Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nem olyan regen (tegnap) megvettem a jatekot, hogy haverral tudjunk egyutt jatszani pc-n. Nekem sikerult is regelnem, es beallitani az windows live id-t (epp elotte egy-ket oraval konfigoltam a friss boxomat, es ugyanazzal mukodott), viszont havernak sehogy sem tudtuk beallitani az live idjet, mert mindig arra hivatkozott, hogy a mi regionkbol nem lehet jatszani.

Csinaltunk egy kulon acc-ot angliara beallitva mindent, de azzal is ugyanazt a hibat irja ki, az adott regiobol nem elerheto az xbox live.

Az eset furcsasaga, hogy elotte en is eppen konfigoltam a live accomat, es boxon mar annyibol elfogadta a regisztraciot, hogy atallitottam liven az orszagot... Erre jott az otlet, neki is boxon legyen megcsinalva a reg, csak mar kb egy napja folyton azt irja ki az xbox live regisztracio eppen szunetel, probaljam meg kesobb.

Valakinek van ezzel tapasztalata? Esetleg valami bombabiztos guide?

Elore is koszi a segitseget... Baromi idegesito, hogy kiadunk erte x osszeget es nem tudunk vele rendesen jatszani...

shaken, not stirred

DarkSector
jah értem akkor azért nem tünt fel eddig mert csak 1 joy-om van
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Attelee
két kontroller kell hozzá,és a menüben mikor inditod a játékot felajálja vagy mi!Én öcsémmel ugy vittem végig PS3-on szoval lennie kell!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

DarkSector
jah de én konzolra gondoltam, mert én ott se hallottam még osztott képernyõs modról.

hogy kell elõcsalni?
mert a menüben nincs ien opcio....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Attelee
Mivel Ps3-on és Xbox360-on lehet benne osztott képernyõn játszani,abban reménykedtem,h kiadtak ehhez is egy javitást amivel már müködik!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

sose lehet tudni.....😄😄
DarkSector
szerintem nem...hát hogy lehetne már ha nincs beleirva a szoftverbe?
😄

köszi😊,és ha ez lenne akk meglehet vhogy csinálni?😄
DarkSector
miért ehhez bütykölni kell a játékot?
ha lenne osztott képernyõ, akkor annak automatikussan kéne menni nem? egy gyári játékban nem hinném hogy egy alapvetõ funkcióhoz buherálni kellene.
szerintem egyszerûen nincs benne ien.

DarkSector
uh
eddig asszem ien gond még nem volt.
arra gyanakszopk hogy egy fájlt, monnyuk videót nem tud betölteni.

Attelee
Van már megoldás arra h egy gépen ketten lehessen tolni?

Nem.Hanem amikor beakarja tölteni az 5-2-õt a loading kiírásnál lefagy és kilép.😞
DarkSector
game over felirattal lép ki?

hello!
Nekem az 5-1 végén mindig lefagy és kilép a játék.:/Nem tudok segíteni?
Am. windows 7-en játszok vele de nem hiszem h ez lenne baj.
DarkSector

DarkSector
irány e-bay...mire várjunk...😄
24$ RE5 USB 2GB pendrive Chainsaw Limted Edition (Slim)

wesker24
Azt a chainsaw pendrive-ot szivesen elfogadnám ! xD
wesker24
Wz is elég jól néz ki !

[/img]
DarkSector
jó nekem x360-ra is...😄

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. De a szépségnek adózni kell 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Na meg ha lenne hozzá egy PS3 is !
DarkSector
elég szép, ha lenne pénzem rá...😄

IMYke2.0.0.0
Ez egyszerûen gyönyörû!:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cdgalaxisban vettem, letolteni nem tudtam, mert csak 3Gs neten van most otthon : (

amugy fasza jatek vegignyomtam, állat.

a code veronikán kívül sztem összes REvel toltam akkor.
JEEE <#email>

anti hero

IMYke2.0.0.0
6.000 pénz sok érte, kicsit...

DarkSector
grat!

ffxi
<#worship>hol és mennyiért<#confused>

Fákjúal!

mindegy, mert megvettem, tetszik : )

anti hero

Jah most olvastam vissza: M92F Handgun max = M93R Handgun

<#zavart2>

<#zavart2><#zavart2>

<#zavart2><#zavart2><#zavart2>
Pisztolynál nincs ilyen meglepi???<#vigyor2>
Okés, kössz.
wesker24
Egyrészt az új fegyokhoz nagyon sok pénz kell elöször ki kell maxolni az adott fegyvert utána megvenni az új fegyvert és persze azt is ki lehet maxolni ! Sõt 2x-szori végijátszás alkalmával már Infinite ammo-t is vehetsz bele persze ehhez is elég sok pont kell majd !
wesker24
Lássuk csak jól emlékszem-e !

M92F Handgun max = M93R Handgun
Ithaca Shotgun max = Hydra Triple Barret Shotgun
S75 Rifle max = Infinite Longbow
VZ61 Machinegun max = Infinite Gatling Gun
S&W M29 Magnum max = S500 Magnum
Inkább máshogy teszem fel a kérdést: milyen fegyvereket kell fullra tuningolni, hogy meglepetésül vehessünk egy újjat?
valakinek van listája róla milyen fegyvereket lehet megszerezni, amit nem lehet megvenni (csak egy fegyver teljes felfejlesztésével)

Köszi elõre is
és hozzátennék a konzolra megjelent DLC-t <#eljen>
SZEG007
Szerintem várjál még ha megakarod venni, mert lehet hogy PC is kap egy game of the year editiont pár honap mulva, persze nem biztos, de reménykedni szabad.

sziasztok,

tolja PCn valaki?
megeri megvenni 6000rert mennyire jo a jatek, es mennyire jo PCn?

anti hero

DarkSector
max a kiegészítõket tették be a torrent-be, de gyárilag egy kóddal ellátott új borítós alap játék a gold.

residnet evil 5 gold edition innen töltöttem le
szoval akko hogy ha letöltöm akko csak a rendes residetn 5 lessz mert ugy volt fent hogy resident evil 5 gold edition akko ebbe most le an töltve már a kiegészitõk vagy nem értem http://isohunt.com/torrent_details/159750421/resident+evil+5+gold?tab=summary innen töltöttem le
Seth
hülyeség,mert a gold edition ugyanaz mint az eredeti, ugyanis a dobozban csak egy kódot kapsz amivel letöltheted a kiegészítõket

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
látom warezolsz, ott bármi lehet.

Hello ha xboxra leölttöm a gold editiont akko sima resident mentésem el tünik? MERT ÉN LETÖLTÖTTEm és kiritam dvd re de nem mertem játszani vele mert mondtak nekem ojanokat hogy eltünik a sima rsidetn mentésem ha föltelepitem a boxra ez ihaz?válaszotokat köszönöm elöre is😄
Ha valaki megtud valamit a PC-s DLCrõl akkor itt jelezze. Köszönöm
Értem. Ez nyomós érv. Nekem szerencsém volt, az én kedvenceim Mass Effect, Tomb Raider (exkluzív DLC), Resident Evil 5 (exkluzív DLC) mind Xbox360-ra jelent meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wesker24
Én csak azért hajlok a PS3 fele mert csak Ps3-ra létezik az egyik kedvenc játékom méghozzá a God of War 3 ! Mivel az 1-2 részt már végigvittem és fasza volt ! Ha lett volna x360-ra is GOW3 minden szó nélkül azonnal vetem volna egy x360-at !
Itt jegyzem meg hogy a "Lost in Nightmares" DLC nagyon jó! Fõleg az eleje, ami egy olyan házban játszódik mint az alap RE.
Nem értem minek PS3-ban gondolkodsz, mikor az XBox360 sokkal jobb.
(Persze én részrehajló vagyok.)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊

Oohh vazzee, ezt nem is tudtam, úgy emlékeztem, hogy megtaláltam valahol <#zavart2>

Kösz!!!