4185
-
#144 LOL.PC-s verzió odébb van! Előbbkonzolon eladnak pár milliót belőle! -
#143 Arra kiváncsi vagyok, hogy tényleg kifog e jönni Péntek 13-ra a gém pc-re is....? -
#142 Egyetértünk...viszont semmit nem hallottam hatodik részről! Erről találni valami konkrétumot is?
PS.: azt sajnálom nagyon, hogy Chris Redfield a főszereplője ennek a résznek...megérdemelte volna régi nagy kedvenc karakterem hogy "igazi" resevil játékban szerepeljen ;) -
#141 Elvileg a 6. rész teljesen új irányt vesz. Remélem valami értelmeset.
Saját véleményem szerint a 4 is határozottan rossz volt már, meg ez is annak tűnik. Szerintem! -
#140 Sajnos ez valószínű...haver Xboxos, majd nála jól megnézem, aztán eldöntöm hogy akarom-e én ezt xD -
#139 Látszik mi van a mai világban.Igénytelenség! Ma csak a grafika meg legyen benne sok hent.Resi 5 is lehet erre a sorsa jutott. -
#138 Ja ezt már párszor én is írtam, hogy egy agyatlan öldöklés az egész. -
#137 mondjuk az várható volt, hogy a parafaktor meglehetősen alacsony lesz..legalábbis a régiekhez képest ;)
az irányításnál remélem azért anyáznak, mert visszahozták a régi célzós megoldást..én azt nagyon szerettem xD -
#136 xbox 360-asok írták:
"Másfél órája játszom vele de a régi re fíling az nincs meg...
nem ijesztő...
eddig..."
"A játékrol Tömören: A Grafika valami Állat az irányitás Retek..."
"Gyönyörű, az irányítás olyan "residentes" aki ismeri annak semmi gondja vele, de...
Nekem ami hiányzik az a stresszesító hangulat, a para, a hideglelős borzongás amit az első rész adott pl mikor a hátunk mögött nyílik az ajtó és léptek kopognak a parkettán...
Sajnos, meglehetősen elakciósodott a resident 5.
Nagyon tetszik a játék de bennem van egy kis hiányérzet."
-
#135 de ha pc-n maxra húzod, szebb lesz mint a box (legalábbis reméljük)
példának ott van a GTA4 mondjuk ;) -
evil 007 #134 nicns nagy kulombség? azért azt nemmondanám 360 ott már alapbol maxon van a graf nemsi kell állitani ha gépen nem huzod fel fulra akkor a pc rosszabb grafot ad sokkal mint a box persze ez attol fugg kinek mien gépe van nekem van pc,psp,ps2,360 :P -
#133 Jóvanna, én kérek elnézést! -
#132 Pc-re már be van jelentve. xbox és pc-n nincs nagy, óeiási grafikai különbség. -
#131 Fejlécet elolvasod ki is derül hogy konzolos! -
#130 De ezek konzol képek, nem? -
#129 Képek -
#128 Pc-n is előrendelhető!
Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.
Az áruház már előrendeléseket is felvesz a Resident Evil 5 PC-s verziójára, így elképzelhető, hogy a Capcom már tájékoztatta az áruháza(ka)t a PC-s változat készültéről. A megjelenési dátumhoz még a konzolos verziók megjelenési ideje van kiírva, így maradnunk kell Jerzy Cichocki múltkori kijelentésénél miszerint 2009 második fele után jelenik meg a program személyi számítógépekre.
További információ is felbukkant a játékkal kapcsolatban, miszerint visszatér a rajongók egyik kedvenc ellenfele, a második Resident Evilben bemutatott Licker. Az OPM angliai magazinja nemrég tesztelte a túlélő-horror ötödik részét és pár elég rossz minőségű képen is láthatók a régi-új ellenfelek. Mivel ezek a szörnyek a T-vírus miatt alakultak ki, egyre valószínűbb, hogy a játék története az eredeti vírus körül fog forogni.
GK -
#127 mutatós. -
METESTO #126 2009NEW TRAILER -
#125 türelem zombithentet terem -
Danryu82 #124 Hali
PC-re kijött már a játék??? -
#123 ööö...én a sorozatból indultam ki, teccikérteni ;) vagyis az első három játékból...személy szerint én azt reméltem hogy az öttel nem csak Redfieldet hozzák vissza, hanem a régi játékok hangulatát is, zombiktól parázós, reszjketve bekanyarodós, sötét, komor 'mentsd az életed' fílinget ;) -
#122 NEKEM ez HANGULATOSnak látszik, teccikérteni? -_- Már megint magából indul ki sok ember -
#121 kurvanagy meglepik? ez a vulkános dolog érdekesnek tűnik, de ez a hangulat már nem az a HANGULAT (teccikérteni) -
#120 Személy szerint mindíg a sztori motivált a Resi sorozatban, azt előre láthatólag most is megkapom, kurvanagy meglepik lesznek itt kéremszépen XD,ezért várom remegve -
#119 izé...Left4Dead Bushman Special xD xD xD....
de most komolyan: az RE első három része csak szerintünk nem a zombihentről szólt csak? az egyben milyen rejtvények voltak már...oké, szobortologatás meg gyűjtögetés, de legalább változatos volt, és egy igazi paráztató atmoszféra...e négynek a hangulata egy kicsit nyomasztó volt max, semmi félelemkeltés, csak jönnek ezerrel te meg osztod a fejeseket -
#118 Hát már válaszolnom sem kell, írsz helyettem. De tökéletesen egyetértünk.
A legtalálóbb, hogy ez a RE5: Serious Sam Edition, vagy van valami HL2 motoros zombi hent, nem jut eszembe a neve. -
METESTO #117 Pedig ottvan meg még sok okosság azon kívül csak 53v.54oldalt át kell nézni hozzá nemtudom pontosan hol van(Mod Releases -en belül)..én minden nap miután felkeltem kb11 -12DDDDDma elöbb keltem...fel szoktam nézni azt megnézem mi újat raktak fel az éjjel.. -
#116 Ilyet nem láttam ezen az oldalon :( -
METESTO #115 amúgy effektből vagy az enb seriesv.075 amit jó használni v ha bírja a kártyád még plusszba felrakod mellé a bloom2.0v.2.2öt úgy hogy átnevezed a bloom nevű fájlt és úgy megy a két effekt együtt(meg van egy világításbeállító fájl direkt hozzá amivel nem lesz olyan láthatatlanul sötét)..de én most egy másikat használok...amúgy az új ellenségek már látszanak a sötétbenDDDDD -
METESTO #114 "EFF-TPL textures replacement pack 1.1"-ezt pl mindenképpen tudom ajánlani hozzáDDDDfeljavítja a tűz víz vér effekteket meg még 1-2dolgot változtat majd benézed..aztán van egy forma aki elkezdte most a gyengébben megjelenített tárgyakat feljavítaniDDDDhalad szépen végig a játékon(hordók ládák deszkák stb)...amúgy össze kell szedegetni külön hozzá a dolgokat nem úgy van fenn hogy letöltök egy dolgot hozzá és az mindent feljavít....ITT AZ OLDAL -
#113 nem a garfika a baj...az RE világától eléggé távolra került ez a 4. rész...ez egy tök másik játéknak jó lenne, de nem RE -
#112 Milyen graf javítások vannak a 4-hez írd már le kérlek! Vagy cimet is adhatsz ahol le lehet tölteni! -
METESTO #111 Nézd meg most a 4-etDDDDDfeljavítva mert ha a grafikára volt panaszod most aztán már nemnagyon lehet...és a mai napig jönnek ki folyamatosan hozzá a javításokISTENJÁTÉK...már csak azt várom kiadja a forma hozzá a mod-ot amit készít hozzá és akkor az összes ellenség ki lesz cserélve(ígyis kicseréltem már majdnem az összeset de az egy másik projekt...)nem véletlen szépítgetik a mai napig a játékot...ki van találva rendesenDDDD...na mindegy raknék fel képet hogy most hogy néz ki nálam de nem tudok forumra jó minőségű képeket felrakniDDDD....a névváltoztatás ügyében meg irj a capcom-nak -
#110 nem, csak nem Resident Evil-t várna az ember...nappal rohanó zombikba tömni az ólmot közel sem olyan ijesztő mint éjszaka egy baszomnagy kúriában szobáról-szobára járni miközben valahonnan a háttérből hallod hogy hörög valami xD
az African Massacre meg még találóbb is lenne ;) -
#109 "Ha új néven adnák ki sokkal jobb lenne"
Igen, az kurvasokat számítana. Ha például African massacre lenne a címe, máris jobb lenne a sztori,a karakterek,meg minden
-
#108 sajnos úgy tűnik ez is egy vérpistike játék lett, fürge zombikkal akiket le kell darálni, és...hmm...ja,nincs más...zombidarálás 1000L...Resident Evil: Serious Sam edition xD xD xD
pedig ezzel a kétkarakteres/coopos dologgal jó rejtvényeket is össze lehetne hozni...mert akár tetszik egyeseknek, akár nem, a RE a fejtörőkről is szólt, nem csak a hentről... -
#107 A 4 rossz volt, ez meg még rosszabb. Ha új néven adnák ki sokkal jobb lenne, hisz ennek nem sok köze van az alapkoncepcióhoz. -
METESTO #106 Ez nem volt kérdés eddig semDDDDmármint hogy kiadják pc-re...csakhát az az év második fele kibaszott messze van még....milesz velem addig? -
#105 imádtam a sorozatot, a 4 spec. nekem nem jött be, az 1et meg a 2t toltam nagyon sokat...és végre újra Chris Redfield bőrébe bújva lehet zombítlanítani xD yataaaa! ;)