23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • angelus
    Szín: SG PB Fóruma
    Jelenlévők: sg forumozók, pb rajongók

Angelus elmondja a véleményét a Prison Breakről, kulturális keretek közt. Senki nem tud reagálni a dologra, érzik h valahol igaza van. Hunnenkoenig hosszasan próbál valami ellenvéleményt összekovácsolni, h értelmes vitába kezdhessen, megvédhesse kendvenc sorozatát. Izzad, de sehogy sem megy neki, így úgy dönt, valami vicces hülyeséget bedob, amolyan értelmesebb "kit érdekelsz, ha nem tetszik a féltve örzött kedvenc sorozatom?" Fórumozók örülnek, és gyorsan elfelejtik h valaki negatív véleményt próbált mondani a sorozatról. Mert végülis a fórum nem is vélemény nyílvánításra való. Azt csak az teheti meg aki pozitívan teszi...
  • Hunnenkoenig
    Szín: SG PB Foruma
    Jelenlévök: sg forumozok, PB rajongok.

Angelus balrol be.

Szidja a PB-t mint a bokrot.
    A tömeg unottan piszkalja a körmet.
    Angelus eszreveszi, hogy senkit nem erdekel a monologja.

Angelus jobbra ki.
  • angelus
    Egyébként félek kicsit a második évadtól. Ugyanis amilyen ütős és logikus valamint ötletes volt a börtönös része az egésznek, olyan szörnyű klisétenger volt az összeesküvéses szál. A Veronikával foglalkozó részeket kifejezetten utáltam, logikátlan és valótlan egyszóval nevetséges volt. Ha a 2.évadtól ez adja a sorozat gerincét nem tudom lesz e 3.ik évad. Egyetlen reménysugár az h egy durva "kincskeresés" lesz, DB Cooper pénzét keresve a történet. Általában egy sorozatot 4-5 évre terveznek, de sztem a Prison Break mint olyan 2-3 évnél tovább nem húzhatja, hacsak nem akar olyan véget mint az Invasion.
  • angelus
    Én továbbra is állítom h Miller nem üti meg a sorozat mércéjét, annak ellenére h szeretem és nyomon követem a sorozatot, azért észreveszem és kritizálom. Ezek után már félek is megemlíteni azt, h a 24-nek vagy BSG-nek a szereplő gárdája, azért magasan jobb a PB-énél. Oké-oké van egy Abruzzi-ja és egy T-bag-je a sorozatnak, de nem köréjük van az egész építve, a fő jelenetek bizony Michael körül forognak majd. Azt azért mindenki belátja h Olmos-sal vagy Sutherland-del nem lehet össze hasonlítani Millert. Ezért nem tudom elfogadni azt az indoklást sem h ez ide elég, mert már most volt 3-4 rész ahol nagyon nem volt elég (lsd.: bátyja kivégzése előtt, ahol nevetséges volt ahogy a dokinőtől segítséget kért.) és a későbbiekben lehet h még kevésbé lesz.
  • hencs
    ez így igaz!
  • Phat Smoker
    hát látom nincs új a nap alatt, egy igazi rajongó :D
  • LasDen #2295
    ha már arculat..........ezen a képen olyan hülye feje van.......szal rossz szögből van fényképezve......... :D
  • hencs
    láttam!
  • hencs
    AHA!
    Akkor azért véleményezeted,hogy ugyanolyan az "ábrázata" mint PB-ben!-ami persze nem igaz!
    Sok filmben láttam már,és mindegyikben más és más az arculata!
  • Phat Smoker
    akkor tessék megnézni a 'ghost whisperer' c. sorozat pilot epizódját is, vendégszereplő benne szived szerelme ;-))
  • precision
    csak belenéztem, kb 30 másodpercet
  • Hunnenkoenig
    Legközelebb tedd idezöjelbe, vagy ird oda, hogy "na ezt nezzetek, mit olvastam" vagy ilyesmi.

Mar en is keszültem megkerdezni, hogy a gyogyszereidböl tul sokat vagy tul keveset kaptal az utobbi idöben?
  • Kanál
    jo, en tudom, nem is kezdtem el flemelni a sraccal, pedig csak hulyesegeket irt -.-
  • Kanál
    ez a komment az uber :c
    valoban nem kellett volna bele az az, nezd el htx -.-
  • ruma
    nem tünt fel...de akkor oks...:)
  • mukika
    te elolvastad amit írt? mert akkor rájössz, hogy idézte...
  • ruma
    Te elolvastad amit írtál? Mert egy értelmetlen fasság!
  • ruma
    nah elbasztam a linket...

na szal itt...
  • Amse
    jó,de te elfogult vagy, szerelmes vagy bele, mi meg nem :)
  • ruma
    NAh! Mostmár tényleg nagyon úgytűnik hogy ősszel Magyarországon is adni fogják a Prizön Bréket, Májköl Szkófildel, Szukréval, Tíbeggel, Dzson Ábrudzival és a többiekkel....

Itt olvastam:
    [urlhttp://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2466[/url]
  • hencs
    Ezt meg csak úgy! A VILÁG LEGJOBB, LEGTEHETSÉGESEBB,-SZÍNÉSZE LEGSZÍVDÖGLESZTŐBB PASIJA: WENTWORTH MILLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kanál
    Prison break -et Oz koppintasnak nevezik mert alig van benne valami eredeti dolog. Aztan a PB annak kb annyi koze van a 24 cselekvenyehez mint egy babzsaknak a Vezuvhoz. Ja hogy nem story alapon? Akkor mi alapon? Mert a PB szineszi jateka eleg pocsek es meg veletlenul sem birja veled megszeretettni magat egyik szereplo sem. Sot par het utan mar egy nevre sem emlekszel. Es messze nem annyira izgalmas.

ez a komment az uber :c
  • hencs
    Nem romantikus,hanem dráma!
  • hencs
    A film címe: The Human Stain /Szégyenfolt/
    Láttad csak benne,vagy végig is nézted a filmet?!-mert lenyűgöző az alakítása Wentworth-nak!
  • Hunnenkoenig
    LoL

Jol beszeltel sapadtarcu testverem!
  • Mayday
    Na es ha ket pofa? Az meg mindig a duplaja mondjuk Steven Seagalenak
  • Hunnenkoenig
    Na jo, nem valami nagy a repertoarja, de ehhez a szerephez es környezethez nem is kell több.
  • joebacsi
    nemtom, pb esetén nekem az alapötlet az, ami talán kissé sablonosnak tűnik, szal nem az az erőssége a sorozatnak, hanem a kivitelezés az ami nagyon magasra emeli...
  • ruma
    Nem tudom mit néztél te, de Wenworth Miller igen nagyot játszik a sorozatban! 2 pofával az egészet??? Ez kész....
  • angelus
    Michael még ekkor is tökéletes volt, nem? Veronicát nem húzta meg, még így se, a pénzről meg nem tudott, csak utólag... Mindkét helyzetben még így is a lehető legjobb megoldást választotta, már bocs, de ez nem ad mélységet a karakternek, inkább csak azt mutatta h Veronica mekkora ....., ugyanis Lincoln után, Michael-re is rámászott, és ügyvéd fószerre is megtette volna, pedig ugye még nem rég ölték meg a vőlegényét... A pénzes dolog pedig számomra azt mutatta h Lincoln bármit megtenne az öccséért amit eddig is tudtunk. Azt pedig h Michael lett az "idősebbik" fivér, jó ötlet volt, csak már nem kellett volna túl bonyolítnani, Michael akkor lenne igazán emberi, ha enélkül a tény nélkül is elindulna kiszabadítani a bátyját...
  • seriesfanatic
    Akkor nézd meg azt a részt ami a "múltjukat" mutatja be --> LENÉZTE a bátyját, mert hogy az semmire nem vitte az életben meg majdnem lenyúlta a(z) (ex)barátnőjét, és aztán kiderül hogy a bátyó csak az öcsi boldogulását intézte egy kis (uzsorásoknál) felvett kölcsönnel amire azt mondta neki hogy az anyja öröksége --> Na ennyit a tökéletességről!!!! NÉZD meg jobban a sorozatot

Lehet hogy nem mindenütt stimmelnek a részletek, már rég láttam azt a részt
  • angelus
    Láttam az összes részt, de tudod egy se rémlik...
  • Hunnenkoenig
    De jol all neki, ellentetben Hayden Spearsszel.

Amugy meg van ra eleg utalas, hogy nem is olyan tökeletes, mint amilyennek a sorozat elejen latszik. Csak meg kell nezni az összes reszt (es közben nem kijarni wc-re, illetve a konyhaba, haloszobaba)
  • precision
    kapcsolgattam multkor a tv -t és vmelyik ilyen B kategóriás filmeket játszó adón (tán hallmark, de nemtom már pontosan) láttam egy filmet amiben a Wentworth Miller volt, vmilyen romantikus film lehetett, mert egy nővel voltak, a nő vigyorgott rá meg minden, beszélgettek, de a mi Michael -ünknek ugyanolyan ábrázata volt mint a PB -ben :DDD
  • angelus
    Nekem sincs baj a színészi vonallal a PB-ben, egyedül ami böki a csőröm, az Wentworth Miller vagyis Michael, aki sztem Hayden Christensenhez hasonlóan két pofával játsza végig a sorozatot. Volt egy jelenet, amikor megtalálta Haywire-t az elmegyógyintézetben és kiakarta szedni belőle a térkép hiányzó részét. Kiderült h a srác be van gyógyszerezve és semmire se emlékszik, épp vége a résznek, meg kéne ijednie picit, erre ugyanolyan pofával vigyorog tovább... Egyébként sztem nem csupán a színészben van a hiba hanem a karakterében is, túlságosan tökéletes, ellentétben a bátyjával, ezért is olyan jó az ő karaktere.
  • WTH
    "En viszont kivancsi lehetek, kit mi es miert fogott meg benne?"

Én alapból szeretem a börtönös filmeket. Aztán tényleg jó az alapötlet. Jók a szereplők, mármint a figurák. Ráadásul a színészi teljesítmény is egészen jó Abruzzi és T-Bag esetében. És nem ám fekete-fehérek a szereplők, szó sincs róla. Végül: nagyon jól kieszelték a sztorit. Persze ehhez látni kell legalább 8-10 részt, hogy ez leessen. Természetesen vannak hibák, hülyeségek benne, de megbocsáthatók.
  • winnie
    A BK es JR (gondolom valami Baratok Közt lehet) szintü sorozatok azert keszülnek mert kell valami sorozat, hogy költsek a penzt illetve kitöltsek a müsoridöt stb.

1. fogalmai zavar. a bk és a jr nem sorozat, hanem szappanopera. ha már hasonlítjátok valamihez, akkor nem a pb-hez vagy a freinds-hez, hanem az amcsi szappankhoz, a bold and the beautifulhoz vagy a passionh-öz, nem?

2. a bk azért készült, mert az anyatévétől leszóltak, hogy csináljanak egy gute zeiten, slechte zeiten klónt. a szappanoperák, a honiak, minden országban nagy sikerek - itthon is az lett.
  • brucelee
    Kicsit off, de Hunnenkoenig írásában olvastam az indiai filmgyártásról és erről eszembe jutott a Laagan c film, ami nekem az egyik kedvencem, mindenkinek ajánlani tudom. Igaz, hogy nagyon hosszú 240perc körüli, meg énekelnek is benne (de nagyon jó számokat ám ) De ettől függetlenül szerintem nagyon remek lett.
    Most látom hogy nem is kicsit off hanem teljesen az.
  • HoldMyPocket
    Jah.. még valamikor a 6.-7.-8. (? már nem emlékszem) rész után adták le. Interjúk, spekulációk, érdekességek a sorozattal kapcsolatban.
  • rezsofiz
    wow köszi!