Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok.Meg b.sz az ideg megcsináltam kb a 3-2caper-ig de nem játszottam vele kb 2-3 hete, mos elkezdtem és nincs meg az eddigi mentésem ,elõröl indul, nagyon hálás lennék ha valaki aki kb ott tart eltudná küldeni a mentését. ([email protected])Köszönöm.
DarkSector
legelején feb.7 volt, lehet késik maj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
mikor jön a dlc?

Nothing is True, Everything is Permitted

Bocsánat,elnézést...
Én is órákat játszok vele,még most ez után,hogy megírtam ezt a szöveget! Csak idegesít,hogy rengeteg dolgot ott kell hagyni,vagy elhasználni,vagy lecserélni a játék során,ahelyett,hogy eltennénk és játék közben csak úgy elõvennénk õket,ha szükségünk van rá. Mint Res.Evil 4-ben.
Hiányolom ezt az "opciót".
Nekem ott lett tele a púpom ezzel amikor a hajón vagy,és valami hatalmas dögöt lövök valami lézerrel. A lehulló kis fekete masszák után pedig egy vagonnyi lõszert kellett otthagynom,mert nem volt hova tenni!
GaBika6
Én mondjuk nem vagyok fanja, de tetszik. Nekem Lock On harci repülõszimulátor, Empire Total War stratégiai játék a favorit, de bejön ez is. Most medium-on tolom és így hogy már végigvittem easy-n könnyebnek tûnik. Az elején a kamera beállítás picit zavart, de 1-2 óra játék után kellemeset csalódtam. Úgyhogy nekem bejött a game, az hogy valaki meg fikázza hát istenem, szíve joga, csak mondjuk egy ilyen dologért leszarozni...
Mindenkinek tetszõ játékot soha nem fognak készíteni!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

DarkSector
egy resident-et nem lehet nem szeretni, én elnéztem neki a 4-ben hogy ennyire fuss lõjj lett, ezekután én nem csalódtam tudtam mire számítsak, és ez jobban tetszett mint a 4.

én úgy érzem nem kötelességük a sorozatban végig darkos stilust nyomatni.
szerintem ebbe a napsütéses meg madárcsicsergõs érzésbe is ott van a resident feeling.
hátmég a dlc-kben majd!!!!

ezt tutira más elbaszta volna, szerintem ezért alkottak nagyot. megpróbáltak változtatni, és ez szerintem jól sült el.
lehetett volna hosszabb is, de ez egy kimaxolós játék, én elégedett voltam mikor megvettem.
nézd meg a mostani játékokat, meik mien irányba fejlõdik, hát....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

GaBika6
Én elõször utáltam, de 1-2 óra játszás után megszoktam és már rohadtul tetszik!!! <#taps>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

norbi2fraktal
ha nem tetszik ne játsz vele, nem kért meg senki rá, jah és a játék nem szar, nem fos, ez az érzés nem a játéktól lett hanem a gatyádból áradt....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
mirõl beszélsz?

Na...marha jó! Gratulálok a fejlesztõknek! Én naív!
És még azt hittem megmarad a Res.Evil 4-es "tatyó"!
Hát így ez egy fos...de ha belejavítanak akkor lehet még szar! 😊
Seth
A pályán már csak az e betûs inventory van a 9 vagy mennyi férõhellyel. Azzal kell beérned

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!
Lehet,hogy nekem teljesen elborult az elmém,de sehol nem tudom behozni az Inventory-t. Csak pálya végén,és ha netán megmurdelek. Az egyetlen ahol tudom tárolni a dolgokat az a E betû lenyomásával jön elõ.
Srácok!? Hogy lehet elõhozni az Inventory-t játék közben,hogy azért ne veszítsek Herb-et,töltényeket,stb.???
Tud valaki segíteni?
grebber

Next PC upgrade: 2022

Gondolom még nincs magyarítás hozzá???
Köszönöm.Így már jó.
DarkSector
1.
bátor leszel, és közelharcolsz.
lödd meg a talpukat, és közelfut rúg!!!

2.
szedj fel töltényeket (még nehéz fokon is több mint 10 van, töltsd újra néha a fegyvert)
ha felszedted a töltényeket, akkor lépj ki a menübe, majd continue, és megint felszedheted a töltényeket, + amit elõtte felszedtél, az is megmarad....így lehet tápolni, ha kell.

IMYke2.0.0.0
Nincs mit. Amúgy, az Options-ben ott van a gombkiosztás is.
A társad is segít, ha Védekezésre utasítod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

köszönöm
IMYke2.0.0.0
Lõszert találsz "minden bokorban", meg hull a zombikból is.
Nekem machete-zni nem is kellett. A 3 végigjátszás során egyszer sem volt szükségem rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok segitenétek nekem??Arrol lenne szó hogy most kezdtem el játszani a game-val és már az elején tanácstalan vagyok .Van egy pisztolyom meg 10 löszerem megtámadnak a sikátorban minket a zombik elfogy a löszer a hátamon van a maceta de nemtudom elöszedni és agyonvernek a zombik .Mit kell ahhoz tennem hogy elövegyem mert ennyi zombival nem lehet tiz löszerrel elbánni.Elfutni meg nem engednek elöre is köszi
DarkSector
ez zsír pár napja nézegettem gametrailers-en én már várom, nem tudtam elõször mi ez a névváltoztatás, de sebaj, jah és a videóból nemtuom mennyire derül ki, de a régi infókkal ellentétben itt 2 + történetet kapunk!
elsõben a már régebben emlegetett jill és chris a kastélyban címû akciót.
majd jill és a néger kommandós menekülését is megkapjuk mint egy lenyomható fejezet.

Prince23
IMYke2.0.0.0
Offline profilt hozz létre és akkor menteni fog.

Csátok
NEKEM NEM MENT. Másnál is van, volt igy? Mit lehet tenni?
DarkSector
akit érdekel a 3d nézzen át az avatar topic-jába, valamint ezt a képet teszteljétek!!!!!!!!!!!!!

3dimenziós kép!

DarkSector
igen ezt énis mondtam többieknek, mert keverték a 2 technológiát.
biztos zsír lehet...😄

Tökéletesen tiszta és nagyon éles minden,ha nagyon megtekerem a mélységet akkor a háttér kicsit szellemképes,de nem zavaró.
Teljesen más elven müködik a 3d vision,ez nem a szineket keveri (piros+kék), hanem két képet vetit eléd egyszerre kicsit eltova,ezt a mélység állitóval széjelebb tudod húzni igy nagyobb térhatást kapsz.
A szemcsi meg másodpercenként 60x eltakarja a jobb és bal szemed felváltva(ehez kell a 120 hz),a gyenge proceszorral össze vissz villog a szemcsi volt benne részem.
DarkSector
az tuti.
de azzal a szettel, ami 40-50ezer forint tökéletessen látod 3d-ben a játékot?
nincsen olyan hogy a színek kicsit pirossassak? mert sima szemcsivel azok...😄

Nekem annyira beépült,hogy enélkül már el sem tom képzelni a játékokat,a szemcsi aksija meg legalább 30órát bír, kényelmes nagyon.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Processzor függõ(nagyon izmos proci kell a gépbe).
DarkSector
Batman is nagyon zsír
itt Resident 5-ben néha láttam zavaró effecteket.
Hawx eszméletlen, és nincsenek zavaró effectek.
Tomb Raider Underworld nekem tökéletes.
Dirt 2 kiváló, de a kocsi jobb és bal szélén látszik valami kis folt.
Dark Void elég sötét a kép, ott kicsit nehézkes, viszont repkedve király!

Star Wars...nah ez kibaszottkemény, de brutálmód belassul ettõl a gép.
amúgyis megterheli +ban a gépet ha 3d-be váltasz át. de etõl star wars belassul és játszhatatlan lesz, nálam legalábbis.

DarkSector
Nah van a 3d vision, de az Nvidia driverben a menüben menj a 3d settingsbe.
itt 2 választás lehet.

1. 3d vision = szemüveg + lézeres kis szarság + 3d-s kijelzõ
2. csak sima szemüveg (ez a stereoscope)

ha kiválasztod a jobboldalt, amin csak egy szemüveg van, akkor bejön egy setup program.
teszteket csinál, hogy válaszolgatni kell mit látsz, stb.
ha készen vagy...elindítasz egy játékot! és bármelyik játékot indítottad el nyomsz CTRL+T -t. Ekkor megváltozik a játék, elmosottas lesz, és pirossas tónust kapnak a színek.
nah ezután szemüveggel 3d-ben látod majd a játékokat.

nem biztos hogy annyira zsír mint a 3d-s szettel, de nemis 40-50ezer forint!!!!

DarkSector
várj ez más technika!
én stereoscope-ot használok!

IMYke2.0.0.0
nVidia VGA + 120 Hz-es LCD monitor + 199 dolláros 3D szemüveg.

"A GeForce 3D Vision névre keresztelt szemüvegek 199 dolláros áron lesznek kaphatóak, és a gyártó állítása szerint több mint 300 játékprogrammal képesek együttmûködni a kiadás pillanatában. Természetesen a játéklista nem áll meg, idõvel még tovább fog bõvülni."

"Hogy hogyan mûködik és pontosan mit takar ez a szemüveg? Az eszköz infravörös porton keresztül kommunikál a számítógéppel, akár 6 méteres távolságig. Használatához csupán pár dologra van szükség a szemüvegen kívül. Elõször is csak 120 Hz-es képfrissítéssel tud együttmûködni, úgyhogy ez már körülhatárolja a monitorok skáláját, másodszor pedig legalább GeForce 8800 GT-szintû videókártyával kell rendelkeznie a felhasználónak. Ezek után pedig csak egy speciális meghajtóprogram feltelepítésére van még hátra, ami 3D-támogatást ad a játékprogramoknak."

És ha vizuális vagy:

The Protector
Micsoda?
Magyarázd már el.Mi kell hozzá h 3d-s legyen?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
A töltögetésnek semmi köze az oprendszerhez - a játékhoz és a hardvereidhez inkább.

Takimate
amennyiben windows 7 alatt játszom és szeretném az elején a sok töltögetést átugrani, van vmi lehetõségem erre ?

Vagy csak a dX9 alatt lehet ezzel variálni ?

Köszi !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

DarkSector
igen bead képeket, és be kell kalibrálni.
rákérdez mit látsz a képen stb...😄

CroftManor
a szemüvegemre? ezt nem egészen vágom.. de már mindegy mert már nem nvidiás karim van... am jó volt a game, mikor még toltam vele, csak Chris válla félig kitakarta nálam a képernyõt xd

huhh nem semmi game volt
IMYke2.0.0.0
Wesker megölése

Rohadtul kellene már az a FAQ!

o bassza
nem néztem hátra
tárgytalan
sorry
üdv
azt hiszem már a végén vagyok
de Weskert nem birom mindig belelök a vulkánba hogy kell kiiktatni ? már nem tom hanyadszor
Hali!
Valaki segíthetne,nem jövök rá mi a baj!
A játék egyszer már fent volt,de ujraraktam a gépet.

Telepítés végén kapok egy üzenetet valami dat 12 cab hibával,majd továbblépek ott meg"error 2350.FDI server error".......és hiába az ignore gomb semmi.Az abortra rálépek akkor meg törli a játékot egyértelmûen!
Valami ötlet?
DarkSector
jah már megvan.
nvidia driverben a stereoscopic-ot belövöd a szemüvegedre ha nincs 3d vision.
és játékon bellül CTRL+T

kibaszottsok játékban megy!!!
összes tomb raider, resi5, batman...stb

CroftManor
mire gondolsz? DX9/10?

DarkSector
valaki tudja hogy itt hogy kell bekapcsolni a 3d-t????

IMYke2.0.0.0
Egész pontosan:
* Chapter 1
o Civilian Checkpoint
o Public Assembly
* Chapter 2
o Storage Facility
o Train Station
o Savanna
* Chapter 3
o Marshlands
o Execution Ground
o Oil Field - Drilling Facilities
* Chapter 4
o Caves
o Worship Area
* Chapter 5
o Underground Garden
o Experimental Facility
o Uroboros Research Facility
* Chapter 6
o Ship Deck
o Main Deck
o Bridge Deck

Peet199009
Köszi

IMYke2.0.0.0
6 - (Hat)

DarkSector
10 ha pontossan emlékszem...rég nem vettem elõ...😄