23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3424 Ja, sajna a kapzsisagukban azt hiszik, majd ket legyet ütnek egy csapasra es majd jol elveszik a nezöket a masik adotol. Majd neznek, mikor jol pofara esnek.
Ezt az elsö evad masodik feletöl meg lehetett volna csinalni, mikor mar szilard nezöközönseg van... -
#3423 szerintem igy is uralni fogjak de majd meglatjuk -
#3422 Lol, rtl-klub nagyon bízik benne. Nem keddre teszik, hanem szerdára a Született Feleségekkel egyidőben. Sztem ez butaság mert az is egy nagyon sikeres sorozat és így csak osztozni fognak a nézőkön, míg kedden uralhatnák a nézettséget. -
FLeK0 #3421 az az rtl klubbosoké. -
#3420 Mintha ma nyitottak volna ennek még egy topicot.nem? -
#3419 :)
írjuk át siman manhuntra avgy pb:manhuntra aki az s1t nezi uccse tudja majd miaz aki meg az s2t nezi ugyis tudja és nem lesz kavar -
#3418 nah, akkor viszont szedjük ki a névből a Szökést, mert méd mindig inkább idejönnek majd, ha látják, hogy itt jóval több a hsz. -
#3417 na plz mondjatok honnan érdemes tölteni,kösz :) -
HoldMyPocket #3416 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LJ következő részben benne lesz. -
Lyan Kyj #3415 ÿjah, és különben meg: "Handfishing" -
Lyan Kyj #3414 Hát...mást vártam. Teljesen átment krimibe. Most minden rész arról fog szólni, hogy mendegélnek, de a csávó mindig rájön, hol vannak?
....
nagyon remélem, h a köv rész helyreteszi a dolgokat, mert akármennyire is imádom ezt a sorozatot, ez elég gyenge volt kezdésnek számomra, főleg 24 után. -
Kanál #3413 ugyebar c-note csaladja ugy tudja hogy irakban szolgal, na es most? lj-t is tokeletesen kihagyjak :\ -
#3411 Ejjha.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Veronica :(
Lincoln autóvezetése érdekes, kormány meg sem moccant, csak csúsztatta rajta a kezét, de azért kanyarodott. :D -
#3410 Hol van? Mert én ilyen torrentet nem találtam sehol. -
Lyan Kyj #3409 akkor jó, nekem is tetszeni fog:) -
Kanál #3408 pb buzi vagyok ugyhogy tetszett, bar lenne par kerdesem a keszitokhoz -
Lyan Kyj #3407 spoiler nélkül írd le, hogy tetszett! -
Lyan Kyj #3406 csordogál lefele^^^Munch, egy meghívót igazán küldhetnél:) -
Kanál #3405 na akkor mar laom kint van valahol de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
well ugye ott fejeztek be hogy futnak a sotetben, mar annyi a kulonbseg hogy reggel futnak :D uj szereplo igen jo okos, gyorsan rajott a kepek alapjan a tervekre bar volt beugratos resz jol en is bedoltem neki, veronica-tarrence szal poen volt addig amig veronica golyot kapott a fejebe es 3 darabban vittek ki, mindezt persze lincoln is hallotta telefonon keresztul, t-bag clinices resz poen volt azon felrohogtem. ja tenyleg doki nene meg tulelte volt egy nyaladzos resze a kollgajaval.. se tweener se haywire nem szerepelt a reszben meg kellerman se... asszem mindent leirtam ami fontosabb majd visszaterunk ha ti is megnezitek.. kapott uj reklamfelvezetot is most mar nem a bortonbol vezet ki hanem falakon tulra visz a kamera.. meg persze uj bevezetot amikor mennek a a szereplok nevei, nem tudom hogy mi a szakkifejezese sry.
valoszinu eleg erthetetlen lesz bocsi, sietek :P
-
FLeK0 #3404 NEW TORRENT:(Prison.Break.S02E01.HDTV.XviD-LOL) SIZE:(354.50 MB) -
#3403 Én meg várom a hrt :) -
#3402 Na akkor nézzük is... :D -
#3401 Kint van BitmeTV-n!!!! -
#3400 Én is pont ezzel nyugtatgatom magam :DDD
Na, megyek nézek egy sga-t, míg várakozok :D -
#3399 megnyugodtam :)
amugy nekem se teccik annyira michael hangja de csak arra tok godnolni h mennyivel jobban is el tudtak volna baszni,mert képesek rá,joleszez -
#3398 Nyugi skacok, egyiknek sem a "rendes" szinkronhangja volt hallható. Annak idején a Kókusz című izében is volt egy Lost cucc, és majd lefordultam a székről, hogy ezmegmiasz*r? :) (pont ma néztem meg megint :D)
Szóval nem ők lesznek a hangok, hál'istennek. Végülis nekem az eddigiek közül Scofield magyar hangjával volt kisebb bajom, a többiek faszák voltak, nagyon. -
#3397 Lehet nézek addig mégegy House-t. -
Lyan Kyj #3396 mondd, h nem ez lesz a hangja... -
#3395 uristen :| veronica hangja kurva szar :| ugye ez csak itt volt iylen? szal sorozatba mas lesz? oO -
Lyan Kyj #3394 -
#3393 lol :)
Nem tudom, ahogy érzed... én már kész vagyok, de akkor is megvárom :D -
#3392 Hm. Így mind2 ugyanazt jelenti. :/ -
#3391 Na akkor most várjak holnapig, vagy aludjak egyet? :D -
#3390 Na, amíg várjuk a rilízt:
Retekklub Szökés Reflektorban
Most volt nemrég, Veronica ideiglenes hangján be kell sz*rni... :D -
Lyan Kyj #3389 már vége kellett, h legyen, nem? vagy ezekben a pillanatokbanM? -
#3388 Attól függ milyen verziót vársz... :)
Én HR párti vagyok, szóval még beletelik egy kis időbe :)
De szerintem a sima ripek olyan 3:30-4:00 magasságában kerülnek majd ki... -
#3387 Kíváncsi vagyok mennyi idő mire kikerül valahova. -
#3386 Kanál tudósíts nekünk :D Vagy streameld x) -
#3385 Showtime :D -
#3384 Én is remélem, hogy jó lesz :) Várom már nagyon :)
(Basszus 24 is jöhetne már :((( :))