23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3800 TÉK getsz -
winnie #3799 a SZF is 5 perccel hamarabb indult:) -
#3798 én is ugy gondolom h tegnap itt inkabb csak a fikázás ment,mellesleg ha már mki ekkora prozor miért nem tanultok aztan mentek el szinkron rendezőnek?
sztem veronica hangja kicsit fura a többi mind jó,sőt,sztem a második legjobb c-noteé,nem valóban nem oylan mély dörmögés medve hangja lett de viszont ez a hang is illik hozzá sztem,és azt gondolom h igazabol leszartatok nektek a lényeg csak az volt h fikazzatok és ezért nem veszitek észre...
jobban zavart engem is a kiejtés:báróz,tánkrédi,púp...
#letoltam volna feliratos a sorozatot :D#
há mer ennyi eszed van...
-
#3797 Scofield emberére akadt az FBI ügynökben.
-
#3796 Ha időben kezdték volna lehet, hogy ennél is kevesebb néző lett volna. -
#3795 season 1 = 22resz -
#3794 Hány részes sorozat? -
#3793 hát én lost-i nézettséget reméltem,azért az 1.7 az elég jó,DE
1. idióta rtl miért kezdi korábban 6 perccel?így tényleg sokan lemaradtak
2. ami fontosabb,hogy szerintem a nagy reklámkampányban valahogy tudatosítani kellett volna hogy ez bizony nem egy columbo,itt gáz ha kihagysz egy részt(és főleg nem spanok közt ahol az sem gond ha 50-t hagysz ki :P) -
FLeK0 #3792 minek beszélni róla? mi anélkül nézzük, ők meg az eredeti nélkül. akinek nem tetszik az egyik dúljon-fúljon magában, nem kell flamelni minden héten 2 napig egyik topicban sem.- -
winnie #3791 a szökés nézettsége az adatok alapján -
#3790 direkt azért van a másik topik hogy a "szökést" ott beszéljétek ki,itt meg csak "prison break" legyen nem?szal szinkronnal kapcsolatba légyszi ezentúl IDE,előre is kössz -
#3789 Óriási off: alászinkronizálták. -
#3788 BattleStar Galactica? -
#3787 jah ügyvéd volt? :) annyire nem figyeltem, csak annyi jött le, hogy rendőrgésen vannak, de LOL volt. :) -
#3786 OFF
A Barátokköztön én is nagyot néztem amikor megszólalt az ügyvéd:DD
ON -
#3785 A BSG az mi? BackStreetGays? -
winnie #3784 jó, értem én, de te kvázi univerzálisan írtad. látod, hogy egyéni negatív véleménybe nem kötöttem bele, de ez ziccer volt:) -
#3783 Annak viszont tökre örültem, hogy a banner visszaköszönt a sorozatban... -
#3782 Most az egész topic arrol fog szolni h milyen szar lett a szinkron ? :D
már a megjelenés elött is irtátok h ugyis szar lesz a szinkron..
Engem a szinkronál jobban zavar a kiejtés( Burrows=Báróóz,Tánkréédi,kicsi GYÍK) -
#3781 nem lesz eleg? szerintem pihnj egy keveset -
#3780 Ez nagyon ott van! -
#3780 1x írtam le, a többi a "cső vagy", "gyerekes vagy", "divatfikázó vagy" típusu kommentekre való reagálásom... -
FLeK0 #3779 Tényleg leírtad, de nem kell még 15 kommentben megerősíteni, elég egyszerűen megfogalmaztad elsőre is, akit érdekel az érti. -
#3778 fikázás? gyerekes?
leírtam a véleményem, ami jelen esetben valóban negatív...nevezd fikázásnak ha akarod, én inkább negatív kritikának nevezném
ez a gyerekes dolgot meg kifejhetnéd
de inkább hagyjuk, itt mindig ez van, aki negatív dolgot merészel akár gondolni is annak a fejét veszik... -
#3777 Ha jó szinkront akartok, akkor nézzetek meg egy Bud Spencer&Terence Hill filmet :) -
#3776 respect -
#3775 én semmilyen sziknron hangot nem választottam volna... letoltam volna feliratos a sorozatot :D
Akinek meg nem tetszett volna az ne nézze. Ha nehezére esik olvasni.
Ez a szinkron meg tényleg gyalázat :( gondoltam megnézem az első részt újra, de 10 percnél többet nem bírtm :S
se02e01
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem nem olyan rossz mint ahogy azt páran írták.
Pl. az FBI bevonás jó5let volt. Legalább nem a Fox River börtőreiből lesz szuper nyomozó :D Várom már a 2. részt meg úgy az egészt, hogy mit hoznak a 2. évadból, bár még elég messze van a vége az fix.
Remélem a másik 2 szökevényről is lesz valami, hogy mi lett velük.
[/spoiler] -
#3774 Ne felejtsük ki a BSG 0/10 és a Dr House 9/10 -et se:) -
#3773 Hát nem tudom... vegyesek az érzelmeim a szinkronnal kapcsolatban. Van néhány nagyon eltalált hang, és van pár közepes, de sajnos van szar is.
Szvsz Tökéletes: Lincoln, Kellerman, Danny Hale, "a titokzatos nő", LJ
Szvsz közepes, elmegy: Veronica (ejj, lehetne jobb is), Sarah, Pope, Sucre, Cooper
Baromira nem: Abruzzi, C-Note, és nagyon úgy néz ki hogy az 1 mondat alapján T-Atyó se az igazi.
Különösebb bajom nincs vele, megmaradtak a háttérhangok, meg minden. Egyedül a fish-gyík kombót nem igazán veszi be a gyomrom.
Olyan 7/10-es szinkron.
(Összehasonlításképp: Lost 0/10, DH 8/10, WarAtHome 10/10 (ez jobb szinkkel mint felirattal), Invasion 7/10.) -
#3772 Hat pedig ez a fikazas tenyleg eleg gyerekes, es unalmas mar. -
#3771 elkúrták a szinkront = egy kalap fos
szerintem ez így egyenértékű :) -
#3770 divat? ha vmi nem tetszik, nem írhatom le a véleményem? ha valami nem tetszik, csak divatból nem tetszhet? már megbocsáss de nem holmi tini kisgyerek vagyok aki az aktuális divatirányzatok szerint gondolkodik... -
winnie #3769 a nekem az a véleményem hogy a szinkron egy kalap fos, az miért csípőből fikázás?
ja, de hogy te nem ezt írtad. csak annyit írták, hogy elqrták a szinkront. semmi, szerintem gyenge, meg ilyesmi -
#3768 ugyanmar.az hogy szuk reteg leszedi a netrol. nem akarok butasagot mondani,winnie ugy kb tudja a szamot szerintem.a TV-ben sokkal de sokkal tobben nezik.tehat most nagy butasagot mondtal :) -
#3767 ha előtte nemláttad eredeti hanggal, mindig tökéletesnek tűnik a szinkron :) -
#3766 Látom nagy divat most szinkronok fikázása!Érdekes én régebben nem töltöttem le sorozatokat és nem volt semmi bajom a szinkronokkal!/pl:Lost,Rejtélyek városa/ -
#3765 hát az is magára vessen, aki a tv-n fogja nézni...
ha valakinek megtetszett tegnap, akkor úgy is megszerzi majd magának valahogy eredeti nyelven... -
#3764 Lehet hogy nekik megfelel, de ők egy teljesen más filmet néznek így...persze átvitt értelemben, de majdnem igaz. -
#3763 Valószínű hogy nem zavarna a szinkron ennyire, hogyha nem láttam volna az eredetit, DE LÁTTAM! Nem érdekel, hogy nem a neteseknek csinálják a szinkront... egy szinkron adja már vissza (vagy próbálja meg visszaadni) az eredeti színész hangjának jellegzetességeit, karakterét...stb. Persze most mondhatnád azt, hogy aki nem látta az eredetit, az nem tudja milyen is az...erre én azt mondanám, hogy naés? Michael hangja pl milyen lett? Mint vmi 16 éves kamasz kölyök. Had higyje a 'buta magyar' hogy ennek tényleg ilyen hangja van, meg mikor 'fenyegetőzik' azt is ilyen kis nyálas tinihangon mondja valójában is...elveszíti a varázsát. Sucre -é is nevetséges. Akárcsak C-Note -é. A dokinőjé is túl lágy, Veronicáé meg egyenesen fülsértő (bár neki az eredeti hangja is olyan :))
Hogy kire osztottam volna a szinkronokat? Hát annyira nem ismerem a mostani szinkronszínészeket, de tán Linc -en kívül mindenkinek mást adtam volna.
Lehet hogy olyan érzésed van hogy mindenki reflexből fikáz, meg hogy "cső" vagyok, de azt kell mondjam hogy tévedsz. Ha nekem az a véleményem hogy a szinkron egy kalap fos, az miért csípőből fikázás? -
Hoz_Hun #3762 Na csak megnéztem az S2x01-et. Jó van nem kell röhögni... csak azért volt, mert az S1 olyan hülyén fejeződött be és amikor azt mondtam a S2 egybe nézem meg akkor még ezt nem tudtam.. hehehe
Ja retekklubon végül is nemrosszak a szinkronok kivéve Michael-ét. Ez leonárdódikáprió szinkron hangja és valahogy nem illik hozzá (szerintem).