23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2139 Nehany hozzaszolassal van lejjebb :)
Augusztus 28! -
North #2138 Lehet tudni melyik hónapban kezdik el vetíteni a második évadot? -
#2137 Amerikaban a mobil kicsit maskepp müködik, mint europaban.
A mobil es a halozati szamok közt nincs semmi különbseg es vannak mobilok amik ugy müködnek, hogy ha az otthoni allomas közeleben vagy, automatikusan atkapcsol. Tehat ugyanaz a szamod ket keszülekre. -
Phat Smoker #2136 feltartja a rendőröket, közben elszámol a végtelenségig kétszer ;-) -
BigPunisher #2135 a végén úgyis Chuck Norris fog nyerni... -
vg #2134 Valaki a első évad eddig kijött 6 dvdrip részéhez igazíthatná a feliratokat! -
#2133 A felesegem is pont ezen agyalt egyebkent ma, hogy vajon alapbol felszalltak a gepre, csak a nagy nezettseg miatt a veget ujraforgattak, vagymivan? :))) -
#2132 "ezt meg kéne már tanulni, érteni" -értem én vazze,ne nézzél egyből idiótának,csak nem tudtam hogy van ez ilyenkor,azért mertem megkérdezni,szal köszi a választ -
#2131 dehogyis... nem forgatták le kétszer a végét. ha nem kértek volna második évadot, akkor ennyi, itt abbamarad a sorozat. ez nem film, hanem sorozat, ezt meg kéne már tanulni, érteni. amíg van nézettség marad, több évadon keresztül, amint nincs, lelövik és kész. idén is több sorozatot befejeztek az első évaddal, és úgy lett vége jópárnak, hogy lehessen 2. évad is. de nem lesz... szerencsére a PB nem tartozik ezek közé. :) -
#2130 Most néztem meg a 22-et és szakadjanak meg,nem gondoltam volna hogy ilyen durva vége lesz.És azt mondja meg valaki hogy mi van akkor ha nem kér a Fox 2. évadot?Felszállnak a gépre,kiírják hogy di end és kész?És így most tulajdonképpen 2x forgatták le végét? -
HoldMyPocket #2129 Végülis Westmoreland pénzéből simán át tudja magát operáltatni nővé.. :p -
#2128 Én arra gondoltam mint Merlinw. Azaz, hogy a belövés miatt elkerüli a börtönt.
Szerintem vagy meghal ( de nem hiszem ) vagy nem csukják le. -
nope #2127 Szerintetek mennyi esély van arra, hogy ha Sara életben marad, de lecsukják, Michael kiszabadítja egy női börtönből? Mondjuk a második sorozat második felében, vagy a harmadikban... ;-) -
#2126 és feltűnik Elvis Presley is... -
#2125 ahogy futnak a felszálló pálya melletti mezőn, hirtelen beszakad alattuk aföld, és egy ősi város romjaiban találják magukat, ahol zombik vadásznak majd rájuk... -
#2124 Akkor legalabb nem fogjak el talan oket rogton az elso 2 percben :D -
ruma #2123 Eléggé beszédes a következő rész címe!
Aug 28: Hunting -
#2122 Mert akkor, amig talalnak fejszet, vagy valamit, addig cipelhette volna M. a hullat.
(Persze ha talalnak fejszet) -
#2121 Azt nem értem hogy az ügyvédcsaj hogyhogy az ügyvéd otthoni telszámát hívta, amikor volt mobilja is.
A másik meg hogy a kocsiban miért nem lőtte le Abruzzi T-áskát , mert utána is levághatta volna a kezét, vagy kibelezhette volna ahogy mondta is neki. Na mindegy ez így sokkal látványosabb volt.
-
#2120 Kész... :DDDD -
#2119 Mondjuk az ügyvédgyereket elég simán kitették a sorozatból...apucija meg kb 10 mp-es szerepet kapott...mekkora lét akaszthatott érte
Abruzzi mekkora állat volt már
Szerencsétlen Bellick meg kicsit fújtatott...kicsit beteg feje volt -
#2118 tweenert most nem avocado, hanem lovak fogják baszni:D -
#2117 Doki:
Hát.. hullasápadt volt, és folyt a szájából a cuccz. Kérdés mikor lőtte be magát. Ha túladagolás, akkor 2-3 óráig még be lehet gyógyszerezni. Egyébként mindenki tudja hogy lelki bánatában tette amit tett, de bele lehet magyarázni sokmindent is. Én speciel ha életben akarnám tartani, azt mondanám, hogy azért lőtte be magát hogy azt mondhassa 1. nem ő hagyta nyitva az ajtót, 2. ő volt, de nem beszámítható. Ez esetben nem biztos hogy sittre kerül, hanem némi apai közreműködéssel elvonoval és kirugással megúszhatja.
Tweener:
Csóri gyerek valóban nem érdemelte meg eztt a börtönt azért amit tett, viszont amit ben tett az lámaság volt, nem túlélés. Az életben rég kicsinálták volna ezért. Igaz kérdés melyik a rosszabb a ki vagy a felcsinálás:) Mindenesetre a lovaskocsival okosan nyomta.
TBag: megúszhatja ha talál egy házat vagy valamit ahol leápolhatja magát, ill ha elkapják:)
Többiek:
Érdekes lesz, és erősen gyalogkakukk, ha abból a helyzetből előnyt tudnak kovácsolni:) -
#2116 LOÁL -
FLeK0 #2115 biztosan meghalt -
#2114 De basszus, most várnom kell augusztus végéig? -
#2113 fel se tünt hogy ő az :) -
#2112 nem tudni, de ha egy sikersorozatot nezunk... nem halt.. :] -
#2111 Megnéztem a 22.részt, aztakurvaélet :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, azért csak nem futják körbe egész Amerikát a scrácok :) T-Baget rendesen elintézték :). A dokinő akkor most meghalt vagy még nem? -
vg #2110 Wentworth Miller, azaz "Michael Scofield" az Underworld című filmben. Az a haj!
-
Phat Smoker #2109 "..másik vak csaj a másik sorozatból" micsoda crossover lesz :D
ezután nemcsak Michael és a vak csaj élete forr eggyé, hanem egybeolvad a 'Prison Break' meg a 'Betti a csúnya és vak lány' -
Phat Smoker #2108 -
#2107 Termeszetesen.
Aztan rajönnenek, hogy Linc az apja, aki gyorsan teherbeejtette, miközben epp menekült a tetthelyröl es veletlenül nekiment a csajnak es Sucre igy most nagy dilemmaba esne, hogy mi a rakot is csinaljon, de ekkor kiderülne, hogy ö meg tulajdonkeppen rabszolga es Linc igazabol a tulajdonosa öröklödes utjan, ezert nem tehet semmit...
Michael közben megvakulna (a sok rejszolastol, miközben Sarara gondol) de nem lenne penze a mütetre, s hogy helyzeten segitsen, elvenne felesegül azt a masik vak csajt a masik sorozatbol... -
HoldMyPocket #2106 Teddy bácsi addig majd vigyáz a gyerekre.. -
Phat Smoker #2105 a főszerepben Sucré és a nője, kivel 150 részen arról vitatkoznának kitől is van a gyerek valójában :DD -
#2104 Ha elmentek volna mexikoba, legalabb 300+ reszes telenovella lett volna belöle... -
Phat Smoker #2103 csak nehogy túl érzelgősre sikeredjenek a romantikus szálak, mert a FOX helyett, a Romantica-n követhetjük nyomon a Prison Break további részeit -
HoldMyPocket #2102 Szerinted mi történt míg T-Bag és Michael össze voltak bilincselve, és hátramaradtak?
Ha Sara karaktere jól meg lenne írva.. meg ez az egész románc cucc úgy általában..akkor nem lenne vele semmi bajom.. -
#2101 naa, nehogy összekapjatok már ezen :)
a lényeg, hogy nekem van igazam
-
HoldMyPocket #2100 Megértem..kedves, szerető..gondoskodó, és még a lepedőt is felakasztja neked, ha szégyenlős lennél... és azok a szexi pózok.. nyamm..