Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én is órákat játszok vele,még most ez után,hogy megírtam ezt a szöveget! Csak idegesít,hogy rengeteg dolgot ott kell hagyni,vagy elhasználni,vagy lecserélni a játék során,ahelyett,hogy eltennénk és játék közben csak úgy elõvennénk õket,ha szükségünk van rá. Mint Res.Evil 4-ben.
Hiányolom ezt az "opciót".
Nekem ott lett tele a púpom ezzel amikor a hajón vagy,és valami hatalmas dögöt lövök valami lézerrel. A lehulló kis fekete masszák után pedig egy vagonnyi lõszert kellett otthagynom,mert nem volt hova tenni!
Mindenkinek tetszõ játékot soha nem fognak készíteni!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
én úgy érzem nem kötelességük a sorozatban végig darkos stilust nyomatni.
szerintem ebbe a napsütéses meg madárcsicsergõs érzésbe is ott van a resident feeling.
hátmég a dlc-kben majd!!!!
ezt tutira más elbaszta volna, szerintem ezért alkottak nagyot. megpróbáltak változtatni, és ez szerintem jól sült el.
lehetett volna hosszabb is, de ez egy kimaxolós játék, én elégedett voltam mikor megvettem.
nézd meg a mostani játékokat, meik mien irányba fejlõdik, hát....😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
És még azt hittem megmarad a Res.Evil 4-es "tatyó"!
Hát így ez egy fos...de ha belejavítanak akkor lehet még szar! 😊
PSN ID.: Beegabor
Lehet,hogy nekem teljesen elborult az elmém,de sehol nem tudom behozni az Inventory-t. Csak pálya végén,és ha netán megmurdelek. Az egyetlen ahol tudom tárolni a dolgokat az a E betû lenyomásával jön elõ.
Srácok!? Hogy lehet elõhozni az Inventory-t játék közben,hogy azért ne veszítsek Herb-et,töltényeket,stb.???
Tud valaki segíteni?
Next PC upgrade: 2022
bátor leszel, és közelharcolsz.
lödd meg a talpukat, és közelfut rúg!!!
2.
szedj fel töltényeket (még nehéz fokon is több mint 10 van, töltsd újra néha a fegyvert)
ha felszedted a töltényeket, akkor lépj ki a menübe, majd continue, és megint felszedheted a töltényeket, + amit elõtte felszedtél, az is megmarad....így lehet tápolni, ha kell.
A társad is segít, ha Védekezésre utasítod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem machete-zni nem is kellett. A 3 végigjátszás során egyszer sem volt szükségem rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elsõben a már régebben emlegetett jill és chris a kastélyban címû akciót.
majd jill és a néger kommandós menekülését is megkapjuk mint egy lenyomható fejezet.
NEKEM NEM MENT. Másnál is van, volt igy? Mit lehet tenni?
3dimenziós kép!
biztos zsír lehet...😄
Teljesen más elven müködik a 3d vision,ez nem a szineket keveri (piros+kék), hanem két képet vetit eléd egyszerre kicsit eltova,ezt a mélység állitóval széjelebb tudod húzni igy nagyobb térhatást kapsz.
A szemcsi meg másodpercenként 60x eltakarja a jobb és bal szemed felváltva(ehez kell a 120 hz),a gyenge proceszorral össze vissz villog a szemcsi volt benne részem.
de azzal a szettel, ami 40-50ezer forint tökéletessen látod 3d-ben a játékot?
nincsen olyan hogy a színek kicsit pirossassak? mert sima szemcsivel azok...😄
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Processzor függõ(nagyon izmos proci kell a gépbe).
Batman is nagyon zsír
itt Resident 5-ben néha láttam zavaró effecteket.
Hawx eszméletlen, és nincsenek zavaró effectek.
Tomb Raider Underworld nekem tökéletes.
Dirt 2 kiváló, de a kocsi jobb és bal szélén látszik valami kis folt.
Dark Void elég sötét a kép, ott kicsit nehézkes, viszont repkedve király!
Star Wars...nah ez kibaszottkemény, de brutálmód belassul ettõl a gép.
amúgyis megterheli +ban a gépet ha 3d-be váltasz át. de etõl star wars belassul és játszhatatlan lesz, nálam legalábbis.
itt 2 választás lehet.
1. 3d vision = szemüveg + lézeres kis szarság + 3d-s kijelzõ
2. csak sima szemüveg (ez a stereoscope)
ha kiválasztod a jobboldalt, amin csak egy szemüveg van, akkor bejön egy setup program.
teszteket csinál, hogy válaszolgatni kell mit látsz, stb.
ha készen vagy...elindítasz egy játékot! és bármelyik játékot indítottad el nyomsz CTRL+T -t. Ekkor megváltozik a játék, elmosottas lesz, és pirossas tónust kapnak a színek.
nah ezután szemüveggel 3d-ben látod majd a játékokat.
nem biztos hogy annyira zsír mint a 3d-s szettel, de nemis 40-50ezer forint!!!!
én stereoscope-ot használok!
"A GeForce 3D Vision névre keresztelt szemüvegek 199 dolláros áron lesznek kaphatóak, és a gyártó állítása szerint több mint 300 játékprogrammal képesek együttmûködni a kiadás pillanatában. Természetesen a játéklista nem áll meg, idõvel még tovább fog bõvülni."
"Hogy hogyan mûködik és pontosan mit takar ez a szemüveg? Az eszköz infravörös porton keresztül kommunikál a számítógéppel, akár 6 méteres távolságig. Használatához csupán pár dologra van szükség a szemüvegen kívül. Elõször is csak 120 Hz-es képfrissítéssel tud együttmûködni, úgyhogy ez már körülhatárolja a monitorok skáláját, másodszor pedig legalább GeForce 8800 GT-szintû videókártyával kell rendelkeznie a felhasználónak. Ezek után pedig csak egy speciális meghajtóprogram feltelepítésére van még hátra, ami 3D-támogatást ad a játékprogramoknak."
És ha vizuális vagy:
Magyarázd már el.Mi kell hozzá h 3d-s legyen?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vagy csak a dX9 alatt lehet ezzel variálni ?
Köszi !
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
rákérdez mit látsz a képen stb...😄
Nothing is True, Everything is Permitted
nem néztem hátra
tárgytalan
sorry
azt hiszem már a végén vagyok
de Weskert nem birom mindig belelök a vulkánba hogy kell kiiktatni ? már nem tom hanyadszor
Valaki segíthetne,nem jövök rá mi a baj!
A játék egyszer már fent volt,de ujraraktam a gépet.
Telepítés végén kapok egy üzenetet valami dat 12 cab hibával,majd továbblépek ott meg"error 2350.FDI server error".......és hiába az ignore gomb semmi.Az abortra rálépek akkor meg törli a játékot egyértelmûen!
Valami ötlet?
nvidia driverben a stereoscopic-ot belövöd a szemüvegedre ha nincs 3d vision.
és játékon bellül CTRL+T
kibaszottsok játékban megy!!!
összes tomb raider, resi5, batman...stb
* Chapter 1
o Civilian Checkpoint
o Public Assembly
* Chapter 2
o Storage Facility
o Train Station
o Savanna
* Chapter 3
o Marshlands
o Execution Ground
o Oil Field - Drilling Facilities
* Chapter 4
o Caves
o Worship Area
* Chapter 5
o Underground Garden
o Experimental Facility
o Uroboros Research Facility
* Chapter 6
o Ship Deck
o Main Deck
o Bridge Deck