4185
  • Seth
    Parancsolj
    Sajna ennél nextgenebb remake-et nem manapság fognak legyártani.
  • DarkSector
    A csak hent, az nem azt jelenti, hogy nincs benne taktika, de easy-n nem kell aggódni hogy meghalsz.
    régi residentben voltak elég húzos logikai részek, de az egy nyugis játék volt, nem akcio-horror.

ott viszont a technika azt adta meg alapnak...itt kibaszott jól néz ki, sok-gyors ellenség van, hátulnézetes kamera...itt nem lenne ugyanaz a rejtvények alkalmazása szerintem, vagy ahhogy már változtatniuk kellene a koncepcion.

Bár asszem már ki akarnak csikarni a rajongók a capcomtól egy RE2 remake-et és ez lenne a legdurvább lépés, hisz a re2 a legjobb rész, és szerintem a top játék ami létezik.

2 lemezen 4 scenario volt, rejtvények extrák...drámai történet...mint egy hosszú megunhatatlan film...namost ezt mai technikával...lol!!!!
    beleborsodzik a hátam ha rá gondolok...:D
  • ricsa008
    há ez volt a gond :D
    tök faszán fog menni hála az istennek :D
    éjjen
  • DarkSector
    végig hent...mint a többi játéknál...
    ez resident evil.
    sikere az lesz, csak sok kalandornak ezis egy a sok közül játék lesz...
    viszont szép, még annak ellenére hogy konzolon szebb ettőlis...

biztos sokakat pc-n nem fog meg. egy multis fan nem fog leülni ien hc tulélőhorror elé.
    meg gyüjtögetni fegyókat.stb
  • Seth
    A 4. részben sem volt másképp. Ez meg annál jóval változatosabb és nem utolsósorban látványosabb. A végigjátszás mondjuk jóval rövidebb ,kb 12 óra, de nincs benne olyan monoton és hosszú helyszín,mint a 4-ben a kastély, backtracking szintén nincs. Szóval rövidebb de tömörebb, jobban összeszedett :)
  • Shep
    De az bekavarhat.
  • Shep
    Hát nem ilyen non stop béna lövöldére.
  • ricsa008
    az nem lehet gond hogy a Fuel féle recsegés miatt teljesen levettem a hang nál a hardwer gyorytást vagy mit? vagy ez nem befolyásolhatja?
  • Seth
    Mitől féltél ? Mond már el hogy mire számítottál
  • Shep
    Á ettől féltem, mondjuk ha legalább a 4 hangulatát hozza az már jó.
  • Seth
    Lényegében "ennyi". Mész lősz, csakúgy mint a 4. részben,majd csak később szakítja meg 1-2 lassabb rész a játékot. Ez a tömeg csak a benchmark kedvéért van így felturbózva,nem jönnek ennyien egyszerre. A sztori, az átvezetők,a pályák viszont vannak olyan jók, hogy érdemes végigjátszani , a rengeteg megnyitható,megvásárolható extra miatt akár többször is

Ja és majd elfelejtettem, co-op, ami zseniálisan jó lett
  • Shep
    ÁÁÁ és ezt vették millió számra a konzolosok? Végig se bírtam várni a bencsmarkot, mert meguntam. Fegyverek hangja totál béna, kontrollerrel irányít a fazon, az ellen csak bambán állt és lóbálta az ásót, hát ez harmatgyenge valaminek néz ki ez alapján, és ha végig csak ez a hent lesz akkor nem jósolok neki nagy sikert PC-n. Ilyen lövöldéből van elég, ráadásul igényesebbek is. (Azért bízom benne, hogy ez csak valami elrettentés és igazából nem csak ennyi lesz a játék.) Valami konzolos megerősíthetné, hogy tényleg csak ennyi a játék?
  • DarkSector
    ezen a véleményen vagyon énis
    capcom forever
    devil may cry + resident evil forever
  • ricsa008
    én is bízom benne
  • balee4
    Nem meglepő, a Devil May Cry 4 óta minden Capcom cucc (nem mintha olyan sok lett volna eddig :D) jól optimalizált, nagyon várom már a fullt.
  • DarkSector
    amúgymeg megintcsak zsír lett a port, ahhogyan azt a Cpacomtól várhattuk, hogy nem ad ki szart a keze alól...

De azért finoman szólva többre vágytam...pl az első résznél, mikor öli a zombikat, akkor már először szembeötlő volt, hogy szinte nem is tűz a nap úgy mint az eredeti verzióban...ez miért lehet????
    talán a monitorom miatt?

remélem fullban kijavítják, mert meg szeretném venni eredetiben, és nem lenne utolsó, ha legalább az alap effect-ek maradnának...:(
  • DarkSector
    reméljük csak a benchmark nem megy hibátlanul...
    maga a játék már mennifog!!!
  • norbi2fraktal
    nálam akkor csinált így a game-kkal anikor szarakodott a ram-om, de nem minden gamenel
  • ricsa008
    reinstall 2 napja volt :( annyi időm pedig nincs hogy elnyomjam :(
  • norbi2fraktal
    reinstall windows, vagy nyomkodd le a logo-t az egérrel
  • ricsa008
    újra indul a gép a nvidia logónál pedig szépen gyorsan betölti azt a csikot
  • norbi2fraktal
    kipróbáltam dx10-ben és 9-ben is de külömbséget nem láttam, csak pár fps-el gyorsabb volt a 10... valaki más külömbség?
  • TDC Geronimo
    Akciójáték lett de abból az egyik legjobb. Én boxon toltam és nekem nagyon bejött. Régóta elmentek másik irányba a resi sorozattal ez nem újdonság
  • Hellsing47
    Igazán kár hogy már ezt a benchmarkot is untam
    valóban hent lesz az egész
  • ricsa008
  • Davidus
    nálam ugyanugy megy mint a SF4.
    1680x1050 minden max 0 AA
    vsync on
    60 fps alá egyszer nem ment
  • norbi2fraktal
    Capcom termék mindig jól optimalizált
  • ricsa008
  • kuci06
    Nagyon jól lett optimalizálva... AA is megy, szal ... újabb minőségi port.

Az már más téma, hogy... ERRE VERTÉK MAGUKAT ANNYIRA A KONZOLOSOK??

Mert ez a benchmark igencsak elvette a játéktól a kedvem :(

A zombik animációja esetlen, az irányítás továbbra is szánalmas, a fegyverek hangja gyenge... Mellesleg ez egy az egyben a Resident 4, csak most Afrikában lődözünk...
  • Neoncsoves
    DX10, legmagasabb anti-aliasing, minden maxon, 1280x1024

30FPS FIXEN!!! be se szaggat.

E4500 2.8GHz-ra overclockolva
    8800GT 1Gb OC
    4Gb GEIL ULTRA 1066MHz

faszán optimalizált cucc lett ez...
  • DarkSector
    :DDDDDDDDD
    yes
  • norbi2fraktal
    mi a gépigénye??? ááá most találtam én is a bench.et 15perc és elájulok
  • Seth
    érdemes ati karival is tesztelni ezt a demót vagy ez csak erre a 3d nvidia exklúzív biszbaszra van kihegyezve?
  • kuci06
    Benchmark Link
  • ricsa008
    kint van egy Benchmark demó 10p és lenn van
  • Davidus
    szeptember 18 a hivatalos dátum
  • ffxi
    Amíg jól fogy konzolon addig tolják el a PC megjelenést.
  • Takimate
    csak ősszel lesz RE5 PC-re... :(

autumn??

"Then there's Resident Evil 5, due "later in the year" (Capcom Unity says autumn). It's got online co-operative play and "new PC-specific features", and will be available at retail and online."
  • Seth
    Egy hivatalos patch mindenképp kell rá,mert az alap verzióban vmit oltárira elcsesztek portoláskor és az árnyékok, fények lemaradtak. A patch felrakása után már tűrhetően néz ki,de modokkal még szebbé tehető. Nekem megfelelt az eredeti kinézet is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát, moddolni kell hozzá?
    Az alap verzió annyira szar? [Graf, egyéb]