Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor várható a fordítás kiadása?
Sziasztok!

A fake generatort hogy kell hasznalni?
Már elfelejtettem.
Attelee
Én is arra várok julius ota h ujra elkezdhessem magyarul!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

grebber
3óra sincs végigvinni szóval nem gond.Sokszor végigvittem már!
Magyarul azért mindig jobb.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem mintha a játékban rengeteg szöveg lenne, amit nem lehet megérteni... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nos a magyarítás tesztelés/hibajavítás fázisba érkezett!Hamarosan ismét nekieshetek!

segítsetek légyszives, mert nem tok offline profilt csinálni és nem tom átállítani az országot magyarra! ha tud vki segíteni megköszönném!
Peet81
Eredeti és nem magyarországit accountot csináltam de igy sem engedi! Feltelepitem ujra hátha! Azért köszi a segitséget

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

The Protector
Elõször is eredeti vagy warez?Mert nem mind1.
Utána....Ha ereditéve tetted egy másik LIVE játék kódjával akkor is más a szitu.

Szóval ha nem eredeti és warez telepítõ kódot adtál meg akkor annyi a teendõd h Offline profilt csinálsz és úgy menteni fog.

Ha eredeti vagy azzá tettek akkor viszont próbálgass accot csinálni,de nem M.O-t add meg országnak hanem mondjuk Angliát vagy Amerikát mert még nincs magyar live.(ez nem biztos mert 1hónapja olvastam h lesz magyar Live is csak nem tudom h mikor.)

Szóval ha az a lényeg h mennyen a game és tuj menteni akkor Oflline profil,ha akarsz Coopozni akkor viszont accal van a gebasz és le kéne írnod egy másik topikba aminek games for windows live a neve.

Remélem tudtam segíteni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Peet81
Szevasztok! Nekem az a nagy próblémám hogy nem tudok menteni mert nem enged bejelentkezni a Live-ra valamiért! Mindig azt irja ki hogy "más már bevan jelentkezve ezen a számitógépen, meg hogy ellenörizem a tûzfalat" de ezek közül mindegyiket megnéztem és kikapcsoltam a tûzfalam és nincs bejelentkezve senki és még sem müködik! Csináltam egy pár új accountot de semmi! Ha tudtok segiteni akkor köszi

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

DarkSector
én tuom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Majd valamikor lenne kedve valakinek végigtolni coopban a game-et?
(Olyan érdekelne aki nagy acsi vadász és csukott szemmel tudja mi hol van)
Szeretném megszerezni a kimaradtakat!

na siker, DirectX gondom volt
Sziasztok, egyetlen 1 pici gondom van a game-val ezt a hibaüzit dobja ki: "A program nem indult el, mert XINPUT1_3.dll hiányzik a számítógéprõl.
A probléma megoldásához próbálja meg újra telepíteni a programot." Na most jön a lényeg, már 5x telepítettem újra és még mindig ugyan az a hiba. Segítsetek légyszi elõre is köszönöm.
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tényleg? hm.. köszi emglesem
norbi2fraktal
használj Xfire-t játék közben tudsz webes böngészõt is elõ hozni vele

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

hahaha, nincs facebookom. Csak szeretném megtalálni az összes elrejtett BSAA emblémát, ami egyedül a lehetetlent megközelítõ tevékenység. Így némi internetes segítséget használok. Csak ez a csík ne lenne.
norbi2fraktal
DX10-ben nincs az a töltési csík 😄 csak DX9 módban....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
A mai játék nagyon nagy százaléka rühelli az ALT+TAB-ot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FSpofon
koncentrálj a játékra ne az idióta facebookos barátaidra

Arab money

Mellesleg miért van az, hogy amikor elindítom, vagy lerakom kicsibe és vissza, akkor egy csomót tölt a játék? Mindig másodpercek alatt betölti a pályákat, mindent, ezen akkor mit tököl egy percig?
IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Köszönöm Uram!

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

IMYke2.0.0.0
Ezt nézd át!
KLIKK

Egy kis Help kellene srácok!
A Resident Evil 5-ben teljes az upgrade a shotgun-on, a bonus featuresben is kicsengettem érte a 8000pontot, de mégsem jött elõ az a hármascsövû stukker. Mit kell még csinálni?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Seth
Egyértelmûen folytatás, visszatérõ karakterekkel,utalásokkal

PSN ID.: Beegabor

de a története mennyire kötõdik? Mármint az alapkoncepción kívül (vírus, sok mutánszombimicsoda, stb) van-e vmi köze még az elõzõ részekhez? Folytatólagos történet, utalások az elõzõ részekben történtekre, stb.
wesker24
Igen van hozzá köze az eddigi részekhez is ! Csak más stilusban van már a játék ugyanugy mint a 4 ! Mig a Resi 4-ben Leon-t irányitpttad (Resi2)
a Resi5-ben Chris-t irányitod (Resi1) !
Hello!

Eddig sse játszottam RE játékokkal, de most úgy gondoltam meglesem ezt az 5. részt. Viszont azt nem tudom, hogy kötõdik-e a története az elõzõ részekhez?
BF109
sziasztok!
tudna vki abban segíteni hogy állítsam be a logitech wireless rumblepad 2-t? a launcherben melyiket kell válastani a 6 közül meg a játékban is van a-b-c-d lehetõség? próbálgattam egy árat de nem akar megmozdulni se.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

De ha jol olvastam 72 naponta cserélni kell a jelszot.
Ujra jo a fiokom és megjavult a játék is bizonyos helyeken szaggatott mint állat de most már rendesen fut.
DarkSector
NO COMMENT

DarkSector
jah nekem bejött nagyon, mivel residentben ez az elsõ rész amiben van multi...

Tényleg jó ajánlatnak tûnik. 😊 Én nem vagyok fan, sõt az achik sem keltik fel az érdeklõdésemet. Az ajánlaton erõsen gondolkozom, tud változatosságot nyújtani a multi?
norbi2fraktal
ahogy mondod haver:-) steam-en pontosan 9,50€ a játék, hát igen bõven megéri!

DarkSector
többször érdemes lenyomni az extrák miatt, achik gyüjtése, és a coop is nagyon zsír....én fan vagyok, elfogult a residentek iránt, én tehát csak azt tudom mondani hogy király.

steam-en állítólag most 2800FT kb eredetiben!!!!!
vedd meg ennyit megér.

Hello, szeretném megtudni, hogy a resident evil 5 egyszer végigjátszós játék vagy izgalmas élményeket tud nyújtani coop-ban a sokadig játéknál is?
Zárolták a fiokomat.Nem tudja valaki hogy kell kioldani ha lehetseges?
Tower Guard
Valaki találkozott már olyan problémával hogy a játék alatt a videók néha nem jönnek be hanem csak fekete kép van de a szöveg alul megjelenik (dx 10-ben játszom)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Mindent bealitotam már tudok multit jatszani.Köszönöm a segitséget.
már csak 1 kérdés.updataljam a játékot vagy nem?
Köszi a választ.

Akkor csak a cd keyt kell beirni regisztralaskor vagy az eredeti jatekot kell regisztralni?
norbi2fraktal
akkor írd be az adataid és a key-t aztán go coop, jó játékot...

Van eredeti live-os jatekom.
norbi2fraktal
ha van eredeti LIVE-os játékod akkor a hozzá kapott cd key-el játszhatsz vele online, ha nincs akkor hamachi vagy tunngle, és a teknogods oldalán levõ mód-al...

Sziasztok!

RE5 szeretnek multiban jatszani de sajna tort verzio.lent olvastam hogy mas jatek live profilal lehet jatszani ez pontosan hogy kell?
wesker24
Én is nem rég csinltam uj Live accot mert valamiért arégi már nem volt elérhetõ !

Amugy ha Live Accountot csinálsz akkor érdemes beállitani United States-re vagy USA-ra azt rögtön elfogadja !

Itt csinálhatsz Live Accountot a lényeg az hogy Usa legyen belleálltiva vagy United States !

Live account

Ha má sikerült regelni Live accountot akkor ki kell töltenia Contact Information hamis adatokkal és elmenteni !

Fake Generator