Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs egyikõtöknek sem egy eredeti games for windows live-os játéka?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

dronkZero
Na, jó, két és fél órája szopunk folyamatosan, hogy megtaláljuk egymást, de nem nagyon megy. Némi segítségnek örülnék...

http://windows7themes.net/how-to-play-resident-evil-5-co-op.html
http://segmentnext.com/2010/08/23/resident-evil-5-hamachi-tunngle-guide/

Ezek alapján próbáltuk, de baszik mûködni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Jól van, hamarabb pofázok, mint kinyitnám a szemem, megtaláltam a launcherben a nyelv menüt... 😛

dronkZero
Oké, most fogunk vele próbálkozni.

De ajóéletbe, ez KÍNAI... 😄 Meg lehet változtatni valahol a nyelvet? Így még az irányítást sem tudom átállítani... 😛

SZEG007
van rá megoldás hamachival, de már nem emlékszem pontosan hogyan.

dronkZero
Lehet ezt warezzal koopban tolni valahogy? Vagy feleslegesen töltöm?

Renjike
sziasztok lenne egy kérdésem van Resident evil 5-m de van egy kis gond mikor live ra szeretnék bejelentkezni magyar profillal akkor az mondja hogy nem jó a régió :S mit tehetek ez ügyben? pedig a live már van magyarországon egy igeje....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

A Mercenary-es módban ha jól láttam akkor van Wesker-nek egy úgymond õrület módja, ezt hogyan tudom aktiválni tud nekem ebben segíteni valaki?
Esetleg más karatkternek is van?

Köszi elõre is
IMYke2.0.0.0
Nem tudom mennyire mehetünk bele a dologba, de...
- Csúnya verzió esetén nézz más "megoldás" után (érted, exe)
- Jó verzió esetén, meg amúgy sem árt: DirectX 9.0c (még Vista/Seven mellett is) telepítése, lehetõleg a legújabb kiadás

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krisz018
Sziasztok !!

Feltelepítettem a játékot és az indításnál ezt írja ki: RE5DX9.exe hibát észlelt ez mért van szerintetek?

Elõre is köszi a választ!!

Üdv!

Shep
Na megcsináltam a hajós hipp-hopp sikerült, de a legvégén mikor már sokadjára is kiütött az a majom, meg 1x minden lõszerem felzabálta fogtam egy trainert és one hit kill aztán jó napot 1x már megcsináltam nem fogok szenvedni vele, mert az már ott nem szórakozás volt számomra. Egyébként így másodjára jobban tetszett a játék de továbbra is azt mondom ,hogy átvezetõk 10/10 játékmenet feljavult 6/10-re.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Amugy én is 3x-szor vittem végig ! xD (Amateur Normal Veteran)

Professional fokozat kimaradt !

Amugy Wesker tényleg nehéz legalábbis az elsõ szakasz !

Én ugy csináltam meg hogy villany leolt mindehol menekül elöle egyikünk kezébe RPG másikunk kezébe S500-as magnum vagy S&W M29-es revolver !

Az egyik lõ rá hogy felhivja a figyelmét a másik próbál a háta mögé kerülni amint sikerült kilönni rá az RPG-t azonnal kilönni a rakétát és benyomni a szerumot ! Persze ez nem midig könnyü !
Shep
Kösz, aknával tényleg gyerekjáték volt a négereket, meg ahogy régen is sarok mögül lekábító botoztam 😊 Most meg ugye már megint Wesker van a hajós bújócskával, de hogy ehhez nekem már mennyire nincs idegzetem azt el nem tudom mondani, pedig ugye ez még mindig nem a vége mert még mindig nem döglik csak majd a lávás résznél. Idegesítõen elhúzták ezt az egész játékot és unalomba fullad ez a sok monoton lövölde. Grebber, hogy a francba bírta ezt 5x (vagy hányszor vitte végig)? Nekem még ez a második is kezd nagyon sok lenni. Remélem a 6 nem ilyen lövölde szar lesz, vagy ha igen akkor legalább ne ezt a pocsék egy helyben állva tudok lõni tárazni stb. baromságot hagyják meg, mert elég szánlom, hogy tizen x éve sehova nem fejlõdött az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
üdv mester.

a legeslegjobb megoldás ha bemegyek egy pisztollyal, és legyakom mindet a legnehezebb fokon. 😛

1. amúgy meg van egy gépfegyverállás is a 2 néger területén. létrán kell felmászni.
2. elõtte csótányokkal meg csak kergetõzni kell az akadálypályákon át, ahol a korlátok vannak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Reaperek ellene csak az S@W M29-esa revolver vagy a feltuningolt változata jó az S500-as Magnum vagy a SIG25-ös gépfegyver !
wesker24
A Reaperek a felnyársolos csótányokat tényleg nem könnyü kinyirni !

De meg lehet csinálni föleg CO-Op-ban a legegyszerübb !

A legjobb technika ellene ez :

Az egyik félnél legyen gránátvetõ elektromos töltettel a másiknál meg legyen egy SIG25-ös gépfegyver vagy a S&W M29-es revolver !

Az egyik fél ráló eleltromos töltettel ekkor lebénul elöjönnej a fehér pöttyei a másik meg elkezdi lönni ezerrel azt és igy elöbb utóbb megmurdál !

A gépfegyveres csókánál és gránátvetõ legyen nálad de ott is vagy elektromos vagy vakitógránát is legyen nálad mig a másik elkezdi vadul lönni !

Jah emélkszem arra a részre amikor 2 Reaper jön egyszerre !

Én azt ugy csináltam meg hogy teliraktama pályát taposóaknákkal ahol jönni fognaka reaperek mig az egyik fél elktromos töltettel lött a addig másik fél lött ezerrel !
Shep
Komolytalan ez az egész játék. A végén a hajón mikor várni kell, míg az egyes ajtók kinyílnak a 2 kar meghúzása után kapásból rám küld 2 ilyen tetves csótányt, ezeket még meg sem öltem mikor már jön a két gépágyús néger állat. Hát esélyes a túlélés, fõleg mivel a bogarakat hiába lövöm nem döglenek, kábító bottal legalább 20 percig ütöttem egyet szart bele mindig feltámadt.

Shep
Kösz, amúgy ezekre a hülye bogarakra nem is emlékeztem az elsõ végigjátszásból (persze most már beugrott) 😊

Seth
1-2 láblövés.Lerogynak és az a fehér lélegzõzacskó vagy mi kitüremkedik, azt kell lõni. Mikor olyan aura veszi körül akkor nem érdemes lõni,inkább hátrálj,mert nyársalás lesz a vége

PSN ID.: Beegabor

Shep
Na sikerült elintézni a lentebb ajánlott módszert alkalmazva, aránylag még gyorsan is. Na most ugye jönnek ezek a hülye óriás imádkozósáskacsótányok. Korábban már volt ugyebár 1 de az elõl elszaladtam 😊 Ezeket viszont mivel érdemes aprítani, mert hát ugye 1-2-re felszúrnak.

Shep
Egyébként az a fura számomra, hogy most nehezebb fokozaton játszom, mint elsõ alkalommal és eddig mégis könnyebb volt a játék. Ennél a résznél azonban most leakadtam, de hát majdcsak sikerül 😊

DarkSector
bogyók csak arra jók hogy kilövöd összerogyik és elõjönnek a gyengepontok, és azokat a csápokat kell sokat lángszórozni.

azt tudom hogy idõigényes téma.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
de azok mindig visszajönnek csak ki kell bírni.
asszem éehetetlen fokon pl fél-1 órát el is lehet szarakodni.

Shep
Na ezt kipróbálom kösz.

Seth
Nem elég lángszórózni szerintem, mert regenerálódik,ha nem lövöldözöd szét a sárga pattanásokat

DarkSector
amugy ez fura mert csak lángszórozni kell és ennyi lhet nehezebb fokon küldöd nem?

Seth
Legegyszerûbb ha a gépre bízod a lángszóró használatát. Tudni fogja mit kell tennie, neked csak futkosni kell,meg lõni a sárga gócpontokat rajta,mikor a csaj lelángszórózza

Shep
Másodjára játszom a játékot és annál a résznél mikor Excella ránk engedi a hülye csápos taknyot akkor egyszerûen nem tudom megölni (pedig régen sikerült) hiába lángszórózom, lövöm el a karjait szarik bele. Mi az elintézésének a legkönnyebb módja?

DarkSector
pontossan a hangulat soha nem tudhattad mi lesz a kamera váltáskor, lehet hogy a képedbe bámul egy zombi, ilyesztõbb tudott lenni.

vk90
Szerintem is jobb így a kamera (nemfix). Onimusha 3-ba még jó volt, de egy ilyen lövöldözõsnél, hát...
Bár mondjuk annak is megvan a maga hangulata.

Capcom is the best!

DarkSector
a kérdés nem a re5-re irányul. 😊

wedge31
Nekem sok minden hiányzik az elözö részekböl de a fix kamera az biztos nem tartozik közéjük.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
mindenben.

vk90
Hali!
Több helyen olvastam, hogy a sorozat legjobb része a RE 2 volt. Mivel jobb, mint az elsõ és a harmadik rész? Érdemes kipróbálni (ha már az új részek szarok lesznek)?. Ja, és miért jobb a fix állású kamera mint a nemfix (ezt nagyon nem értem)?

Capcom is the best!

ok , akkor mindenki keressen magának igényeit kielégítõ szórakozást.<#kacsint>
DarkSector
pont nem izmozás, hanem csak egyszerûen te irtad hogy szar port, és én mondom nem szar.
te irtad hogy a joy miatt én irtam hogy nem vannak más játékok, abban lehet lövés alatt mozogni mégis joy-al irányitod.

egyszerûen csak ezt irtam, nem akartalak semmire rávenni.meg izmozni. azt hittem nem ismered a játékot.

rendben , akkor nem értem mire fel az izmozás a másik topicban , de zárjuk is le , semmi értelme innen.
DarkSector
most mit irjak, ez nem irányodban akart lenni egy meggyõzés, azzal játszol amivel akarsz, csak ez nem egy bennefelejtett bug a játékban, hanem ez alapba ilyen játék. ennyi, most énnekem aztán ezekután fullmindegy mivel játszol.

ennyire futotta?
ok.
DarkSector
no comment.

link->
ez esetben lehangoló , hogy nem fejlõdött semmit az elsõ része óta.
de legyen , valakinek biztos bejön.
de hogy pont ettõl nehéz.. <#idiota>
mikor hogy körbeállnak 5en , 10 másodpercig nem csinálnak semmit aztán ütnek egyet.
mindezt gondolom azért , hogy legyen idõ a ratyi celzasi rendszerrel , egyhelyben allva! is szépen leszedni mindet.
ez szvsz nagyon gyenge , minden csak nem szórakoztató , kb tényleg '96os szinvonalat tükrözi valóban.

jó , hogy felhoztad a final fantasyt , mert kb semmi köze egymáshoz a 2 játéknak.
DarkSector
jah boxon tegnap elõtt aktivizálták, nemtuom a windows klienst mikor updatelik.

wedge31
Ha minden igaz 10-én már lehet normálisan is csinálni online profilt nem kell buherálni a külföldi cimekkel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
jah te nem csináltál offline profilt.
online-t nem tudsz. offline-t csinálj.... amikor a windows live-nál kidobja a szerzõdés elfogadást, görgesd lejjebb lesz ott hogy CREATE LOCALE PROFIL.
beirsz egy nevet oké és ennyi.

DarkSector
😊 ez nem lowfps.

Okés megoldódott a problémám kicsit visza olvasgattam Azért kössz a segítség.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Azt írja nekem hogy ha nem jelenthezek be a windows live ID val akkor nem tudok menteni. de ha meg be akarok jelentkezni akkor meg kéri a product key-t az meg nincs.Hogyan tovább?

Fpocok
Úgy általában. Ha van egy játék, és meg lehet csinálni, hogy örök lõszer legyen hozzá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

de nekem nincs se Continue se load a menübe semmi.

DarkSector
milyen örök löszer?