A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Tetszett, csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem Veronica fejlövése egy kicsit lepadlózott :o Nem gondoltam volna, hogy rögtön a második évad első része után kiszáll a sorozatból, azt hittem, hogy ő állandó szereplője lesz a sorozatnak (Akik esetleg a feltámadásában reménykednek azoknak rossz hír, hogy a fox tv honlapján Veronica képére is "Deceased" van ráírva, szal tuti nem fog visszatérni :DDD) Azt nem gondoltam volna, hogy pláne az első részbe nem fognak tudni olyan csavarokat beletenni a történetbe amitől nagyot fogok nézni, de ez nem így lett :) A raktáros rész tetszett a legjobban. Egy valami viszont nem igazán jön be a történetbe. Az első évadban a két ügynök Kellerman meg a másik akit végül lelőttek, 22 rész alatt mondhatni semmire nem jutottak előre, hogy kiderítsék, mi is folyik itt Michael körül valójában. Most pedig feltűnik ez a szuperhekus, és már az első részben lassan előrébb jár fejben mint Scofield, rögtön rájön mindenre. Mindegy várom a jövő szerdát :)