23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
FLeK0 #3509 6-7 évesen kezdik az angol oktatást, 2 év alatt már minimum olvasnia kell tudni ilyen szinten -
#3508 Végülis az a tudás megvan elvileg. Na jó egy kicsit alatta. Megpróbáljuk. -
#3507 és ha vki 2006ban 8éves? azis szégyejje magát? o,O
amugy inkabb nővérem miatt neztem meg mert ma volt itthon aztan ha már ő nézi akkor néztem én is .D -
#3506 angol felirattal siman erthető.aki pedig 2006ban nem tud legalabb egy nyelvet legalabb kozepszinten az szegyelje magat szerintem.
a resz nagyon jo volt .pb szinvonal. -
#3505 Engem egyre nagyobb belülről jövő fájdalom gyötör. De erős vagyok! Vagy nem, áh nem megy. -
#3504 áhh én nem birtam ki megneztem angol felirattal eléggé képbe voltam de majd tuti megnezem megeccer magyaral is .p -
LegoTGR #3503 De sztem érthető, felirat nélkül is. -
#3502 Victorpictor már kezdetektől fordítja és tudom, hogy jól ezért igen én megvárom az ő verzióját.
És már azt is leírtam, hogy mindíg hülyül, hogy ne várjuk csak péntekre aztán szerda délután betolja a feliratok.hu fórumba... -
LegoTGR #3501 Az 1. rész vége van benne, ahoz tudnám hasonlítani, minthogy az rtl-es promoba bennevan a tetkó. -
DJviolin #3500 Na mindegy. Én már az első hat percet tudom. És ráadásul magyarul. :) Aki nem hisz a fordításomban, az most fog jönni az élelmes hozzászólásokkal, hogy jó élvezhetem, amikor szar vagyok angolból. Ezeknek csak azt tudom mondani, hogy nézzék meg. Aki akarja, az meg folytassa. Legalább nem kell egy egész ország netes társadalmának csütörtökig várnia, mert pár ember az egyik fordító haverjának nem akar konkurenciát csinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://users.atw.hu/jakabszallas/temp/pbsub.zip -
#3499 Az oké, de ha nem vagy jó angolos akkor szinte semmi értelme. Lehet pont egy fontos dolgot fordítassz félre. -
#3498 szintén ;) -
#3497 Samplet nem is szabad megnézni, bh-n azt írták a leírásba, hogy gigaspoiler van benne :o -
DJviolin #3496 A letöltési cím nem változott, csak a zip tartalma. Aki látta a hsz törléséig a letöltési címet, az húzzam ha kell neki. 115. sorig van kész. -
#3495 pl én kivárom.
még bele se néztem (samplet se)
pesze nem kell elhinni. -
DJviolin #3494 Akkor várjatok csütörtökig. -
DJviolin #3493 "Felirat várható ideje:
Victorpictor írta:
A szerda este kizárt, mivel gokartozni megyek.
Ha nagyon sok időm lesz, akkor csüt. este/éjjel, de inkább a péntek valószínű."
te kivárod? -
#3492 szeretne kitűnni, így sikerült. -
DJviolin #3491 Mert minél hamarabb magyarul akarom élvezni. :) -
#3490 Csak azt nem értem, hogy minek kezded el, ha beleunsz, nem vagy jó angolból és a feliratok.hu-n van állandó fordítója aki már fordítja. -
#3489 Első részt azé megnézem, kiváncsi vagyok mit alkottak szinkron-ügyileg -
#3488 egy láthatatlan kéz hajtogatja :P -
DJviolin #3487 Most járok a 115. sornál. Még csinálok párat, aztán ráunok. Feltöltöm, és folytassa aki akarja. -
#3486 retek klubbon a kép jobb felső sarkára rászállt egy papír daru -
#3485 nézőpont kérdése ^^ -
#3484 mindíg van vmi hülye esemény :D -
#3483 ja, lesz.
baseball miatt. -
#3482 Az előző szezonnál volt szünet a 13. rész után, de azthiszem akkor dőlt el a folytatás és amiatt volt. Hogy most lesz-e? Szerintem egyszer lesz 2-3 hetes szünet. -
#3481 első évadot mikor kezdték és mikor lett vége? -
#3480 ezt már én is meg akartam kérdezni,remélem nem lesz,bár kétlem :( -
#3479 nézd meg a torrentspy.com-on -
#3478 Húú gyerekek nagy bajba vagyok most:(
Tom a warez dolgok tiltottak,de lekezdtem letölteni rapdiról és törölték az uccsó 2 "partot", csak az első 2 jött le.
VAlaki tudna nekem direkt downloadot beírni ide vagy akkor privibe légyszi!!!
Esetleg egy bitgate torrentet, mert a többi nagyon lassú
Nagyon megköszönném -
#3476 Egyébként évadon belül is lesznek majd hosszabb-rövidebb szünetek, vagy már folyamatosan menni fog hetenként egy rész, amíg véget nem ér a 2. szezon? -
#3475 Legyen igazad! Már délelőtt óta itt pihen a vinyón, még csak ki se tömörítettem, de már nem sokáig bírom magam türtőztetni Az elkövetkezendő hónapokban meg nyugtatókon fogok élni, mert nem tudom, hogy hogyan fogom bírni majd a heti egy részt, miután az első évadot két nap alatt kivégeztem :) -
#3474 na megneztem angol jovot oo) -
Lyan Kyj #3473 csináld csak:) -
#3471 ha marad ez a banner akkor az egyik moderátor átírhatná a fájlnév uccsó betűjét (***_e.jpg) ***_f.jpg-re, mert az javított, ha meg levesszük a wanted the fox river 8 feliratot akkor itt van annak a verziónak a linkje:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_08/prisonb_spoiler.jpg -
#3470 Szivesen. :D -
#3469 thx -
#3468 ööö, ez sztem nem az a formátum...