4185
  • The Protector
    Várjuk ki a végét(bár eddig a capcomna nem lehetett csalódni)
    Kijött egy low benchmark amiben asszed h a maximum a maximum és őrülsz h hú de fasza.Aztán kijön a teljes és megveszed eredetiben mert nem aggódsz a gépigény miatt mert a bench hasított.Majd aztán jön a pofáraesés.Mint látványorgiában mint abban h alig dööcöcg,h a benchmark highja az ottani low.

Mellesleg low-on a grafika vmi oltári hányás 2004-es grafika.
  • DarkSector
    várjuk ki a végét, lehet akkora meglepi lesz, hogy leesik majd az állunk...
    vagy lehet a 4 magos nem az effectek miatt recommened, hanem 3d visionnak?????????????????????????????????????????????????????
  • The Protector
    Hát méret ből ítélve ez vmi low benchmark.Mellesleg xboxon agyba főbe veri a grafika.Ez egy kaki ahoz képest.
  • norbi2fraktal
    én csak videón láttam az X-est, de tényleg erősebb a napfény,amit a legjobban szeretek egy játékban, de talán erősebb lessz a "sun effect"a full-ban
  • DarkSector
    hát lehet igazad van, hogy az enm a max, mivel ha megnézzük nagyon gyér ahhogy kinéz a játék az eredetihez képest.
  • METESTO
    Játszható demo-t nem dobnak ki???????????
  • grebber
    Érdekes a közzé tett gépigény.Azt nézve azt gondolja az ember hogy ez a benchmark akkor valami low graffal rendelkező akármi.
  • DarkSector
    elhiszem csak durva ehhez képest...bár én nekem is eddig ez a tapasztalat, hogy recommened gépigény nincs...sokszor a minimum se haveroknak és maxon fut a játék...

monnyuk ez a jobb verzio...:D
  • norbi2fraktal
    komolyan mondom, megy maxon augy ahigy leírtam
  • lobig
    lehet a proci kevés neki
  • Shep
    3 4890-el még szép, hogy akad :DDDD
  • lobig
    NEKEM 3 4890-EL BEKAD NÉHA
  • DarkSector
    hd 4550-el maxon minden?
    :D
  • norbi2fraktal
    ennek nem kell 4mag, nézzétek meg a gépem, nem nagy, de benchmark ment rajta 40-60fps közt,és maxon minden
  • Evin
    Durva egy gépigény, pedig a benchmark elég jól futott szinte mindenkinél, ahogy láttam. Azért nem a sajátomat említem, mert én (kivételesen) rendelkezek az ajánlott konfiggal.
  • DarkSector
    az ajánlott gépigénynél a processzor azért egy kicsikét magyarázatra szorulna....miért is kell 4 mag?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez tetszik:
    "CPU: Intel Core2Quad Processor vagy jobb / AMD Phenom X4 vagy jobb"
    "ATI Radeon HD 4800 series vagy jobb"

• DarkSector
    A világ egyik legjobb zombilövöldéje PC-re is eljön hamarosan, most megtudtuk, milyen gép kell hozzá.
    Ahogy elnéztük a Resident Evil 5 konzolos verzióit, csak úgy csillogtak-villogtak, az eddigi legszebb konzolos játéknak is tituláltuk. Amikor elérkezett a PC-s bejelentés ideje, azt hittük, atomerőművet igényel. Most, hogy a gépigényt is tudjuk, kicsit megkönnyebbültünk.

Mielőtt azonban felfednénk eme "hatalmas" titkot, pár dolgot jegyezzünk meg a Resident Evil 5 kibővített PC-s verziójáról. A készítők az NViDiA-val együttműködve egy úgynevezett sztereoszkópikus 3D technológiát ültettek a játékba, mely a 3D-s mozik élményét helyezi a monitorunkra. A Left 4 Dead-nél már láthattunk ilyet, ott így nézett ki. És akkor amire mindenki várt:

Resident Evil 5 PC Minimum Rendszerigény

- CPU: Intel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2
    - RAM: Windows Vista (1GB) / Windows XP (512MB)
    - HDD: 8.0GB vagy több
    - Monitor: 800×600
    - Lemezmeghajtó: DVD9 kompatibilis meghajtó
    - Videókártya: VRAM (256MB) / DirectX9.0c/Shader 3.0 / NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro
    - Hangkártya: DirectSound kompatibilis (DirectX9.0c vagy jobb)
    - Perifériák: Egér és Billentyűzet
    - Internet : Szélessávú kapcsolat

Resident Evil 5 PC Ajánlott Rendszerigény

- CPU: Intel Core2Quad Processor vagy jobb / AMD Phenom X4 vagy jobb
    - RAM: Windows Vista (2GB vagy több) / Windows XP (1GB vagy több)
    - HDD: 8.0GB vagy több
    - Monitor: 1280×720 vagy nagyobb
    - Lemezmeghajtó: DVD9 kompatibilis meghajtó
    - Videokártya: VRAM (512 vagy több) / NVIDIA GeForce 9800 series vagy jobb / ATI Radeon HD 4800 series vagy jobb
    - Hangkártya: DirectSound kompatibilis (DirectX9.0c vagy jobb)
    - Perifériák: Xbox360 Controller for Windows
    - Internet : Szélessávú kapcsolat

• DarkSector
    jah de én arra gondolok, hogy meg tudod szedni magadat ha kifogysz...
  • Prince23
    Az új m3-as shotival tolom most, de mindig úgy adja a gép a lőszereket, hogy éppen hogy csak 2-3 lőszer marad benne. És igen, nem vásárolok lőszert.
    két fegyót használok csak: a rifle és shoti.
    Chrisnek ak47 + pisztoly. na abból, pisztolyból kurva sokat ad a gép neki.
  • DarkSector
    tesztpéldányosok játszanak csak vele, amugy szeptember közepe...
    bill+egér jó lenne, ha egy átlag tps irányitása lenne (monnyuk gow), de probáld meg a resi 4-et pc-n az egéres patch-el...hát nekem az játszhatatlan, mig x-en a Lead Aspirint lazán megcsináltam joy-al.

meg mikor nyomkodni kell a videókban a gombokat, háát frászt kapok...
    és akkor ugye mozogj 1 gomb-al nyomvatartva fuss...másikkal célzás 3-al közben tölts , lőjj...bezsélj a csajhoz...
    háát majd megnézem pc-n mennyivel lesz könnyebb.

nekem a 4-nél szinte hihetetlen nehéz volt a 2 gomb egyszeri lenyomása, meg irányítani, meg utána nyomogatni egy másikat...stb.
  • lobig
    Így van !
    Aműgy ha jól olvastam csak szeptemberbe jön a játék!
    Előttem pár hsz-el a konzolosok meg hülyére játszák magukat! Bár én nekem volt alkalmam kipróbálni konzolon elég nehéz irányítani konzollal jól megszokott egér+billentyűzet a legjobb párosítás!
  • DarkSector
    háát vissza kellett fognom magamat...:D nem szeretem ha csesztetnek. :S
    de tudom nem komolyan irtál ... ugyhogy nincs harag.
  • lobig
    Jó nem akarom tele flémelni a topikot csak kiváncsi voltam a reakciódra miután rákérdezek az elakadás jelzőkre!
  • DarkSector
    hagy lógva már ember...
    apucit megeszem reggelire.
  • strebacom
    Evin The Best....
  • lobig
    de mind1 hogy mi írsz az én apukám úgy is erősebb
  • METESTO
    Resi4et szarrá játszottamDDDDDDD,,,legélvezetesebb alap fegyverekkel elsö végigjátszás professionálon,,,,,DeadSpace nemrosz egyszer végignyomtam,de valamiért nem fogott meg,,,,,Devil4ben meg egy ponton megakadtam vagyis nemvolt kedvem vele szarakodni aztán abbamaradt,,,,majd egyszer talán még elöveszem
  • Evin
    Magyar megjelenésről nem tudni még. De ha arra céloznál, hogy fordítom angol nyelvű kiadás esetén, az még megeshet. Minden nappal egyre biztosabbá válik a játék fordíthatósága, ahogy a többiek törik fel a játék fájlrendszerét. De még nem biztos, hogy tetszeni fog és hogy időm lesz rá.
  • DarkSector
    nem hosszu...és nem akarom kimondani, mert ideözönlik a tömérdek kockaBF-es..., de asszem te csak most fogod megízlelni a felkiáltójelek hatékony ráhatását az accountodra.

amúgy pont erről beszélek.
    normálissan beszélünk a játékokról, és jönnek ien gyikfaszok mint te, és ahelyett hogy valamit hozzászolna értelmessen , beszol valami személyeskedésnek tekinthető bunkó szöveget, felbassza az idegeimet, és így lesznek a nevem mellett a jelek, mivel akinek visszareagálok azonnal meg a modikhoz, szörösre nyalakodik, és ennyi...

remélem tök frankón sikerült leirnom a választ a kérdésedre... ha nem akkor nyugodtan szolj, és privátba elmagyarázom...
  • lobig
    Jók a felkiálltójeleid Látom a szép stílusért kaptad
  • DarkSector
    megis nézheted...
    resi 4-et (ps2-őn és pc-n) végig szinte késsel nyomtam pro-ban...nah ennyit erről...

dead space-t... sima alap lézerpisztollyal, meg belezővel lassitás nélkül vittem végig lehetetlen fokozat mellett...(x360-on és pc-n)

csak 2 dolog amit érdemes megemliteni.

devil4-et pc-n meg mindig a beadott legnehezebben küldtem le sorba...persze ott lehetett trükközni, ha előbb legkönnyebbet nyomja az ember, és sorba amien nehézségek vannak.

coop-ot megbeszéltük...:D
  • METESTO
    NemmondodDDDDD,,,,azért megnézném az elsö végigjátszásodat hardonDDDDalap fegyverekkeldddddddddd,,,,,majd toljuk coopba cicca:))))EHHHHH
  • strebacom
    Remélem magyarul.....
  • DarkSector
    amugy meg ponthogy lőszeből nincs hiány...:D
    az annyi van amennyit akarsz...:D
  • Evin
    Majd szeptember fele.
  • CroftManor
    Mikor jön már ez a játék? Konzolra már rég megjelent, nem?

Vki efutatta a RE 5 Benchmarkot?
    dx10
    1280x720, minden alap:
    104,1 FPS

DX9
    minden alap: 112,2
  • grebber
    Grafika jobb mint a 4-é.Az irányítása ha olyan lesz mint a 4-nek + hamachival lehet majd coopozni már tökéletes számomra más nem is kell
  • Prince23
    Na de tényleg, aki fél a resi 5 játékmenetétől, az nyugodjon meg:D
    mondjuk csak egy gondolkodós rész volt benne, a többi megyek előre, azt lövök, de már taktikusan kell csinálni a dolgokat, főleg második végigjátszásnál is.
    A felkeresendő kulcsok, kártyák többnyire az orrunk előtt vannak, nem kellesz majd fűtől fáig felkutatni érte. Ennyivel pörgősebb legalább. csak gyűjteni kell, azt csá. Lőszerből hiány van, arra fel kellesz készülnötök!
  • METESTO
    Ez meg az én egyéni véleményem,,,,azt akkor mivanDDDDDD,,,,,,,ha valami nem tetszik akkor az általába nemis érdekel aztán nemfoglalkozom vele,,,,,emberünk elég TréjDDDDDD,,,,,,majdkinövi