23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PyRex
    ki esett neki Seeley-nek? :)
  • Fido4life
    "de ami késik nem múlik ugye" = LJ megmentése után nyugodtan elvághatja drágalátos Susan torkát...
  • desigo
    ha megölnék LJt nem tudnának mivel zsarolni...
  • Fido4life
    szerintem bosszúvágy miatt nem kockáztatnád a fiad életét. de ami késik nem múlik ugye..
  • Fido4life
    jólvan áljatok már le, tiszteletben tartjuk a véleményeteket de nem kell egy dolgot 600-szor megismételni
  • desigo
    mármint Susan B. Anthony torkát...
  • barnie1990
    Whistler csaja egzotikusan szép,ő a kedvencem jelenleg.Előző évadban Holly Valance-tól voltam kiakadva.
  • desigo
    Lincoln helyében már elvágtam volna a főnök torkát...
  • tommyg
    szerintem mind2 jó, de whistler csaja nekem is jobban teccik
  • precision
    na ha már csajokról van szó, nekem pl ez az új főnök nőci nem jön be, egyáltalán nemszép
    Whistler csaja sokkal szebb
  • desigo
    de azért kibekkeljük valahogy az új részig
  • Seeley
    én emberekkel, mindkét nem megéri a pénzét

kevés emberrel szeretek beszélgetni, többi fáraszt :D

nah de ez nem cset topik, láttátok e05 előzetesét?? jövőhéten bézból miatt nem lesz pb :S
  • ancsie18
    Hát igen, sok itt a férfi, de mit tegyek, alapvetően sokkal jobban szeretek velük beszélgetni, mint a nőkkel (tisztelet a kivételnek).
  • Seeley
    ugyan, férfiak (sztereótípia ON), tudod milyenek..egymás közd még szaftosabbak lennének, szvsz nem gáz ahogy áradoznak a nőcikről, had tegyék, ők vannak többen itt, azért lehet ilyen feltünő, vegyes társaságban elenyészne a többi Scofield láv között, nyugi :D
  • ancsie18
    Az nem, ha kimondja, csak nem mindegy, hányszor és milyen stílusban. Pl. a "pofánbaszná"-ból elhagyná a "pofán"-t, és ezt le is írja egy fórumban, szerintem az már azért elég súlyos.
    Mindegy, nem akarok/akartam senkit megbántani, csak légyszi legyünk tekintettel egymásra.
  • Seeley
    ez már az ízlések lés pofonok kategória :)
  • Seeley
    nah, hagyjuk már, irtam, szerintem sem estek nekem...szvsz lényegtelen hogy milyen neműek írnak ide, egy biztosan közös: a pb nézése és szeretete...legyen ez a lényeg, erről beszéljünk :)
  • ancsie18
    Ha te mondod... Csak szerintem ahogy képest hogy néznek ki ezek a csajok, kicsit fel van fújva a dolog, ennyire nem kellen körberajongani őket. Mert ha tényleg szépek lennének, mint pl a SzülFel-ben egy-két nő, akkor még megérteném... Na mindegy, hagyjuk. Megyek vissza dolgozatot írni...
  • hunbasser
    "Seeley sem tette, akkor nem kell egyből nekiesni, mintha ettől ő már kb a társadalom szégyene lenne, vagy nem is ember... Azért mert neked tetszik valami, még nem kell másra is ráerőltetni."

ilyet hol látsz?annyi volt az egész,hogy "Mondd,hogy lány vagy :)",mert egyből lejött mindenkinek a hozzászólása alapján,hogy lány,mivel 1.olyan stílusban írt 2.Susan pofánbaszná,nem pedig csak simán "pofán" nélkül :)
    miért baj az,ha tetszik valakinek valaki/valami,és azt ki is mondja?
  • Seeley
    kérdés inkább: Whistlernek mit kell elintéznie?? 'you are running out of time'.
  • Seeley
    jújj, azért nem estek szerintem nekem (még)...a himsovi majmokat én is leköpöm (vagy még azt sem), de szerintem itt nagyon arról szó sincs...nyuzgodtan mondják melyik a jó nő, én is szóvá fogom tenni mindig is hogy Sco láv :D
  • ancsie18
    Hát nem tudom srácok, én unom már kicsit pl hogy minden második hozzászólásban elmondjátok, hogy wááá, ez de jó nő, húúú, az meg még jobb... Szerintem ha valakinek bejön valaki, az nagyon jó, tartsa meg magának. Vagy legyen túltárgyalva és kész. De lassan kezd tényleg erősen hímsoviniszta lenni a topik... Pl. engem abszolúte nem érdekel, melyik nő hogy néz ki, bár a férfiak se... Szóval nem azt akarom mondani, hogy ne beszéljetek erről, csak azért mértékkel. Meg ha valaki nem isteníti azonnal a filmben látható (szerintem egyébként teljesen átlagos) csajokat, ahogy pl. Seeley sem tette, akkor nem kell egyből nekiesni, mintha ettől ő már kb a társadalom szégyene lenne, vagy nem is ember... Azért mert neked tetszik valami, még nem kell másra is ráerőltetni.
  • adamboro
    Szerintem meg ponthogy szökni akar majd ő is (Lechero) mert egyre idegesebb a kinti bizniszekből befolyó pénzek hiánya miatt. Megszökik és rendet tesz az emberei között, oszt őt kapják/ölik el/meg elösször és máris kész az Abruzzi féle deja vu.
  • Seeley
    a fenét sajnálja meg, mire fel? addig hazsnálja amíg hasznára van és amíg árthat a biznissznek..ennyi.

remélem amikor megtudja akkor egy állat lesz. kiszabadul és bosszú...az 5.-dik évadban :D
  • Seeley
    ??? miét kéne mondanom? lányok ide nem írhatnak? csak férfi egók megfeszülésének lehetünk a szemtanúi?
  • Attila8805
    Lincolnak már nem kell menekülnie csak szólok.
  • Flamer
    nem gondolod hogyha kihozza whistlert és kiszökik rendesen akkor a cég majd elbújtattya?:D
  • Grove4
    Talán Magyarországra jönnek!:D
  • gabo91
    Lefogadom én is, hogy szökik velük. Ugyan az lessz mint az első évadban Twener gyerekkel volt. Segitett michalenek, elárulta majd kegyelemből kivite michael (nehogy avocado elintézze a gyereket)
    Belick segitett michaelnek rátalálni jamesra, de kavarja elég rendesen a szar... egyre jobban megutálják majd bent belicket és michael menti meg majd a vérpad elől...

Egyébként elgondolkoztatok már azon, hogy hova tovább? Milessz ha kijönnek? Semmi terve sincs michaelnek... ha kijön akkor üldözni fogják őt, lincnek és lj-nek is el kell tünni, hogy ne csesztessék a hatoságok őket.
    Azért mentek panamába mert ott kegyelmet kapnak, az ország nem adja ki őket más országnak, de innét hova tovább? Nem sok ilyen hely létezik, ahol megkapják a kegyelmet...
  • Rockynhooo
    yooo nagyok az elvárásaid!
  • Quantumleap
    Talán Michael megsajnálja Bellicket.

Amúgy az elég hiteltelen lenne a szememben, ha Michael a Sara-tragédiát megtudva maradna ugyanolyan korrekt, életet elvenni nem képes lélek. Az a mininimum elvárás, hogy lássuk majd ölni.
  • hunbasser
    :Dddd
  • hunbasser
    kizárt :) ha Mahonet nem akarják bevenni a buliba,akkor Bellicket miért vennék be?

Lechero meg szerintem nem is akar kijutni a Sonából mert 1.bent ő a király,kint egy nagy nulla lenne(bár kint is vannak kapcsolatai,de biztos,hogy nem lenne akkora hatalma mint odabent,ráadásul gondolom van 1-2 ellenlábasa,aki vadászik a fejére) 2.ha ő kiszökne onnan,a fél világ őt keresné.

vicces,hogy egy ember a börtönben jobban érzi magát,mint kint,nem igaz? :) (vagy csak én gondolom rosszul?)
  • zaki
    Tudom, hogy kávé volt, csak így viccesebben hangzik... xD
    Sztem is undorító amit művel, de sztem tuti ő is szökni fog... :P
  • PyRex
    ja, milyen egy undorító seggnyaló spicli már? mondjuk t-bag is megéri a pénzét, de ő legalább okos. bellick meg ugye mindig ahhoz volt szokva, hogy ő a főnök, így még a seggnyalást is elcseszi - lúzer :(
  • PyRex
    mondd, hogy lány vagy :))
  • hunbasser
    kávéval,de szerintem megérdemelte.mindig bekavar :\
  • Seeley
    kicsit sem sajnáltam, ostoba faszkalap, fejbekellene már lőni.
  • zaki
    Szegény Bellicket hogy megkínozták, leöntötték forró csokival a hátát... :D
  • Seeley
    324 új üzenet :DDD

nem olvasok vissza, leírom én is:

ahhh, Sarah is gone, mondjuk én nem szerettem soha őt, de Sco miatt sajnálom..ha megtudja akkor összeomlik, megértem Linket valamilyen szinten hogy nem árulja el...

és a terv..wáááá, amikor a végén meglátta Sucre-t, jajj, édesek voltak. Mahone meg kész van, jajj én sajnálom, édesek voltak amikor befenyetette Sco-t, ahogy ott álltak a fal mellett...ahh :DDD amúgy már megint nem gyengén gyülekeznek a viharfelhők, nagyon a középpontban van Sco, nem lesz ez így jó...
    és megkell jegyezni h Whistler is kicsit eyecandy azért ;)
    Azt a céges nőt, aki utasítja Linket, úgy pofánbasznám..ahogy dirigál..fúúúú