23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Puntigamer
    nem lesz olyan rossz a szinkron, csak furcsa... de sztem hamar meg lehet szokni...
    ajanlo
  • Bandee1987
    szinkron miatt kiváncsi vagyok, hogy hogyan is csinálták meg, amúgy a többi részt tuti nem nézem meg az ertéelen, éljen a fox, éljen az eredeti hang, éljen a magyar felirat, éljen victorpictor
  • zmeor
    ez annak a nagy napja hogy hogyan k*rnak el egy jó sorozatot magyar módra
  • Bandee1987
    s02e01

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár volt Veronicáért, de gondoltam, hogy nem ússza ezt meg, amikor felhívta a zsarukat.
  • ProGabe #3597
    ez rohadt nagy :D
  • Kanál
    mondtak az egyik reszben, michael az anyja nevet vette fel, lincoln meg az apjaet
  • NeoMaN
    Ja, ha meg más testvérek, akkor miért Burrows és Scofield??
    Miért nem egyforma a vezeték nevük?

Gondolom az apjuk ugyanaz, mivel nagyon bensőségesnek tünt amikor róla beszéltek a villamoszszékes jelenet után...
  • ruma
    JA! Hétfő volt, de megnézheted a Pilotot gyökér magyar szinkronnal reklámokkal a buzi retekklubon....számára ez a nagy nap....számomra inkább a 7fő volt!!!
  • Lyan Kyj
    Sorozatjunkie check
  • Nick01
    Milyen nagy nap lesz?? hétfő volt a nagy nap nem?!?!?!
  • Nick01
    Hát már tegnap délután volt magyarfelirat a 2x1 részhez ,ami be is volt ide linkelve ,de azt nem victorpricor csinálta .Nem tom ki csinálta azt ,de gratula neki hogy ilyen gyorsan megcsinálta. Bele néztem a victor féle forditásba(ami ma lett kész) ,de szerintem a régebbi fordítás jobb volt :P
  • modellmaker
    persze mert ez alap. ha van egy folyó, tó a közelben. bármi törétnik, az az első hogy azt átkutatják.

de nem én fogom elkezdeni :D
  • nemjózsi
    szentem is teljesen rendben van,egyetlen ami zavart az h rögtön küldte a búvárokat..

amugy sztem mar a topikba járó tagok megnézték a legujabb epizódot,szal sztem hagyhatjuk a spoiler négyzeteket .)
  • modellmaker
    az azért vegyétek figyelembe hogy az új rendőr csávónak ez a foglalkozása. mátmint bűnözők után nyomoz. ráadásul FBI ügynök nem is egy mezei utcás zsaru. még jó hogy rájön dolgokra.

meg hogy nem kellett volna annyi mindent magára tetkózni... rajta van a börtön teljes alaprajza... pont azért mert nem tudta megjegyezni. aztán biztos úgy volt vele ha már ez rajta van akkor menjen minden. pl a felesége telefonszáma, az utcanevek, stb. ezek biztonsági mentések. :D
  • drobee
    Hetente, néha kisebb szünetek és egy nagyobb is majd.
  • bauer15
    csá nagyon izgi volt már az első rész is hány naponta is lesz
    amerikába?
  • drobee
    Már délben kész volt.

Antijuve: nem reklámozni akarok, de az a másik topic.
  • antijuve
    hé rajongók!!nem ma lesz a "nagy nap"?Vigyázó szemeteket a képernyőre vessétek!!!Hajrá!
  • Serpa
    na! mi történt?

victorprictor elkészült a felirattal :)
    pedig mégcsak szerda van.
  • Ch_Slater
    jah, így már világos. thx.
  • winnie
    jogos. igen, akkor volt, csak éppen októberben tervezték indítani, így ahogy a fox is, az rtl pár hétnyi vetélytárs nélküli szökéssel meg tudta volna alapozni a sorozat nézettségét, hogy aztán aki additk lesz az ne feleségezzen, ha indul a tv2 sorozata.

a tv2 beijedt és pánikszerűen előrehota sorozatának kezdő időpontját,
  • nemjózsi
    sztem az iratok lincnél maradtak a táskában legealabbis mutattak h vissza teszi...én is rögötn arra gondotam h erezte rejta a bilincsetmindenesetre érdekesn akarta megtudni az időt
  • Ch_Slater
    nem ők tették oda, hanem a tv2 kétségbeesett és a született feleségeket tolta be, hétha tud kontrázni. a kedd foglal. a péntek foglalt. a hétfő foglalt. a csütörtök foglalt. csókolom. marad a szerda.

a D.H. már a múlt évben is szerdán este volt, nem? [lehet rosszul tudom]
    akkor mégiscsak az rtlklub tolta be a P.B.-t a D.H.-val egy sávba és nem fordítva (rövidítés rulz :D )
    lehet félreértettelek, de akkor légyszi magyarázd el, hogy mire gondoltál.
    köszi
  • ballor
    még egy pár hozzászólás és bebizonyítjuk, hogy szar a sorozat :)
    de akkor mér nézzük? :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Feliratok.hu-ra felkerült Victorpictor fordításában készült felirat. Meglesem harmadjára azzal is (H)
  • Nick01
    nemtom én többet vártam a 2x1 résztől ,de jó volt
    A tetkos képeket ki csinálta?
    Meg azt nem értem h scofield-nek mért kellet a testére tetoválnia a csavar nevét(alon) meg a mosdo nevét?!? az lényegtelen h mi a neve ,amit ki kell csavarozni...(még pappira is leírta h sweiceller vagy mi :D) Meg az utca neveit.. látja h merre nem jönnek auto-k akkor arra mennek ,ahoz nem kell az utca neve.Ez csak arra volt jó h a zsaru mindenre rá jöjjön
    Csak a térképet ,az ördögöt és a kártyákat ,meg a vegyszert kellet volna csak tetoválnia,meg kitudja h mivan még rajta ,lehet h a lábán is van:D
    Azt birom h mindig van B terve ...
  • Lynx_TWL
    én mindenesetre felrúgtam volna a srácot, ha így kérdezi meg az időt:D
  • Vercetty
    nah, hát sztem naggyon jóra sikerült az első rész...nekem teccett a story, ugyhogy továbbra is PB&24 powaaa:D
  • mukika
    nekem tetszett ez az új rész. igaz, már nem az a PB fíling, de azért maradt még belőle valami, társulva egy újabb jó kis történettel. :)
  • drobee
    Az időt megkérdező gyereket én csak olyan szempontból jegyeztem meg, hogy ahogy megfogta Scofield kezét pont látta vagy érezte a bilincset. Később abban lehet szerepe hogy elmondja a szuperhekusnak milyen az új ruhája Sconak.
    Bár nem hülyeség az iratlopós verzió se.
  • ProGabe #3571
    ilyeneket az első évadból is lehetne sorolni,ráadásul
    a "szuperzsaru" esetleg azért jön rá a dolgokra mert
    1. nem egy egyszerű börtönőr,van esze is
    2. eddig senki nem volt ott a börtönben aki ilyen szinten foglalkozott volna szkoffildel,nem mentek el a lakására,nem nézegették a tetkóit stb.
    szóval szerintem rendben van ez így
    T-Bag szálat meg már én is írtam régebben,hogy ha túléli az tündérmese,dehát ez csak film és ő túl erős karakter ahhoz hogy kiírják
    a 80-s évek beli megoldás arra hogy mögöttük a rendőr 2 méterre utána 300-ra tényleg gáz(azért 80-s évek beli,mert akkor volt divat a sorikban hogy a reklámszünet előtt mondjuk az van hogy valaki éppen döfni készül egy késsel és akkor sötétedik el a kép amikor a kés 2 centire van az áldozattól,reklám után meg beszélgetnek :))
  • z0ty #3570
    jah, így egy normális ember nem kérdez meg senkitől sem időt, hogy megragadja a kezét, és hátrarántja... szóval vagy elbaszás, vagy van jelentősége.
  • drobee
    Elkészült Victorpictor felirata :P
  • belphegor1
    Igen, az nekem is feltűnt, ilyen közjátékot nem mutatnak, hacsak nem lesz valamiért lényeges később. Gondolom zsebtolvaj volt és ellopta az iratokat.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Egyébként amikor a temető után szaladtak az ügynök elől, majd pedig civilként "beleolvadtak" a tömegbe, akkor Michael-t egy kölyök visszarántotta és megkérdezte tőle az időt, nekem nagyon gyanús volt az a srác, de lehet, hogy ezt már csak bebeszélem magamnak :c
  • tnm #3565
    a szuperhekus kontra Scofield

szal szerintem teljesen rendbe van így, mert eddig azért nem jött rá senki, hogy mi van Scofiled fejében, mert nem volt, mit mihez kötni... azzal, hogy megszökött, kiderült, hogy mit tervezett. és szerintem az is teljesen ok, hogy a szuperhekus véletlenül kiszúrja, hogy van összefüggés a tetoválás és a szökés között. ha visszaemlékezünk Bellicknek is gyanús lesz, hogy miért házasodott meg Scofiled nem sokkal a bankrablás előtt. Most meg ez az új ügynök az utcanevekből jött rá, amiben az is segíthette, hogy neki teljesen új volt az ügy, tehát az új információk között egyszerre érte a börtön adatainál az utcanevekm és a Scofiled képein a három tetovált név... Szvsz nagyon jól oldották meg így, hogy hogy fog gyanút. Utána meg már szinte tudta, hogy mit kell keresnie.
    Az eg kicsit túlzás volt mondjuk, hogy egyből megsejtette, hogy a folyóban kell megkeresni a cuccokat; viszont, ami sokakat zavart (pl. engem is, lévén inforamtikus lennék, vagy mi), hogy a winchit így akarta tönkretenni akkor hülyeségnek tünt. Nah most kiderült, hogy szándékos volt, Ez volt ez első hibája Scofieldnek, majd most üt vissza.

Az is biztos, hogy nem véletlenül mutatták meg nekünk, meg Scofieldnek, hogy az új ellenfél vmilyen gyógszerfüggő, ez tuti visszajön még...
  • ballor
    Nem tudom kell-e ide a spoj, de hátha
    vannak direkt ilyen húzások, volt ilyen a 24-ben is lásd ott az ötödik évad első epizódját... az is kegyetlen, és döbb van utána rendesen
    sajnos amikor valamennyire hozzánk nő egy karakter, nehezen tuduk elképzelni a további részeket nélküle(ük)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Tetszett, csak

engem Veronica fejlövése egy kicsit lepadlózott :o Nem gondoltam volna, hogy rögtön a második évad első része után kiszáll a sorozatból, azt hittem, hogy ő állandó szereplője lesz a sorozatnak (Akik esetleg a feltámadásában reménykednek azoknak rossz hír, hogy a fox tv honlapján Veronica képére is "Deceased" van ráírva, szal tuti nem fog visszatérni :DDD) Azt nem gondoltam volna, hogy pláne az első részbe nem fognak tudni olyan csavarokat beletenni a történetbe amitől nagyot fogok nézni, de ez nem így lett :) A raktáros rész tetszett a legjobban. Egy valami viszont nem igazán jön be a történetbe. Az első évadban a két ügynök Kellerman meg a másik akit végül lelőttek, 22 rész alatt mondhatni semmire nem jutottak előre, hogy kiderítsék, mi is folyik itt Michael körül valójában. Most pedig feltűnik ez a szuperhekus, és már az első részben lassan előrébb jár fejben mint Scofield, rögtön rájön mindenre. Mindegy várom a jövő szerdát :)
  • ballor
    ahan, pont ezért kell ezeken "átsiklani, túltenni magunkat"
    ha nem tetszik, nem jön be, akkor nem kell nézni, egyszerű ez
    nekem pl. a Rejtélyek városa volt zagyva és pár rész után nem érdekelt, ha nem fog meg, akkor így jár, ha megfog, nem fogok ilyen dolgokon fennakadni

egyébként sok hiba volt a 24-ben és a PB-ben is, nem is ilyen, hanem kicsit másabb, de attól még működött a történet
  • tnm #3561
    vagy akármit, mert mindenben van hiba...