2619
-
_Vegeta_ #91 Eeh. fúúúj. :D -
#90 kössz, igyekszem, örülök, hogy bejött kicsim... -
_Vegeta_ #89 Most neztem a 12ben Joe ugy latszik noveszti a haját, meg a borostas arc is nagyon meno volt. :D -
#88 Mondjuk valszeg nem ő énekelte, csak playback volt :S -
#87 Húú nekem nagyon nem. Kérem kapcsojjaki :))
És közben az az ábrázat amit vágott ... nemistudom de olyan furi volt az egész -
#86 ez a zene a 2*13-ban a mit Teyla énekel megszerezhető valahonnan? Iszonyat bejön. -
winnie #85 mármint épp annyi epizód egy évad, mint a legtöbb sorozatból (20-24) - sőt, az sg még különleges is, hiszen kábeles sorozatként van 20 epizódja - a legtöbb kábeles sorozat csak 10-13-16 epizódos -
#84 Csak az a kár, hogy aztán meg hamar vége lesz az évadnak, mármint kevés epizód egy évad. :( -
#83 Azert irtam le a reszek premierjeit.
Most minden heten lesz egy resz. -
#82 jó rész vót. :) -
#81 Áhh, mostanság el vagyok ám maradva letöltések terén. :) Kanadai filmcsatornákat pedig nem lehet nálunk fogni. :D -
#80 mivel tegnap volt a tv premier-e :)
azt hittem, te már arra a részre mondod, hogy jo volt, mert a 2x12 már 1 hetes :) -
#79 A2x13? Nem huzzák sokat az időt 2 rip között. :D -
AnonymouS #78 2x12 letöltés
2x12 felirat
2x13 letöltés
-
#77 Nov. 28. - "Epiphany"
Dec. 5. - "Critical Mass"
Dec. 12. - "Grace Under Pressure"
Dec. 19. - "The Tower" -
AnonymouS #76 dehogynem, éljen, éljen, hip hip hurrá :D -
#75 Ez a rész is tetszett... :)
Bár látom az SG-s rajongó tábor nem túl aktív. :D -
_Vegeta_ #74 Egyre humorosabb ez az atlantis. :DD -
#73 Csak úgy röpködnek itt a jelzés nélküli Spoilerek! :P
Amúgy jó rész volt LMDK elég gyors is volt...
A bohócos poénon behaltam. :D -
#72 Lool a kis ribanc wraith hívő :( pedig már reményedtem, hogy ő is atlantis szereplő lesz, nem lett volna kellemetlen néha látni még :D -
#71 :DDDD -
#70 nah, meglestem én is. elég jó rész volt -
#69 hát nemtudom, én azért mutattam volna Sheppard helyében pár földi pozíciót a kiscsajszinak, mikor úgy nagyon érdeklődött a kultúránk felől, azzal csak nem szerez túl nagy stratégiai előnyt a Wraith
-
#68 Áhh, általában meg szoktam várni, míg felirat is lesz egy részhez, mégiscsak úgy a leg élvezhetőbb, de ezt lehet előbb megnézem. :D -
#67 Húúú bazz kurva jó rész :) kötelező megnézni :) -
#66 Joebácsi: így jártál :DDDDDD
Ftranx: A gateworldön lévő időpont a sci-fi channelre vonatkozik, ha nem lenne ez a kanadai mozicsatorna akkor tényleg akkor lenne.
_Vegeta_: Na igen :(( -
_Vegeta_ #65 De hrhd majd csak kesobb jon. :(( -
#64 remélem igazad van és az oldalon belinkelt időpont hülyeség :) -
#63 most akartam belinkelni pont ezt a szemelvényt cskhuról...rohatt!!!44 -
#62 Szerencsére nincs igazad :)
A következő 2x11-es Atlantis részt nov. 21-én mutatja be egy kanadai mozicsatorna :)
Azaz 3 nap múlva!!!!!!!!! Szerintem kedd reggel már szedhető lesz különböző helyekről.
Sajnos az SG-1 -et tényleg csak januárban folytatja a sci-fi channel. -
#61 Úgy látszik, hogy a következő részt csak 2006.01.06-án adják le. :C
http://www.gateworld.net/atlantis/s2/index.shtml -
_Vegeta_ #60 Lejott az osszes hrhdtv es nem fake egyikse szoval tessek szedegetni, mind kúúl minoseg. :) -
_Vegeta_ #59 season 2 1-10ig van hrhdtv. :] -
dilihauz #58 Üdvözlök mindenkit -
#57 Lesz 3. season!!!! -
#56 Válasz a Star Trek topicban :) -
_Vegeta_ #55 Jah. A Khan haragjanak nincs valami mely mondanivaloja. ;)
Egyenlore csak azt lattam a regiek kozul. -
#54 A Star Trek 1-6 mozikra gondoltam. Azok nagyon-nagyon mélyek, és ma is bármikor nézhetőek
:)) -
_Vegeta_ #53 Melyik mozi 1-6?
Koszi a tippet megnezem az endless-t, es koszi az accot is. :))
Nallunk ez a tng vs b5vita szinten endless. ;) -
#52 Outer Limits-et Endlessen keresd (10 DVD-ből 6 volt már fent). Imádom, Many Coto egyszerűen zseniális :)
A TNG-nél egyébként sokkal jobb a mozi 1-6, na az még ma is bármikor nézhető (a B5 meg minden viszonylatban übereli, pedig 10-ed annyiba került 1-1 rész)