4185
-
#344 Nem tehetek be képeket mert titok tartási szerződésem van nem adhatok ki semmilyen információt csak annyit hogy jó játék! -
#343 Tudjuk már végig is vitted, de akkor meg igazán tehetnél be képeket. -
#342 megy xp alatt most is azzal játszok!!444 Megvan az RC tesztpéldány! -
#341 Ez olyan hüle gépigény duma, mint az assassin creed-nél pl, ami nemhogy nem kell neki minimumhoz 2 magos proci, de még csak nem is kell 1 magosból erős...egy 2800+-os untig elég volt, majdnekm full grafon való futtatáshoz...:S -
#340 LOL
ne fárassz pls...ha csak Vista-n és Win7-en menne, az csakis dx-el lehet kizárni, vagyis ha van dx9 akkor nem lehetséges, hogy ne menjen xp-n...gondolkodj picit.
dx-en kivül semmi eltérés a 3 oprendszer között játékkompatibillitás szempontjából.
ha van dx9 akkor megy mindenhol...utána max hardver gondok lehetnek... -
#339 Megy XP alatt, nem is értem miért próbálod bemagyarázni ,hogy nem. -
ricsa008 #338 jaja -
#337 nekem megy xp alatt -
Mokus1 #336 És ha van dx9 azt jelenti megy XP alatt?!
Csak azt hogy betudod állítani mint a Far cry2ben pl hogy 9-en vagy 10en fusson. -
METESTO #335 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN,,,,,, -
#334 Exklúziv ruhák a PC-s verzióban!!!--forrás gamechannel -
#333 tényleg van egy rc-m, a nevem meg a korom poén -
#332 Van dx9 te ....!!!! -
ricsa008 #331 jah -
#330 De nézd meg a nevét, szerintem ez valami kamu nick amivel kiéli perverzitását. Vagy mondjuk úgy nem meri vállalni saját magát. :) -
ricsa008 #329 14 alatt
ugyan haggyuk már :D
van ennek elég baja :D mindig kamionoztatják a nagyok a slozin meg hasonló, haggyuk hagy vigye végig még1x -
#328 Nekünk meg tele van a pince mars csokival nagy dolog :) Apukám meg úgyis erősebb, okosabb és nagyobb is, mint a tiéd. :) -
#327 Elkéstél, már a 6 is kijött.
Tegnap vittem végig. -
#326 resident evil 5-t van tesztpéldányom!!4 -
ricsa008 #325 mit? -
#324 Te aztán ügyes vagy. -
#323 Nagyon jó gém végig is vittem pc-n! -
#322 Ott, hogy XP-n futtatom S?:ADAS?:DAS?:D -
METESTO #321 DDDDDDDDDDDDDD,,,akkor az oldalon ahonnét le lehet szedni miért nincs feltüntetve az xpLOL,,,aztán biztos igazad vanDDDDDén le se szedtem majd ha kijön megcsapatom,,,ps3on már kivégeztem -
#320 Én pl. a gépemen látok XP-t, amin lefuttattam a benchmark -ot. -
#319 Jó lehet valakinek bejön, nekem nem igazán. Van olyan is a tesztben, hogy kétszer beléd vágnak egy csákány és semmi bajod. Na ez LOL. -
METESTO #318 olvasdmárel mitir
OS Support: Windows Vista / Windows 7 ITT HOL LÁTSZ TE XP-T? -
#317 millió oka lehet...
a helyedben újratenném a vidkártya drivert, feltennék egy friss directx-et, és utána újratenném a benchmarkot
-
#316 Akkor mi lehet a baja?Legfrisebb driverek vannak fennt és SP3. -
#315 XP-n is megy... hülyeségeket azért ne beszéljünk -
METESTO #314 Jah,,,,vista kell neki vagy win7 -
#313 Igen XPm van az baj?:O:O -
METESTO #312 Lehet Xp-n probálkoztál vele? -
#311 Nekem azt írja ki indításnál h hibát észlelt ezért leáll:OMI lehet a baj?Benchmark van meg,Intel e7200 cpu,2 gb ram,Ati HD 4850 512 mb -
METESTO #310 Ha az öldöklés mellé jó grafika is párosul és jó játékmenet akkor annak szerinted milyen hagulata van??????????DDDDDD,,,,amugy már ps3on végigtoltam egyszer szerintem nemrosz csak kicsit rövidDDDDDD -
#309 Hát biztos nem egy MaxPayne :) Verőfényes zombi írtás ez kell most a népnek. :) Na majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
#308 Talán a látványvilága és az atmoszféra miatt! Mondanom sem kell, hogy afrikában játszódik, és gyönyörű helyszínek vannak.
egy biztos, aki resi 4-et vár a resi 5-től, az gyorsan felejtse el ezt a részt vagy ki se próbálja... mert gondolkodni nem kell, pörög minden. -
#307 A hangulat. Ez aranyos! :D
Milyen hangulata van annak, hogy mész és halomra ölsz mindenkit? -
#306 Sztem nem kell félni, ugyan az a port lesz. hangulat egyébként nagyon megfogott, és sokkal könnyebb, úgymond árkádos a resi 4-hez képest. Már a mocsárnál vagyok, olykor a krokik nagyon látványosan tudnak lecsapni, mindenképpen emeli a hangulatot ez a kis láncszem is...
Aki végigvitte, kérdésem:
Egyébként mennyi van még hátra? Mocsaras résznél vagyok, már kinyítottam a kaput. -
#305 csak pc-n is lenne oan...