4185
  • DarkSector
    jah jellemtelen poligon halmaz az egész...
    engem is uncharted, meg metal gear 4 érdekelne esetleg...
  • DarkSector
    napfény...porfelhők...ami iszonyat feltünően nincs a képernyőn...
    persze ezt nem csak én látom így...
  • Hellsing47
    2effektet mondj ami hiányzik
  • Shep
    Akkor jól sejtettem ,hogy az. Az meg az uncharted ami miatt kellene ps3 más miatt nem igazán.

A videok alapján egyre kevésbé fog meg a játék, gyakorlatilag csak jól néz ki és ennyi. Ami viszont jó ezekben a videokban amikor szerencsétlenkednek a kontrollerrel, bár tőlem azért 100x jobbak, de mégis :DDDDDDDD
  • DarkSector
    nem lenne gáz, ha látnák eltérést a konzolhoz képest, és pc-n ne hiányozna za a sok effect....
  • DarkSector
    killzone 2 ...fps ...only ps3
  • Shep
    Az első video elején mi az a katonás játék amiben szarrá robbannak az oszlopok a 3 katona körül?
  • norbi2fraktal
    Ha megnézzük a bechmarkot akkor ott is látszik hogy mennyire ki van dolgozva az ember/zombi bőre ruhája, nekem nagyon bejön a graff

nagyi87 -- Start--Futtatás--dxdiag--hang fül--s hangok hardveres gyorsítását tedd alapra
  • Chris Redfield
    nem mindeennel értek egyet.
    de a grafikára öszintén mit is lehetne adni??? :D a piacon a legszebb játék...
  • nagyi87
    helo!rálestem erre a kiadott Benchmarkra, és nálam nincs hangjai az embereknek, csak a zombik ordibálásainak:) szal a 2 föszereplönek, meg a hangosbemondos fószernek, meg annak sem akit pl lefejeznek, pedig elvileg van, youtubon mindegyiknek van más embereknél:P
    valami ötlet aproblémára?:)
    köszi
  • norbi2fraktal
    köszi késöbb rálesek
  • Prince23
    EZT MINDENKI NÉZZE MEG!!!! MAGYARUL van.

VIDEÓTESZT

VIDEOTESZT 2
  • norbi2fraktal
    a biztos forrás ittén innen szedtem le és még sokan mások is
  • Takimate
    az exe.file hibásan jött le ? Azon belül reklamál, hogy a data1.cab rossz. Akkor maga a tömörítés(exe) nem jó. Melyik az amelyik biztosan működik? (forrás)
  • norbi2fraktal
    én ebből arra tudok gondolni hogy hibásan jött le, ha tudod szedd le mégegyszer egy másik böngészővel.
  • Takimate
    konkrétan ez az üzenet jön fel:

• Takimate
    sziasztok !
    Engem biztosan ver az élet... A benchmark a telepítés felénél megáll egy error üzenettel...
    Hogy asszem a Data1.cab file corrupt..

Őszintén remélem, hogy valaki tud erre vmi megoldást.
    Nincs túl gyors netem ,de ha kell leszedem még1X...

A fórumban "data" szóra kerestem. Eredménytelenül. Ebből gondolom eleddig ez másnak nem volt probléma.
    Köszi, előre is.
  • DarkSector
    ez tény...
    ez csak 1 példa volt...nem biztos hogy mindegyik játéknál kapunk ekkora teljesítményt.
  • Shep
    Ok, csak ahogy írtam mindig azon kell elgondolkodni, hogy megéri e az összeg azt amit kapunk érte, és egyelőre a 4 magosok nagyon nem érik meg játékra. Nekem ez a véleményem.
  • DarkSector
    jah viszont a haveromnak van egy q9550....nah az már kemény, és cod4-ben használja is a rendszer...
  • Shep
    Hát ok, csak annyival nem jobb mint amennyit rá kell költeni, szerintem hülyeség, mire szükség lesz rá az ára megfeleződik, most aránytalanul drága a kihasználtsághoz és a szükségességhez képest. Persze mindenki azt vesz amit akar, csak néha nem árt kicsit gondolkodni mielőtt a legcsúcsabb cuccot megvesszük csak azért, hogy legyen +20fps-ünk.
  • Evin
    Csak nem mindegy, hogy milyen beállításokról beszélünk. Kétlem, hogy ő 1680-ban nézte.
  • norbi2fraktal
    naja, haveromnak celeron 2.8-asán, 1giga rammal,és egy ati X1650.-el sián elfut 20-30 fpsel.,és nem tűnik lassúnak., de a Resi kilépett hibával...
  • balee4
    emlékezzetek: a Bionic Commando ajánlott gépigényére, ott is 4 magot írtak, aztán röhögve elmegy 2 magon, sőt...
  • DarkSector
    azért sokat számít, mert fps-be nagyot tud dobni 1-1 játéknál....
  • Shep
    Azt nem értem hova ez a nagy fejlesztgetés, mégis minek? Sok a pénzetek, minek a 4 mag mikor nem használja ki szinte semmi? Totál felesleges, de hát ti tudjátok. Minimum 1 évig még bőven elég lesz a 2 magos, majd utána lehet gondolkodni addig meg csak pénzkidobás.
  • norbi2fraktal
    nah egy prockóra én is beruházok, vga-t nemrég vettem,+ramot,de procc az tényleg kell nekem
  • The Protector
    20-60 fps nekem.átlag 27.Csak amiatt mert az alaplapom régi és nem ismeri fel rendesen a procit.Alig használja.Nem használja ki.Szal szopacs.Új alaplapot nem veszek hozzá hanem nyár végén alaplap+proci kombó.4magos procit veszek de nem szutykos amd-t.Mert az ratyi.
  • DarkSector
    nekem 1680x1050-ben C16XQ-val 30-40 fps...lehet osztani szorozni...
  • The Protector
    meg 16xCQA felbontásban.Mondjuk az a videókártya dolga.De azér én is meglepődtem h "csak" annyi az fps.
  • Shep
    Hát de 1900-as felbontásban bőven jó.
  • DarkSector
    jo monnyuk az i7-eseknek kell hagyni kb 1 évet hogy belendüljenek...
  • DarkSector
    hát azittem több fpa-e lesz a srácnak...:D
  • Shep
    Mert mi van vele?
  • DarkSector
    tudtommal a proci 4x 3.8ghz-es...:D
  • DarkSector
    ennyit a benchmarkról....
    no comment.

• DarkSector
    jah nemis kicsi
  • Shep
    Hát akkor ott tényleg gondok vannak, nem úgy kellene mennie egy olyan gépen.
  • Szmore84
    Hát lehet hogy az én gépemmel van valami de fullon a variable benchmarkban 3. area átlag 11fps.

• DarkSector
    igen...de bizzunk benne, hogy az a low benchmark, és nem a lowfull...
    bár tudtommal a benchmark-ok...ponthogy az végleges verzióról készülnek, hisz más esetben feleslegesek lennének...