2619
-
_Vegeta_ #51 Jajj az outer limits-et mennyire meg akarom nezni, meg a twilight zone-t is. De nemtom mexerezni. :\
Trivialis h a tngbe a sztorivonal nulla, de nem is ettol olyan fantasztikus. :)
B5be az a jo h szuper a sztori es kivalloan van ez a sztori korulveve toltelekepizodokkal rengeteg mondanivaloval, imadom. Viszont amiota volt szerencsem vegignezni a tng-t, hát szerepcsere jott letre. :) -
#50 Ha a minden rész külön dolog teccik, akkor nézd végig a The Outer Limits-et.
No ott minden rész egy teljesen külön story (tényleg külön story, más szereplőkkel, más korban, más helyen..).
Na az egy igazi scifi: társadalom és jellemkritika a köbön (minden 10. részben elpusztul a föld valami emberi hülyeség miatt), ehhez képest a ST csak lite.
A star trekekben az sem teccet, hogy kitaláltak valamit, aztán a következő részben már el is felejtették, pl a pajzs, amivel a nap koronájába lehet repülni csak egyszer alkalmazták, anyagtalanító pajzsot egyszerse a rész után (pedig milyen jó kis bombákat lehetett volna vele a Borg kockákba juttatni :) )
Szóval a globális storyline teljesen nulla volt. -
_Vegeta_ #49 Szentem sokkal faszabb a startrekes minden resz egy kulon sztory dolog. -
#48 Egész jó, eddig jól megcsináltnak tűnik :))
És van storyline (:)), hál isten most mindhárom elindult scifi sorozatban (Treshold, Invasion, Surface) előtérbe helyezik a globális történetet, és nem egyedi részenkénti sztorik vannak
Invasion Topic -
_Vegeta_ #47 Invasion.. háát. Vegyesek bennem az erzesek. Egesz jo olyan 4400szintu sorozat erdekes is meg nemis tinijellegu is meg nemis. Szerintem az elso reszt mindenkepp csekkold. -
#46 na nem baj, most úgyis inkább a Lost-ra vagyok ráizgulva. :>
az Invasion amúgy milyen? Érdemes nézni? Pont most történt meg, hogy a Lost 2x03 helyett véletlenül az Invasion egy részét töltöttem le. :| -
_Vegeta_ #45 Szunet. Tod a szineszek nehezen dolgoznak es pihijuk van. :]
Sajna a bsg is sokat pihizik most. :(
Viszont van neznivalo. Surface, invasion egesz nezhetonek tunik. -
#44 miért olyan későn??! :/ -
#43 november 20on valahanyadikán -
#42 nem tudjátok mikor adják a 2x11-et? a gateworld-ön a 10. rész után nem írnak semmit. -
_Vegeta_ #41 Bonyolult es megyek arra a kiba muszaki rajzra... kesobb :D -
#40 aham. ez sajnos kimaradt eddig, nem volt rá szükségem :) de lehet rávisz a sors, csak áruld el kb mennyivel jönne :) -
_Vegeta_ #39 eMule az eDonkey halozatan. Ez a szamár. :) -
#38 rip(?) csacsi :(
amúgy végre megvan atlantisz első 20 része, végre megnézem miről zengtek itt ódákat :) -
#37 hát csacsit nem ismerem :) de most csordogál torrenten, csak kibirom :(
Amúgy csacsival kb milyen sebességgel jönne? -
_Vegeta_ #36 Sajna ilyenkor mar nehez beszerezni. :(
En mikor kijottek is a szamárral leszdtem oket, javaslom most is probald azzal ha turelmes vagy. En pl atlantist csak HRHD-ba irom ki. :) -
#35 Arra gondolok igen. Sajnos mininován nem seedelik a 120-ast, és a 2. seasonból is csak a 9. van fönt. Piratbay, torrentreactor szintén nem tartja :( -
_Vegeta_ #34 Ha hrhd-ra gondolsz, akkor az osszes reszbol vannak olyanok. Es tudomasom szerint egyetlen egy 720as resz terjedt el talan. 4giggas, na az nagyon fincsi. :) -
#33 Némelyik részből milyen nagyon fincsi High Resolution videjók vannak Nagyon ott van a szeren :) -
#32 huu most nézem az 1/20-at nemsemmi:))))))felirattal sokkal jobb a SG-1 is meg Atlantis is sztem..tegnap láttam tvben a sg1-t..hááát sztem naon gagyi a szinkron... -
_Vegeta_ #31 az is igaz. -
#30 azért nem mondanám gagyinak, dehát ízlések és .... :) -
_Vegeta_ #29 Pedig nagyon hallani a beszeden.
gergod: Megjegyzem mindegyik tortenetorientalt sorozatnal igy van. Ezt a stargate univerzumot elegge gagyin csinaltak meg szentem.
ftranx: te dög! :D -
#28 én kb. 30 másodpercet vártam a kettő között. :DD -
#27 Ez sajnos korábban is megfigyelhető volt az sg1 némelyik évadzárójánál. Sajnos a félévközi szünet is hosszú lesz, és ott is félbe fog maradni két rész :(
Amúgy szerintem az ori most messze veri veszélyességben a wraith-eket. -
Jimmyke #26 Hú, jó tudni hogy kijött a második évad, elég hangulatromboló volt úgy befejezni az elsőt, hogy fél évet kellett várni, hogy mi történik :))) -
TheZsenyka #25 Dr. Carson van szó az Atlantisban, nem? Hát Én soha az életben meg nem mondtam volna, hogy ez a muksó skót->kanadai, szerintem nagyon darabosan beszél, mint aki tanulta a nyelvet valami szláv mellé. -
_Vegeta_ #24 Azze az angol akkcentusokat elegge tisztan ki lehet szurni. :)
Ftranx: Ahha. :D -
TheZsenyka #23 A doktor elég furán nyomja, az biztos, én azt hittem, lengyel vagy szlovák, esetleg orosz :) -
#22 skóciában születt, aztán később vándoroltak ki Kanadába, majd később visszaköltöztek egy időre. :D -
_Vegeta_ #21 Tisztan hallani a skot akkcentust a beszeden, foleg h a szinesz nem is skot hanem kanadai. :D
McKay beszede viszont kanadaias. ;) -
#20 a dokinak is elég érdekes a beszéde. először azthittem, hogy töri az angolt, aztán meg kiderült, hogy skót :) -
sirdond #19 én sem értem, miért nem jó a sima stargate topic, hiszen már ott is tárgyaltuk az atlantis témát. de ha már van akkor...
amúgy én jobban szeretem az atlantist mint az sg-1et és valóban jobb az atlantis felirattal. -
#18 ha 25 nyelvet beszélnék lehet énis hadarnám az angolt :) -
#17 jaja neki, meg az SG1-ben Daniel-nek szokása hadarni és olyankor csak 4-5 visszatekerés után sikerül megérteni mit is mond -
Szuperkaraj #16 nekem azé kell, én nemtok olyan jól angolul! :D -
Szuperkaraj #15 :DDDDDDDDDDDDDd -
#14 én nem is használnék feliratot, ha az a kötsög McKay nem beszélne olyan rohatt gyorsan. :D -
Szuperkaraj #13 jaja, felirat rulez!!! :DDDDDDDDDDDDDDdd -
#12 magyar szinkron teljesen felesleges (annak ellenére hogy nekem az SG1-ben levők nagyon is bejöttek) én szemly szerint inkább a feliratra szavazok, nomeg ki tudja mikor fogják leadni magyarul.... addig nem birok várni