10998
  • Alexease
    Visszaolvasva, nagyreszt az IQ hiany dominal:))))
    Amugy, foleg szebb lesz, jobb lesz, tobb palya, verseny, idojaras stb. Aki tesztelni akarja, szerezze be az rFactor-t, mert az az engine lesz alatta az ev vegen:))))

Az egesznek az az egyik legnagyobb ertelme, hogy ahogy ide csurognak majd a technikai ujdonsagok, parameterek, ugy parhuzamosan megtudjuk, mit is fognak folyamatosan, addigra beepiteni a mostani rF-unkbe;))) Ha jol olvastam, akkor ev vegeig akkor lesz mar eso is;)))))
  • Mik
    Röviden: faszább lesz. : )
  • z0ty4
    és ez magyarul ?

• Panther
    A beszkennelt GTR2-őt bemutató képekhez: egy olasz magazinból vannak és MaxD a Simchallenge adminja lefordította, hogy mit is fog tartalmazni az ominózus game, pontosabban összefoglalta a cikkben írt legfontosabb dolgokat angolul. itt vannak:

''- Better circuits,graphic,kurbs reaction etc etc
    - night races even more spectaculr thank to a new illumination engine
    - a completally new wheel (pneumatic) phisics engine rewrote from 0 !
    - They invested lot of human resource for a new netcode and it's yet imporved of 20% respect GTR
    - Imporved Graphic for cars and tracks respect GTL and GTR , they says it's impressive atm.
    - new tracks (28 !!!) , and all old tracks has been retouched at the point that they seems INEDHIT (some of the new tracks : Dubai,Zhunai,Valencia)
    - New damage phisics, with microfiber damage also. More spectacular and realistic
    - All ufficial GT cars are available from the beginning. YOu can win also other cars(didnt understend how )
    - Game will be on the stores and not online cause they want to sell it also to all people to make also young simmers aware of this products and not only of the old gtr users.
    - New DYNAMIC WEATHER system. All reflection on the track when i rains are done in real time and when the rain finish to fall, the trajectory will be dry more and more after each laps and depending on the cars present on track and temperature. Not like in GTR where there was a fixed number of laps to clear the track/trajectory. All this will be simulated not only to a GRAPHIC LEVEL but also to a REALISTI PHISICS LEVEL
    - Added some more Game Modality to satisfy also new Simmers but they didnt want to go against old Simmers. So they did all in 1 game. Between this new game modality there is the DRIVING SCHOOL also.
    - THere wont be any 3d Audio, only stereofonic audio like it's predecessor but with better campionaments of sounds.''
  • Marco
    Ööö, ne rontsd a jól felépített imázsomat te anyaszomorító. Egy rohadt pálya vonalvezetést sem bírsz megjegyezni. 'sámán! :D
  • grebber
    Kérdezd meg milyen SF3 lesz rajta.
  • Mik
    "Felvettem a kapcsolatot a fejlesztőkkel." = írtál egy mélt de basztak még visszaírni? :D
  • Marco
    Hehehe. Amint lesz infóm, mondani fogom. Felvettem a kapcsolatot a fejlesztőkkel.
  • Mik
    Nem hallod? Kb mikor? (hónap/nap)
    :)
  • Marco
    Még hivatalos bejelentés mindig nincs, ezek csak valami újságból származó szkennelt képek. Nagy a titoktartás ilyenkor. Azért remélem még idén találkozunk vele.
  • zoltang
    Mikor fog megjenni a boltokban?
  • Marco
    Éppen tegnap beszélgettünk Zsoltyval, hogy mikor jelentik már be! :D
  • zoltang
    "GTR2 - bejelentés és első scanek!!!
    [2006. január 05. @ 12:52 - ZeroCool]
    Már egy jó ideje hallhattunk arról, hogy a GTR hamarosan újabb résszel bővül. Mindeddig azonban semmiféle hivatalos megerősítés, infomorzsa nem érkezett. Bár a fejlesztők és a kiadó még nem nyilatkozott, a most befutott scanek (thanks jd) megerősítették a dolgot. Még a rossz minőségű képeken is jól látható, mennyire profi lesz a grafika, az irányítás pedig ugyebár már az elődnél is zseniális volt. Jó szemezgetést!"

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19840

Pár kép:

• MikX
    De addíg állandóan ez lesz!
    Szvsz be kellene zárni addíg, amíg nem tudunk több infót a játékról!
  • Duddits
    Ennyi erővel tavaly a Need for Speed: Most wanted topiknak se volt értelme. Majd lesz ennek is.
  • Szabi84
    Hát ez a topic meg mi a fasznak hol van még a kettő!
  • Duddits
    #53....
  • Stöndykoma
    haij!

ha valaki egy NOCD-t vagy egy CD Key-t mondana nekem meghálálnám...
    előre is köcike
  • Duddits
    Nem bírjátok rendesen elolvasni a topik címét?! 2!!!
  • MikX
    Ez már tényleg kezd kicsit durva lenni...
  • nesto
    meglep hogy csak ennyi hozzászólás van, pedig ez a játék....fizika csillagosötös, hangok csillagosötös. Inkább ezt töltse mindenki ne a motogp-t :)
  • ddd
    1. Unrar.
    2. Burn or mount with daemon tools.
    3. Install the game
    5. Copy the cracked to your installation directory.
    6. Play the game.

• Duddits
  • Istencsászár
    bocs, de nekünk még nincsmeg a 2. rész
  • newcis
    Helló.

Valaki tudna segíteni, hogy kell elindítani a játékot?
    Már próbálta a leírás szerint, de nem megy sehogy sem.
    Remélem tud valaki segíteni.
    Előre is köszi.

Hi.
  • Duddits
    És? Azaz első rész.
  • nyx
    GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone* ITWINS
  • MikX
    Nekem semmi bajom vele, csak ugye nelehet mást írni, mint OFF-ot...
  • Duddits
    Nem azért. Ennyi erővel a Need for Speed: MW téma is felesleges volt annak idején. De ha nem tetszik, belehet zárni...
  • MikX
    Szerintem arra gondol, hogy azért nincs értelme, mert még nincs semmi infó a gaméról, és csak azért lett nyitva, hogy ne happolja el más, szvsz...
  • Duddits
    Megmondod miért is értelmetlen? Azért mert én nyitottam?! Oh, elnézést Ő Nagyságától!
  • ÁjjLe BoBBi
    neked kéne pár év pihentetés az sg-től.
    vagy nekünk tőled(?)
  • ÁjjLe BoBBi
    egy újabb értelmes topic, annál is értelmesebb hsz-ekkel.
  • Duddits
    ...topikja...
  • Duddits
    Ez a 2. rész topikba! Húzzál a másik topikba!
  • Csibu7
    légyszi valaki kulcsot adjon meg!!!!!!!!!!!
  • kigyi
    De van egy GTR másképp topic!
    Azt én nyitottam és ott elég sok mindent olvashatsz az 1. rész telepítésével kapcsolatban.
  • jani3793
    Bocs ,de máshol nem válaszolnak!!!DE ha észrevetted írtam a kettőről is na de ez mellékes.
  • Duddits
    És ezt mér ide írod? Ez a 2. résznek a topikja, nem az 1.-nek.
  • jani3793
    remélem a 2-vel nem lesz ilyen amd-intel izé.de az 1 után nem tudom elképzelni,hogy grafikailag és fizikailag mit tudnak javítani.Előre is kíváncsi vagyok.