23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • FLeK0
    reklamokkal..
  • quack
    reklámok nélkül? :0
  • ruma
    Az esős részletre tudtok mondani vmit???
  • ruma
    1 órás? Zsír!!!
  • Challanger
    Köszi
  • FLeK0
    1 oras lesz
  • Challanger
    Nem tudjátok, hogy a mai rész "csak" 45 perces lesz, vagy esetleg 90?
    Bocs ha volt róla szó. Nem volt időm visszaolvasni.
  • ruma
    Jó persze, ha jó lesz, akkor :D:D:D,csak....nah mind1 majd meglátjuk!
  • Hunnenkoenig
    A Sex and the City iroi megalltak...nem a masodiknal, de akkor, mikor elfogyott az ihletük. Ezt becsülöm bennük.

Amugy igenis legyen 3. ha lehet a szintet tartani es jo lesz. Nem ertem miert a " :-( ", ruma. Ha valami jo, akkor csak örülni kene, hogy folytatodik...
  • winnie
    még szép, hogy nem állnak meg, ha lesz lehetőség tovább menni.

volt a világtörténelem pár ezer amerikai sorozatából olyan, ami megállt volna a 2. évadánál, ha nem muszáj? nem lenne sok értelme. (tudom, csak magamat ismétlem, de te megállhatsz, bárki megállhat)
  • FLeK0
    miert allnanak meg? ha nem vallalnak, akkor biztos vki massal iratna tovabb a csatorna.
  • ruma
    Interjú Paul Scheuringgal (részlet):

Mondtad, hogy megvannak a tervek az első két évadra. Van valami ötletetek egy harmadikhoz?

Persze, egy csomó ötlet felmerült a harmadik évadra, ezek nagyon eltérőek. Egyelőre nem döntöttünk egyik mellett se. Igyekszünk mindegyiket a legalaposabban kielemezni. De a második évadra minden elő van készítve.

szal nembiztos hogy megállnak a 2. ávadnál...:(
  • ruma
    Eszembe jutott valami! Még a 14. rész trailerében volt egy olyan rész, hogy pár alak fut az esőben...vagy én vagyok rohadt feledékeny vagy télleg nem volt ilyesmi rész! Ugye jól emlékszem?
  • Fritz Von...
    Akkor ON:

HOLNAP 22.!! :)))
  • Lasagne
    kicsit off lett
  • petee
    "szaxist" lol
  • sadvagabond
    jah.és a legrosszabb:lehet hogy ő még mindig jobb mint aki ezután jön...visszasírja még a világ a szaxist...
  • LasDen #1962
    Ha 1 bush hatalmon van akkor a világ nem ússza meg harci beavatkozás nélkül........ :D
  • Hunnenkoenig
    Nem kell fosni, van meg eleg bush a family-ben... ezek egyszer hatalomra jutottak, akkor mar nem adjak ki a kezükböl.
  • qper
    hát ja, egy normális demokráciában max. 8 évig lehet valaki vezető.
  • Fritz Von...
    Jaja, egy elnök maximum két cikluson keresztül maradhat. Szóval akármi is lesz, Bush-tól megszabadul a világ nemsokára. :)
  • HoldMyPocket
    Nem is nézem.
  • Amse
    nemkell nézni...
  • HoldMyPocket
    Nem vagyok nagy 7th Heaven rajongó..
  • Lasagne
    HoldmyPocket mi a baj az alatta levővel?
    Amúgy istenkirály rész volt dagit meg az öreget sajnáltam
  • LasDen #1954
    jah, mivel Roosevelt annó 16 évig volt elnök és a vége fel már nem nagyon volt döntés képes és akkor hozták ezt a rendeletet.......bár ebbe így nem egészen vagyok biztos (már mint a személy és számban)
  • petee
    tudtommal már nem is lehet tovább elnök, max. 8 évig lehet csak vagyis két ciklusig. ha jól emlékszem:)
  • ProGabe #1952
    Ezzel most bukta el a következő választásokat(remélem)
  • petee
    még szerencse,hogy nálunk nincs fox tv:)
  • HoldMyPocket
    Engem jobban kiakaszt az alatta levő hír.. O_O
  • Phat Smoker
    ...Valszeg hamar lezavarja a beszédét, hogy azért a 24-re már hazaérjen az Oválisba. ez jó
  • winnie
    most szóljatok hozzá... - fogják páran anyázni bush-t:)
  • Lynx_TWL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sok lesz a Spoiler:) akit érdekel az már úgyis megnézte a legújabb részt, szóval nem kell itt rejtegetni:)
  • HoldMyPocket
    Szerintem magával vitt egy adagot..legalábbis remélem.
  • Phat Smoker
    a dokinő kicsit becsapva és kihasználva érezte magát Michael miatt, miután megtudta mire megy ki a játék valójában, kissé összezavarodott, sétált egy nagyot, kibőgte magát, majd visszatérve a vizsgálóba, rápillantott a morfiumos fiolára, egy pillanatra megfordul a fejében, hogy enyhítés lenne most a lelki állapotára egy löketnyi kábszer a régi szép idők emlékére, de a gondolatot gyorsan elhessegette magától, nem akart beleesni abba a hibába, mint annak idején.
  • paul161
    Azért mert Linc után Bellick mert Pope nem akarta nagy dobra verni, hogy sikerült valakinek megszöknie.
  • Serpa
    lehet ^^
    az is lehet, h elvitte és benyomja magának, mert rájött, h mit is tett
  • joebacsi
    nemakart ott ő semmit elvinni, nemez volt ott a lényeg, csak hogy eszébe jutott, hogy őse volt makulátlan, így nagyobb empátiát érzett májköllel kapcsolatban, vagy valami ilyesmi lehetett a lényege annak a jelenetnek :)
  • Cvd
    Már az is logikátlan volt. Éppen lehet azzal magyarázni hogy közel történt a dolog a börtönhöz és besegítettek, de már ez is necces. A külvilágban végképp semmi jogköre nem lesz az üldözésben/elfogásban. Persze nyomozhat utánuk a saját szakállára, de a többi alkalmazottat nehéz lesz bevonni. Mondjuk hasonlót láttam pl. a legutóbbi House epizódban is (TV2-őn), ott is az orvosok mászkáltak a beteg házában egy mérgezés forrása után kutatva, lehet hogy itt is szimplán figyelmen kívül hagyják a valóságot. Mindenesetre sajnálnám ha Bellick kimaradna úgyhogy felőlem csinálják.:)
  • Serpa
    a doki végül elvitte azt a fióla kábszert?