23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Geeryy
    csak tudjak. ezt azert nem "merik megjatszani".marmint,hogy most egy "statiszta-hang",aztan a "visszateresnel" pedig egy új. bar az rtl-nel nem lehet tudni
  • Dynamic
    De miért is kéne visszaadni az eredeti hangot?Nem azok miatt vetítik a filmet akik leszedték a netről a szériát.Én pl. a magyaron kezdtem nézni a Született Feleségeket is.Mindenki köpködött, hogy milyen szar a szinkron, én meg aki még sohasem látta az eredetit, nem értettem mi a franc bajuk van.Ez ilyen.
  • winnie
    c-note érdekes lesz.

a szink rendező valszeg nem tudja, hogy a 8. részben vissza fog térni, így lehet, hogy csak egy statisztahangot osztott rá.
  • winnie
    nem azért nincs főcím: nem szokott lenni az esetek 90%-ban, mert amerikában a főcím után reklám van.

és az 1x01-es részeknél nem tehetik meg, hogy nézőt veszítsenek a reklámszünet alatt.
  • Vercetty
    hm..ezt nem is tudtam:D...enyémbe is építhetnének 1et:D
  • Vercetty
    jhaaa, már várom azt is:D
  • Dynamic
    Sokra ugyan nem mész vele.A nézettséget párezer kiválasztott tesztalany tv-jébe épített adókészülékkel mérik és ezekből számolnak egy átlagot.
  • modellmaker
    hopp :D (régen volt már)
  • drobee
    Én is azthittem, de felvilágosítottak nincs is 1x01-ben. Gondolj bele milyen spoileres lenne az eredeti főcím.
  • modellmaker
    pontosan. meg a fekete színészek hangja az mindig poén. annyira hallatszi hoigy fehér ember szinkronizálja :D egy két kivétel van csak.
  • Bandee1987
    az első részben alapból nem volt főcím. Nézd meg jól az eredetit, ott sem lesz...
  • Bandee1987
    térjünk inkább vissza a fox-ra, jövő hét hétfőn itt a köv rész :)
  • modellmaker
    negatív még a főcím... miért kellett kihagyni???
  • Vercetty
    én se nézek többet...kivánom h legyen itt is sikeres...
  • Bandee1987
    Amúgy érthető mindenkinek a csalódottsága, aki nézi velem együtt a pb-t. Az eredeti hangokat nem lehet visszaadni, ez tudtuk előre. Nem várhatjuk el, hogy Sucre hangja mexikóis legyen, vagy hogy ugyanaz a dörmögő hang fogadjon minket c-note esetében. Mind1 végülis, mert több epizódot nem hiszem, hogy nézni fogok (max t-bag hangjának további elemzése végett :))
  • ghost2
    És holnap hol ? :D
  • Geeryy
    nyugodj meg,ahogy winnie-t ismerem holnap nagy dh vs pb nezetsegrol szolo iras fog diszelegni a junkie-n
  • ghost2
    gondolom azért nem volt reklám ,mert nehogy átkapcsoljanak a született feleségekre...
  • drobee
    Vicces. 1 perccel utánna szinkronos dvdripet nem akarsz? :)
    Majd holnap vagy később talán? Mármint a nézettségi adatok :D
  • Geeryy
    nem terveztem hogy tobb reszt neznek az rtl-en
  • ghost2
    a nézetséget hol lehet megnézni?
  • Vercetty
    én is nézettségre leszek kiváncsi:D
  • tnm #3699
    "az hogy nem volt reklam pozitiv."

ne szokd meg

• Geeryy
    szerintem, micheal es c-note hangja: szar
    linc, veronica,Westmoreland ,source abruzzi: elmegy
    dokineni,Kellerman es Bellick hangja meg jo
    a kiejtes negativ ,az hogy nem volt reklam pozitiv.
  • ghost2
    tánkrédi meg bááróózz elég parasztos lett :D
  • ProGabe #3696
    akcentusokat mindig "kifelejtik" a szinkronokból,abruzzi egyik lényegét ölték ki így...
  • Bandee1987
    Igen, egyetértek :)
  • Lazarus
    Eddig szerintem minden szinkron elfogadható, kivéve Abruzzié nem illik hozzá
  • ghost2
    jó hát monduj az rlt klub -tol még az is csoda h ilyen szinkront összehoztak
  • Bandee1987
    Ja, de azért jó lenne, ha nem ennyire kelet-európai akcentussal ejtenék ki a bárróz és tánkrédi (mér nem tánkredit mondanak, fasz se érti...) szavakat.
  • tnm #3691
    remélem azért csak képletesen értetted;)
  • Bandee1987
    Jó, azért ilyet ne várj el egy magyar szinkronszínésztől má :)
  • Sil3nt
    sucre hangja turheto? hat az a legszarabb...hogy miert? holvan a mexikoi tajszolas? azt nagyon hianyolom
  • Magoo
    Hát szánalmasan küldték :)
  • ghost2
    sucre- hangja szar ,t-BAG-é is furcsa
  • Bandee1987
    Eddig a szinkronra, egy erős 3.5-4 közötti értéket (3.75 :)) mondanék. Scofield. Lincoln, Bellick, Pope, Kellermann hangjával meg vagyok elégedve. Sucre, Westmoreland, c-note hangja tűrhető. Abruzzi, Veronica hangja szar.
    Ha télleg olyan szar T-bag hangja, mint amilyennek hallottam a promóból, akkor az átlagvéleményem lehúzódik 3-3.5 közé.
  • NeoMaN
    csak nehogy sírva fakadj tőle, mint én :(
  • ProGabe #3684
    de az a gond hogy mindegyik idegen szó(págnáák pl),név szar,lehet mind németesek,vagy mittomén
  • ghost2
    linkonl barossz :D:D kicsi gyík :D nagyon durva mért nem inkább uj fiu
  • NeoMaN
    alap lenne előszőr véggnézetni velük