4185
  • IMYke2.0.0.0
    Így is több játék van egyben, ennél többet nem várhat már el senki!
  • mester1987
    Hát nem, lehetne több is...
  • CroftManor
    Mért nem elég? xD?
  • mester1987
    Azt még valaki nem tudja hogy a the mercenaries módban a 10 karakteren kívül nem lehet többet feloldani??
  • mester1987
    Húú tudom az a Punisher pisztoly az 3 sorozatot lőtt, mostmár emléxem
  • wesker24
    A Resident Evil 4-ben is voltak kák medálok ponotsan 15 Db !

Ott a Punisher pisztoly járt érte cserébe ingyen !

Ha meg 15 szedtél össze belöle akkor egy ingyen fejlesztést is kaptál érte !
  • mester1987
    ok, köszi még anno a 4. részben is voltak csak ott nemtom mik voltak érte a jutalmak.
  • CroftManor
    igen. jelvények.
  • mester1987
    ja amiket le kell lőni a játék sinbgle player módjában (ilyen kék kis érmék) ???
  • CroftManor
    25 BSAA jelvényt kell összegyűjtened hozzá. Ha meg Sheva bennszülött ruhájára is hajtasz, akkor meg 30 kell.
  • mester1987
    Hát ez szomorú, hogy senki se tudja
  • mester1987
    Valaki nem tudja hogy mikor lesz elérhető az összes Filter a játékhoz nameg hogy Single Palyer-ben lehessen S.T.A.R.S. ruhában is menni Chrissel? A The Mercenaries módban megvan mind a 10 karakter.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van.
    Épp tegnap beszélgettem egy barátommal, és mutattam meg neki a játék katalógusomat, benne megjelölve azokat a játékokat, amiket lehet fordítani illetve szívesen végigjátszanék... húsznál hagytam abba.
    Életemben nem jutottam odáig, hogy teljesen végigjátsszam a következőket [időhiány]:
    - teljes Baldur's Gate-sorozat - [eredetiben]
    - teljes Icewind Dale-sorozat - [eredetiben
    - Planescape Torment
    - teljes FEAR-sorozat - [2. rész kivételével eredeti]
    - teljes Splinter Cell-sorozat - [utolsó rész kivételével eredeti]
    - Age of Empires 3 és küldetéslemezei
    - Cossacks (1) Anthology - [eredeti]
    - Hitman Quadrology - [eredeti]
    - Prince of Persia [új trilógia 2. és 3. része, valamint a 2008] - [utóbbi híján eredeti]
    - Fallout 1-2-Tactics- 3 - [1.2.T. eredeti] (első részt csak elkezdtem)
    - Gothic sorozat [1-2 Gold - 3 - 2 Gold eredeti] (első részt elkezdtem)
    stb. stb. stb.

A fordíthatókat nem is említettem...
  • Evin
    Szerintem a "nem jön be" és az időhiány együtt okozzák a dolgot. De azt sem tudom, hogy fordítható-e, és ah igen, mennyire egyszerű. Ez is ok lehet.
  • grebber
    De nem hiszem el hogy a sok fordító közül senkinek nem jön be az X3 Reunion. :(
  • Evin
    Akinek van esze, az azt fordítja, amivel játszik, és ebből kifolyólag szeret vagy tetszik neki. Különben megutálod a dolgot. Én legalábbis így vagyok vele.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a magam nevében tudok nyilatkozni:

Ha nekem nem tetszik az adott játék, nincs az az isten, hogy neki álljak a honosításnak. Maximum, ha éppen "fizetős" munkáról van szó, szerződéssel :)

A fordítók - de hát Te ezt amúgy is tudod, másoknak címzem - többnyire ingyen, saját (magán)életük, szabadidejük rovására készítenek fordításokat, a csekélyke megbecsülés, vagy néha a kétes hírnév reményében.
    Ez utóbbiak átmeneti örömöt adnak az embernek, melyről tudjuk, múlandó - de sokszor a "teremtés" öröme, az alkotás szabadsága és egy-egy maradandó "mű" elkészültét követő hírezés, későbbi emlegetés kárpótolni is tudja az ember "elvesztegetett" szabadidejét, feláldozott egyéb dolgait is.
    Sokszor éreztem, hogy abbahagyom... de mindig akadt valaki, és valami, ami továbblökött az úton. 10 éve tart ez :)
  • grebber
    Én és társaim.Ők is kb annyit tudnak angolul mint én.Szal haverjaimmal együtt sem teszünk ki egy normális angolos tudással rendelkező emberkét :D

Bár mondjuk azt nem értem hogy van sok fordító és pl teszem azt egy X3 Reuniont miért nem fordítják le?? Vagy legalább segítenek be?? kb 1 mber készíti ha jól hiszem.Nagyon jó game.

Bár nem tudom mitől függ hogy egy fordító mit vállal be.Tetszés alapján vagy nem tudom!
  • IMYke2.0.0.0
    Míg végig nem olvastam, azt hittem, hogy Te és a társaid fordítanak!
    Kellemes meglepetés lett volna.
  • grebber
    RESIDENT EVIL 5 (15%)

Megkezdődött... illetve nem is. Már egy ideje folyamatban van a RE5 fordítása, csak most volt rá alkalom ezt kihírezni. A szöveges fordítást jelenleg Oni kolléga szerkeszti, Tom Evin pedig - mint mindig - a grafikai fordításban segédkezik csapatunknak. Ezúton is köszönet neki, segítsége nélkül el sem tudtuk volna kezdeni ezt a projektet.
    A munka szépen halad, nekem már volt szerencsém tesztelni az első fejezeteket. De azért szerintem karácsonyra ne várjátok... Habár ki
    tudja? ;)

info: hunositokteam
  • IMYke2.0.0.0
    Elhiheted, ha ennél simább lenne, akkor lehánynád a monitorod.
    Még egészséges emberek is kerülhetnek a tűéles, gyors mozgású képektől pszichedelikus, vagy epilepsziás roham közeli állapotba...
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon baba!
  • mike01010101
    Valahogy a kamerakezelest nem erzem tul jonak, erre nincs valami mod?
    Tul kozeli es kicsit "szogletes" a camera mozgas.
  • CroftManor
    Én is végigtoltam az összes nehézségi szintet, plusz összes bábú megvan, meg örök lőszer.
    Itt egy full HDs kép
    Nálam ilyen volt (nagyító)
  • IMYke2.0.0.0
    Én az összes nehézségi szinten [4] végigjátszottam - ráadásul csak 1280*1024-ben [még mindig nem jutott pénz monitorra, és valószínű, hogy csak tavasszal fog], nekem is kitakarta a képernyő nagy részét Chris és amikor vele játszottam Sheva is. Ettől függetlenül óriási élmény volt.
  • CroftManor
    Én full HDs monitoron vittem végig 3x a játékot, igaz h Chris háta kitakarta a fél képernyőt, de naon jó volt játszani :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg nem piszkálásból, de erős géppel, jó VGA-val és nagy monitorral ez a játék egyszerűen gyönyörű.
    Ráadásul, mindezt teszi a komor hangulat, a sötét és világos helyszínek, szörnyek mellett.
    Ennél részletesebb textúrákat sem vennél észre játék közben, tekintve, hogy nem sok időd marad nézegetni azokat.
  • Evin
    Textúra pack?! Annyira részletes, hogy ezen fölösleges javítani.

wesker24
    Az nem igazi textúra pack, inkább a megjelenítőt piszkálja. Már a méretéből is látszik, hogy abba nem sok HD textúra férne el.
  • DarkSector
    azért a texture pakk, az nem igazán illő az élethübbé....
    igy is élethű szerintem inkább monnyuk úgy hogy kevessebb napsütés lesz, vagyis az effecteket változtatja meg.
  • wesker24
    A Resident Evil 5-ből már van egy újabb kisebb kiegészitő ami sajnos csak only x360-ra készült !

És igen van egy kisebb textura modositás a Resi 5-höz ami élethübbé teszi a játékot !

• mester1987
    Egyáltalán van-e vagy készülőben van???????????
  • mester1987
    Szervusztok, nem.-e tud valaki a játékhoz egy textúra módot ami a kisebb textúrákat feljavítja vagy esetleg valami más bármilyen kiegészítőt a RE5 játékhoz?
  • DarkSector
    jah wii mindig 4.7gb és gc mindig 1x vagy 2x 1.4gb

mivel itt nem a tényleges adatot tartalmazza a clonedvd, hanem a lemezformátum maximális méretét.

ezért rarba tömöritve nagyot lehet rajta nyomoritani.
  • IMYke2.0.0.0
    Értem. Akkor "beszerzés" cancel és ráállok a kisebbre.
    Köszi!
  • wesker24
    A Resi CVX ps2 verziója csak 1.78 GB !

Amugy a WII-s játékok eleve mind 1 DVD-s játékok !
  • wesker24
    Én ezek közül leginkább a Resi CVX-et szedném le nagyon király egy játék ! Minden a helyén van tökéletes ! A Resi CVX már tökéletesen játszható a legújabb PCSX emuval !
  • wesker24
    WII-s játékoknál ne szmits sok sikerre ! Mert ha sikerülne is elinidtani öket ott van még az irányitás ami katasztrófa na meg persze az hogy max csak 30 FPS-t kapsz és durván be is szaggat néha a játék !
  • wesker24
    Ugy halottam hogy a Resi Dead Aim az nagy szar nem érdemes még leszedni se ! A Resi Outbreak 1-2-vel még nem játszottam ! Viszont a Resident evil Code Veronica X-et csak ajánlani tudom ! Nagyon faxa egy játék !
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor próbálkozhatok, de ne számítsak sok sikerre?
    És a #3664-ben lévőket érdemes beszerezni?
  • wesker24
    Hát a WII-s Resident Evil Umbrella Chronichles játékot nem hiszem hogy lehetne stabilan játszani ! Nálam ment Dolphin emuval a Resi Umbrella de max csak 30 FPs volt és voltak olyan helyek ahol igencsak beakadt a játék ! Na és az irányitás arról ne is beszéjünk !

Amugy én elvittem egy darabig a Resi UC-t de a Resi 1-nél durva bugba ütköztem és töröltem végül !

Amugy a Resi UC a Resi 0-1-3-at foglalja össze röviden + Wesker törtenét is !