23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2221 a 13.ik részt. nincs vmi fanoldal,amin fennvannak? -
#2220 Vagy kérdezd meg Chuck Norrist, ő fejből tudja az internetet :) -
#2219 internetrol tobbnyire -
#2218 mit? -
#2217 hi! honnon tom leszedni? nem akarok offolni,de azegyik rész rosszul jött le,vki tud segíteni? -
#2216 LOL
Az milyen mar...
Hat a gözben összement/rancosodott/kisimult...kire hogy hat... -
ruma #2215 Hja képzeljetek el egyolyan szereplőváltást mint anno a Barátok köztben volt...a régi szereplő elment a fürdőbe és kijött az új... -
#2214 sazl :D -
#2213 -
#2212 aztakurv@ loituma omg :D:D: -
#2211 -
#2210 Tweener éjszakája. -
#2209 eddig sem voltak főszereplők
Haywire is szerepelt a My name is Earl több részében is, pedig az NBC... -
Phat Smoker #2208 az nagyon gagyi lenne :/ -
#2207 és az nem lehet hogy más veszi át a szerepüket? úgyértem más színész -
HoldMyPocket #2206 Ha nem csatornával kötnek, akkor kivel/mivel? Az okés, hogy átigazolhattak, de ez nyilván be fogja határolni mennyit lesznek majd PB-ben..
A LOST halottakon nekem röhögnöm kell, de ez itt most mindegy. ;) -
winnie #2205 szerződéseket nem csatornákkal kötnek és mivel ők csak guest starok voltak, így nyugodtan átigazolhattak.
itt anno meg is írtam, hogy rajta vagy rajtuk kívül ki nem lesz esetleg benne a második évadban + ezek a pilothírek, akárcsak a lost halottak új szerződései, bizony ki-kikerülnek:) -
HoldMyPocket #2204 A 2. szezon első pár részét (vagy legalábbis jelenetét) tutira leforgatták már, még az 1 szezon utolsó részeivel/jeleneteivel együtt.. tehát azokban még benne kell hogy legyen az elnöknő.. de akkor ez valszeg azt is jelenti, hogy nem fogja sokáig húzni.. vagy azt, hogy az a szál egy ideig jegelve lesz..
Maricruz meg eddig sem volt olyan marha sokat a sorozatban.. de azért remélem, ha vége az új sorozatának a forgatása, akkor beugrik a PB-be is pár rész/jelenet erejéig.. (bár ez attól függ milyen szerződést kötött az ABC-vel.. na és a FOX-al..) -
#2203 Hát majd gyorsan elteszik láb alól az elnökasszonyt. :))
Mary Cruzt meg biztos Sucre fogja megölni, ha megtudja, hogy gyerek mégse tőle van. :))) -
#2202 ja de tényleg :-) -
Hoopy #2201 és ma reggel nem nézek PB-t:,( -
#2200 Hát az érdekes lenne ha nem szerepelne a (most már) elnöknő a folytatásban. -
ruma #2199 A következőt hallottam:
A Marycruzt alakító Camille Guaty és az Alelnöknőt alakító Patrícia Wettig a Fox-tól az ABC-be szerződött.Tehát ők nem lesznek benne a második szériában.
mit tudtok erről? -
hencs #2198 erre is gondoltam,hogy megkérdezem,hogy tudná-e valaki mikor kezdik a forgatást,de így nagyon köszi,hogy kérdezés nélkül megírtad! -
winnie #2197 rulz font. -
#2196 azmár madam p, nem? -
#2195 Biztosan az egyik cellában van benn :)) -
#2194 ha lesz időm akkor összedobok egy új bannert ezzel a fonttal ;), de most már ezzel nem vacakolok. -
#2193 jaja tényleg ezzel a fonttal jobban nézne ki. -
HoldMyPocket #2192 Június 15-én kezdődik, ha minden igaz.. -
#2191 probald meg ezzel a font-tal.(csak egy otlet, ha nem tetszik sry) -
#2190 jó a kép, de csak én veszem észre, h madam vp nincs rajta? -
Lyan Kyj #2189 -
#2188 -
hencs #2187 köszi -
North #2186 Amúgy sztem a kép alatt sokkal jobb helye lenne. Én pl kapásból átgörgettem, és először észre se vettem, a piros szín ellenére sem. -
HoldMyPocket #2185 Texas -
FLeK0 #2184 az utcán -
hencs #2183 Tudja valaki,hogy hol lesz a második évad forgatási helyszíne?! -
Phat Smoker #2182 pl. villogó neonzöld :D