23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • 062020
    A kettő közül egyikbe se tudok belépni!
    Valahol máshol?
  • LasDen #1938
    Mikor Linc megszökött akkor is Bellick ment után.......szvsz Bellick a rendőrség mellett egyszemélyes hadjáratként kiakarja őket nyúvasztani......
  • Cvd
    Nehezen hozzák be a börtönszemélyzetet akkor ha tényleg meglépnek és nem a börtönben folytatódnak a dolgok. Elvégre nekik semmi közük a szökött rabokhoz, a rendőrség dolga elkapni őket nem egy börtönőré. Kíváncsi vagyok hogy hogyan tartják meg ebben az esetben a szereplőket úgy hogy ne legyen erőltetett.
  • Phat Smoker
    speciel a torrentbytes-on
  • paul161
    bithumen.
  • 062020
    Ezt hol láttad?
  • Fritz Von...
    Bellick nem szarozik, tuti, hogy utánuk megy. Én inkább úgy képzelem el, hogy Pope kiadja az üldözési parancsot, hogy hozza vissza őket, de Bellick ziher, hogy személyes bosszúból le akarja majd ölni őket.
  • Hunnenkoenig
    Tudom, azert vetettem fel a kerdesemet. :-)
  • HoldMyPocket
    Szerintem hogy ne bukjon le.. mert nem mindenki olyan "kedves" mint Michael.. Abruzzi meg T-Bag szó nélkül elvágnák a torkát.. C-Note csak megverné ha tudná..

Jah.. az arcnyalás se lett volna semmi.. szeirntem illet is volna T-Bag-hez, attól függetlenül hogy bejön-e neki Bellick vagy sem.. itt most úgy sem az lett volna a lényeg, hanem az, hogy minél jobban megalázza őt.. de asszem azt így is rendesen elintézték.. személyesen fog utánuk menni a 2. szezonban szerintem.. még ha kirúgják, akkor is.. sőt, főleg akkor.
  • Mayday
    Mar Bellick elkezdte mondani, amikor meglatta Tweenert, hogy "tudtatok-e, hogy ez a ficko..." vagy valami ilyesmi. Tehat be akarta kopni a sracot, es azert utotte meg, aztan kototte be a szajat vissza!
  • Hunnenkoenig
    Vajon Tweener miert vagta szajon? Hogy nehogy kiderüljön, hogy arulkodott es ezaltal meg jobban táguljon a popsija, ha a többiek ezt megtudjak, vagy bosszubol, hogy tág a popsija? Esetleg mindkettö erzes közrejatszott?
  • Hunnenkoenig
    En a klasszikusra vartam, hogy vegignyal az arcan...
    Aztan rajöttem, hogy valszeg meg T-Bagnek is van gyomra es az tul undorito lett volna azt az izzado, koszos moslekot megnyalni :-))
  • Zs0lt1
    én reméltem, h bántani fogja, de sajna nem :DDDD
  • HoldMyPocket
    Jah, már azt hittem le is smárolja.. de végül csak megsimogatta a fejét. :))))) Kedves tőle. :))
  • ruma
    MA néztem a Lostot és mintha az Ana Luciaanyjaa Prison Break-beli Samanta lenne....vagy csak képzelődöm?
  • Phat Smoker
    döntsd el! ;-)
  • Amse
    ésez miért jó?
  • Phat Smoker
    hmm..kellemesnek igérkezik ;-)
    Prison.Break.S01E01.DVDRiP.XViD-BLiNK
    Prison.Break.S01E02.DVDRiP.XViD-BLiNK
    ..és így tovább :)

• Amse
    melyik részben van?
  • ruma
    Hát most se sikerült Veronica-t kiiktatni! Hogy sipítozott!

• balvin
    Hi, nem tudjátok mi annak a számnak a címe ami akkor megy amikor Michael megtalálja a csavart amivel a wct szedik le? Ilyen rappes, de lassabb.
  • vLaDDD
    OMG!!!!!!!!!!!! Micsoda rész volt,apám, minden percét végigizgultam. Jöhet a finálé!!
  • WTH
    Bellick egy nagy getymó, tényleg jól megnézték maguknak, de szvsz akár jól össze is verhették, rugdoshatták volna.

A szemezések, a sötét pillantások meg mindig is jók voltak a PB-ben, még ha Phat Smoker-nek ez nem tetszik, akkor is.
  • Phat Smoker
    ja meg az is nagy rész volt, mikor az az illető szemezett azzal a másik fazonnal!
  • joebacsi
    azis nagyrész volt, mikor tbag szemezett bellickel :)
  • MerlinW
    Oké.. 1x21 = pázmeeek
  • Fritz Von...
    Azért Avocadoval egy cellában lehet, hogy én is beköptem volna őket, hogy onnan kikerüljek.
  • Fritz Von...
    Az "Új" John Abruzzi egy mester. :D Sokkal jobban illik Stormare-hez ez a fajta Abruzzi. :))))
  • precision
    SPOILER

Azért a dokinő nagy arc, hogy nyitvahagyta az ajtót. Ja és most végre kiderült hogy Tweener nem megbeszélés alapján köpte be a bandát, hanem azért mert egy suttyóparaszt :)
  • Bandee1987
    ja, de az rohadtul nem illett a képbe
  • Geeryy
    attol meg varhatott volna egy kicsit. lehet meg az o sullyat is elbirja "kotel",es talan meg ki is tudott volna maszni.en se sajnaltam amugy meg nagyyon kiszamithato volt, hogy igy fog tortenni
  • WTH
    (Spoiler)

Ez tényleg jó rész volt. Nekem még az a pár másodperces rész tetszett, amikor (ez az epizód eleje felé volt) T-Bag és Abruzzi is a cellájában álldogált a rácsnál, találkozott a tekintetük, és "szemeztek" egy jót. Abruzzi tekintete elárulta, hogy az "új John Abruzzi" egy nagy mese.

Egyébként meg nagyon sajnálom a dagit (Manche-t). Ekkora szívást.
  • Nyiri
    Miert? A nagydarab srac nelkul nem tudtak volna megszokni.
  • Bandee1987
    én csak D.B-t
  • Szolnokboy
    22 részes a széria tehát szingli
  • mukika
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát ez a rész jó volt. azért nem gondoltam, hogy minden ilyen "simán' fog menni... T-Bag nagyon felfigyelt a bilincsekre a gyengélkedőben. vagy csak belegondolt, hogy milyen jó segédeszköz lenne :), vagy valami más szerepe lesz is a köv. részben. dagi csávót illetve d.b-t sajnáltam.
  • Mayday
    Az befejezo epizod "single" lesz, vagy ket resz egyben? (22-23)
    Tudja esetleg valaki?
  • Geeryy
  • Bandee1987
    Megnéztem a 21-es részt! AZTAKURVAÉLET!!! 200-as volt végig a vérnyomásom :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Furcsa, Savarinn megölésére nem számítottam...D.B Cooperrel éreztem, hogy baj lesz, és ő nem fog átjutni...no sebaj, most kezdődik a hajsza :)
  • ProGabe #1900
    Hoppá, az lemaradt hogy:...cliffhanger lesz az utolsó rész végén,vagyis teljesen nyitott lesz hadd várjuk a 2. évadot tűkön ülve.