23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2019 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag-ben szinte biztos vagyok, hogy tuleli, es megprobalja majd megbosszulni a dolgot. Haywire-n oriasit rohogtem, nagyon nagy volt ahogy ellopta a biciklit :DD Tweenert majd jol osszefo**ak a lovak :] Sztem a dokino kikerul a sorozatbol, hisz legjobb esetben is bortonbe kerul (segitett szokni, junkie...) -
ruma #2018 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá! NEm hiszem EL!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vazzeg! Hogy lehet így vége???? Menjenek a gecibe! Kibaszott pilóta a fasznak nem várt még 3 percet...Vazzeg ha kiveszik a dokit asorozatból akkor menjenek a gecibe!! REmélem nem halt meg!
Igen nagy volt megint ez a rész, de ilyen véget neki....nem hiszem el!
Haywire oriási volt ahogy egyensúlyozott kéz nélkül a bicón! ÉS lehet hogy arohadt kis csíra Tweener járt a legjobban! T-Bag meg biztosan nem éli túl, elvérzik a gecibe...DE készen vagyok! -
#2017 igen, az -
#2016 nemmerem megnézni, mert gongolom az. -
FLeK0 #2015 szerinted? -
#2014 #2011, #2012, #2013:
#2010? -
#2013 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez a kézlevágás... :D -
#2012 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ez megaköcsögség. Nemhogy azt érezné az ember, hogy vége egy évadnak, hanem még durvább lett egyre több elvarratlan szállal. :D Az alelnök megöleti az elnököt, így elnökké lesz automatice. Veronica megtalálja a "meggyilkolt" tesót. Sarah túladagolja magát, kérdés túléli-e, de sztem igen. A repülő elmegy Michaelék előtt, seggükben a yard... Tulajdonképpen senkit se kapnak el. :D Viszont az iszonyat poén, ahogy az a fasz Haywire egy biciklin tök fehérben egy piros futball sisakkal teker. :DD -
#2011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaaajjjjj :D Ez de durva. Abruzzi a király, úgy lecsapta TBag kezét mint a szart. :DDD Most nézem épp a részt. -
#2010 ez a 22-es spoilere? -
#2009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arány: 4.422 Feltöltött: 261.97 GB Letöltött: 59.24 GB ;PP -
Puntigamer #2008 hehe, jóvan akkor gyorsan megnézem őket:) -
#2007 Jön jön jön... :)) -
#2006 egy picit off technikai kerdes, talan ide kotodik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye most michaelnek a kezen maradt a bilincs, es kulcsa nem lesz hozza.. nem nagyon ertek a bilincsekhez (halisten), van arra barmi mod, hogy leszedjek rola ? -
#2005 hat 1 ien resz utan nem csoda... :] pb minoseg.. errol tobbet nem is lehet elmondani -
ruma #2004 ÁÁÁ! Basszus igen lassan jön...még 3-4 óra...:(((( -
#2003 ha nem akarsz magadnak rosszat, mostantól addig ne gyere be amíg nem láttad mind a 22 részt. mától igencsak elkezdődik a spoiler áradat.... -
Puntigamer #2002 én még csak az 5.ik résznél tartok...
de most töltöm az 5-től 13 ig...
aztán tölöm a 14-től 22 ig... -
Lyan Kyj #2001 Bitgate-ről maxszal jön! WEEEEEEEEEEEE!!! -
#2000 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellicknek az az izom eltorzult fej... nagyon eltalaltak :D -
#1999 rapidos link? -
Phat Smoker #1998 regisztrálj ide!
nincs várakozási idő, csak ajándék 5gb feltöltés ;-)
-
#1997 nope...beton, csak ratyi az arányom :) -
#1996 torrentspy ? -
#1995 Prison.Break.S01E22.HDTV.XviD-LOL (Várakozás: 12 óra) (Új)
-
#1994 htx -
#1993 kb szerda-csütörtök magasságában lesz felirat kb -
#1992 feliratot milyen gyorsan csinálják meg? -
062020 #1991 Nekem már lejött a 22. rész -
#1990 a 19. rész már kb 3 hete megvolt.
ha valaki még nem nézte végig és nem akar spoilereket olvasni, az magára vessen, ha ilyen fórumba téved. -
#1989 Prison.Break.S01E22.HDTV.XviD-LOL (Új) -
#1988 még ~1 óra és lehet is húzni ^^ -
#1987 most neztem meg a 21.-et....alig varom a 22.-t :) -
#1986 mert lehet hogy vki meg nem nezte vegig, vagy pont addig nezte, hogy.....tudod miorl beszelek.... -
#1985 és ezt miért tetted spoiler tag-be? -
#1984 SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!huuuu,de orultem amikor a 19. reszben visszatert Abruzzi :) imadom azt a szineszt, nagyon eredeti :) -
#1983 torrent.... -
Puntigamer #1982 ki tudja honnan lehet letölteni az első éved 5.ik részét?
1-4ig megvan... felirattal, tök faszán, de kéne az 5, és azt nemtudom leszedni sehonnan, mert van egy prison breakes magyar oldal, de ott 4 után a 15.ik rész jön...:O -
winnie #1981 sokadik évadnál már jóval több sorozat marad abba, de a 2.-nál érdekes lenne. azért is írtam, amit. -
HoldMyPocket #1980 Én sem emlékszem hogy lett volna benne ilyen.. eddig.