10998
  • Alexease
    Pakoltam at nehany palyat a GTL-bol, igy mar eleg kellemes a dolog;) Es mivel az mar ugyanez az engine, trukkozni sem kell;)))

• Csabye
    thx, lejjebb lapoztam megvan
  • Csabye
    Alexease: én nem találok leírást a demohoz h. mit kell átirni. Leírnád ide nekem pontosan?
  • lac coo
    Hol kell bekapcsolni azt, hogy oldalt-alul kiírja a sebbeségfokozatot ?

Ki van kapcsolva a műszerfal, de azt jó lenne látnom ...
  • lac coo
    A kék képet éppen ezt csinálta az autó: csapkodott jobbra-ballra, látszik a nyomokból is :))))
  • Mik
    pedig a gyári micselin 335ös papucsok azért betapadnának ha nem 450paci terhelné őket meg mittomén már hány száz nyútonméter :PP

de hogy ez volt/van/és lesz is a kedv autóm az tuti... mind közúton mind versenypályán.. de ennek a története nagyon messzire nyúlik vissza, voltak vele már történéseim de ez itt már atom off lenne sz'al go sleep :P
  • Istencsászár
    Ha valaminek akkora a feneke akkor nemcsoda :D
  • Mik
    hát t'om. saját bőrömön is tapasztaltam. .......... ezt a részt most innen törlöm mert a kiskutyák megint szétszedtek egy lábtörlőt és felhúztak:P, így nem tudok most hideg fejjel nyilatkozni semmiről :)) ..még annyit hogy sajnálom azért a dolgot, de sokmindent már nem fogok megtenni azért hogy oda beilleszkedjek. nem érdekel az sem hogy minden fórumot olvasnak, read only szigorúan aztán náluk meg előhúzzák vita esetén hogy ugye ott meg ott ezt meg ezt mondtam róluk és akkor mit is képzelek én, ecetera ecetera...

viper: rég, a lánchíd-nál a körforgalomból úgy jött ki egy viper, hogy csapkodott jobbra-balra a segge, ebben az autóban ez a szép, küzdeni kell vele, mászl kár :))
  • aesirbaba
    Ez ilyen:) Az 1-ben még sokkal küzdelmesebb volt.
  • aesirbaba
    Erre ne vegyél mérget:) Még mindig megy a lenézés, meg a nem válaszolás a fórumban, mert némi kritikával mertük páran illetni az isteni GTR-t. Jó a sok ember a pályán, de nagyon nem mindegy, hogy milyen a hangulat. Ilyen hozzállással pedig nem nagyon jó.
  • lac coo
    Hát ez izlés dolga :)Kinek ez kinek az ...
  • Istencsászár
    Ez annyira nem jött be vezetésileg, meg ugy tulajdonságilag, a Lister annál inkább :D
  • lac coo
    rF-ben jobb fizika van. Persze ez is nagyon jó , de remélem megkapja a rendes fizikai motort ...amúgy a skines-ember benézte rendesen a kék autó orrán az üvegfelületet :))))))
  • Mik
    kerályos... remélem hogy sokaknak elnyeri a tetszését a game, főleg volt hgtrr-eseknek és csapatjuk majd közösen hgtrm-ben, egy élvezetes fizikával 25fős mezőnyben nem lenne gyönge
  • lac coo
    Vezetni is jó , jó virgonc :)))

• Mik
    ááááhhh, atomtenksz! ....meek kicsapom..... :))))
    bár ahogy emlékszem lesz majd a full-ban az új viper is, de ez még mindig odab*sz :PP
  • lac coo
    Nem, ellopom :)))) Bár nem full élsimítás....Tess:

• Mik
    kőcsőnveszed? :)) csinálhatnál egy modder csapatot: BinSim :P
  • lac coo
    Azért sok jó hang van benne, mennek is méltó helyükre rFactorba :)))))
  • partotmos
    Feeling szempontjából nagyon nagy a különbség a két alapautóhoz képest...
  • Mik
    feltétlenül szeretnék kérni majd a viper-ről pár screenshotot full graf mellett, thx :)))
  • aesirbaba
    Oké már, a Viperrel akartam menni, de ott pont nem a Zwaans-t kell átírni:)
  • Alexease
    Atirtad a CAR file-okat? A hozza adott TXT-ben van, hogy melyeket kell es hoagyan.
  • aesirbaba
    Nekem nem megy a kocsiválasztós izé:( Betölti a pályát, és hibával kilép.
  • lac coo
    Ja , a posts az nem azok a kis forgácsok amik leesnek ütközéskor? Más eltűnős dolog nincs benne..
  • lac coo
    Mé , nem elég 50 fps ?
  • Alexease
    Azert az durva, ha bekapcsolom a cockpitben a MOTEC-et, akkor 150-rol 50-re esik le az fps:(
  • Alexease
    CTRL-F => remov es megtalalja;)
  • lac coo
    Bakter ezt már fejből tudom de nem találom..De ezekszerint benne van :)))))
    Szerk.: megvan csak máshol van mint rF-ben..A posts az micsoda?
  • Alexease
    Vehicle Removal="20.00000"
    Debris Removal="15.00000"
    Parts Duration="10.00000"
    Posts Duration="5.00000"
    Crash Recovery="0"
  • lac coo
    Jöhet, meg a sima nyikorgás is , ami csak nyikorgás se kavics se semmi :)))

A füvön is kéne egy kis nyikorgás de rá kéne raknom...Igaz azt másképp keveri az már a sebességtől függetlenül gyorsul lassúl :((

Amúgy csak én vagyok láma , vagy nem lehet PRL-ben az alkétrészek, féknyomok eltűnési idejét állítani ?
  • partotmos
    A fékjeihez képest tényleg nagyon megy:)
  • zoltang
    javít: SALEEN
  • zoltang
    Hát ez a SAALEN S7R nagyon megy... :)
  • Istencsászár
    A számítógép rejtelmei :D, winfossal lehet a gond, vagy driverekkel, de nekem is rx800 van legujabb driver és semmi baja szal az kilőhető.
  • CSOCSO
    nahja.. amugy a hardwiredrol szedtem le
  • Alexease
    Van belso eso hangom is, azt is tuningolhatod;)))
  • Alexease
    Meg a config sem?! Ott valami erdekes problema lehet:(
  • CSOCSO
    az sem indul el:(
  • lac coo
    Én nem értek a moddoláshoz, de azért a Lupo nyikorgást beleraktam, nagyon állat :))