4185
  • kissompi
    D3DERR_DRIVERINTERNALERROR:Present result!

sziasztok erre kéne nekem egy megoldási lehetösék egy sappire ati x1650 pro 512bm-os kártyám van
  • IMYke2.0.0.0
    "Resident Evil 5 Desperate Escape DLC" - XBOX360, már elérhető, tudjuk milyen formátumban.
  • norbi2fraktal
    töltsd le az Enb Series-t X1600-as VGA-ra és tömörítsd ki a játék exe-je mellé, aztán jó játékot
  • IMYke2.0.0.0
    Hardvered?
  • Tomika19
    Sziasztok nekem egy olyan problémám van hogy nem indul el a játék de szó szerint a játék mert az eleje bejön meg el is kezdeném kitudok választani mindent!Amikor a benchmarkra megyek elkezdődik de kilép a következő üzenettel:

D3DERR_DRIVERINTERNALERROR:Present result!

Kérlek irjatok mi lehet a gond Ati X1600pro-m van KÉRLEK HELP Köszi a segitséget előre is!Most ujjra tettem egy régebbi drivert már el-se inditja a játékot.Kérem aki tud segiteni Irjon!
  • DarkSector
    Érdekességképp:

Star Wars-nál:
    pl. kiadt ák konzolra, jött a Jedi Temple DLC, utána a Tattoine DLC.
    Ezekután kijött PC-re az Ultimate Sith Edition. Ebben volt megint egy DLC a Hoth.

Nah ez csak 3-4 napja tették fel konzolra mint DLC.

Resident Evil 5-nél:
    kiadták konzolra, utána kijött pc-re de 2 új ruhával plMost meg csináltak 5 DLC-t a pc-s ruhák 1-1 DLC-ben letölthetőek. Köv. hónapban kiadják cakk-pakk 1 tokban a Resident Evil 5 GOLD-ot, ami az alap játékot tartalmazza, és a DLC-ket egyben...

Ha van dobozos egyben verzió, szerintem lesz pc-re is...
  • DarkSector
    hát nem mondják, de szerintem fog jönni. Resident Evil 5 Gold.
  • Evin
    De gondolom pc-re egyik sem jön.
  • DarkSector
    jah az első 2 dlc vagyis 3 mert van 1 ingyenes.
    még 2 lesz
  • CroftManor
    á kijött a dlc? nem lehet rossz, bár most csak ezért nem fogom boxra is megvenni a játékot, kár h pcre nem jön.
  • Coronita21
    hali.
    rld verzióm van és a játék random idő után megáll, mi lehet a baj? szar a crack ? érdekességképp ugyanezt a verziót tavaly már végigvittem gond nélkül..
  • DarkSector
    Nah nemcsoda hogy a rögzített kameraállást lecserélték, így lézerrel kibaszottszar célozni, régen volt még automata célzás...de így eltalálni egy pontot pl az ellenségen...:D
  • DarkSector

vagy egy varjúval kell dumálni...:D
    Azért megnézném ien kamerából ki szedné őssze a kék medálionokat!
  • Seth
    Aha benne van. Az első fejezetben a nagy bárdos melákkal kell 10x beszélgetni.Lehet, hogy a folyamat közben kettévág, de megéri
  • DarkSector

Klasszikus kameranézet a resident evil 5-ben...lehet hogy az alapjátékban is van????
  • DarkSector
    eddig nincs róla szó, de szerintem ki fogják adni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fog.
  • xxxpaulxxx
    és ez pcre is fog jönni?
  • DarkSector
  • DarkSector
    Indul a Resi 5 GOLD turné! :D
    Resident Evil 5 Gold extrák.
  • Muttley
    A RE4 ilyen tekintetben könnyebb volt.
    Mesélsz az ennyire hatékony taktikádról?
    Iszom szavaidat! :D
  • norbi2fraktal
    van az A-nál is jobb értékelés S,SS :D nekem mindegyik pálya SS:D
  • Muttley
    Valakinek vmi taktika, hogyan lehet "A"-ra megcsinálni a Mercenaries küldetéseket?
    Rögtön az elsőt pl.
    Folyamatos mozgás, shotgun, időhosszabítás, combo, de 20000et is alig érem el. A böhömnagy baltás fütyifejet meg nehéz elkerülni. 40 kéne, de így esélyem sincs. Ötlet?
  • DarkSector
    sajnálom hogy nem sikerült visszaszerezned, de legközelebb majd már nem lesz ien gond.
    remélem nem kell sokat újból megcsinálnod...
  • tabek
    Kipróbáltam a HOME gombot
    majd sing out! de csak 1 profil van, mivel nem új profilt kezdtem hanem új játékot úgyhogy szopattyú.Azért köszönöm a tanácsokat.
  • DarkSector
    hát ha megvan még a régi profilod akkor nincs gond.
    mivel uj profil kezdéskor auto sing in van, ezért nem tudhatja az ember, hogy mi a gáz, hülye a rendszer kicsit.
    nah szóval ha a régit akarod, belépsz, megnyomod a HOME gombot a bllentyűzeten.
    majd sing out!
    és sing in, ahol a listán ezekszerint 2 profilnak kell lenni, és kiválasztod a régit.

ha egyébb infó kell, írj nyugodtan.
    ha meg a régi profil után volt c meghajtódon win reinstall, és csak a resident 5 mappát mentetted, akkor nem lehet már visszaállítani sajnos.
  • tabek
    Értem. köszönöm.
    De akkor az előző mentést már cseszhetem mert új játékot kezdtem.
  • DarkSector
    a mentés nem elég, a live profilodat is hozzá kell párosítani.
    ami profilt létrehoztál, először, és amivel játszottál, azt is kell kiválasztanod, illetve elmentened.
    látom win7-et használsz....úgyhogy itt találsz egy mappát, ezt is a resident5 mappával együtt mentened kell, és és visszamásolni ha újratelepítés után használni szeretnéd a mentéseidet:

c:\Users\tabek\AppData\Local\Microsoft\XLive.....
    nah ezt az XLive mappát mentsd le ebben vannak a profilok. Hogy full pontossan mondjam, a Content mappában....
  • tabek
    Szia.
    Valamilyen profilt csináltam, akkor mentett is mert játszottam minden nap vele onnan fojtatta ahol befejeztem, csak kb 2-3 hete nem indítottam el s most amikor indítom előröl kezdi.Ott van a mentés a "C:\Users\tabek\Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\TABEK "mappa most is, benne is van minden ami eddig volt csak az állást előröl kezdi.
  • DarkSector
    csináltál GFWL profilt mikor elkezdtél játszani?
  • tabek
    Szasztok.Meg b.sz az ideg megcsináltam kb a 3-2caper-ig de nem játszottam vele kb 2-3 hete, mos elkezdtem és nincs meg az eddigi mentésem ,előröl indul, nagyon hálás lennék ha valaki aki kb ott tart eltudná küldeni a mentését. ([email protected])Köszönöm.
  • DarkSector
    legelején feb.7 volt, lehet késik maj.
  • CroftManor
    mikor jön a dlc?
  • Panel
    Bocsánat,elnézést...
    Én is órákat játszok vele,még most ez után,hogy megírtam ezt a szöveget! Csak idegesít,hogy rengeteg dolgot ott kell hagyni,vagy elhasználni,vagy lecserélni a játék során,ahelyett,hogy eltennénk és játék közben csak úgy elővennénk őket,ha szükségünk van rá. Mint Res.Evil 4-ben.
    Hiányolom ezt az "opciót".
    Nekem ott lett tele a púpom ezzel amikor a hajón vagy,és valami hatalmas dögöt lövök valami lézerrel. A lehulló kis fekete masszák után pedig egy vagonnyi lőszert kellett otthagynom,mert nem volt hova tenni!
  • GaBika6
    Én mondjuk nem vagyok fanja, de tetszik. Nekem Lock On harci repülőszimulátor, Empire Total War stratégiai játék a favorit, de bejön ez is. Most medium-on tolom és így hogy már végigvittem easy-n könnyebnek tűnik. Az elején a kamera beállítás picit zavart, de 1-2 óra játék után kellemeset csalódtam. Úgyhogy nekem bejött a game, az hogy valaki meg fikázza hát istenem, szíve joga, csak mondjuk egy ilyen dologért leszarozni...
    Mindenkinek tetsző játékot soha nem fognak készíteni!
  • DarkSector
    egy resident-et nem lehet nem szeretni, én elnéztem neki a 4-ben hogy ennyire fuss lőjj lett, ezekután én nem csalódtam tudtam mire számítsak, és ez jobban tetszett mint a 4.

én úgy érzem nem kötelességük a sorozatban végig darkos stilust nyomatni.
    szerintem ebbe a napsütéses meg madárcsicsergős érzésbe is ott van a resident feeling.
    hátmég a dlc-kben majd!!!!

ezt tutira más elbaszta volna, szerintem ezért alkottak nagyot. megpróbáltak változtatni, és ez szerintem jól sült el.
    lehetett volna hosszabb is, de ez egy kimaxolós játék, én elégedett voltam mikor megvettem.
    nézd meg a mostani játékokat, meik mien irányba fejlődik, hát....:)
  • GaBika6
    Én először utáltam, de 1-2 óra játszás után megszoktam és már rohadtul tetszik!!!
  • norbi2fraktal
    ha nem tetszik ne játsz vele, nem kért meg senki rá, jah és a játék nem szar, nem fos, ez az érzés nem a játéktól lett hanem a gatyádból áradt....
  • DarkSector
    miről beszélsz?
  • Panel
    Na...marha jó! Gratulálok a fejlesztőknek! Én naív!
    És még azt hittem megmarad a Res.Evil 4-es "tatyó"!
    Hát így ez egy fos...de ha belejavítanak akkor lehet még szar! :)