Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fake generatort hogy kell hasznalni?
Már elfelejtettem.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Magyarul azért mindig jobb.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Utána....Ha ereditéve tetted egy másik LIVE játék kódjával akkor is más a szitu.
Szóval ha nem eredeti és warez telepítõ kódot adtál meg akkor annyi a teendõd h Offline profilt csinálsz és úgy menteni fog.
Ha eredeti vagy azzá tettek akkor viszont próbálgass accot csinálni,de nem M.O-t add meg országnak hanem mondjuk Angliát vagy Amerikát mert még nincs magyar live.(ez nem biztos mert 1hónapja olvastam h lesz magyar Live is csak nem tudom h mikor.)
Szóval ha az a lényeg h mennyen a game és tuj menteni akkor Oflline profil,ha akarsz Coopozni akkor viszont accal van a gebasz és le kéne írnod egy másik topikba aminek games for windows live a neve.
Remélem tudtam segíteni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Olyan érdekelne aki nagy acsi vadász és csukott szemmel tudja mi hol van)
Szeretném megszerezni a kimaradtakat!
A probléma megoldásához próbálja meg újra telepíteni a programot." Na most jön a lényeg, már 5x telepítettem újra és még mindig ugyan az a hiba. Segítsetek légyszi elõre is köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
A Resident Evil 5-ben teljes az upgrade a shotgun-on, a bonus featuresben is kicsengettem érte a 8000pontot, de mégsem jött elõ az a hármascsövû stukker. Mit kell még csinálni?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
a Resi5-ben Chris-t irányitod (Resi1) !
Eddig sse játszottam RE játékokkal, de most úgy gondoltam meglesem ezt az 5. részt. Viszont azt nem tudom, hogy kötõdik-e a története az elõzõ részekhez?
tudna vki abban segíteni hogy állítsam be a logitech wireless rumblepad 2-t? a launcherben melyiket kell válastani a 6 közül meg a játékban is van a-b-c-d lehetõség? próbálgattam egy árat de nem akar megmozdulni se.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

steam-en állítólag most 2800FT kb eredetiben!!!!!
vedd meg ennyit megér.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
RE5 szeretnek multiban jatszani de sajna tort verzio.lent olvastam hogy mas jatek live profilal lehet jatszani ez pontosan hogy kell?
Amugy ha Live Accountot csinálsz akkor érdemes beállitani United States-re vagy USA-ra azt rögtön elfogadja !
Itt csinálhatsz Live Accountot a lényeg az hogy Usa legyen belleálltiva vagy United States !
Live account
Ha má sikerült regelni Live accountot akkor ki kell töltenia Contact Information hamis adatokkal és elmenteni !
Fake Generator