4185
-
#384 AZ BIZTOS, MINDENKI HAMACHIZNI FOG EMIATT (Coop) :DDDDDD -
#383 tény hogy lövölde...
ha van rá alkalmad konzolon nézd meg majd a játékot.
tény hogy nem lesznek benne bonyolult feladványok, de taktika már kell a felső 2 nehézségi szinthez, és a történet illetve az interaktív átvezetők húzzák majd magukkal a játékosokat...csak pc-n hiányolom (egyenlőre a benchmark alapján) a sok effectet, amit nem találok...
lesz pc-n karakterenként 4 ruha (+1 mindeyik karakternek konzoloshoz képest)
18-20 weapon...(6 rejtett fegyver)
4 fajta képmód!!!! ezekis poénossak :D
tunningolhatóság, ami nem gyenge...
és szokásos árcsik+emblémák+figurák....stb
JA ÉS MONNYUK "KONZOLON" (PC-N MÉG UGYE NEM LEHET TUDNI, MERT A MENÜJE NEM EGÉSSZEN OLYAN) NEM SZABAD ELFELEJTENI HA NEMIS NYERI EL MINDENKI TETSZÉSÉT, DE AZ ELSŐ TÚLÉLŐHORROR ÉS ELSŐ RESIDENT EVIL, AMIBEN.....COOP MOD VAN!!!! -
#382 thx a meglátást, de nem érzem hogy mire gondolsz.
én nem változok..
eddig is ien voltam...mikor megkaptam a jeleket, akkor is megmondtam a magamét.
mindig mondom is, mint ahhogy sokszor, addig nem leszek ideges, amig nem kezd el személyeskedni, sértegetni vaaaki.
amig egy játékról, vagy hardverről van szó addig nem nagyon tudok felizgulni.
én olyan vagyok, hogy énnekem ha jo valami, akkor más nem tud lebeszélni...persez a véleményekre kiváncsi szoktam lenni. :D -
#381 pedig ő ilyen volt eddig is, csak vannak akik kihozzák belőlünk a rosszat... -
#380 Vazze ,látom a rengeteg elakadásjelzö teljesen új embert faragott belöled... -
#379 Hát én év elején még úgy terveztem ,hogy megveszem, de mióta láttam, hogy csak sima hent előbb inkább megnézem a "demot" aztán döntök. A történetben és az átvezetőkbe azért még bízok azok eddig minden részben jók voltak. -
#378 nem kell leszólni, ez az egyéni véleménye..
pls ne használj idiota smájlit...thx -
#377 Véleményt nyilvánítani azért csak lehet nem? Vagy csak FAN írhat a témában? :) -
METESTO #376 Akkor meg mit irkálsz ebbe a topicbaHE?,,,,,mennyi agyhalott van SGnWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#375 Pont ezért még csak a kedvencekbe se szerepel,...még csak egy torrentnyi időt sem ér :/ -
#374 jah télleg mondtad is...
küldj majd belőle mintát, ahhogy igérted..
az első részről kellene mindenképpen 1 ahol a hóhér jön ellened...
előre is thx... -
#373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Éljen a Capcom isA fenéket konzolon, kaptam a GRIN-től egy PC-s tesztverziót:)
:D
Egyébként csak jótanácsként akartam levetíteni majd a pc-seknek, hogy a csipa az jó barát. -
#372 Nehéz lenne máson... -
#371 de te konzolon küldöd...nem? -
#370 Egyébként amikor először viszitek a gammát, javasolnám, hogy Shevának adjatok egy mesterlövész puskát mindenképpen, nagyon hatásos és jól is kezelei, akit lát, azt lelövi rendesen.
Most másodjára viszem, Shevával mint választható karakterrel. Így most nálam vannak a Dragunov + lőszerek, stb. Már csak Chrisen gondolkodom, hogy a pisztolya mellé mien fegyót rakjak. Majd a továbbhaladás és taktika eldönti. Egyébként fullosan meg van tömve a csávó handgun ammoval, félnem nem kell. Nálam a lövész puska mellett még egy shotgun van az m4-es , asszem ez a neve.
Eddig egyébként simán benne van a PC-s ötös toplistában. (2009) -
#369 engem a grafika, és a velejárók gyügöznek le elsősorban...
aztán a szereplők a residentes nyálkás szornyek...story...minden ami resident...
és a gyüjtögetés.
ha resident, akkor én már a menübe lépve arra gondolok, hogy hogyan fogom a bonusz nehézségi szinten kitaktikázni az ellenfeleket...
és hogy a tunningokat, meg cuccokat hogy szerezzem meg hamar.
kb 6x nyomtam le a játékot.
megvan minden de rtélleg minden kivéve a mercarines opciót...azt sajnos a 4-ben sem komáltam, és nem is hiszem hogy nekiállok majd. -
#368 10 éve (: -
METESTO #367 Én szeretek gyüjtögetniDDDDDDD,,,hozzátartozik a játékhoz és ha már bennevan megnézem mitadkirá cserébe -
#366 Nem egészen ez igaz, csak én ebben nem látok semmi élvezeteset. Másnak persze ettől lehet jó. -
#365 háát ez nem egésszen egyenlő a répaszedéssen a kertben...de mind1 nem is azt mondtam, hogy mindenkinek most ezt kelljen szeretni. -
#364 Na ez egy jó kis szóismétléssel teli mondat lett :) -
#363 Hát engem az ilyen gyűjtögetős hülyeségek sosem tudtak lázba hozni, történet és jó játékmenet ez a lényeg számomra, nem pedig ,hogy hány hülyeséget lehet összegyűjteni, ha gyűjtögetni akarok kimegyek a kertbe aztán gyűjtögetek. -
#362 tutira jol hallottad...
de ettől függetlenül hogy akció horror lett, és már kevésbé tulélő-horror.
Még igaz hogy kibaszott jol néz ki, legalábbis az eredeti...
ebben a részben kegyetlenjo a story, és a régi karakterek uj minőségben...
és nem utolsó sorban engem a sok extra gyüjthető bizbaz többet érdekel, mint 3 -4 jelszó, amit ki kell nézni egy valamelyik asztalon heverő papirról...
amugymeg nekem megvan az összes árcsibáld...háát a War Hero és Lead aspirin , illetve a legutolsó bábú, azért odabasz, ha valaki a kihivásokat keresi a játékban...
Vagyis alapon első végigjátszáskor tünik csak causalnak, de van utána extra, ha valaki nem elégszik meg a kezdő fokos végigjátékkal... :D -
#361 Elvileg jól hallottad. -
#360 Csak, mintha azt hallottam volna, hogy nem igen hasonlít a régi Resident Evil -re, hanem egy egyszerű "nézdahátam" "lövökasztjóvan" kategória lett. -
METESTO #359 Majd jönnek hozzá ki modok(ezért jó a PC)DDDDDD,,,,,neféljkijön a játék és egykét héten belül lesz hozzá effekt aztán késöbb meg minden amit még nemakarsz azisleszDDDDDD -
#358 Főleg, hogy DX10-ben gyorsabb :) -
#357 jah így hogy sok effectet kiszedtek nemcsoda hogy 50 fps-el megy...még dx10-ben is ennyi lenne ha meg tudnád probálni... -
METESTO #356 Nahhhh lefuttattam énis ezt a tesztet,,,,,,,,,,DX9 1680x1050ben minden maxon 50fps átlagHAHA,,,fasza leszDDDDDDDDD -
#355 konzol...szeptemberben pc. -
#354 Konzol.
Egyébként végigvittem. 98/100
0-5 skála
grafika: 5
hangok: 4.5
hangulat: 5**************
írányíthatóság: 4
szavatosság: 5*
történet: 4
-
#353 kijött vagy konzol?Sztem utóbbi. -
#352 Ok, köszi szépen.
sztem eddig magasan a legjobb resi rész. a negyedik rész így nem kötött le, mint ez. -
#351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a generátorokat le kell kapcsolgatni, hogy ne vegyen észre. Rálősz egy rakétát és amíg szenved vele , bele kell lőni, így a képébe robban. Így elkábulva gyorsan le kell fogni és beadni neki a szérumot, eddíg tartott a csata -
#350 Akik végigvitték, csak azok olvassák tovább!!!!!!!!!!!!!!!
A legvégén Weskert, hogy kell kinyírnom? Amikor rálövök egy rpg-t, azt mindig visszatartja vagy mondok még jobbat: kikerüli természetesen. A power cellákat kapcsolgatom, gondolom a sötét helyek a gyenge pontjai, de ez egyszerűen eltart a végtelenségig.
vagy így bele gondolva, amíg tartja visza az rpg rakétát, addig lőni kell? de az se árt neki. Vagy ez ilyen újboli eljátszogatós rész, mint a barlangban Valentine-nal (kettő a kettő ellen)? Ott is csak időzni kellett. -
#349 Ne vedd már komolyan.Ő mindenhol flémel.Vmi alreg de néha egész jó poénjai vannak.
Nekem meg megvan a GTA5.Kvajó.csak nem tehetek róla képeket.:)Kb ennyi. -
ricsa008 #348 azta qrva ezt már nem tudom magamba tartani
huzzál vissza oda ahonna 14 éve kibujtál -
#347 Worthplaying előzetes -
#346 Sokan vannak így! -
#345 nagyon irigyellek, komolyan
ha felnövök, olyan akarok lenni, mint te