10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#631 Pakoltam at nehany palyat a GTL-bol, igy mar eleg kellemes a dolog;) Es mivel az mar ugyanez az engine, trukkozni sem kell;)))
-
Csabye #630 thx, lejjebb lapoztam megvan -
Csabye #629 Alexease: én nem találok leírást a demohoz h. mit kell átirni. Leírnád ide nekem pontosan? -
#628 Hol kell bekapcsolni azt, hogy oldalt-alul kiírja a sebbeségfokozatot ?
Ki van kapcsolva a műszerfal, de azt jó lenne látnom ... -
#627 A kék képet éppen ezt csinálta az autó: csapkodott jobbra-ballra, látszik a nyomokból is :)))) -
Mik #626 pedig a gyári micselin 335ös papucsok azért betapadnának ha nem 450paci terhelné őket meg mittomén már hány száz nyútonméter :PP
de hogy ez volt/van/és lesz is a kedv autóm az tuti... mind közúton mind versenypályán.. de ennek a története nagyon messzire nyúlik vissza, voltak vele már történéseim de ez itt már atom off lenne sz'al go sleep :P -
#625 Ha valaminek akkora a feneke akkor nemcsoda :D -
Mik #624 hát t'om. saját bőrömön is tapasztaltam. .......... ezt a részt most innen törlöm mert a kiskutyák megint szétszedtek egy lábtörlőt és felhúztak:P, így nem tudok most hideg fejjel nyilatkozni semmiről :)) ..még annyit hogy sajnálom azért a dolgot, de sokmindent már nem fogok megtenni azért hogy oda beilleszkedjek. nem érdekel az sem hogy minden fórumot olvasnak, read only szigorúan aztán náluk meg előhúzzák vita esetén hogy ugye ott meg ott ezt meg ezt mondtam róluk és akkor mit is képzelek én, ecetera ecetera...
viper: rég, a lánchíd-nál a körforgalomból úgy jött ki egy viper, hogy csapkodott jobbra-balra a segge, ebben az autóban ez a szép, küzdeni kell vele, mászl kár :)) -
#623 Ez ilyen:) Az 1-ben még sokkal küzdelmesebb volt.
-
#622 Erre ne vegyél mérget:) Még mindig megy a lenézés, meg a nem válaszolás a fórumban, mert némi kritikával mertük páran illetni az isteni GTR-t. Jó a sok ember a pályán, de nagyon nem mindegy, hogy milyen a hangulat. Ilyen hozzállással pedig nem nagyon jó.
-
#621 Hát ez izlés dolga :)Kinek ez kinek az ... -
#620 Ez annyira nem jött be vezetésileg, meg ugy tulajdonságilag, a Lister annál inkább :D -
#619 rF-ben jobb fizika van. Persze ez is nagyon jó , de remélem megkapja a rendes fizikai motort ...amúgy a skines-ember benézte rendesen a kék autó orrán az üvegfelületet :)))))) -
Mik #618 kerályos... remélem hogy sokaknak elnyeri a tetszését a game, főleg volt hgtrr-eseknek és csapatjuk majd közösen hgtrm-ben, egy élvezetes fizikával 25fős mezőnyben nem lenne gyönge -
#617 Vezetni is jó , jó virgonc :)))
-
Mik #616 ááááhhh, atomtenksz! ....meek kicsapom..... :))))
bár ahogy emlékszem lesz majd a full-ban az új viper is, de ez még mindig odab*sz :PP -
#615 Nem, ellopom :)))) Bár nem full élsimítás....Tess:
-
Mik #614 kőcsőnveszed? :)) csinálhatnál egy modder csapatot: BinSim :P -
#613 Azért sok jó hang van benne, mennek is méltó helyükre rFactorba :))))) -
partotmos #612 Feeling szempontjából nagyon nagy a különbség a két alapautóhoz képest...
-
Mik #611 feltétlenül szeretnék kérni majd a viper-ről pár screenshotot full graf mellett, thx :))) -
#610 Oké már, a Viperrel akartam menni, de ott pont nem a Zwaans-t kell átírni:)
-
#609 Atirtad a CAR file-okat? A hozza adott TXT-ben van, hogy melyeket kell es hoagyan. -
#608 Nekem nem megy a kocsiválasztós izé:( Betölti a pályát, és hibával kilép.
-
#607 Ja , a posts az nem azok a kis forgácsok amik leesnek ütközéskor? Más eltűnős dolog nincs benne.. -
#606 Mé , nem elég 50 fps ? -
#605 Azert az durva, ha bekapcsolom a cockpitben a MOTEC-et, akkor 150-rol 50-re esik le az fps:( -
#604 CTRL-F => remov es megtalalja;) -
#603 Bakter ezt már fejből tudom de nem találom..De ezekszerint benne van :)))))
Szerk.: megvan csak máshol van mint rF-ben..A posts az micsoda? -
#602 Vehicle Removal="20.00000"
Debris Removal="15.00000"
Parts Duration="10.00000"
Posts Duration="5.00000"
Crash Recovery="0" -
#601 Jöhet, meg a sima nyikorgás is , ami csak nyikorgás se kavics se semmi :)))
A füvön is kéne egy kis nyikorgás de rá kéne raknom...Igaz azt másképp keveri az már a sebességtől függetlenül gyorsul lassúl :((
Amúgy csak én vagyok láma , vagy nem lehet PRL-ben az alkétrészek, féknyomok eltűnési idejét állítani ? -
partotmos #600 A fékjeihez képest tényleg nagyon megy:) -
zoltang #599 javít: SALEEN -
zoltang #598 Hát ez a SAALEN S7R nagyon megy... :) -
#597 A számítógép rejtelmei :D, winfossal lehet a gond, vagy driverekkel, de nekem is rx800 van legujabb driver és semmi baja szal az kilőhető. -
#596 nahja.. amugy a hardwiredrol szedtem le -
#595 Van belso eso hangom is, azt is tuningolhatod;))) -
#594 Meg a config sem?! Ott valami erdekes problema lehet:( -
#593 az sem indul el:( -
#592 Én nem értek a moddoláshoz, de azért a Lupo nyikorgást beleraktam, nagyon állat :))