23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Hoz_Hun #3761 Kiráj lett a Banner, sokkal jobb mint az előző. -
#3760 Szerintem Michael-é sem rossz. Ez a hang is fog pár tinirajnogót szerezni neki :)
Más:
Barátok Köztben volt tegnap egy szinkronszínész (nem tudom a nevét) aki egy nyomozó-t alakított, de valami förtelmes volt ahogy játszotta :D
Mintha egy német sorozatból ugrot volna ki az ember (gondolom tényleg) -
winnie #3759 már forgatják - visszajöttek a szünetről. most forog a 2. évad első harmada. -
winnie #3758 tisztelet a kivételnek. michaelnek érdekes a hangja másmilyen, de elfogadható - abruzzit tényleg lehet sajnálni, hogy nem karakteresebb. van pár nagyon korrekt és pár kevésbé.
viszont a negatív véleményezőktől kérdezem: a nagy szakértésben ők kire osztanának egy szinkronszerepet? olyan magyar színészre, akinek hasonlít a hangja az amerikaira? vagy olyanra, aki hasonló karakterű a való életben, mint az amerikai színész? -
#3757 -
Boeing737 #3756 Ezt még forgatják? -
winnie #3755 ne legyél már cső. téged mit érdekel a szinkron, ha láttad angolul? aki most nézi először, az nem mondana semmi rosszat a szinkre. neked elk*rták - és? úgysem nézed, nem?
miért van olyan érzésem megint, hogy reflexből mindenki f*káz?:) (és mirt nem írja le senki, hogy milyen hangot választott volna ő, ha értene is hozzá és szink. rendező lenne? és miért van olyan érzésem, hogy utána őt is f*káznak, hogy de sz*r szinket csinált?:)
és miért van olyan érzésem, hogy pl. a médiumra vagy a rejtélyes vírusokra szinkronilag senki nem fogja azt mondani, hogy sz*r? -
#3754 Mit kurtak el? aki életében nem látta eredeti nyelven annak 120%-sal megfelel.
Nem is azok kedvéért szinkronizálták le akik netről szedik le és rég nem itt tartanak a sztoriban? -
#3753 megmondtam előre hogy el fogják kurni az egészet a szinkronnal... -
#3752 Így van, szerintem.
:P -
Kanál #3751 raneztem szinkronra, vergyenge aaaa.... :s -
#3750 Bizony jó volt -
Boeing737 #3749 Szerintem jó volt az első rész. Én sokkal kevesebbet vártam tőle. -
Kanál #3748 szerinted -.- -
#3747 nem
szánalamas az s02e01
Olyan, mintha nem is ez a film lenne. Szuperzsarus baromság. Remélem magukhoz térnek az alkotók, mert óriásit esett a színvonal. -
ballor #3746 itt van egy másik topik, ami a tévés változattal foglalkozik, itt már javában a második évadról tárgyalnak, és nehogy belefuss valamilyen spoilerbe, azért van a másik ;)
amúgy olyan 21:05 körül kezdődött -
Faby #3745 Kérdés, talán nem spoileres:
Mikor kezdődött tegnap?
Rtl text szerint 21:10 volt kiírva, 21:15 kor kapcsoltam be, már javában ment.
Mivel kezdődik? Onnan láttam, hogy Michael beszél a testvérével (talán beszélőn?) De akkor már börtönben volt? Hogy került be? A testvérével mi történt? Ezek benne vannak az elejében, vagy csak szépen sorjában derülnek ki a dolgok?
Nagyon zavart, hogy így csöppentem bele, alig értettem. -
#3744 ez a magyar szinkron.. haaat, kegyetlen -
#3743 sztem nekem az első rész eddig teccik fasza :) -
Balázs 17 #3742 bazmegggg!!! mostnéztem meg 2.évad első részét, kurvajóóó!!! meg fogok őrülni amíg jön a második rész:DD -
#3741 Ez a sorozat rohadt jó!!!Most néztem meg a 6. és 7. részt amiben a börtönlázadás volt! -
#3740 bocs de ezt nem hagyhatom ki:
az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot! -
#3739 Ejj dekomolyan belekezdtek a második szezonba. Nagyon ott van.
V fejbelövésén csak néztem mint moziba...
Nehéz lesz végigvárni a második szezont :D -
#3738 szerintem jó volt a szinkron, májkülén kívűl rendben volt az összes, a bárőz egy kicsit érdekes, de ha mindenki így fogja ejteni a szinkronban akkor az sem baj.... -
#3737 Mostmár nem is fogjuk sztem. Az itt jelenlévők nagytöbbsége (mármint akik látták a sorozatot teljesen) az első részt is csak a szinkron miatt nézte meg. Nem sokan fogják megnézni a másodikat közülünk (max t-bag hangja miatt) -
#3736 Nem kötelező magyarul nézni, ha egyszer százezerszer jobb angolul. -
#3735 a szinkron szinészek nem tudják kiejteni a külfödldi neveket?! Tánkrédi :D ez azért durva
(el tom képzelni :"Mivan Bááróz ?? -vegyél vissza T-táska!" ) -
#3734 Húú a "báróz"....
Nem tom 22 héten át le tudom e nyelni mert nagyon felhúzott. De ezt miért nem lehet normálisan ejteni ahogy az eredetibe ment h. böróz??
Nyakon kéne verni a szinkronstúdióba pár embert
-
#3733 Hmm, furcsa így szinkronosan nézni az biztos :) Abruzzi hangja talán az egyik legrosszabb. Bár a promo alapján T-bag-é se lesz kutya :D Lincoln hagja egész jó, Michael-é elég fura de annyira az sem rossz azért, Veronica hangjával nekem nem volt bajom, bár én alapban nem szeretem őt meg a hangját se nagyon szóval lehet, hogy most azért tetszett magyarul :) Azért a kiejtéseken változtathattak volna, ez a "Tánkrédi" "Báróz" kicsit durva :)) Összeségében szerintem aki először nézi és még nem látta angolul annak enm hiszem, hogy gondja lenne a szinkronnal :) Mi meg akik már hozzászoktunk az angolhoz úgyis úgy fogjuk tovább nézni :) Jöhetne már a hétfő az új résszel :P:D -
MrTressy #3732 -
#3731 én mikor azt megtaláltam, szakadtam egy csomot...
na de nem offolok....:D -
#3730 csak beugrott hirtelen -
#3729 látom sikerült megtalálni bash.hu-t :D:D -
#3728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<+Opi_tanul> az élet kemény mint a farkam
<Hunger> es rovid is :D
elnezest -
MrTressy #3727 Uff ez a 2x01 kemény már mint a vége... -
#3726 Engem csak az húzott fel h. az alelnök ÖCCSE.
Bazz sztem Terrence Steadman vagy 10 évvel öregebb mint az az alelnöknő. Főleg a s02e01-nél vettem ezt észre. -
#3725 hehhe, ³oo³:D -
Newfronter #3724 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1156201934 -
#3723 kell nyitni egy retek klubos topicot és egy modernebb prison break néző topciot -
#3722 hát..ez kész komolyan...ja ez télleg így van én már nem mondok semmit a szinkronra:D