4185
-
#104 Nos akkor már magyarul is:
Immáron hivatalos: PC-re is érkezik a Resident Evil 5. része
A mai napon - a horror játékok kedvelőinek örömére - bebizonyosodott, hogy a Capcom által készített, legújabb Resident Evil epizód PC-n is tiszteletét teszi majd. A horror játékokhoz képest igencsak szokatlan helyszínen, Afrikában játszódó mű a készítők ígéretei szerint félelmetesebb lesz mint valaha.
A remek hírt egyébként a kiadásért felelős CD Projekt (többek között ők adták ki a The Witcher-t is) egyik munkatársa, Jerzy Cichocki jelentette be. Pontos dátumot nem tudott mondani (a konzolos verziók Márciusban kerülnek a boltok polcaira), viszont véleménye szerint az idei év második felében vándorolhat majd a PC-s játékosok gyűjteményébe az új Resident Evil.
info: Cybergen -
#103 Resident Evil 5 (PS3/X360) Coming to PC Rumor Resurfaces ... Twice
Resident Evil 5 promising to revolutionize the survival horror series by delivering an unbelievable level of detail, realism and control. The persistent rumor that RE5 is coming to PC rears its head again today, not once but twice. A trailer on YouTube featuring an interview with CD Projekt's Jerzy Cichocki has him categorically stating that RE5 is definitely coming to PC in the second half of 2009, while a scanned preview from German magazine Games Aktuell claims the game is expected Q4 2009.
info: Worthplaying -
#102 Ebben Neo lesz a főellenség? :D -
#101 Újabb reménysugár a pc-s verzióval kapcsolatban:link -
#100 Új képek -
METESTO #99 NewBossVideo -
#98 megnézem ma azthiszem,vagy holnap délelőtt:) -
METESTO #97 wehjhjwehjwhjehjwehjhje.....Degeneration-t mozizd be jól meg lett csinálva... -
#96 borzasztóan féltem tőlük,mivel még kicsit ovltam,nem is mertem nagyon jáccani vele,csak apát néztem ahogy tolja :D -
METESTO #95 Most nem azért,de én a pc-s verzióról beszéltem végig....mikor pc-re kijött a resident1 GC még tervbe sem volt.Amúgy meg nem foglalkozom GCjátékokkal.....meg a két első rész közötti különbség(évek) a megjelenést illetőleg(pc,gc)nyilván valóan grafikai javulást eredményez..de nem hiszem,hogy nagy durranás lenne ennek ellenére(néztem róla előbb egy videót csak mert figyelmembe ajánlottad)Nem az én világom...nekem az a "rögzített"kameranézet(v.nem tudom minek nevezzem) jön be amit a 4ben alkalmaztak először a sorozatban... -
#94 Ajánlom figyelmedbe a resident 1-et GC-re -
METESTO #93 Az 1be féltél a gyengén texturázott(persze akkori kornak megfelelően megjelenített)zombiktól?emlékszem mikor felraktam a 3at gépre és elkezdtem vele játszani kibaszottul zavart ahogy a karakter mozgott(forgott tengelye körül merev lábakkal)lehet akkor kellett volna játszanom vele mikor kiadták...régen még bejött a commodore64es játék iskimentem focizni a kertbe míg betöltött a game... -
#92 nemtudom,szerintem az első 3 rész volt az igazi:o a 4-et haver tolta,neki baromira bejött,de nekem nagyon nyomasztó volt már,nem is félelmetes,meg kúrvára eltúlzott is volt szvsz:| -
#91 nem is játszanék vele ha nem erről szólna..
erről kell szólnia -
#90 Dehogy lesz más, erről szólnak az új rezik, mész-lősz, csak szerencsére profin van tálalva és jó sztori van mellé. -
METESTO #89 Remélem végig"trancsír"lesz a game...legfeljebb pár droid nem játszik majd vele...ha logikai feladat kell rakj össze legóból kutyaólat v. fasz tudja -
#88 ez sajnos igaz, de reméljük csak a demo ilyen...NAGYON reméljük -
METESTO #87 Hát azért a 4ben hogyha hardon agyatlanul lövöldözöl hamar elfogy a lőszered és baszhatod..első végigjátszásnál...kb annyi logikai feladat lesz az 5be mint elődjébenekem annyi pont elegendő volta resi4el valami olyat alkottak amit azóta sem tud megközelíteni egyik játék sem feelingre...majd az5 -
#86 Hát sajna a videókból ezt vettem ki én is.
Ezerrel jönnek a zombik, lövöd halomra őket agyatlanul és ennyi.
Én csak az 1-2-3-al játszottam, az nem ebből állt. A 4-et 5 perc után töröltem, de ez is olyan lesz sajna. -
#85 Tegnap toltam a játékot, meg itt volt pár ismerösöm is akik resident mániások.
Grafika tipp-top, játszhatoság jó, rezident filing ZERO.
Sikerült elcseszni az egészet 100% trancsir, no agy. -
METESTO #84 Elég valószínűnek tartom ezt én is....meg azt is hogy Pc-n fogom tolni a gamet.Mert véleményem szerint kijönrája -
#83 nem mondtam, h nincs meg :) ...csak most laptopról vagyok :( a monitorom elment garanciába :( -
#82 OFF KandurEX én úgy emlékszem mintha vettél volna még régebben egy jó kis gépet mint visszatérés a pc-re.hd 3870 x2 vga asszem...vagy csak poén volt? -
#81 neked legyen igazad
mindettől függetlenül én még ezt az egészet kacsaként kezelem, majd egy hivatalos bejelentés után talán.... -
#80 a 4-et az ubisoft házon belül portolta át mint egy szimpla port.a lost planet, dmc4-et már maga a capcom portolta .mind jó is lett. -
#79 aham, évekkel később (lsd. előző rész), ocsmány portolással és félmegoldásokkal (lsd. előző rész), brutális gépigénnyel (lsd. GTA IV.)... -
#78 jó hír:
Két marha jó hírt közölhetünk a készülő Resident Evil ötödik részével kapcsolatban, az egyiküknek a PC-sek, a másikuknak pedig a konzolosok fognak örülni...
...reméljük, most mindenki, ahelyett, hogy a szokásos "mocskos konzolok -- nyavalyás PC-sek" vitát élesztené újjá, inkább egymás vállára borul, és ünnepel. A boxosokkal és a PS3-asosokkal ugyan nehéz lesz -- hiszen ezekre a platformra, igaz, kizárólag Japánban, de megjelent már a várva várt Resident Evil 5 játszható demonstrációja. (Bizonyos trükkel Xbox 360-on bárhol működésre bírhatjuk -- ha valaki esetleg ismeri ezt a trükköt, nyugodtan ossza meg velünk a kommentárok között, mi inkább nem rizikóznánk vele itt a főoldalon.) Azonban, mielőtt minden olvasónk kaszákkal támad ránk, hogy "DE HÁT EZ A PC GURU, NEM A KONZOL GURU", egy másik, szintén hatalmas örömhírt kell bejelentenem: Darths kollégám az imént telefonon értesített, hogy BIZTOSAN LESZ PC-s változata a Resident Evil ötödik részének -- tessék tehát felkészülni a rettegésre, amely, az előzetes vélemények alapján inkább a negyedik részt juttathatja majd a játékosok eszébe -- de, elnézve annak az eladásait, ez talán várható is volt.
Nekem meg a CD Projekt hazai kirendeltsége mondta a hírt, úgyhogy nyugodtan biztosra vehetitek a PC-s kiadást! Reméljük a portolás nem az előző részre fog emlékeztetni! -- Darths
forrás: pc guru
remélem ennek is hasonló gépigénye lesz mint a devil may cry 4-nek.akkor tuti vétel.ugyanaz az engine van benne. -
#77 Pár új kép -
#76 De nemrég mondták, hogy mostantól csak multiplatformot csinálnak a programozási csomagukkal. -
#75 Gyakorlatilag minden oldal a neten magyaroktól kezdve worthplayingen keresztül elég sokan írtak erről.De továbbra is csak találgatás szinten capcomtól nincs megerősítés továbbra sem! -
#74 GS-en volt talán tegnap.
Szerk:
GS -
#73 forrás? -
#72 Na lehet jön PC-re is mielőbb! -
#71 adJ jobb képet és heggesztek abbol,csinálhatok másmilyent is,akár vékonyabbat is,vagy egész másmilyet.jobb képet nemtaláltam így ez lett -
#70 beraktam ugyan, de egyelőre nem sok jövőt jósolok még a topiknak sem -
#69 Nem bántásként, de nekem nem igazán tetszik.
Gyenge, életlen a kép minősége. -
#68 Elkészült a banner! köszönet érte: klart-nak
Jó lesz e? -
#67 TGS:Új Képek és Trialer -
#66 22 új kép -
#65 Karaj