4185
-
#3945 Valaki találkozott már olyan problémával hogy a játék alatt a videók néha nem jönnek be hanem csak fekete kép van de a szöveg alul megjelenik (dx 10-ben játszom) -
Majesty #3944 Mindent bealitotam már tudok multit jatszani.Köszönöm a segitséget. -
Majesty #3943 már csak 1 kérdés.updataljam a játékot vagy nem? -
Majesty #3942 Köszi a választ.
-
Majesty #3941 Akkor csak a cd keyt kell beirni regisztralaskor vagy az eredeti jatekot kell regisztralni?
-
#3940 akkor írd be az adataid és a key-t aztán go coop, jó játékot... -
Majesty #3939 Van eredeti live-os jatekom.
-
#3938 ha van eredeti LIVE-os játékod akkor a hozzá kapott cd key-el játszhatsz vele online, ha nincs akkor hamachi vagy tunngle, és a teknogods oldalán levő mód-al... -
Majesty #3937 Sziasztok!
RE5 szeretnek multiban jatszani de sajna tort verzio.lent olvastam hogy mas jatek live profilal lehet jatszani ez pontosan hogy kell? -
#3936 Én is nem rég csinltam uj Live accot mert valamiért arégi már nem volt elérhető !
Amugy ha Live Accountot csinálsz akkor érdemes beállitani United States-re vagy USA-ra azt rögtön elfogadja !
Itt csinálhatsz Live Accountot a lényeg az hogy Usa legyen belleálltiva vagy United States !
Live account
Ha má sikerült regelni Live accountot akkor ki kell töltenia Contact Information hamis adatokkal és elmenteni !
Fake Generator
-
sirpalee #3935 Sziasztok!
Nem olyan regen (tegnap) megvettem a jatekot, hogy haverral tudjunk egyutt jatszani pc-n. Nekem sikerult is regelnem, es beallitani az windows live id-t (epp elotte egy-ket oraval konfigoltam a friss boxomat, es ugyanazzal mukodott), viszont havernak sehogy sem tudtuk beallitani az live idjet, mert mindig arra hivatkozott, hogy a mi regionkbol nem lehet jatszani.
Csinaltunk egy kulon acc-ot angliara beallitva mindent, de azzal is ugyanazt a hibat irja ki, az adott regiobol nem elerheto az xbox live.
Az eset furcsasaga, hogy elotte en is eppen konfigoltam a live accomat, es boxon mar annyibol elfogadta a regisztraciot, hogy atallitottam liven az orszagot... Erre jott az otlet, neki is boxon legyen megcsinalva a reg, csak mar kb egy napja folyton azt irja ki az xbox live regisztracio eppen szunetel, probaljam meg kesobb.
Valakinek van ezzel tapasztalata? Esetleg valami bombabiztos guide?
Elore is koszi a segitseget... Baromi idegesito, hogy kiadunk erte x osszeget es nem tudunk vele rendesen jatszani... -
#3934 jah értem akkor azért nem tünt fel eddig mert csak 1 joy-om van
:D
-
#3933 két kontroller kell hozzá,és a menüben mikor inditod a játékot felajálja vagy mi!Én öcsémmel ugy vittem végig PS3-on szoval lennie kell! -
#3932 jah de én konzolra gondoltam, mert én ott se hallottam még osztott képernyős modról.
hogy kell előcsalni?
mert a menüben nincs ien opcio.... -
#3931 Mivel Ps3-on és Xbox360-on lehet benne osztott képernyőn játszani,abban reménykedtem,h kiadtak ehhez is egy javitást amivel már müködik!
-
erikn #3930 sose lehet tudni.....:D:D -
#3929 szerintem nem...hát hogy lehetne már ha nincs beleirva a szoftverbe?
:D
-
erikn #3928 köszi:),és ha ez lenne akk meglehet vhogy csinálni?:D -
#3927 miért ehhez bütykölni kell a játékot?
ha lenne osztott képernyő, akkor annak automatikussan kéne menni nem? egy gyári játékban nem hinném hogy egy alapvető funkcióhoz buherálni kellene.
szerintem egyszerűen nincs benne ien. -
#3926 uh
eddig asszem ien gond még nem volt.
arra gyanakszopk hogy egy fájlt, monnyuk videót nem tud betölteni. -
#3925 Van már megoldás arra h egy gépen ketten lehessen tolni? -
erikn #3924 Nem.Hanem amikor beakarja tölteni az 5-2-őt a loading kiírásnál lefagy és kilép.:( -
#3923 game over felirattal lép ki? -
erikn #3922 hello!
Nekem az 5-1 végén mindig lefagy és kilép a játék.:/Nem tudok segíteni?
Am. windows 7-en játszok vele de nem hiszem h ez lenne baj.
-
#3921 EBAY:
Akit érdekel konkrétan, és ez a jól nézem játékkal együtt ennyi!!!! -
#3920 irány e-bay...mire várjunk...:D
24$ RE5 USB 2GB pendrive Chainsaw Limted Edition (Slim) -
#3919 Azt a chainsaw pendrive-ot szivesen elfogadnám ! xD -
#3918 Wz is elég jól néz ki !
[IMG][/IMG] -
#3917 jó nekem x360-ra is...:D -
#3916 Ez igaz. De a szépségnek adózni kell :)
-
#3915 Na meg ha lenne hozzá egy PS3 is ! -
#3914 elég szép, ha lenne pénzem rá...:D -
#3913 Ez egyszerűen gyönyörű!:
-
Bhalage #3912 cdgalaxisban vettem, letolteni nem tudtam, mert csak 3Gs neten van most otthon : (
amugy fasza jatek vegignyomtam, állat.
a code veronikán kívül sztem összes REvel toltam akkor.
JEEE -
#3911 6.000 pénz sok érte, kicsit...
-
#3910 grat!
-
#3909 hol és mennyiért -
Bhalage #3908 mindegy, mert megvettem, tetszik : ) -
mester1987 #3907 Jah most olvastam vissza: M92F Handgun max = M93R Handgun
-
mester1987 #3906 Pisztolynál nincs ilyen meglepi???