23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3681 szokásos sg bug,fogsz még vele találkozni :) -
#3680 nabazmeg
"tánkredi", "báróz" és társaik
hát nem csak a hangok szarok, de még a kiejtés sem az erősségük!
Egyedül Linc hangja jó, ami már megszokott a John Doe-ból :) -
MrTressy #3679 Persze de azért félszemmel csak megnéztem én is pedig 2x01 kivételével az összeset láttam azt a rész ennek örömére meg is nézem most :) -
#3678 van ilyen. ugyanabban a másodpercben küldtétek és akkor kilöki az egyik a másikat. az ritka viszont, hogy más nick-en jön be a hsz :D -
#3677 ill. igen ezt én írtam, de csak egyszer -
#3676 őőő, ezt sztem én írtam???
hiba a mátrixban? -
#3675 en is csodalkozok hogy nem volt reklam kozte...ez biztos nem fog igy maradni, de mar johetnenek a nezettsegi adatok, rohadt kivancsi vagyok rajuk :)
szinkronok nehol elvannak talalva [lincoln], de sok helyen soxor elmosolyodok -
#3674 Mi ez? Én nem ezt írtam :D
Azt írtam: Hehe előzetesben volt T-bag. Két szó alapján a szinkron 2/5. Ez persze majd kiderül több szövegből. -
#3673 hozzá is kell nekünk is szokni :)
Miért is kéne? Ott az eredeti is :) -
#3672 pont ezt akartam írni,azért ez durva -
#3671 nah, vége, mingyá jön a dömping.... -
#3670 A végén T-Bag mondta, hogy megdöglessz Scofield? ajajjj -
#3669 Úristen!!! Hallottátok a promoból T-bag hangját??????!!! Szörnyű!!!! -
MrTressy #3668 hm végig nyomták reklám nélkül az komoly... -
MrTressy #3667 Sztm még kell 1-2 rész mire a szinkron szinészek azonosulnak a szereppel amúgy 1-2töl eltekintve nem rossz hozzá is kell nekünk is szokni :) -
#3666 Azért az eredetihez képest hol vannak :) -
#3665 c-note hangja: 3.5/5 (Próbálja beleélni magát, és megy is neki, de nem érzem hozzávalónak a hangját) -
#3664 viszont a szlengek egész jók lettek helyenként -
#3663 jaja, sztem is... -
#3662 miattam meg már kb ennyi ember lett függő,terjesztettem mint a pestist :) -
#3661 Én egy egész kocsmát állítottam rá. Úgy kb 20-30 ember :) -
#3660 ok, de azért a feleségeknek megvan a maga törzsközönsége, szal a második évadot az nézi ott, aki nézte az elsőt is, és bejött neki.
a pb meg új, és ma derül ki, hogy kinek jön be és kinek nem. -
#3659 én is,nézik is vigyázba állva -
#3658 Azért kezdték korábban szerintem, hogy DH elött kezdődjön. Ez volt a csavar. Ha műsorújság szerint 21:05-kor kezdődött volna akkor DH is akkor. Így beelőztek. Plusz néhány néző.
Persze ezt lehet csak én gondolom így. -
#3657 elég kemény a verseny most: feleségek vs. pb
kiv vagyok a nézettségi adatokra -
#3656 mondjuk sztem azér tutkora lesz nézettsége, anyámékat is beállíottam a tv elé:D -
#3655 ezt nem bírom nézni, nekem nagyon nem teccik...mondjuk aki előszőr látja, annak biztos bejön... -
#3654 t-bagre vagyok má kiváncsi -
#3653 igen, igen, de sztem Hevér Gábor is elég jó választás volt Michaelnek... -
#3652 Westmoreland hangja: 3/5 -
#3651 linc-é a legjobb szvsz,nemhiába Selmeczi Roland az egyik legprofibb szinkronszínész -
#3650 télleg furcsa így látni a pb-t... -
#3649 jaja -
#3648 már megin bárróz
Kellerman ügynök hangja: 4/5 szvsz -
HoldMyPocket #3647 Asszem az eredetiben sem volt az első részben még főcím. -
#3646 mellesleg megtették azt is ami még lejjebb rontja:pan & scanelték!!!!4 idióták,pont most ment előtte tv2-n a vírusos dolog,faszán 1.85:1-ben -
#3645 Igen, ez engem is nagyon szíven ütött. Tánkrédi, Lincöln Bárróz
Nos, Hevér Gábor tökéletes választás volt szerintem Michael hangjához, még Lincoln is elég jó. Továbbá elégedett vagyok még Bellick hangjával és még Popeé sem rossz. Szar Abruzzi hangja. Veronicáé pedig rettenetesen szar, semmi beleélés. -
#3644 XD -
#3643 notepad-ba írd, thx:) -
#3642 bárróvz is lol