23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2181 Sztem ki lehetne konkretan az augusztus 28-as datumot is irni, ha mar ugyis kiderult.
Meg a piros helyett esetleg valami mas szin? :) -
#2180 hmm látom módosult a header :)
juteszembe, mikor is kezdődik a második évad? -
#2179 a minidiszket teleportald at hozzam ( priviben cim ), atkonvertalom 20. szazadi dvd-re vagy mire, aztan visszateleportalom.. lejaccot meg lopatok a gazsival, tehat 2 megoldast is fel tudok ajanlani -
#2178 Na az mar gaz...
Nezted volna meg ott... -
#2177 az sem megoldás sajna, előrementem, letöltöttem a 6. évadot (szökés az öregek otthonából) de nem tudok mit kezdeni a körömnyi minidiszkkel... lejátszót meg nem engedi visszahozni az időhatóság:) -
Puntigamer #2176 jóvanna:(
basszus, akkor csomót kell várni:( -
#2175 Persze, hogy lehet.
Beugrasz idögepedbe (ha nincs kölcsönadom az enyemet) aztan csak szeptemberig kell elöreugranod, hogy az elsö reszt leszedhesd...
A fejlecben pirossal oda van irva... nem veri am ki a szemed... -
WTH #2174 A többi stimmel. -
belphegor1 #2172 feliratok itt is megvannak: http://www.prisonbreak.hu/download.php?typ=subtitle -
Puntigamer #2170 második évadot lehet már valahonnan tölteni? vagymég nem is kezdődött el amcsiban sem?:D -
Phat Smoker #2169 engem főleg a 2. évad érdekelne ;-) -
#2168 "főleg az első évad" :)
ittvan feltöltöttem a kedvedért -
#2167 http://subgate.tx.hu/
és jó, hogy csak az első évad érdekel, mivel második még nem nagyon van. majd csak augusztusban… -
#2166 hi! hol tok magyar feliratot szeezni? mert a feliratok.hu nem müxik. pls segítseket. főleg az első évad érdekelne -
Kanál #2165 scofield es abruzzi -
#2164 Csákány
leszedtem a 10. részt és amikor scottfield és ambuzzi (remélem jól írom) beszélnek az udvaron kiesik 5 másodperc ami annyira nem is zavarna, de a felirat elcsúszik és nem lehet érteni a filmet :(((
újra elindítottam a torrentet és csak 98.3%on volt.... most pedig 17.1%on van O_O wtf?? :( -
Phat Smoker #2163 keresd tovább! -
Szolnokboy #2162 nem kizárt... -
#2161 hát mondjuk azért mert 22 részes -
Puntigamer #2160 pb-t honnan lehet leszedni még?
első szezon, 22ig megvan... tovább viszont sehol nem találok:(
-
#2159 24 nem rossz bizony, 5.szezon végén vagyok, várom a hétfői befejező részeket.
pb-t viszont sokkal izgalmasabbnak találtam mint 24et. -
#2158 bizony, Sutherland nagyon jól keni
on
nah hát kiváncsi leszek ebből hogy másznak ki...remélem T-Bag életben marad, az ő bosszújára lennék kíváncsi nagyon... -
vLaDDD #2157 nagyon jól teszed. nekem az a kedvenc sorozatom a PB mellett. -
#2156 Én is most fogok neki esni 24-nek. Alias-t imádom, annak is lassan vége, oszt azt mondják hasonló a 24 is, csak kevesebb jó nővel:) -
FLeK0 #2155 jó -
Owned #2154 Hát igen nehéz lesz kibírni augusztusig dehát azért sztem bőven lesz mit csinálni a nyáron(haverok,buli,bebaszás..khhm..izé szóval strandot akartam írni)hameg sorozatfüggésem lesz asszem elkezdem az elejéről a 24-et mer az kimaradt....tényleg nektek mi a véleményetek róla(a 24-ről)mert sokan azt mondják hogy jó... -
North #2153 Köszi. Akkor ezek szerint vak vagyok, pedig rendszeresen benézek a topikba.:) -
il Dottore #2152 Tuti az elsőben (is?), mert én még csak azt láttam, és benne volt. -
Szolnokboy #2151 nem az elsőben hanem a másodikban -
HoldMyPocket #2150 Sarah Wayne Callies .... Dr. Sara Tancredi -
Phat Smoker #2149 köszi, akkor azért nem emlékeztem ;-) -
#2148 Hát ha visszavinnék őket a börtönbe akkor nem csak nekik nem lenne esélyük hanem a sorozatnak sem sztem.Akkor tulajdonképpen 2x akarnák u.a. eladni + már kiderült ugyebár hogy a 2. szezon arról fog szólni hogyan menekülnek. -
#2147 emlékeim szerint az elsőben. -
Phat Smoker #2146 a 24. hányadik évadjában szerepel ? -
#2145 ááá ez a befejezés...lehet visszafordul a gép és letarolja a rendőröket...De nagyon remélem,hogy nem mennek vissza a börtönbe mert akkor már semmi esélyük nem leszSarah-Michael szál sztem meg tök nem gáz,remélem nem hal meg a dokinő...ajjj messze van még aug -
#2144 en emg tudok irni !! :D
egyebkent en is sorozatfan vagyok, de lenyegeben a nyar a pihenesrol, strandrol, hasonlokrol szol, azok csak kitoltik minden kocka idejet (azt a kemeny heti 40 percet, amit eddig a pb kitoltott), utana meg johet ujra a fugges
ja es picit off talan, de a 24-ben a bellicket jatszo karakter merfoldekkel faszabb karaktert alakit (bar nem tul sokaig, de ez mar tenyleg nagyon off) -
Szolnokboy #2143 én emg rühellem a focit -
#2142 hááát nem vagyok egy nagy scifi rajongó :-) -
#2141 Majdcsak kibírjuk valahogy: foci VB, meg the 4400 3. évad júniusba, júliustól meg Stargate Atlantis; én nem fogok addig unatkozni:) -
#2140 de kurva messze van az még :D