Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peet199009
Sziasztok.
Érdekelne hogy hány chapterbõl áll a gém. Élõre is köszi

DarkSector
Nem is 1 hanem 2 ÚJ DLC lesz!!!!
Resident Evil GOLD Edition

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Leszedtem és mûködik! Kösz!
Bence94
ez enb oldaláról töltsd a resident evil 5 1.2 patch nevû fájlt és azt csomagold ki a játék mappájába és akkor menni fog ati x1300-1950ig nekem is 1950em van és ettõl megy igaz nem valami fényesen.asszem f12 vagy shift f12-vel tudsz váltani "színezés" között ha olyan világos lenne.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Kösz! Akkor egy kicsit megbõvítem a gépet!
DarkSector
vegyél egy olcsó vga-t, azzal elleszel.... 4650 vagy 4670

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
2400 alatti ati kártyákat nem támogat a játék sajnos.

DarkSector
jah.

nah erre gondoltam a vga nem támogatott!

Minimum gépigény

Processzor: PentiumD / AMD Athlon64 X2
Memória: XP: 512 MB / Vista: 1 GB
Videókártya: NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon HD 2400 Pro (256 MB VRAM)
Merevlemez: 8 GB

Ajánlott gépigény

Processzor: Intel Core2 Quad / AMD Phenom X4
Memória: XP: 1 GB / Vista: 2 GB
Videókártya: NVIDIA GeForce 9800 / ATI Radeon HD 4800 (512 MB VRAM)

IMYke2.0.0.0
Ez a játék sosem fog elindulni azon a gépen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Intel pentium 3.4
ATI X1600 256-megás
1-giga ram
Már nem egy erõmû,de idáig minden játék elindult rajta!
DarkSector
ez így kapásból arra utal, hogy a videókártyád nem elég a játéknak, leírod légyszíves a konfigodat?
cpu vga ram

A videokártya drivert nemrég frissítettem,a DirectX-et meg a játékból tettem fel!
Evin
Tegyél fel friss DirectX-et meg vga drivert.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok! Két gépre is feltettem a játékot,de indításnál ezt írja: (D3DERR DRIVERINTERNALERROR😛RESENT ERROR)
A szomszédom gépén kipróbáltam azon meg tökéletesen megy! (mindegyik gépen XP-van)
Tudja valaki,hogy mi lehet a probléma?
Most vettem meg én is steamen sajna 38 euro volt.3D VISION
ezt a játékot + a Batman Arkham Asylum erre fejlesztették.
Olyan mint az IMAX.
grebber
Nemrég akciós volt steam-en a GTA 4 aki szemfüles volt 2050ft-ért hozzájuthatott!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
mien a 3d vision?
olyan mint a 3d szemüveggel a filmek?

DarkSector
igen gta4-nél régebb óta kiszürték állítólag, de nekem re5-nél ment simán.

Amugy ez a Kane and Lynch-es dolog lehet nem müxik már,legalábbis gta4nál a live frissités miatt betette a kaput. 😞
Hi!
Valakinek lenne kedve veteranon végigtolni?
3D visin miatt megvettem pc-re,hát igy beszarás.
DarkSector
jah
bár nem nagy baj, mert nekem 1 elég
😄

norbi2fraktal
hmmm, ez nem jó már, amugy szerncsére én kértem egyet már elõtte😄
2õt tudtam kérni😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
nekem nem megy ez a megoldás.
a linken nem jön be a felirat a sárga keretben

norbi2fraktal
én is pár hete rendeltem egy Kane & Lynch-et 1990 pénzért de aki ennyit is sajnál rá annik itt van az ingyenes LIVE key kérés!!!!KLIKK
havernak is mûködik...

amugy kiegészítem csak DarkSector listáját ezekkel..

Lost Planet : Extreme Condition
Street Fighter IV
FUEL

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
van leirás hozzá, de igazuk van többieknek, lehet van már 1 ezresé xlive játék, aminek a cdkulcsát beírod, és eredetihez méltóan tudsz játszani neten...felvenni ismerõsöket, meghivni könnyen kapcsolódni, hamachi meg elég körülményes, van akinél nem megy, mert egyik irányba tud csak csatizni, kifagy a játék, vagy egyébb okok lehetnek, amik sürün elõfordulnak.

ha ez hiányzik neked meg haverodnak, és ez végett spórólsz, akkor csináld, de tök értelmetlen.

jah és megjegyzem, hogy a live kulcs több helyre is jó, nem csak ide, vagyis többszörössen is megéri.

nekem eddig ezekkel ment simán, amikkel próbáltam (persze ettõl több van, amivel megy, de én ezeket tutira mondom hogy menni fog majd a kulccsal!):
Fallout 3
Star Wars: CWRH
Batman AA
Resident Evil 5
Red Faction Guerilla
Gears Of War

Dirt 2(online multi nem megy, de acsikat elszálolja!!!)

wesker24
Söt ha már 990 Ft-ot sem tudsz összekaparni egy LiVE játékra az már régen rossz ! Nem hinném hogy annyira csóró vagy hogy nincs egy ezresed egy LIVE-os játékra !
grebber
Hát ha kemény 1990ft-ot nem tudsz elõszedni az már rég rossz.Legyen bármilyen rossz az anyagi helyzeted!

Jólvan,adj rá pénzt😄 na a kérdésemre válaszoljon vki pls😄
grebber
Vegyetek olcsó live-os játékot megéri!

hyall,haverral akarom tolni hamachin a game-t,csak nem vágom h kell...vki részletesen leirná h hogy lehet megoldani?😄
Valaki nem tud akkor mentést adni? Nem akarom a legelejérõl kezdeni. Már majdnem a végén voltam...
DarkSector
KIVÉVE ONLINE!!
online profil a neten tárolodik, bármikor letölthetõ.

DarkSector
igen közben rájöttem hogy kell az uj klienssel offline létrehozni.
de igen amit barátunk is mond el kell menteni kifejezetten a live mappát is a profiloddal!!!!
ez:

xp:
C:\Document and Settings\rendszergazda\Application Data\Local Settings\Microsoft\Xlive

win7:
C:\Users\rendszergazda\Appdata\local\Microsoft\Xlive
(vista-n nem néztem, de hasonló uton elérhetõ.)

Egyszerübben a c-n keresõbe beírod Xlive....ezt a mappát kell hordozgatni, ez tartalmazza a profilokat, ezek elengedhetetlenül szükségessek a játék mentéseket tartalmazó mappáihoz.

pl a re5-nél konkrétan ezt az Xlive mappát, és a játék mentéseit, XP-n C:\Document and Settings\rendszergazda\My Documents\CAPCOM iletve a windows 7 esetében a C:\Users\rendszergazda\Dokuments\CAPCOM....

IMYke2.0.0.0
Azért nem mûködik, mert nincs mentésed a Microsoft Live mappádról, amiben külön ott van a RE5 almappája, a vonatkozó mentésekkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csináltam még a neve is ugyanaz volt mégsem tudta többé betölteni a régi mentéseket...
DarkSector
nem volt 22-óta netem...azóta leküldtem az assassin creed 2-õt!
😄

DarkSector
jah gut. megvan csak éppen elrejtették....:S
már rájöttem.

norbi2fraktal
hááááátttttteeeee ????? mi van veled dark? hun volt maga?

offkorzreg
de

DarkSector
live-ba nem lehet offline profilt csinálni már?

Valami savegame nincs?

Most raktam újra a rendszert és nem tudja betölteni a régi mentés és a régi profilomat. Magyon nincs kedvem most újra elkezdeni mert már a végkefelé voltam.
Seth
Nincs. Ezt ilyennek találták ki, nem fogják megváltoztatni.

PSN ID.: Beegabor

Heló! Jött ki valami patch vagy valami okosság van az irányításra? Pl egérrel mindig nézelõdni+menni, ha célzok akkor is? Annak idején nemigen tetszett az alapmegoldás.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

grebber
Az igen most volt a game.co.uk-on 1500FT-os akció a gamebõl.
És pik pak eladták a bizonyos mennyiséget mert kiírták elfogyott 😄
Prey-el tegnap steam-en ugyanilyen volt!

neked se lehet sok barátod
IMYke2.0.0.0
"jól jönne pl. auto célzás" - akkor ez nem a Te játékod...
Ez ugyanis PC-s verzió.

norbi2fraktal
de van, és elég egyszerû, az elsõ megoldás, szokd meg, a második ne játsz vele, amugy én most vittem vigig 8x mer van LIVE profilom ......és úgy azért jobb

üdv. megvan a játék. hát nem is tudom mit mondjak. a grafika engem nem nyûgözött le DX10-ben futtatom ,a lent látható konfigon...

az irányítás valami észveszejtõen borzalmas, de még szerencse, hogy van X360 kontrollerem, bár azzal sem könnyebb...jól jönne pl. auto célzás, de a legzavaróbb, hogy a kamera túl közel van...

nincs erre vmi megoldás?
Köszönöm a tippet! Keresek valami olcsó gémet akkor,ha más megoldás nincs.
wesker24
jah ok akkor helyesbitek az ujabb játékok nem mennek vele viszont a régebbi játékok igen !