23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ProGabe #1899

Óriási rész volt vazzeee!!Amúgy sztem is kurva nagy cliffhanger(hoppá mi,junkie-olvasó vagyok,na. hi winnie).
    Ja és a köv rész promója:Gondolom nem kell írnom,hogy spoiler,bár nem akkora mint a régebbié,sőt ha jobban belegondolok nyugodtan meg lehet nézni semmi igazán lényeges nincs benne.
  • Lynx_TWL
    erre gondoltam én is pont:)
  • Owned
    Sztem itt is kegyetlen nagy szopás lesz...előjön Sara találkozik Mike-al ott a bokor....kegyetlen nagy szopás lesz gyerekek!
  • Lynx_TWL
    prison breaket...
    miért ne lehetne? lostot nézted? láttad utolsó részét első évadnak? az bizony kegyetlen nagy szopás volt:D itt ugyanúgy megjátszhatják
  • mukika
    1x21 felirat a feliratok.hu-n!!! kicsit gyors. :)

gondoltam kivételesen megnézem angol felirattal, hogy legalább ennyit készüljek a holnapi angol érettségire, de úgy látszik mégis magyarul nézem meg.
  • vg
    Te milyen filmet néztél? Nem lesz itt semmilyen szopás...
  • Lynx_TWL
    utolsó rész biztos valami kegyetlen nagy szopással fog véget érni, és mindenki izgul majd a második évadig:)
  • 062020
    OFF
    Mi annak a sorozatnak a címe amelyikben egy család egy kapun a dinók korába megy vissza egy autóval.
    Régi sorozat.
    ON
    Nagyon jó rész volt a 21-es!!!
  • ruma
    Hát ez kész volt! Végre végeaz érettséginek, mondom megnézem az új részt! Az érettségi közben nem izgultam egyáltalán,de most.....Készen voltam az elejétől a végéig!ÁÁÁÁÁÁ! Nagyon jó volt!!!
  • Geeryy
    az lehet ,de a nyar gyorsabban elszall.meg egyszer mar kibirtunk egy hosszabb szunetet
  • Action
    Igen ezek mind logikusan következnek.Bár biztos van még pár meglepetése a készítőknek.
    Abban viszont már most biztos vagyok,hogy a jövőheti "utolsó" résznek valami nagyon szemét módon lesz vége...:)
    Biztos hogy ittfogunk görcsölni szeptemberig.
  • Fritz Von...
    Szerintem meg még több szál lesz így.
    1. Szökésben levő arcok, érdekszövetségek, árulás, stb...
    2. Börtön rész, ahol Pope, Bellick és a többiek bent szerveznek, illetve tuti lesz még szerepe az ellenségeknek, lásd C-Note fehér fejkendős haverját és ezek kinti kapcsolatait.
    3. Szerelem a doki és Michael között.
    4. Politika, alelnök asszony kavar minden téren.
    5. Ügynökök és a Tröszt, valószínűleg egymás ellen is nyomják majd ezentúl és Kellerman már nem csak üldöz, hanem őt is üldözik.
    6. Tröszt és Abruzzi kapcsolatai (ez világosan látszik a mostani részből, hogy van ott is valami).
    7. Linc és Michael faterja is lesz tutira.

Szóval lehetőségek vannak. .)
  • Action
    Jaja.Sztem is továbbviszik ezt a szerelmi szálat.MAjd biztos a dokicsaj fogja bujtatni Michaelt.:)
  • vg
    Dehogynem, hiszen szerelmesek egymásba M.S-el! Hollywoodban nincs történet szerelem nélkül!
  • Geeryy
    illetve arra h milesz a dokinovel ? szerintem a masodik szezonban nem latjuk viszont.
  • Action
    Ja lehetne ugyis csinálni hogy visszajutnak a börtönbe,de szerintem egy új szökés már nagyon nevetséges lenne.Szóval nagyon kiváncsi vagyok hogy mivel fogják fenttartani a sorozat szinvonalát.

Lehetne fogadásokat kötni hogy kik fognak belehalni a következő részekbe.:) Mert abban biztos vagyok hogy nemfognak békésen megosztozni az 5millán.
  • Hunnenkoenig
    Kösz az infot. Es?

Mondjuk ha a nezöknek nem tetszik a külsö dolog, meg mindig elkapathatjak öket es vissza a dutyiba es uj szökes tervezese :-))

Linc-nel mar eljatszottak egyszer ugye :-)
  • vg
    Escape is Just the Beginning.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Most Men would do anything to get out of Prison...But Michael Scofield would do anything he can to get in.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Break In. Break Out. Save Your Brother's Life.
    Your brother is innocent, but you are not
  • Phat Smoker
    viszont, ha a 2. évad külső helyszinen fog játszódni a pénzhajkurászás végett, akkor a 'prison break' cím már kicsit fura lesz :)
  • Action
    ja egyébként engem is idegesitett hogy mindenki qrva gyorsan áttudott mászni,erre Michael meg mint vmi beteg lajhár ugy csüngött a kábelen...
  • Action
    Tényleg nagyon kemény volt ez a rész...
    Sztem is arról szól majd a második évad hogy ki jut el élve a pénzhez,de nagyon remélem hogy tartják a szinvonalat a készitők.
    Bár a sorozat lelkét ugye maga a börtön-feeling adta sztem,szóval kicsit aggodom hogy mi lesz ezekután.Félek hogy nagyo elfog tolodni a dolog a politikai\alelnöknős irányba,ami sztem kevésbé erős oldala a storynak.

Uff
  • Fritz Von...
    Ettől kezdve olyan érzete lesz majd, hogy nehogy megint bezárják. :)
  • vg
    Jó rész volt (21) , izgultam a végen rendesen! Szerintem innentől kezdve nem lesz ilyen izgalmas, mert már nem lesz az embernek bezártság érzete.
  • cSuwwi
    Amúgy Mache vagy ahogy hívják a dagi gyereket hogy került be a sittre? Már nem emlékszem rá, Sucre-val mászkált amíg a kuzinja fel nem dobta odáig világos, de ő hogy került mellé, ezt nem tudja vki?
  • cSuwwi
    nem most néztem, hanem tegnap ilyenkor (~4 körül) csak most jutottam odáig hogy beszélni tudjak róla :D
  • joebacsi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ajtóban riasztó volt, így ha megpróbálják megpiszkálni, rögtön odacuppan a fél őrgárda, míg a hangoskodás azért nemvolt gond, mert asszem egy külön épület a gyengélkedő...
    a bellickes résszel meg sztem nemvolt gond...egyik őr 2 lépés között hallott valami neszt...utánnajártak, semmi, csak képzelődött :)

amúgy azthittem csak énvagyok olyan tróger, aki ilyenkor pb-t néz :)
  • joebacsi
    nah megnéztem énis a Go-t...hát csak a már-már szokásos pb "aztafaszom" rész :D
    egyedül talán a pope vs. májkül részt éreztem kicsit gyengének...egy börtönfőnöknek azért illett volna tudni kicsavarni egy kést egy vékonyka mérnökkölök kezéből, dehát evvan :)
  • cSuwwi
    űber rész volt :]

én spec azt nem értem, hogy miért volt annyira fontos, hogy nyitva legyen az orvosi ajtja?
    ha zárva lett volna, akkor betörik az üveget, és meghallják vagy mi?
    kicsit hülyén jött volna ki, hogy az üvegtörést meghallják, de amikor keretestől kitépik az ablakot, azt persze nem...

meg az is kicsit lol volt, amikor bellick elkezdett ordítani, hirtelen mindenki megdermed, de a következő levegővételénél már t-bag befogja a száját...
  • Hunnenkoenig
    messzire se kell vinniük, hisz ott fetreng az orvosiban
  • Hunnenkoenig
    Meg nem biztos.
    Ha ratalalnak, ugyis összevarrjak.

Ami erdekesebb, hogy a masodik season amolyan rat race lesz majd az 5 milkaert... T-bag nagyon hegyezte a fület es pislogtatta a csipait.
  • Lynx_TWL
    bazzz elvérzett a tatter :(
  • Fritz Von...
    Nekem akkor is fent volt a pumpa, amikor beültették Lincet a székbe és csörgött a telefonja Pope-nak (a doki apja nem adott kegyelmet).
  • Hunnenkoenig
    En is azon gondolkodtam, hogy ezt csak a börtönlazadas közelitette meg.
  • Zs0lt1
    Jaja nagyon durva adrenalin dömping volt :D
    Sztem ez volt eddig a legjobb rész a sorozatban.
  • VNM
    Ez rész nagyon oda lett téve!
  • VNM
    Ez(ek) a forgatókönyvíró(k) ki akar(nak) nyírni engem!!!
    Teljesen kész vagyok. Nem hiszitek el, de még mindig remegek az izgalomtól!!!
    Ez totál pörgés volt!
    Csak a szex jobb ennél :)))
  • Hunnenkoenig
    Ja, szoval akkor csak sima piti zsarolas. Ok, akkor megnyugodtam.
    Azt hittem lemaradtam valamiröl.
  • LasDen #1862
    Ha jól vettem ki akkor a csávót ezzel fenyegették, hogy a csajt figyelje.......
    a csávó apja nem Fibonacci volt........
  • Hunnenkoenig
    En most nagyon el vagyok maradva, de most rohadtul nem tudom, ki a tököm volta a csavo apja.

Az, akit abruzzi kerestet? Az egesz maskepp nezett ki a Michael elbeszeleseiben es nem is volt ekkora fia...

Ezt most kajakra nem ertem, hogy ki volt es miert kellett masoknak es kiknek kellett...
  • j0nNyKa
    ennek a resznek sztem most viszonylag konnyebb volt a szovege, ertheto volt felirat nelkul is