4185
-
ricsa008 #3985 mikor várható a fordítás kiadása? -
Majesty #3984 Sziasztok!
A fake generatort hogy kell hasznalni?
Már elfelejtettem.
-
#3983 Én is arra várok julius ota h ujra elkezdhessem magyarul! -
#3982 3óra sincs végigvinni szóval nem gond.Sokszor végigvittem már!
Magyarul azért mindig jobb. -
#3981 Nem mintha a játékban rengeteg szöveg lenne, amit nem lehet megérteni... :)
-
#3980 Nos a magyarítás tesztelés/hibajavítás fázisba érkezett!Hamarosan ismét nekieshetek! -
crenky #3979 segítsetek légyszives, mert nem tok offline profilt csinálni és nem tom átállítani az országot magyarra! ha tud vki segíteni megköszönném! -
#3978 Eredeti és nem magyarországit accountot csináltam de igy sem engedi! Feltelepitem ujra hátha! Azért köszi a segitséget -
#3977 Először is eredeti vagy warez?Mert nem mind1.
Utána....Ha ereditéve tetted egy másik LIVE játék kódjával akkor is más a szitu.
Szóval ha nem eredeti és warez telepítő kódot adtál meg akkor annyi a teendőd h Offline profilt csinálsz és úgy menteni fog.
Ha eredeti vagy azzá tettek akkor viszont próbálgass accot csinálni,de nem M.O-t add meg országnak hanem mondjuk Angliát vagy Amerikát mert még nincs magyar live.(ez nem biztos mert 1hónapja olvastam h lesz magyar Live is csak nem tudom h mikor.)
Szóval ha az a lényeg h mennyen a game és tuj menteni akkor Oflline profil,ha akarsz Coopozni akkor viszont accal van a gebasz és le kéne írnod egy másik topikba aminek games for windows live a neve.
Remélem tudtam segíteni. -
#3976 Szevasztok! Nekem az a nagy próblémám hogy nem tudok menteni mert nem enged bejelentkezni a Live-ra valamiért! Mindig azt irja ki hogy "más már bevan jelentkezve ezen a számitógépen, meg hogy ellenörizem a tűzfalat" de ezek közül mindegyiket megnéztem és kikapcsoltam a tűzfalam és nincs bejelentkezve senki és még sem müködik! Csináltam egy pár új accountot de semmi! Ha tudtok segiteni akkor köszi -
#3975 én tuom. -
#3974 Majd valamikor lenne kedve valakinek végigtolni coopban a game-et?
(Olyan érdekelne aki nagy acsi vadász és csukott szemmel tudja mi hol van)
Szeretném megszerezni a kimaradtakat! -
revi73 #3973 na siker, DirectX gondom volt
-
revi73 #3972 Sziasztok, egyetlen 1 pici gondom van a game-val ezt a hibaüzit dobja ki: "A program nem indult el, mert XINPUT1_3.dll hiányzik a számítógépről.
A probléma megoldásához próbálja meg újra telepíteni a programot." Na most jön a lényeg, már 5x telepítettem újra és még mindig ugyan az a hiba. Segítsetek légyszi előre is köszönöm. -
#3971 -
Richardix #3970 tényleg? hm.. köszi emglesem -
#3969 használj Xfire-t játék közben tudsz webes böngészőt is elő hozni vele -
Richardix #3968 hahaha, nincs facebookom. Csak szeretném megtalálni az összes elrejtett BSAA emblémát, ami egyedül a lehetetlent megközelítő tevékenység. Így némi internetes segítséget használok. Csak ez a csík ne lenne. -
#3967 DX10-ben nincs az a töltési csík :D csak DX9 módban.... -
#3966 A mai játék nagyon nagy százaléka rühelli az ALT+TAB-ot.
-
#3965 koncentrálj a játékra ne az idióta facebookos barátaidra -
Richardix #3964 Mellesleg miért van az, hogy amikor elindítom, vagy lerakom kicsibe és vissza, akkor egy csomót tölt a játék? Mindig másodpercek alatt betölti a pályákat, mindent, ezen akkor mit tököl egy percig? -
#3963 Szívesen.
-
taylorp #3962 Köszönöm Uram! -
#3961 Ezt nézd át!
KLIKK
-
taylorp #3960 Egy kis Help kellene srácok!
A Resident Evil 5-ben teljes az upgrade a shotgun-on, a bonus featuresben is kicsengettem érte a 8000pontot, de mégsem jött elő az a hármascsövű stukker. Mit kell még csinálni? -
#3959 Egyértelműen folytatás, visszatérő karakterekkel,utalásokkal -
Richardix #3958 de a története mennyire kötődik? Mármint az alapkoncepción kívül (vírus, sok mutánszombimicsoda, stb) van-e vmi köze még az előző részekhez? Folytatólagos történet, utalások az előző részekben történtekre, stb. -
#3957 Igen van hozzá köze az eddigi részekhez is ! Csak más stilusban van már a játék ugyanugy mint a 4 ! Mig a Resi 4-ben Leon-t irányitpttad (Resi2)
a Resi5-ben Chris-t irányitod (Resi1) ! -
Richardix #3956 Hello!
Eddig sse játszottam RE játékokkal, de most úgy gondoltam meglesem ezt az 5. részt. Viszont azt nem tudom, hogy kötődik-e a története az előző részekhez? -
#3955 sziasztok!
tudna vki abban segíteni hogy állítsam be a logitech wireless rumblepad 2-t? a launcherben melyiket kell válastani a 6 közül meg a játékban is van a-b-c-d lehetőség? próbálgattam egy árat de nem akar megmozdulni se. -
Majesty #3954 De ha jol olvastam 72 naponta cserélni kell a jelszot. -
Majesty #3953 Ujra jo a fiokom és megjavult a játék is bizonyos helyeken szaggatott mint állat de most már rendesen fut. -
#3952 NO COMMENT
-
#3951 jah nekem bejött nagyon, mivel residentben ez az első rész amiben van multi... -
gabeone #3950 Tényleg jó ajánlatnak tűnik. :) Én nem vagyok fan, sőt az achik sem keltik fel az érdeklődésemet. Az ajánlaton erősen gondolkozom, tud változatosságot nyújtani a multi? -
#3949 ahogy mondod haver:-) steam-en pontosan 9,50€ a játék, hát igen bőven megéri! -
#3948 többször érdemes lenyomni az extrák miatt, achik gyüjtése, és a coop is nagyon zsír....én fan vagyok, elfogult a residentek iránt, én tehát csak azt tudom mondani hogy király.
steam-en állítólag most 2800FT kb eredetiben!!!!!
vedd meg ennyit megér. -
gabeone #3947 Hello, szeretném megtudni, hogy a resident evil 5 egyszer végigjátszós játék vagy izgalmas élményeket tud nyújtani coop-ban a sokadig játéknál is? -
Majesty #3946 Zárolták a fiokomat.Nem tudja valaki hogy kell kioldani ha lehetseges?