23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3721 csak tudjak. ezt azert nem "merik megjatszani".marmint,hogy most egy "statiszta-hang",aztan a "visszateresnel" pedig egy új. bar az rtl-nel nem lehet tudni -
#3720 De miért is kéne visszaadni az eredeti hangot?Nem azok miatt vetítik a filmet akik leszedték a netről a szériát.Én pl. a magyaron kezdtem nézni a Született Feleségeket is.Mindenki köpködött, hogy milyen szar a szinkron, én meg aki még sohasem látta az eredetit, nem értettem mi a franc bajuk van.Ez ilyen. -
winnie #3719 c-note érdekes lesz.
a szink rendező valszeg nem tudja, hogy a 8. részben vissza fog térni, így lehet, hogy csak egy statisztahangot osztott rá. -
winnie #3718 nem azért nincs főcím: nem szokott lenni az esetek 90%-ban, mert amerikában a főcím után reklám van.
és az 1x01-es részeknél nem tehetik meg, hogy nézőt veszítsenek a reklámszünet alatt. -
#3717 hm..ezt nem is tudtam:D...enyémbe is építhetnének 1et:D -
#3716 jhaaa, már várom azt is:D -
#3715 Sokra ugyan nem mész vele.A nézettséget párezer kiválasztott tesztalany tv-jébe épített adókészülékkel mérik és ezekből számolnak egy átlagot. -
#3714 hopp :D (régen volt már) -
#3713 Én is azthittem, de felvilágosítottak nincs is 1x01-ben. Gondolj bele milyen spoileres lenne az eredeti főcím. -
#3712 pontosan. meg a fekete színészek hangja az mindig poén. annyira hallatszi hoigy fehér ember szinkronizálja :D egy két kivétel van csak. -
#3711 az első részben alapból nem volt főcím. Nézd meg jól az eredetit, ott sem lesz... -
#3710 térjünk inkább vissza a fox-ra, jövő hét hétfőn itt a köv rész :) -
#3709 negatív még a főcím... miért kellett kihagyni??? -
#3708 én se nézek többet...kivánom h legyen itt is sikeres... -
#3707 Amúgy érthető mindenkinek a csalódottsága, aki nézi velem együtt a pb-t. Az eredeti hangokat nem lehet visszaadni, ez tudtuk előre. Nem várhatjuk el, hogy Sucre hangja mexikóis legyen, vagy hogy ugyanaz a dörmögő hang fogadjon minket c-note esetében. Mind1 végülis, mert több epizódot nem hiszem, hogy nézni fogok (max t-bag hangjának további elemzése végett :)) -
#3706 És holnap hol ? :D -
#3705 nyugodj meg,ahogy winnie-t ismerem holnap nagy dh vs pb nezetsegrol szolo iras fog diszelegni a junkie-n -
#3704 gondolom azért nem volt reklám ,mert nehogy átkapcsoljanak a született feleségekre... -
#3703 Vicces. 1 perccel utánna szinkronos dvdripet nem akarsz? :)
Majd holnap vagy később talán? Mármint a nézettségi adatok :D -
#3702 nem terveztem hogy tobb reszt neznek az rtl-en -
#3701 a nézetséget hol lehet megnézni? -
#3700 én is nézettségre leszek kiváncsi:D -
#3699 "az hogy nem volt reklam pozitiv."
ne szokd meg
-
#3698 szerintem, micheal es c-note hangja: szar
linc, veronica,Westmoreland ,source abruzzi: elmegy
dokineni,Kellerman es Bellick hangja meg jo
a kiejtes negativ ,az hogy nem volt reklam pozitiv. -
#3697 tánkrédi meg bááróózz elég parasztos lett :D -
#3696 akcentusokat mindig "kifelejtik" a szinkronokból,abruzzi egyik lényegét ölték ki így... -
#3695 Igen, egyetértek :) -
#3694 Eddig szerintem minden szinkron elfogadható, kivéve Abruzzié nem illik hozzá -
#3693 jó hát monduj az rlt klub -tol még az is csoda h ilyen szinkront összehoztak -
#3692 Ja, de azért jó lenne, ha nem ennyire kelet-európai akcentussal ejtenék ki a bárróz és tánkrédi (mér nem tánkredit mondanak, fasz se érti...) szavakat. -
#3691 remélem azért csak képletesen értetted;) -
#3690 Jó, azért ilyet ne várj el egy magyar szinkronszínésztől má :) -
#3689 sucre hangja turheto? hat az a legszarabb...hogy miert? holvan a mexikoi tajszolas? azt nagyon hianyolom -
#3688 Hát szánalmasan küldték :) -
#3687 sucre- hangja szar ,t-BAG-é is furcsa
-
#3686 Eddig a szinkronra, egy erős 3.5-4 közötti értéket (3.75 :)) mondanék. Scofield. Lincoln, Bellick, Pope, Kellermann hangjával meg vagyok elégedve. Sucre, Westmoreland, c-note hangja tűrhető. Abruzzi, Veronica hangja szar.
Ha télleg olyan szar T-bag hangja, mint amilyennek hallottam a promóból, akkor az átlagvéleményem lehúzódik 3-3.5 közé. -
#3685 csak nehogy sírva fakadj tőle, mint én :( -
#3684 de az a gond hogy mindegyik idegen szó(págnáák pl),név szar,lehet mind németesek,vagy mittomén -
#3683 linkonl barossz :D:D kicsi gyík :D nagyon durva mért nem inkább uj fiu -
#3682 alap lenne előszőr véggnézetni velük