23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
FLeK0 #1979 reklamokkal.. -
#1978 reklámok nélkül? :0 -
ruma #1977 Az esős részletre tudtok mondani vmit??? -
ruma #1976 1 órás? Zsír!!! -
#1975 Köszi -
FLeK0 #1974 1 oras lesz -
#1973 Nem tudjátok, hogy a mai rész "csak" 45 perces lesz, vagy esetleg 90?
Bocs ha volt róla szó. Nem volt időm visszaolvasni. -
ruma #1972 Jó persze, ha jó lesz, akkor :D:D:D,csak....nah mind1 majd meglátjuk! -
#1971 A Sex and the City iroi megalltak...nem a masodiknal, de akkor, mikor elfogyott az ihletük. Ezt becsülöm bennük.
Amugy igenis legyen 3. ha lehet a szintet tartani es jo lesz. Nem ertem miert a " :-( ", ruma. Ha valami jo, akkor csak örülni kene, hogy folytatodik... -
winnie #1970 még szép, hogy nem állnak meg, ha lesz lehetőség tovább menni.
volt a világtörténelem pár ezer amerikai sorozatából olyan, ami megállt volna a 2. évadánál, ha nem muszáj? nem lenne sok értelme. (tudom, csak magamat ismétlem, de te megállhatsz, bárki megállhat) -
FLeK0 #1969 miert allnanak meg? ha nem vallalnak, akkor biztos vki massal iratna tovabb a csatorna. -
ruma #1968 Interjú Paul Scheuringgal (részlet):
Mondtad, hogy megvannak a tervek az első két évadra. Van valami ötletetek egy harmadikhoz?
Persze, egy csomó ötlet felmerült a harmadik évadra, ezek nagyon eltérőek. Egyelőre nem döntöttünk egyik mellett se. Igyekszünk mindegyiket a legalaposabban kielemezni. De a második évadra minden elő van készítve.
szal nembiztos hogy megállnak a 2. ávadnál...:( -
ruma #1967 Eszembe jutott valami! Még a 14. rész trailerében volt egy olyan rész, hogy pár alak fut az esőben...vagy én vagyok rohadt feledékeny vagy télleg nem volt ilyesmi rész! Ugye jól emlékszem? -
#1966 Akkor ON:
HOLNAP 22.!! :))) -
#1965 kicsit off lett -
#1964 "szaxist" lol -
#1963 jah.és a legrosszabb:lehet hogy ő még mindig jobb mint aki ezután jön...visszasírja még a világ a szaxist... -
#1962 Ha 1 bush hatalmon van akkor a világ nem ússza meg harci beavatkozás nélkül........ :D -
#1961 Nem kell fosni, van meg eleg bush a family-ben... ezek egyszer hatalomra jutottak, akkor mar nem adjak ki a kezükböl. -
qper #1960 hát ja, egy normális demokráciában max. 8 évig lehet valaki vezető. -
#1959 Jaja, egy elnök maximum két cikluson keresztül maradhat. Szóval akármi is lesz, Bush-tól megszabadul a világ nemsokára. :) -
HoldMyPocket #1958 Nem is nézem. -
#1957 nemkell nézni... -
HoldMyPocket #1956 Nem vagyok nagy 7th Heaven rajongó.. -
#1955 HoldmyPocket mi a baj az alatta levővel?
Amúgy istenkirály rész volt dagit meg az öreget sajnáltam -
#1954 jah, mivel Roosevelt annó 16 évig volt elnök és a vége fel már nem nagyon volt döntés képes és akkor hozták ezt a rendeletet.......bár ebbe így nem egészen vagyok biztos (már mint a személy és számban) -
#1953 tudtommal már nem is lehet tovább elnök, max. 8 évig lehet csak vagyis két ciklusig. ha jól emlékszem:) -
#1952 Ezzel most bukta el a következő választásokat(remélem) -
#1951 még szerencse,hogy nálunk nincs fox tv:) -
HoldMyPocket #1950 Engem jobban kiakaszt az alatta levő hír.. O_O -
Phat Smoker #1949 ...Valszeg hamar lezavarja a beszédét, hogy azért a 24-re már hazaérjen az Oválisba. ez jó -
winnie #1948 most szóljatok hozzá... - fogják páran anyázni bush-t:) -
#1947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok lesz a Spoiler:) akit érdekel az már úgyis megnézte a legújabb részt, szóval nem kell itt rejtegetni:) -
HoldMyPocket #1946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem magával vitt egy adagot..legalábbis remélem. -
Phat Smoker #1945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a dokinő kicsit becsapva és kihasználva érezte magát Michael miatt, miután megtudta mire megy ki a játék valójában, kissé összezavarodott, sétált egy nagyot, kibőgte magát, majd visszatérve a vizsgálóba, rápillantott a morfiumos fiolára, egy pillanatra megfordul a fejében, hogy enyhítés lenne most a lelki állapotára egy löketnyi kábszer a régi szép idők emlékére, de a gondolatot gyorsan elhessegette magától, nem akart beleesni abba a hibába, mint annak idején. -
paul161 #1944 Azért mert Linc után Bellick mert Pope nem akarta nagy dobra verni, hogy sikerült valakinek megszöknie. -
#1943 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet ^^
az is lehet, h elvitte és benyomja magának, mert rájött, h mit is tett -
#1942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemakart ott ő semmit elvinni, nemez volt ott a lényeg, csak hogy eszébe jutott, hogy őse volt makulátlan, így nagyobb empátiát érzett májköllel kapcsolatban, vagy valami ilyesmi lehetett a lényege annak a jelenetnek :) -
Cvd #1941 Már az is logikátlan volt. Éppen lehet azzal magyarázni hogy közel történt a dolog a börtönhöz és besegítettek, de már ez is necces. A külvilágban végképp semmi jogköre nem lesz az üldözésben/elfogásban. Persze nyomozhat utánuk a saját szakállára, de a többi alkalmazottat nehéz lesz bevonni. Mondjuk hasonlót láttam pl. a legutóbbi House epizódban is (TV2-őn), ott is az orvosok mászkáltak a beteg házában egy mérgezés forrása után kutatva, lehet hogy itt is szimplán figyelmen kívül hagyják a valóságot. Mindenesetre sajnálnám ha Bellick kimaradna úgyhogy felőlem csinálják.:) -
#1940 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a doki végül elvitte azt a fióla kábszert?