23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ballor
    nem tudom, de egy ilyen jelenetet gondolom nem 2-3 naig vesznek fel, így nem látom értelmét ekkora baklövésnak (persze lehet, de akkor is kicsi a valsége)

hibákat kereshetünk a 24-ben, ebben, abban, de amiről ezek a dolgok szólnak, az az, hogy elfogadod-e így, ha nem, akkor merő baromságnak fogod találni, legyen az Star Wars, vagy Gyűrűk ura (de gondolom ide lehetne sorolni az összes Sci-Fit is)
  • tnm #3559
    akkor sasold meg mégegyszer, mert az első ajtót egy néger csukja le, a másodikat meg két fehér (a csuklójukon látszik, hogyha esetleg abba kötne bele valaki, hogy fehér kesztyűben voltak)!
  • Phat Smoker
    két kocsival jöttek, két ügynök vitte ki a zsákot..idáig stimmel.
    de ha megnézed még1x az epizód végét, láthatod, hogy 1 kocsiba pakol az illető, csak a rendszám változik meg, mire lecsukja a csomagtartót ;-)
  • tnm #3557
    igaz, ráadásul az egyik ügynök fekete, a másik fehér... nah, Phat Smoker jól becsaptál mindenkit:) mi meg elhittük
  • mpl
    A rendszámos képekhez:

SPOILER

2 kocsival jöttek, 2 ügynök vitt ki a kezében fekete zsákot, az a fehér táska is csak az egyik képen látszik. És ha ez nem lenne elég: a háttérből egyértelműen látszik, hogy két külön kocsiba pakolnak.

SPOILER VÉGE
  • zmeor
    nem értem miért nem lehetett ugyanazt a kocsit használni
  • tnm #3554
    most ezzel mi a baj? helyben rendszámot cserélni már a Kitt is tudott a Knight Riderben XD..
  • Phat Smoker
    a legújabb rész tartalmából:

hát ez L.O.L.!!
  • Kanál
    attol fugg hol elsz, nalam az 8
  • akyyy
    én leltem egy jót:P
  • drobee
    Mármint PB-sre? Anno én is kerestem, de rengeteg hazai és külföldi fórum tanulmányozás után arra jutottam hogy ez egy egyedi megrendelésű font a fox számára. Hasonló több is van, de pont ugyanez nincs.
  • akyyy
    Ps-sre gondoltam... de mind1 akkor..:(
  • drobee
    1001fonts.com például.
  • akyyy
    hol szerezhetek betűtipust?
  • Munch
    xDDD
    ha így nézzük tényleg egy LOL az egész. :D
  • NeoMaN
    Natessék, legalább megcsináltam a spoileren belüli spoilert!
    :DDD
  • NeoMaN
    Minden elképzelhető, mivel a filmipar is a pénzről szól. Amit vesznek, azt addig folytatják mi be nem hal. Ha elfogy az ötlet, akkor jönnek a blődségek.
    :D

De komolyan: SPOJLI
    [spoiler]
    -Az első évad végén kilátástalanul rajtuk voltak a zsaruk valamikor éjjel, mert sötét volt, most meg már fényes nappal van. 6-7 órája futnak megállás nélkül, kutyákkal a nyomukban? ->LOL
    -T-bag lavágott kézzel nem haldoklik és elvérzik, hanem átszaladgálja egy erdőben az éjszakát úgy, hogy a levágott keze a zsebében van ->LOL
    -2 szökevény fel sem tűnik
    -szuperzsaru egyből rájön mindenre -> szvsz ez a legszánalmasabb az egészben giga LOL
    -kislány az apukájával vadászik és beléjük botlik (lol jelenet, nem is tudom miért tették bele) LOL
    -félhalott kábszertúladagolt leányzó magához tér, és még a sminkje sem kenődött el
    -csak kívűlről nyitható ajtajú ház nagyon LOL, asztem sírva fakadok, ilyen sztori a 78-as Pajtás újságba való
    -a vonatfutás szintén nagyon gyerekes, kb. százezer másik filmben is eljátszották. Azt meg hogy a nigga felugrik egy vagonBA, de hogy szál le a másik oldalon természetesen nem mutatják. :)))
    -mindenkinek jut ruha -> LOL
    -első évad egyik nevetséges jelenete volt, ahogy Michael kibassza a vinyót az ablakon. Ezt a csodás jelenetet mégegyszer láthattuk! Bravó! Szintén nagyon elcsépelt...
    -Veronika lelövése.... nahát ez már mindennek a teteje, hatásvadász baromság. Sok lett volna a kinti szál (Vero, szökevények, szuperzsaru, Tbag, bolond, kölyök, Linc fia stb.stb.), el kellet vágni valamit.
    [spoiler]

Biztos van mégy 10-20 ilyen rész, de most má fáradt vagyok, és rettenetesen mérges a készítőkre.

Mégvalami:
    Traveler pilot magasan veri ezt a részt, bár ott is vannak hasonló gyermekbetegségek.
  • timcsi2222
    Helló mindenkinek!
    A következő rész hétfőn lesz. Azt mondjátok meg nekem, hogy hány órát jelent a 8/7. Mert ezt nem értettem. Köszike!
  • drobee
    Negyedik évadban Michael hazamegy de véletlenül bezárja magát a lakásba. Megvan 1 évadnyi sztori máris :)
  • Munch
    Amúgy nem hiszem hogy a teljes évad a vadászatról szólna.
    Lesz ott még Prison szvsz...
  • Magoo
    Bexarnál ha a 4. évadban az lenne hogy mindneki hazajutott de valami spéci erőket szedtek fel, mi? :DDDDD
  • NeoMaN
    Sőt, egy mégjobb példa:

Ez olyan, mintha a Lost-osok hazajutnának a szigetről, azt a városban folytatódna a sztori.
    :DDD
  • NeoMaN
    PB a börtön miatt volt PB.
    Ez kb. olyan mint Star Wars fénykard nélkül...
  • Magoo
    Börtönön kívül hogy akarsz börtön feelinget? :)
    Csak érdekel :D
  • Munch
    Van benne amúgy valami, amit írsz... hiába tetszett nekem a rész, ezek a hiányosságok/hülyeségek bizony benne voltak. :/
    Remélem fog javulni a dolog.
  • NeoMaN
    Hááát....

Szerettem a PB-t, de sajnos azt kaptam amitől félétem és amit vártam (miután ugye kijutottak, megszünt a prison fíling). Egy jó sorozatot úgy elbaxtak ahogy van. Szánalmas volt ez a rész, minden momentuma nevetségesen TV játék szerű, és a vége felé bedobott: "na ettől majd jól megdöbbentek" dolog se volt megdöbbentő, sőt ha jobban belegondolok nem is érdekelt.
    A szuperhekus szál meg annyira nyomorúságosan szánalmas számomra, hogy vicc.

Nagyon nem tetszett ez a rész, és ha tovább halad ilyen irányban, akkor sztem bukta.

Nem lesz ez 24.

Sajnos.

• Magoo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem Fichtner által játszott FBI ügynök Scofield védelmére kel majd az évad kegvége felé...
    Ő az egyetlen aki képes átlátni Scofield terveit, és meg is érti miért teszi őket...sőt sztem a csaj halála miatt (valahogy rájön a kapcsolatra) és nyomozni fog Terence után is.
    Szal sztem ezúttal nem gonosz bácsi lesz Fichtner :)
  • Owned
    Az én verzióm volt a hibás(HDTV-LOL) vagy nektek is néha 1-1 mp-re "felgyorsult" a kép??
    Vagy a gépemben lenne a hiba?
  • modellmaker

de Micheal "tudja" hogy kivel áll szemben. ahogy a temetőben nézte mikor a sírnál volt az FBI-os faszi. kb mint ő. csak a másik oldalon áll.

a vinyóból meg simán elő tudnak majd hozni egy csomó addatot. arra leszek kíváncsi hogy azokon mi volt. :)
  • Dynamic
    Persze már az is látszik, hogy a vinyót is ki fogják halászni a vízből.Azért az már kicsit meredek:)
  • Alien
    Délután megnéztem én is a S02E01-et

Nekem tetszett a rész, főleg az, hogy nemcsak benn a börtönben voltak Michael-nek tervei, hanem kinn is:) Még ruhákra is gondolt :) Ami kicsit fura, hogy szerintem túl hamar jöttek rá a tetkóra. Igaz, egy évadon keresztül csak Haywire jött rá magától :))

Veronica-t nem gondoltam volna, hogy megölik már most, de őszintén szólva valamiért sose kedveltem annyira így nem is igazán rázott meg a dolog, de meglepő volt az biztos.

T-bag-nek gondotlam, hogy a keze miatt kellenek a jegek :) Kiváncsi vagyok az állatorvos dokibácsi hogy csinálja majd meg neki :))

Fura, hogy nem tudom most rögtön folytatni :)))
  • ruma
    Aztakurva!!!! Gyerekek!!! Ez nagyon komolyan indul!!! És végre eltünt a sorozatból azis aki kurvára idegesített...huhh télleg, jó volt!!!
  • Geeryy
    ebben igazad van csak nem arrol beszeltem, hogy "mi lett volna ha" ez elott hanem arrol,hogy mi van ma. na de ne offoljunk.
  • precision
    azhittem nem lesz mostmár olyan jó mint az s01, de kellemeset csalódtam, pb 4evah'
  • Dynamic
    Mondja ezt egy olyan ember aki olyan korosztály tagja akik már tetszés szerint tanulhattak angolt, németet, franciát stb.Kíváncsi lennék, ha minimum 10 évvel idősebb lennél és csak oroszt tanulhattál volna, és mondjuk az informatikai dolgok sem igazán érdekelnének(értsd, nincs szükséged az angolra), akkor is ilyen magabiztosan állítanád-e.
  • Magoo
    Jaja :D bírtam abban is őket...bár Stormare jobban aratott az armageddonban :)
    "Ámerikánszki alkatrész, Orosz alkatrész, egy kutya! Mindegyik méd in Tájwán!" :D
  • vg
    Itt még egész jól megvoltak, és még igazi hajuk is volt... (William Fichtner, Peter Stormare)

• ProGabe #3512
    és ha fel tud olvasni egy angol szöveget akkor már érti is szerinted,vagy mi

amúgy szerintem tényleg nincs nehéz nyelvezete,bár én már majd' 16 éve tanulom a nyelvet szal lehet csak azért érzem így
  • drobee
    Akkor várok még négy évet mire 13 leszek.
  • Geeryy
    ha mar kiforgatod a szavaim: egy 8eves meg ne nezzen ilyen sorozatot szerintem.mire meg "beeri esszel"(13-15) addigra igenis tudjon egy idegennyelvet.