4185
  • nemáá01
    Nem tehetek be képeket mert titok tartási szerződésem van nem adhatok ki semmilyen információt csak annyit hogy jó játék!
  • Shep
    Tudjuk már végig is vitted, de akkor meg igazán tehetnél be képeket.
  • nemáá01
    megy xp alatt most is azzal játszok!!444 Megvan az RC tesztpéldány!
  • DarkSector
    Ez olyan hüle gépigény duma, mint az assassin creed-nél pl, ami nemhogy nem kell neki minimumhoz 2 magos proci, de még csak nem is kell 1 magosból erős...egy 2800+-os untig elég volt, majdnekm full grafon való futtatáshoz...:S
  • DarkSector
    LOL
    ne fárassz pls...ha csak Vista-n és Win7-en menne, az csakis dx-el lehet kizárni, vagyis ha van dx9 akkor nem lehetséges, hogy ne menjen xp-n...gondolkodj picit.

dx-en kivül semmi eltérés a 3 oprendszer között játékkompatibillitás szempontjából.

ha van dx9 akkor megy mindenhol...utána max hardver gondok lehetnek...
  • Shep
    Megy XP alatt, nem is értem miért próbálod bemagyarázni ,hogy nem.
  • ricsa008
    jaja
  • nemáá01
    nekem megy xp alatt
  • Mokus1
    És ha van dx9 azt jelenti megy XP alatt?!
    Csak azt hogy betudod állítani mint a Far cry2ben pl hogy 9-en vagy 10en fusson.
  • METESTO
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN,,,,,,
  • norbi2fraktal
    Exklúziv ruhák a PC-s verzióban!!!--forrás gamechannel
  • nemáá01
    tényleg van egy rc-m, a nevem meg a korom poén
  • DarkSector
    Van dx9 te ....!!!!
  • ricsa008
    jah
  • Shep
    De nézd meg a nevét, szerintem ez valami kamu nick amivel kiéli perverzitását. Vagy mondjuk úgy nem meri vállalni saját magát. :)
  • ricsa008
    14 alatt
    ugyan haggyuk már :D
    van ennek elég baja :D mindig kamionoztatják a nagyok a slozin meg hasonló, haggyuk hagy vigye végig még1x
  • Shep
    Nekünk meg tele van a pince mars csokival nagy dolog :) Apukám meg úgyis erősebb, okosabb és nagyobb is, mint a tiéd. :)
  • kuci06
    Elkéstél, már a 6 is kijött.
    Tegnap vittem végig.
  • nemáá01
    resident evil 5-t van tesztpéldányom!!4
  • ricsa008
    mit?
  • Shep
    Te aztán ügyes vagy.
  • nemáá01
    Nagyon jó gém végig is vittem pc-n!
  • kuci06
    Ott, hogy XP-n futtatom S?:ADAS?:DAS?:D
  • METESTO
    DDDDDDDDDDDDDD,,,akkor az oldalon ahonnét le lehet szedni miért nincs feltüntetve az xpLOL,,,aztán biztos igazad vanDDDDDén le se szedtem majd ha kijön megcsapatom,,,ps3on már kivégeztem
  • kirol
    Én pl. a gépemen látok XP-t, amin lefuttattam a benchmark -ot.
  • kirol
    Jó lehet valakinek bejön, nekem nem igazán. Van olyan is a tesztben, hogy kétszer beléd vágnak egy csákány és semmi bajod. Na ez LOL.
  • METESTO
    olvasdmárel mitir
    OS Support: Windows Vista / Windows 7 ITT HOL LÁTSZ TE XP-T?
  • kuci06
    millió oka lehet...
    a helyedben újratenném a vidkártya drivert, feltennék egy friss directx-et, és utána újratenném a benchmarkot

• Fehercsoki
    Akkor mi lehet a baja?Legfrisebb driverek vannak fennt és SP3.
  • kuci06
    XP-n is megy... hülyeségeket azért ne beszéljünk
  • METESTO
    Jah,,,,vista kell neki vagy win7
  • Fehercsoki
    Igen XPm van az baj?:O:O
  • METESTO
    Lehet Xp-n probálkoztál vele?
  • Fehercsoki
    Nekem azt írja ki indításnál h hibát észlelt ezért leáll:OMI lehet a baj?Benchmark van meg,Intel e7200 cpu,2 gb ram,Ati HD 4850 512 mb
  • METESTO
    Ha az öldöklés mellé jó grafika is párosul és jó játékmenet akkor annak szerinted milyen hagulata van??????????DDDDDD,,,,amugy már ps3on végigtoltam egyszer szerintem nemrosz csak kicsit rövidDDDDDD
  • Shep
    Hát biztos nem egy MaxPayne :) Verőfényes zombi írtás ez kell most a népnek. :) Na majd meglátjuk mi sül ki belőle.
  • Prince23
    Talán a látványvilága és az atmoszféra miatt! Mondanom sem kell, hogy afrikában játszódik, és gyönyörű helyszínek vannak.
    egy biztos, aki resi 4-et vár a resi 5-től, az gyorsan felejtse el ezt a részt vagy ki se próbálja... mert gondolkodni nem kell, pörög minden.
  • kirol
    A hangulat. Ez aranyos! :D
    Milyen hangulata van annak, hogy mész és halomra ölsz mindenkit?
  • Prince23
    Sztem nem kell félni, ugyan az a port lesz. hangulat egyébként nagyon megfogott, és sokkal könnyebb, úgymond árkádos a resi 4-hez képest. Már a mocsárnál vagyok, olykor a krokik nagyon látványosan tudnak lecsapni, mindenképpen emeli a hangulatot ez a kis láncszem is...

Aki végigvitte, kérdésem:
    Egyébként mennyi van még hátra? Mocsaras résznél vagyok, már kinyítottam a kaput.
  • Chris Redfield
    csak pc-n is lenne oan...