4185
  • Prince23
    Ez a játék elég ütős lesz. Gyönyörű grafja van boxon és a hangulat is odavág :D
  • Chris Redfield
    :D
  • Maxtreme
    főleg ha azt figyelembe vesszük hogy pl a 4-be fix 30 fps limit volt :)
  • Kongy
    A fixed benchmark kicsit jobban megüli a gépet. Nekem olyan stabil 45 fps volt végig. De nem tudom miért, B-t kaptam rá... Szerintem ez a game hasítani fog nálam ettől függetlenül. Amúgy 60 fps-nél érzi jól magát, de ha egy olyan 30 megvan az már jó, mert akkor folyamatos a game.
  • Chris Redfield
    Ja az angolt el tudod olvasni te is látom...:D
    ezt már én is látom a képen...
  • Zeller01
    Intel e6750 3Ghz
    Nvidia gtx260
    1680*1050 2x anti-aliasing
    minden High és On
    Variable benchmark:
    72.4 A
    Fixed benchmark:
    40.5 B

Egyébként a bevezető videóban kapunk egy állat feltüzelt csoportot akik látszólag széttépnének minket, de aztán a játékban pedig mindenki bambán vár és nézelődik. És a nő az minek jön velünk? Leszámítva azt, hogy szép mellei vannak...
  • Kongy
    Benchmark eredményem itt!
  • Kongy
    Ciao!

Próbáltátok már a PC-s benchmarkot? Én B-t kaptam a konfigomra, 68.5 FPS átlaggal, minden fullmaxon. Persze 3D meg ilyesmi nincsen. Marhajo gane lesz!!
  • Seth
    Oké, bevallom átvertelek, coopban lett majdnem az összes megcsinálva. DE!
    Mindegyik megszerezhető single-be, ide pl egy sniper és a nem olyan távoli hajóroncs kombinációja a megoldás ( mazohisták rakétavetővel is próbálkozhatnak XD )
  • Chris Redfield
    Maradjunk annyiban, hogy vagy átvertél, vagy nem tudtad, hogy coopban küldöd...
    2 joy-om sincsen.

Monnyuk ír megoldást, de a váltás csak coop-ban LEHETSÉGES! Nem azt mondtam, hogy online coopban, hanem hogy COOP-ban.
  • The Protector
    Tiszta szar.....nem lehet a treasure-ket kombinálni és fegyvert sem nagyon kell venni mert a fontosakat dobozban adja a játék.:(.Ez lehangoló volt mert a Resi4--ben az összes csúzliért szenvedni kell.Viszont többféle a quick attack van benne,eléggé tuskó mozdulatokkal jó kis blobbing effektel de kevésbé látványos mint Leon Supplexe vagy a sima fordulatból rúgása.
  • Chris Redfield
    probálom nekem nem irta ki, a B gombot...:S
  • Chris Redfield
    igen extrák ként többekközött a figurákért kell (persze még utána + pontokért meg is kell vásárolni.)
    Ez csak a bónusz menüben az aktiváláshoz kell, amúgymeg ha az összes figura megvan, pl akkor az 30 árcsi pont xboxon....
  • Chris Redfield
    elhiszem mivel nem probáltam még...nem tudtam, aszittem a gyerek a videóban coopban csinálta....
    thx
  • Shep
    Egyébként ezeknek a vackoknak a gyűjtögetése mire jó, fel lehet vele oldani valami extra tartalmat, vagy ilyesmi?
  • Seth
    B, de ki is van írva, switch spots

de segítek egy videóval is, hátha nem hiszed el, 1:50-nél pl
  • Chris Redfield
    vajon meik gombbal? x-en?
  • Seth
    talán meg kéne állni, és helyet cserélni a géppel ?? hmm, bonyolult
  • Chris Redfield
    háát elárulhatnád, pl a csónakos résznél, hogy miképpen lötted le, a csónak vezetés közben, a künyhó hátuljáról, illetve a fa oszlopról a vizben...

Tudsz mutatni képeket? Vagy elmondani?
  • Seth
    Akkor nekem hogyan sikerült??
  • oregon1987
    Benchmarkot lefutattam! Elég jó lett átlagban! B minősítést kaptam 44.4 FPS! Minden fullon volt 1024-es felbontás 8x élsímitás!
    Gépem:
    Cpu AMD 5200, Ram 2*1 giga, Kártya 9600GT 512 mb
  • Chris Redfield
    háátnem...
  • strebacom
    Óóóó
  • grebber
    Már pár napja megtettük!
  • Seth
    Ez miért is érdekesség? Mi az összefüggés a coop és az emblémák között? Egyedül is össze lehet szedni azokat az emblémákat.
  • strebacom
    Teszteljétek le a GÉPETEKET!!!!
  • Chris Redfield
    Amúgymeg ....
    Érdekesség...

Ha netátn lesz benne Blue Emblems, akkor tutira lesz Coop...aki játszott kicsit a játékkal már konzolon az tudja miért irom ezt le....

B.S.A.A. Emblems (resident evil 4-ben is ez volt.)
  • Chris Redfield
    5-ről beszélünk?
    kb 3.....
  • norbi2fraktal
    sztem 100% hogy egér+bill kombi lessz benne, amikor bejön a game, már egérrel kell kezelni,és hát nem sok játékban van ilyen kifinomult egér mozgás

remélem lessznek benne ismerős karakterek az előzőekből,én mind1-ik Resi-vel játszottam, kivéve a outbreak..
  • Chris Redfield

Leon Scott Kennedy VS Jack Krauser & Chris Redfield VS Albert Wesker

• grebber
    Nekem a 4-el semmi bajom nem volt van gamepadom és azzal toltam végig.Fel sem vetödött a gondolat bennem egér+billel kéne tolnom.Gamepaddal tökéletes volt pedig szinte alig tolok akármit is gamepaddal.
  • sakal6
    azért a valóságban se úgy van hogy egy fix pontot nézel és a fegyvert mozgatod, mert akkor semmit se találnál el.
  • DarkSector
    nekem nem volt gondom vele :D
  • sakal6
    én azt tartom gáznak a játékban hogy amikor célzóba nézed akkor a lézer nincs fixen a kép közepére lőve és úgy mozog a képpel együt, hanem van egy adot kép és azon belül mozog a lézer, ez azért gáz.
  • DarkSector
    Mondtam énis több helyen nem gyözök érvelni, hogy sok pc-s re4 pc verziójáról mond véleményt.
    (ez a legrosszabb hallani..ebből vannak az előítéletek, hogy szarakonzol-joapc) holott néztek volna egy GC-PS2 verziót esetleg joy-al...:S

Resident Evil 4-et régebben rábízta Capcom egy csapatra...az volt az utolsó munkájuk a Capcomnál, és a Capcom utolsó kiadott minőségileg átellenőrizetlen cucca, utána jött a DEVIL MAY CRY 4 és egy igéret, amit azóta teljesítettek (stb + street fighter 4), hogy "ien többé nem lesz!"

rei5nél már a bm-ben látszik, hogy nem egy kunyhóban munkálkodtak rajta...tökély nem lesz, de korrect pc-s mászkálós listán....
  • sakal6
    hát nemtudom, szerintem csak gamepad/bill lesz, mert a beállításoknál csak gamepad setting van, bár lehet hogy csak véletlenűl kimaradt a bill
  • DarkSector
    Érdekesség!!!

Jah és a szereplők....

LEON - CHRIS - KRAUSER - WESKER...eltünnének???...lol...már bukta az egész játék (6.RÉSZ)!!!!
    Mellesleg nemtuom észrevette-e bárki is pc-x360-ps3-gc-ps2... a 2 uccsó fő resident evil (4. és 5.)
    VALAMI eszméletlen cool lett.(HA NEM IS HAGYOMÁNYÖRZŐ....)
    Megváltozott a régiekhez képest, de kigyúrt akcióhősök lettek benne, és iszonyat ellenfelek, Leon vs Krauser és Chris VS Wesker....

Talán ezért is feledkezik el az ember hogy megváltoztak elődjeikhez képest :D

Nézzükcsak....
    MIÉRT IS RECV + RE4??? (Jó chris és wesker ősellenségek, hiszen az első részben már volt dolguk egymással....:D)

Háát azért, mert a Resident Evil Code Veronica helyszíneit...és a resident Evil 4 helyszíneit ötvözi!!!!

Emlékeztek a csónakos részre?
    Resident Evil 4 LAKE pálya....(katonák is)

Emlékszik valaki a Chris küzdelmére, a lépcsős résznél x és y ellen (spoiler veszély miatt nem irok x-y-t)?
    Nah mondok valamit...Code Veronica első küzdelem chris vs wesker (vagyis ami megmaradt weskerből :), full ugyanaz a lépcsős rész...csak ratyibb graffal :D

Íme a cool párosok!!!! És ez adja elsősorban a 4 és 5 sava-bors-át...gondolom még sokan vagytok így vele...

RE
    Chris VS Wesker (azóta gyurtak kicsit...itt a képen nem ugranak egymás torkának, de tudjátok a történetet úgyis :D)

RECodeVeronica
    Chris VS Wesker

RE4
    Leon VS Krauser

RE5
    Chris VS Wesker
  • norbi2fraktal
    szten a CAPCOM nem fog minket cserben hagyni és bill+egér kombi-val megoldják a gammát,szart nem adnak ki, csak a Resi 4-nél volt egy kis bibi amikor még nem volt a mouse patch, ha olyan lessz az írányítása akkor nekem jó lessz az..
  • DarkSector
    Igen.
    2 fontos kikötésem lenne!!!

1.Ne legyen helybenállokcélzásközben.
    2.resident evil 2 szintű story.

Bár fura az új irányvonal, hiszen ha megnézzük, már a 4. és 5. rész is durván eltérő lett, pedig ott nem vettek új irányt a fejlesztők...:D
  • Seth
    Ez az amire mindenki kiváncsi és még senki nem tudja XD