23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2059 -
#2058 24ben első szezonban is játszik Haywire. Ott sem valami szerető családapát mivel megerőszakol egy nőt:D
dokinéni elég fehér volt, remélem megdöglött:) -
#2057 Spoiler:
Haywire egy állat. :DDDDDDdd mondtam én a #1904-ben, hogy nagy szerepe lesz a bilincsnek. ;) remélem junkie Saranak nem lesz semmi baja.
jó kis sorozat ez, maradjunk annyiban. :) sok-sok elvarratlan szál, de messze van még a 2. évad. :'(
#2039: igen-igen. ott még őrültebbet játszik... király egy színész! :) -
#2056 Ne haragudj, de lazas vagy, vagy valami bajod van velem?
Ha mar közekedsz, legalabb indokold meg, hogy miert ez a leghülyebb HSZ, maskülönben bekaphatod a véreres faszomat. -
#2055 szep es jo amit tettel, de el kell keseritselek: feliratok.hu-n mar kintvan egyreszt a viktor-fele forditas -amit ugye eddig is hasznaltunk- , masreszt ossze lett szedve 1 teljes szezon1 forditas is -
Szolnokboy #2054 megcsináltam a feliratot a 22höz mert unatkoztam, elküldtem a subgate-nek.
Nem teljesen hibátlan, sőt van pár mondat amire nem futotta a tudományom, meg vannak félrefordítások is biztos, de 4,5 óra alatt csináltam meg kizárólag saját célra (ettől függetlenül megosztom akárkivel) Ezt azért irom le mert kéretik nem ilyenekkel dobálózni hogy 'Minek csinálod? Van más aki csinálja.'
Szóval akit érdekel keresse a subgate.tx.hu-n vagy [email protected] irjon. -
Phat Smoker #2053 ez jó! -
#2052 persze persze sztem is tul fogja elni, egyreszt ja a penz, masreszt a bosszu miatt is -
#2051 megszokhattuk már hogy ilyen téren a filmeknek nem sok köze van a valósághoz
tényleg van egy ütőér a csuklónál, és szetem mikor levágta a kezét akkor ömlenie kellett volna a vérnek nem gyengén...mégsem történt meg
szerintem tuti hogy tbag túléli, és majd a pénz dolognál be fog kavarni, mivel ő is hallotta hogy hol van -
#2050 de a labszaradban meg mindig nem fut utoer, max combban... viszont alkar/csuklonal igen... ezt kene megerteni... utoeres verzes nem poen -
#2049 Már miért ne élhetné túl? A különféle háborúkban is akadtak szép számmal, akik még levágott (robbantott) lábbal is túlélték. És ott semi mindig azonnal voltak ott az orvosok. -
ruma #2048 Nekem is az jutott eszembe először hogy miért nem lövik el a láncot...aztán eszembe jutott hogy azért egy lövést elégmessziről lehet hallani....
Nekem is az a véleményem hogy T-Bag nem élheti túl ilyen sebbel, dehát télleg ez egy sorozat,sok irreális dologvna benne,de összeségében levanszarva amíg ennyire fantasztikus az egész! -
#2047 nem akartak toltenyt pazarolni, es hangoskodni.. gondolom -
Roll #2046 Spoiler:
T-Bag, annyira szökni akar, hogy futás közben begyógyul a seb. :DDDD
-
vg #2045 "Kezlevagastol nem kapsz sokkot. Miert kapnal? Söt en ugy tudom, hogy nem is erzed elöször. Nekem egy haverom levagta a hüvelykujjat baltaval (kesöbb visszavarrtak neki) es ö sem erezte. Meg hülyeskedett is, hogy nicsak ott az ujjam. Lehet, hogy az egyfajta sokk volt, de nem ajult el, nem benult le semmi. Teljesen maganal volt."
Ez a leghülyébb hsz amit valaha is olvastam!
-
#2044 SPOILER:
én azt nem vágom hogy miért nem lőtték el a láncot a bilincsen amolyan hollywoody módra :D -
#2043 a kocsiban meg nem nagyon volt nala balta.. :] -
#2042 nincs sok kulonbseg ? mondd mar meg nekem h hol fut az utoered :] -
Phat Smoker #2041 más a poénos haverod levágott ujja, mint egy levágott kézfej..a kulcsszó a vérveszteség, minél hamarabb omlik össze a vérkeringés, annál hamarabb jut sokkos állapotba. De T-Bag keményköpésű legény, naná hogy túléli, nem úgy mint az öreg csóka!
Hogy nem érezte a haverod a levágott ujját, a fájdalomcsillapító stresszhormonoknak tudható be...érdekes az emberi szervezet nem ? ;-)
-
#2040 nah végre eljutottam odáig, hogy megnézzem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dokinénin meglepődtem, azért ennyire nemvolt olyan hűde súlyos tett, amit tett, simán tekinthetné úgy az egésszet, hogy ezzel egyenlített májkölnek, mikor annó kihúzta a csapdából a börtönlázadásos részben...deazárt kine írják, mert irgumburgum :)
"old head" ért kár, a dagit meg nagyongyorsan elfelejtették :)
nemértem aztse, hogy miért nem a kocsiban kezelte Ambuzzi a tbag helyzetet, elvégre akkor még úgytűnt, hogy nem okozhat gondot, ha az egyik plusz terhük nemtud menni, lévén kocsival voltak...
a kis nüanszok nekem is nagyon tetszettek, ezek teszik mégnagyobbá a sorozatot...évadvéghez jellemzően többmillió elvarratlan szál...hát majd augusztusban meglátjuk...egy biztos, hogy most nálam is elég magasan a pb a no1
-
#2039 Ja, az kiraly.
Amugy a szinesz mar jatszott a My Name is Earl cimü sorozatban is. Ott is egy ilyen eleg gagyi csavot jatszik. Ott is csiptem a fejet.
Kicsit hasonlit a City Slickersböl az egyik fickora, aki kiakad, hogy mar "pattanasok nönek a seggemre a bokorbaszarástol" :-))) -
#2038 Arra a fejre én is húznék :D
-
#2037 poén a biciklis rész volt:D még bukósisakot is húzott nehogy megállítsák a rendőrök:D -
#2036 Dehogy, csak kifaradt a futasban.
Ja amugy en azt nem ertem, hogyan jutottak le a vizpartra, mikor elötte olyan tanacstalanok voltak a sziklaszirt szelen...
De ebböl is latszik, hogy a filmeknek sajat törvenyeik vannak es nem az a fontos, hogy elethü legyen, hanem, hogy jol nezzen ki. Ha a valosagban sokkot kapsz(nal) es csak banban merednel magad ele, akkor sem kerülne igy be egy filmbe, mert nincs dramaturgiai hatasa. Itt az kell, hogy üvöltsön, fetrengjen es szidja mindenkinek az anyjat.
(Sosem ertettem azokat, akik ilyeneken akadnak fenn egy filmen, hogy pl hegymaszo ismerösömet idezzem a Cliffhanger c. Stallone film kapcsan, hogy aszongya: "Á, bazeg, az a csomo meg sem tartana!"... ki a faszt erdekel?)
Amugy a motor nelküli kocsi jo poen volt. -
#2035 -d -
#2034 azért fetrengett a földön tbag mert éppen énekelni volt keddve.... szerintem eléggé sokkos állapotban volt:D -
#2033 Na ez kiraly volt.
Mikor T-Bag rakattintotta a bilicset en egyböl arra gondoltam, hogy eleg rossz terv, mert Abruzzi siman fejbelövi es levagja a kezet...
Meg szerencseje volt, hogy csak utobbi következett be.
------------
Kezlevagastol nem kapsz sokkot. Miert kapnal? Söt en ugy tudom, hogy nem is erzed elöször. Nekem egy haverom levagta a hüvelykujjat baltaval (kesöbb visszavarrtak neki) es ö sem erezte. Meg hülyeskedett is, hogy nicsak ott az ujjam. Lehet, hogy az egyfajta sokk volt, de nem ajult el, nem benult le semmi. Teljesen maganal volt.
Jo egy hüvejk nem olyan cool mint egy kezfej, de azert sok különbseg nincs közte.
A verveszteseg mar gazabb. Elegge lemegy a vernyomasa (naná) es szedül stb. Mondjuk nem is futott valami egyenesen...
Szerintem sem kerül ki a sorozatbol. Most jön csak igazan a "T-Bag visszavag" cimü attrakcio. Na meg kell a mani is.
-------------
Tweener jol csinalta. En meg mindig sajnalom es akkor is, ha Michael bedurvult, szerintem van mentsege. Egyszerüen tul akarta elni a börtönt. Az mas, hogy rossz metodust valasztott hozza. Azert egy baseball kartyaert senki nem erdemli meg azt, amit csori atelt...
En drukkolok neki meg mindig.
-----------------
Az elnöknö meg a pokolban fog egni az idök vegezeteig
-----------------
Logikus, hogy a gep elment. Mexikoi sorozatot gondolom senki nem akar nezni... -
#2032 T-bag simán megérdemelte, Abruzzi helyében miután szétválasztották a őket, simán fejbelőttem volna és szevasz... -
#2031 iszonyat durvulat volt a vége, meghalok míg jön a következő évad :D -
Lyan Kyj #2030 SPOILER!!!!!
csak azt nem értem, miért nem hányatták ki T-baggel a kulcsot, mint Haywire-rel a gyógyszereket...végülis, lexarom, így durvább lett! -
Lyan Kyj #2029 ELNÉZÉST!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! HOGY LEHETNEK ILYEN KEGYETLENEK???!!!! B*ZZEG!!! -
WTH #2028 Beszt sorozat evör.
Az meg csak természetes, hogy "így", mármint cliffhanger-ekkel lett vége. Ez így van rendjén. -
#2027 csutortokon derul ki a fox upfronts-an -
Ocean Soul #2026 Ez nem lehet igaz..... és most mennyit kell varni a folytatásra???? -
vg #2025 Én is észrevettem, elég hülye jelenet volt... -
#2024 Azt én is észrevettem.....fel is tünt, de úgy gondoltam, hogy azért mozognak vmennyire mégha zárva is vannak.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon nagy volt.......Haywire és Tweener jártak talán a legjobban, de ez majd kiderül........az elnök asszony golyót érdemelne a fejébe már csak a feje miatt is.....Steadman dolog érdekes lesz hogy alakul.....Az a kép nagy volt mikor a végén mutatta őket tök távolról..... -
#2023 hogy veszed te ezt eszre ? :D -
Phat Smoker #2022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem vagyok orvos, de a kézfej levágása után sokkos állapotba kellett volna, hogy kerüljön, majd ezáltal elájulni...nem beszélve a tetemes vérveszteségről! -
#2021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!22esben 04:17nél megmozdul a zárka ajtaja:D -
ruma #2020 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÉN azért igencsak reménykedem benne hogy nemfogják kivenni belőle!:) T-Bag túlélése meg elég irreális lenne, mert ha úgy menekülsz hogy ömlik a kezedből a vér, mert levágták a kézfejed és csak egy rongyot teszel rá, akkor nemjutsz nagyon messzire...aztán majd meglátjuk!