell romantika is, erőszakoljuk meg ezt a két karaktert, csak hogy a közönség boldog legyen" koncepciótól. A PB eddig szerencsére meg tudta tartani a szintjét.. de nem akarom hogy S/M miatt Dawson's Creek váljon belőle..

Szerintem maradjunk annyiban hogy nem értünk egyet.
  • vg
    Tuti, hogy nem halt meg.
    SPOILER!!!!

INkább a hullaházba,nem?
  • Hunnenkoenig
    Hat veronika eleg hülye az biztos. De hat fogsagba kell megint ejteni valahogy, hogy aztan megint szenvedhessen, szökhessen, mi meg izgulhassunk.

Ha a könyvirok ugy akarjak, hogy Sarah-bol legyen meg valami, ugyis megteszik.
    Mint mar emlitettem, a filmek mas törvenyek alapjan müködnek. Ha kell egy csettintessel amnesztiat kap, vagy (latszat) üzletet köt valakivel, hogy megtalalja Michaelt a büntetes elkerülese erdekeben, vagy megzsarolja Bellicket, hogy elmondja, hogy ö is drogos volt (vagy ki tudja meg, ki volt ott az anonym drogosok köreben, akar Jezust is beleirhatjak)...

Szoval azert mert _szerinted_ az a logikus, hogy elvono, meg sitt, meg hasonlok, az nem biztos, hogy ugy is lesz / van.

Es minek az elvono, mikor nem függö, hanem egy adaggal tullötte magat öngyilkossag celjaval. Istenem, kinek penge, kinek a drog. Ki mivel ismeri ki jobban magat...
  • HoldMyPocket
    Angst. Már alig várom hogy bedepizzen. Jól fog állni neki.
  • vg
    Visszaszökik a börtönbe!
    SPOILER!

Majd akkor mi lesz,ha Michael megtudja mi történt a dokival.
  • HoldMyPocket
    Félreérted.. nem úgy értettem hogy karakterileg gyenge.. azzal nekem nincs semmi bajom.. én is tudom hogy senki sem tökéletes.. a legtöbb PB-s karakterben azt szeretem, hogy nem feketék vagy fehérek.. mindenkinek van jó és rossz oldala.. gyengesége, erőssége..

De Sara-nak szerintem szarul van felépítve a karaktere.. olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha maguk az írók se tudnák merre akarják vinni ezt a szálat.

Veronica se semmi karakter, egyetértek. Bár ki tudja ki fog rátalálni az üzenetre, lehet hogy még mázlija lesz vele (ahogy eddig mindig mázlija volt..), de azért most már a kedves elnőknő, és Kellerman kézbe vehetné ezt az ügyet..
  • Lynx_TWL
    nah épp ez az, doki elég nagy szarba hozta magát de ezt könnyen el is intézte egy kis szurival:D
    egy ilyen sorozattól elvárható, hogy meghaljon benne elég fontos szerepet játszó személy is. mert hiába vannak olyan fordulatok, hogy izzad a tenyerünk, és kiugrik a szívünk:D azt úgyis tudjuk, hogy michael, lincoln, harcsaszáj lj úgysem fog meghalni.
  • precision
    attól még hogy szerinted mint ember (karakter) gyenge a Sara...hát istenem, nem csupa erős, masszív emberekből áll a világ, ilyenek is léteznek...büntudata volt, belőtte magát, naés. nekem ettől függetlenül szimpatikus, és nem örülnék ha kikerülne a sorozatból...ha nem hal meg, biztos fontos szerepe lesz még a következő évad(ok)-ban...
    ellentétben a harcsaszájúval...mekkora egy idiota istenem, nem elég hogy rámondja a Nick üzenetrögzítőjére hogy HOL VAN és hogy HOVA MEGY (lol), hanem még egyedül is megy be a terrence házába...és még odaáll keményen hogy helo terrence :) janinak hiszi magát... :)
  • Zs0lt1
    LOL :DDDDD
  • HoldMyPocket
    Pontosan. Hogy a szarba segíthetne már Sara nekik? Mikor most is azért került abba a helyzetbe amibe, mert Michael-nek segített?! Totál visszaesne, mivel még ha haragszik is apucira, meg a "gonosz törvényekre".. akkor is bűntudata volt hogy segített... én őszintén szólva rohadtul nem vagyok kíváncsi a szenvedésre ami junkie!Sara és Michael között menne le, ha netán találkoznának még valahogy a jövőben.. de ha nincs Michael/Sara, akkor nincs Sara se.. eddig is tőle függött meg a tervtől az a karakter.. ezért mondtam, hogy szerintem jobb, ha még most elvágják ezt a szálat..

..de nem fogják mert az amerikai nézők 95%-a odavan ezért a "romantikus" szálért.. (jah.. romantikus hogy túladagolta magát.. marhára..)
  • Action
    :D:D:D
    Szépen az egész család odakerül...
    Avocado bácsi majd gondoskodik róla hogy ne legyenek szorulási problémái..:D
  • Nyiri
    Ul a sitten. Hol lenne? 3. szezon arrol szol hogy megszokik :D
  • cSuwwi
    azóta már elítélték, tweener helyébe lépett, most ismerkedik avocadoval :D (majd a 2. évadban ő fog szökni) ^^
  • Action
    Ez jó kérdés tényleg..."de hova tünt LJ???" :D
    Kicsit mintha elfeldkeztek volna róla nem?
  • Nyiri
    "Rendbe rakja a dolgait"

Hm. Hogy? Intenziv 1 honap. Elvonokura fel ev. Bunreszesseg szokesben, megha apuci a kormanyzo akkor sem ussza meg. Hogy fog segiteni?
  • Hunnenkoenig
    Szerintem nem volt semmi gaz azzal a romantikus szallal.

A körülmenyekhez es lehetösegekhez kepest teljesen jol es logikusan ki volt hasznalva es meg jobban kiepithetö.

Szüksegük lesz jonehany segitöre a meneküles soran es egy kepviselö lanya sokat tehet ertük, ha ujra rendberakja a dolgait.

Es en meg a "let's have sex"-es jelenettel is egyetertek, föleg, ha jo kis hardcore betetekkel csinaljak :-)))
  • Phat Smoker
    lehet az alelnök asszonyt akarták eredetileg ki(ny)írni a sorozatból, de változott a terv.
  • hzsolt
    pedig a harcsaszájú mehetne. És mi van vajon LJ-vel?
  • HoldMyPocket
    Én nem szemétségből mondtam.. véleményem szerint rég nem írtak ennyire értelmetlen és gyenge női karaktert.. és mi lesz ha túléli? Rohan Michael után és azt mondja "Ja, bocsi, miattad lettem majdnem öngyilkos.. lets have sex?" vagy mégis mit? Márpedig ahogy eddig meg volt írva ez a karakter, és Michael/Sara kapcsolata.. nagyon valószínű hogy ez lesz belőle.. az meg a sorozat színvonalát húzná le.. ahogy szerintem eddig is tette.
  • Nyiri
    Nem halt meg mas no :)
  • Zs0lt1
    igazad van, mondták, hogy meghal egy nő, de azt is mondták, hogy nem Sara lesz az!
  • seriesfanatic
    Nemrég jöttem rá hogy az alelnöknőt (most már elnöknőt) alakító színésznő játszott az Alias c. sorozat 3. évadjába is.
    Amúgy meg tök szemétség a dokinő halálát kívánni, nekem is szimpi a karatere.
  • HoldMyPocket
    Én sem örülnék neki ha életben maradna, de szerintem nem halt meg..
  • Lyan Kyj
    Ez már bennem is felvetődött!!
  • Hunnenkoenig
    Majd jönnek az ufok es elbeamelik öket a rendörök orra elöl.

Aztan csinalnak majd egy Prison Break-Star Trek-4400 crossovert.
  • Nyiri
    A masik az hogy a zarokepen ahogy futnak es mogottuk a rendoarutok. Totalisan eselytelen helyzet.
  • Nyiri
    Szerintem eddig volt jo a sorozat. :( A kinti esemenyek mar nem nagyon erdekelnek. :(

A dokineni valoszinuleg meghalt. Volt korabban egy Prison break episode guide es irtak hogy az uccso reszben meghal egy no. Mivel mas no nem dolt el igy csak Sara lehet.
  • Zs0lt1
    hogyte mekkoa köcsög vagy :P
    dokinéni az egyik legszimpibb karakter a sorozatban, remélem túléli.