23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Amse
    mindíg ilyeneket ír és megvan szerdán ;)
  • Munch
    Fent van bitmetv-n ez is.
    Ha visszaseedeled akkor adok torrentet.
  • miilann
    hát,ha van időd/türelmed: repidser pébé szízön 1
  • tnm #3464
    eseteleg valakinek nincs meg gépén hr hdtv ac3 formátumban az első évad, és lenne oly' kedves, hogy feltöltené vmi (torrent)oldalra???
  • jAsOn VoOrHeEs
    Én is így vagyok vele.

Felirat várható ideje:
    Victorpictor írta:

A szerda este kizárt, mivel gokartozni megyek.
    Ha nagyon sok időm lesz, akkor csüt. este/éjjel, de inkább a péntek valószínű.

• Newfronter
    Thx!
  • Newfronter
    Nem tudjátok, hogy felíratot mikor várhatunk kb? Vagyis általában mennyi idő egy felírat publikálása?
    Mert már leszedtem, csak várom a felíratot.
  • tnm #3457
    köszz, csak oda nem vagyok bejáratos:(
  • modellmaker
    bh. én is onnan szedtem le 3 nap alatt.
  • tnm #3455
    jahh, nem tud valaki valami tippet, hogy most utólag honnan lehet leszedni, az egész első évadot hr hdtv-ben?? Csak mert a google, meg a nagyobb (torrent)keresők már nem sok "élő" találatot adnak. /pl. 4. 5. részt nem találom :( /
  • tnm #3454
    rtl klub pont eltelálta, hogy ki lesz a 4 főszereplő, vagyis az, aki a sorozat végéig benn marad... XD
  • BiG G
    odavágott a rész nagyon voltak benne hülyeségek, Veronica-s rész, meg T-bag stb :D de nekem bejött, legalabb ilyen jo legyen a folytatás is
  • Bandee1987
    Ja, ez jó 5let
  • modellmaker
    ja. mint ahogy már a másik nak ez van: A Szökés -(RTL KLUB)
  • Amse
    javasolt topiccímek:
    Prison Break - (FOX)
    A Szökés -(RTL KLUB)
  • ProGabe #3449
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T-Bages rész tényleg nagy poén volt :) De ez egy klinika nem? De,természetesen,ÁLLATOKNAK :DDDDD és így pont jó akkor T-Bagnek,nála nagyobb vadállat úgysincs a sorozatban :)
  • modellmaker
    szted tudni fogják ha az van mellette hogy 2. évad??!! simán Prison Break szvsz.
  • Bandee1987
    Akkor viszont ezt irjuk vissza sima Prison Break nevű topikká (vagy irjuk mellé, hogy 2. évad) , és akkor aki betéved, az tudja, hogy melyik topikban melyik évadról szó a diskurálás.
  • Amse
    hát a tv2 + rtl kombónál azért közel nincs annyi "jó" sorozat, hogy fedésbe kelljen rakni...
  • ProGabe #3445
    most végeztem az új résszel,és spoiler nélkül annyit tudok mondani:hát ez üt,méghozzá jó nagyot,szerintem rá tettek mégegy lapáttal és ami még a lényeg hogy hozza a pb feelinget,tehát minden kirlyságos!!
  • winnie
    az a hihetetlen, hogy nézik:)

annyi a sorozat, hogy nem lehet csak úgy adni őket, hogy ütközzenek.de ezért van a videó vagy dvdfelvevő. én nem is nézek tévét - inkább én döntöm el mit mikor csekkolok. dvd: be és néz.
  • Amse
    Hát max az esték lennének foglaltak. Hihetetlen számomra, hogy még mindíg Bud Spencer filmekkel rakják tele az esti műsoridőt...
  • Magoo
    Ha kiszolgálnának akkor éjjel nappal menne egy jó sorozat, és akkor egy csepp szabadideje se lenne egy-egy emberkének :)
    Így itt a döntés....az erősebb marad életben! :D
    Amúgy én is örülnék egy PB Score CD-nek!
    Ez a második évad első része nagyon kigyilkolt engem :D Tök jó ez a PB feeling. Nincs olyan sorozat ami ennyire zúzná a lelkem nézés közben! :D
    ISTENI!!!
  • Amse
    torrent
  • Amse
    De mennyivel jobb lenne, ha kiszolgálni akarnák a nézőket és nem kéne lemondani pár jó sorozatotról...
  • ballor
    és ezt hol? ;)
  • Amse
    én csak olyan cuccot láttam amiben volt 6-7 elhangzott szám a PB-ből ,de OST-t még nem.
  • winnie
    Lol, rtl-klub nagyon bízik benne. Nem keddre teszik, hanem szerdára a Született Feleségekkel egyidőben.

nem ők tették oda, hanem a tv2 kétségbeesett és a született feleségeket tolta be, hétha tud kontrázni. a kedd foglal. a péntek foglalt. a hétfő foglalt. a csütörtök foglalt. csókolom. marad a szerda.

Sztem ez butaság mert az is egy nagyon sikeres sorozat és így csak osztozni fognak a nézőkön

ne menj el prog. igazgatónak. a tévézés arról szól, hogy a másik csatornát el kell verni. kedden már nyer az rtl. felesleges erőlködni, viszont, ha a szül. fel-eket el tudják intézni, akkor az siker lenne.

amerikában is egymás ellen mennek a sorozatok - nem térnek ki a csatornák gyáva módon egymás elől.
  • winnie
    de a manhunt csak az első ep. címe volt.
  • ballor
    OST van valahol?
  • Magoo
    Istenem de durva ez a második évad!
    Nagyon ott van minden!!!!
  • miilann
    nekem éép az imént jött le mnről de felirat nélkül inkább nem állok neki :)
    de ha vkinek van subja(akar angol is) dobjon mar meg vele :D
  • Lyan Kyj
    kicsit lejjebb olvasol, 2-en már láttuk:)
  • beniskater
    Hy all!

Látta már vki a tegnap leadott részt? Gondolom igen. Bithumen-n fent van mert mininova néztem és ott fent van csak sajnos melozok és a bithu levan tiltva. Ahogy hazaérek egyből töltöm is le:D
  • Qwerty4
    ja megválaszoltad.
  • Qwerty4
    ja értem, de a másikat sztem zárni fogják.
    Én ha majd nézem a sorozatot úgyis inkább idejövök, mint oda és nem olvasok vissza.
    Ti hol nézitek ezt a sorozatot?
  • miilann
    egyik rtles masik foxos/torrentes
    te sem örülnél ha rtlen néznéd jönnél ide kitárgyalni az aznapi részt és azt altod h mki s2ről bezsél ami mellesleg szpojler is számára,sztem teljesen jogos a két topik és mitn mar irtam ettől enm nekünk lett jobb hanem az rtleseknek ;]
  • Hunnenkoenig
    Olvass vissza es megtudod.

1. Az itteniek nem akarjak az egyes evedaot ujra olvasni
    2. RTL-eseknek sok a spoiler.
  • Hunnenkoenig
    Ja: /vote for "PB: Manhunt" a cimben!
  • Qwerty4
    ez meg kiké?Végülis ugyanaz a sorozat.Miért kell neki 2 topic?

De már várom a sorozatot, ma láttam a Reflektorban.