11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #3565
    a szuperhekus kontra Scofield
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szal szerintem teljesen rendbe van így, mert eddig azért nem jött rá senki, hogy mi van Scofiled fejében, mert nem volt, mit mihez kötni... azzal, hogy megszökött, kiderült, hogy mit tervezett. és szerintem az is teljesen ok, hogy a szuperhekus véletlenül kiszúrja, hogy van összefüggés a tetoválás és a szökés között. ha visszaemlékezünk Bellicknek is gyanús lesz, hogy miért házasodott meg Scofiled nem sokkal a bankrablás előtt. Most meg ez az új ügynök az utcanevekből jött rá, amiben az is segíthette, hogy neki teljesen új volt az ügy, tehát az új információk között egyszerre érte a börtön adatainál az utcanevekm és a Scofiled képein a három tetovált név... Szvsz nagyon jól oldották meg így, hogy hogy fog gyanút. Utána meg már szinte tudta, hogy mit kell keresnie.
    Az eg kicsit túlzás volt mondjuk, hogy egyből megsejtette, hogy a folyóban kell megkeresni a cuccokat; viszont, ami sokakat zavart (pl. engem is, lévén inforamtikus lennék, vagy mi), hogy a winchit így akarta tönkretenni akkor hülyeségnek tünt. Nah most kiderült, hogy szándékos volt, Ez volt ez első hibája Scofieldnek, majd most üt vissza.

Az is biztos, hogy nem véletlenül mutatták meg nekünk, meg Scofieldnek, hogy az új ellenfél vmilyen gyógszerfüggő, ez tuti visszajön még...