4185
  • sakal6
    hello. a pc-s játék támogatni fogja a bill+egér kombinációt vagy csak a bill/gamepadot.
  • DarkSector
    Karakterek ben sem vagyok/lennék biztos hogy szebbek, mivel az effectek nem ugyanazok...és csak egyszerüen más szerintem...
  • Seth
    A 6. részre megint új irányvonalat fognak kitalálni. Reméljük a legjobbakat :)
  • DarkSector
    ez végigjátszás...már akkor meg is van amit kerestél :D
  • Skyline
    Hát ha ez a végleges ez bizony elég gyatra a konzolváltozathoz képest...
    A több ellenfél semmit nem ér (így is már túl hentelős,hátmég úgy)..
    És ez,akárcsak a 4. rész továbbra is a régi jó resident evil játékok pofánköpése (Takarodjanak már a meseszerű behemótokkal és egyéb baromságkkala készítők)....Zombit kérünk! Butát totyogót! Hunterekkel,zombikutyákkal,vírusfertőzött eldeformálódott lényekkel!!! Nem ilyen meseszörnyeket hentmódra....
  • The Protector
    Capcom forever.
    Jah Boxon toltam a játékot és nagyon jó.Csak nekem Leon hiányzik mert nálam ő a fav.
    Jah.Meg majd coopban végigvihetnénk ha bennevagy.
  • grebber
    LOL.

"De EZ NEM VÉGLEGES...majd ha kiadják, akkor beszélhetünk tényként erről, addig télleg csak meglátásként a benchmark messze nem azt mutatja, mint az eredeti verzió..."

Nyugodj meg vegyél mély levegőket menj ki a friss levegőre.Ez a végeleges lószart sem fognak változtatni a grafikán!
  • norbi2fraktal
    igen az lessz, amugy már vártam hogy gyere te is ide:)
  • Fehercsoki
    Ez a benchmark játszható?Mert elég furcsa nem olyan videó szerű mint más benchmarkok.
  • felony
    Ittegy kis összehasonlítosdi.
  • The Protector
    Egy rövid kérdés.A játék Games for windows live lessz 100%-osan?
    Igazából arra vagyok kiváncsi h ugyanúgy ezt is lehet e majd telepíteni eredeti de nem ehhez a játékhoz való cd kulcsal mint a Gow,vagy SF4 esetleg GTA4 játékokat.
  • Shep
    Hát akkor elmennek a, na oda.
  • Maxtreme
    ...De pedig oylan lesz szvsz, figyeld csak meg :)
  • Shep
    Azt tudom, hogy lehet HD-ra váltani, csak én a végigjátszások között keresgéltem. Amúgy kösz mindkettőtöknek. Tényleg olyan mintha hiányozna 1-2 effekt, de a karakterek meg talán szebbek a PC-sben. Na majd meglátjuk mi sül ki belőle, azt azért merem remélni, hogy nem az a béna kontrolleres irányítás lesz mint a 4-ben.
  • Totti5
    de inkább ezt nézd

Resident Evil 5 The First 10 Minutes

http://www.gamersyde.com/stream_resident_evil_5_the_first_10_minutes-10304_en.html
  • DarkSector
    van éppenhogy youtube-on.
    ahogy van jobb also sarokba HD gomb, ott rányomsz, és HD-ra vált...
    mutatok 1-et:

jobbra mindjárt nyomj 1-et a HD gombra...
  • Totti5
    http://www.gametrailers.com/game/resident-evil-5/2036
  • Shep
    Hol lehet amúgy hd-s xbox360 játékmenet videot nézni, mert youtube-on csak ilyen gyenge minőségűeket találtam.
  • DarkSector
    jah szerintem kiszedték, de a bejelentett (állítólag 3x annyi ellenfél miatt).
    ezt ugy hallottam valahol, és a bencsmárkban is télleg sok az ellen, bár nem számoltam meg pontossan, de megérte ezt tenni????
    hát nem hinném....
  • Shep
    Hát én attól tartok, hogy a megfelelő sebesség érdekében ezeket az effekteket kivették, vagy lehet, hogy ez csak csali, mert látja Pisti, hogy hú de állat 60fps-el szakít maxon, na akkormegvesszük, aztán a fullban meg be lehet majd még pár opciót kapcsolni (bár én úgy vélem nem ez a valószínű)
  • DarkSector
    igen ez...
    fény-fémes effect-por-füst, egyébb effectek totál hiánya, pedig maxra tóltam az összes opciót, amit lehet állítani és DX10-ben.

De EZ NEM VÉGLEGES...majd ha kiadják, akkor beszélhetünk tényként erről, addig télleg csak meglátásként a benchmark messze nem azt mutatja, mint az eredeti verzió...

még a robbanások-lángok is szerintem enyhébbek, pedig én valami javítottra gondoltam, és örültem mikor láttam hogy van DX10 :D
    de szerintem dx9-ben is ugyanígy nézhet ki, ha meg nem, akkor inkább nem szólok semmit...meg meg se nézem...:D
  • DarkSector
    ő a régi resihez képest gondolta, hogy a 2.részből nem lessz szebb verzió, nemhogy szebb ez az összestől ami majd meg fog jelenni.
  • Skyline
    KOnzol változathoz képest haggyán hogy nem szebb (talán hajszálfasszal kitérdekel),de a színvilága rendesen ronda az eddigiek alapján (nagyban rontja az atmoszférát)...Napfény hatás például sehol...Olyan "odafestett" az egész....De legalább jól fut bár nem érdekel,mire pc-n kijön már 100%-ra kitolom...:D
  • samsung123
    megvan a config fálj...c/documentum....
  • samsung123
    áhh köszi:) csak az baj hogy sajna nemtámogatott felbontással indulna....mert hdready tévén nézném....és nem jutok el a gaméba...config fáljba kéne átállitani de nem találok...
  • norbi2fraktal
    jah és az biztos hogy én megtisztelem a Capcom-ot annyival hogy megveszem a Dobozos verzsönt
  • norbi2fraktal
    figyu,ne indítás előtt akard beálíítani hanem game-ben!!
  • grebber
    Akkor te nem tudom melyik benchmarkot szedtél le mert van minden grafikai beállítás.
  • samsung123
    igen...de csak gamepad settings van:S
  • grebber
    Settings menüpontot probáltad már?
  • samsung123
    segitesetek...a bechmarkban hol lehet beálliteni a felbontást meg többit?
  • grebber
    Remélem én is hogy nem eredetivel lehet majd coopozni.Mert haverral tervezzük végigtolni.

Próbálta már valaki 3D-s szemcsivel?
  • Bence94
    remélem pc-n is lehet majd osztott képernyő coopban játszani is.
  • SötétBarom
    Ennél van lejebb?
  • DarkSector
    :DDD
    majd, ha lehet nyomjunk kópba!
  • grebber
    Jó ez szépen fut.Várom már a szeptembert.
  • Seth
    Igen, mindegyik wii only
  • DarkSector
    jah....:D
    aszittem full ezaz umbrellacronicles....huh
    akkor ezt meg kéne szerváznom...

de száz hogy wii-re lesz majd ez is...mert a célkeresztesirányitásban látszik, hogy a célkerszt szellemképessen elég gyorsan mozog, hacsaknem fénypisztollyal küldik...
  • Seth
    Ez még nem jelent meg. Amire te gondolsz az az Umbrella Chronicles, szintén ilyen railshooter
  • DarkSector
    ismerem állitólag valamelyik emulátorral pc-n is játszható
    de ez elég szar....lett...vagy csak az fps nézet zavar ennyire....

XD