10998
  • Gyovai
    Jó ez a játék?????? Letöltsem vagy ne????????????
  • Duddits
    Király a banner!
  • M@TriX
    na így nézve már nem alaptalan a feltevésed ;)
  • zoltang
    TVR Tuscan T400Rs

• M@TriX
    hááát, jó kérdés, más szögből talán jobban meg lehetne mondani ;)
  • zoltang
    Ez milyen auto? TVR?
  • M@TriX
    úgy tűnik ;)
  • zoltang
    Nissan 350z is lesz?

• zoltang
  • M@TriX
    na, készítettem bannert, remélem jó lesz átmenetileg
  • zoltang
    "[MOVIE] GTR 2
    [2006. január 24. @ 06:40 - Mantis]
    Megérkezett a legelső animáció a GTR 2-ből... 17 megabájtot nyom a videó, amelyben végre megleshetjük, hogy miként is fest menet közben a második rész. Aki nem érné be a videóval, annak van néhány friss kép is. erre tessék..."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20085
  • z0ty4
    hi..

a hsw-n ujjabb képek :)

van belső nézet is
  • Duddits
    Ember! Még ki se adták a játékot!!
  • fonagypeter
    help mindenféle+magyarositás javiást hol találok?
  • Rossifumi
    hsw
  • Rossifumi
  • lac coo
    Na kész vagyok teljesen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Alexease
  • intzs
    Sziasztok Hol lehet letőlteni a GTR2??????????????????????????
  • pajti
    klafa
  • lac coo
    rFactor...ISI.
  • pajti
    Nem tudjátok véletlen milyen graf. motort fog használni? ISI?
  • Duddits
    Hát ez jó!!!!!!
    GTR Legends című játékaival

Még a nevét se tudják..... Gameszar
  • lac coo
    Végre nem azt a nyálkás-csillogó rF autókat kell látnom :DDDDDDD
  • Istencsászár
    főleg hogy ezer éve kintvolt már külföldi lapokon:D:D:D
  • zoltang
  • Alexease
    Minden topic-ba egy-egy GameStar hir:)) Szerintem nem kellene eroltetni:) Aki bejar a topic-ba, biztos hogy latogat normalis hir weboldalakat is.
  • zoltang
    "GTR 2 extrahivatalosan!!!
    [2006. január 12. @ 18:01 - Mantis]
    A Simbin hatalmas sikereket ért a GTR és a GTR Legends című játékaival. A közelmúlt sikerein felbuzdulva hivatalosan is bejelentették a már egyébként tudott információt, azaz, hogy készül a GTR 2. Az idén nyáron megjelenni készülő második rész valószínűleg minden eddigi autós szimulátort felülmúl majd - engedtessék meg az optimizmusom -. Az első két képért erre tessék..."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19933
  • grebber
    Hát én angoltudatlanokért szólaltam fel mivel én is az vagyok de én mondhatni PC téren sokat tudok angolból és amiket irtál illene tényleg tudni mert mondhatni alap szavak.
    Játékvásárlást csak irtam mert azért is leszolják az embert mert letölti persze hogy letölti hisz hülye lenne kiadni érte 10-ezreket ha ingyé van neten.
    Mindenki arra költ amire akar.Sokan azért veszik mert hosszútávra tervez a game-el, de könyörgöm aki csak leszedi véigviszi azt törli mi a faszért vegye meg porfogonak?
    Na off vége.Neked is és nekem is igazam van.
  • Alexease
    - Hol? Itt:))
    - Ha valaki keptelen felfogni, hogy a szamitastechnika alapnyelve az angol, nem hajlando 1-2x kiszotarozni es megjegyezni azt a nehany (20-30) szot, akkor megerdemli;)
    - Nehogy azt mond, hogy ezekhez egyetemi vegzettseg kell?!?! (Better circuits,graphic,kurbs reaction... Imporved Graphic for cars and tracks respect... New DYNAMIC WEATHER system...) :))))
    - A jatekvasarlasnak ehez mikoze?!
    - Szerintem sokan jogosan varnak el egy alapszintu IQ-t attol, aki mar - kozosseg szinten - szamitogepezik, net-ezik. A szamitogep alapvetoen nem "jatekgep" es nem "letolto, warez manager" :)))
    - Valszeg, foci nezeshez a TV-ben, nem sok angoltudas kell...
  • grebber
    Ja persze alapnak hol?
    Manapság látom ez a Style megy: Nemtudsz angolul,nem veszel eredeti gamet akkor már nem is normális az ember.
  • Marco
    Tudom, ott is volt a vigyorjelem. ;)
    rFactor topicban segíts légyszi. Festés bajom van.
  • Alexease
    Nem neked szolt, de gondolom tudod:)) Mondjuk, pl. #36:)))
  • Marco
    "Visszaolvasva, nagyreszt az IQ hiany dominal:))))"
    Köszi az elismerést. :)
  • lac coo
    Engem mint felhasználót csak a végeredmény kell ,hogy érdekeljen :DDD
    rF is baró jó , de már most ráver egy kört a GTL mint "játék".

• lac coo
    De ha nem érti valaki , az is kitalálhatja mit írnak benne :DDD
    Mindig , mindehol ugyanzt azt írják :DDDDD

• Alexease
    OFF

Ettol az "angol nem tudastol" ma mar a falra maszom:( Ma mar valoban alapnak kellene hogy legyen. A hugom gyereke, mar az ovodaban is angolul tanult, de az altalanos elsoben mar teljesen. Es nem extra iskoa es oktatas, hagyomanyos proli, alami altalanos iskola, ahova meg en is jartam.

Regen kivaltsag volt ha valaki angol nyelvre is jarhatott - nalunk:) - a kotelezo orosz melett;))) csak a "jo tanuloknak" es a gimnazimba keszuloknek volt a lehetosege. A proliknak meg maradt a kesobbi magan iskola vagy tanfolyam, sajat penzbol - ami nem volt;))

De "ezeknek" mar valszeg az angol is olyan mint a tobbi tantargy. Valszeg azt sem tanulja;)) De hogyan magyarazza meg hogy miert, azt nem tudom:)) Mert hogy pl. az olyan szintu kemiara lehet hogy nem lesz szuksege, azt elhiszem. De hogy angolra sem, vagy egyaltalan alap nyelvtudasra, azt mar nem?!

Nah mindegy:) A lenyeg, hogy aki egy ilyen 15-20 szokincses angol szoveget nem ert meg, mikozben szamitogepet hasznal, az vagy vegyen konzolt, vagy szegyelje tele a gatyajat:))))))))

ON
  • Panther
    Ha annyira érdekel vedd elő a Mobimouset és fordítsd le. Az alapszintű angoltudás már minimálkövetelmény még az általánosban is, vagy nem?
  • Alexease
    A SimBin rengeteg palya es auto liszenszbol gazdalkodhat, es szinte csak a jatekkal kell foglalkoznia (modellezes, grafika, hangok stb.). ISI epitgeti az engine-t, javitgat, bovit, toltoz-foltoz;) Mondhatnank ugy is, hogy az rF egy nagyon-publikus engine teszt, hogy a majdan ezzel az engine-nel mukodo jatek(ok) tokeletesen fussanak:))))
  • lac coo
    Azért gondolom elég jó lesz ez :DDD
    A SimBim valahogy sokkal jobban átgondolja mit is akar csinálni mint ISI::::)))